BVC

Hej på er!
Sitter hos mamma nu och är barnledig en stund så passar på att slänga in ett inlägg :-) Eller barnledig är jag inte direkt då jag är barnvakt åt brorsonen en stund men han sköter sig själv. :-)
 
Idag har det varit fullt upp och dagen fortsätter rulla på med massa "måsten" men det var längesedan jag har en sån dag nu så det kan vara skönt att ha något att göra också. :-D Vi började i alla fall förmiddagen med en lång sovmorgon. Jag och Milliam klev upp 8:30 medan Novalie och pappan sov vidare till runt 9:30 och då vart det stress utav bara f*n. Vi skulle vara på BVC 10:30 och alla med småbarn vet ju att det tar tid att mata, klä på och sen ska man hinna med sig själv också. Men ja, vi kom dit i alla fall. Milliam fick sin första vaccination, det gick bättre än förväntat. Grinade till lite när dom stack men det gick över lika fort igen :-) Så duktig kille.
 
Efter det var det bara att skynda hem till barnens mormor och lämna av dom och sedan vidare till trafikskolan. Körde en lektion idag för att få se vad jag behöver träna på så nu är det bara att fokusera på teorin så kommer det nog gå bra :-) Och nu är barnen med pappan hemma och ska städa upp lite för sen får vi besök av ett medium(?) eller vad det heter. Ja, jag har ALDRIG trott på spöken eller dylikt och har inte kunnat hålla mig för skratt när folk pratar om att dom ser och hör saker. För mig finns det liksom inte nå spöken. MEN, det går inte att bortse från att det händer konstiga saker hemma i lägenheten. Det är faktiskt andra gången nu som det kommer folk hem till oss för att "driva ut" spöket eller hur man säger. Och nu har jag inte längre nå förklaringar på vad som händer så det är väl lika bra att öppna sinnet och tro på ande världen ;-) *skratt* Nej men seriöst. Såhär är det:
 
Novalie vågar inte leka på sitt rum längre, har inte vågat det på en längre tid. Det var hon själv som berättade att det spökar. Hon stänger ALLTID sin sovrumsdörr och ska hon ha leksaker drar hon ut allt i vardagsrummet. Vi har försökt förklara att det inte finns några spöken men det vill sig liksom inte gå in riktigt. Kanske för att vi har fel? Vad vet jag. Nåja, svärmor ordnade så att en man kom dit och skulle få bort spöket. Tydligen så fungerade inte det riktigt som det var tänkt. Så nu ska vi göra ett nytt försök. Mot min vilja, har jag fått en känsla av att det är "någon" som inte uppskattar barn eftersom det oftast har handlat om leksaker, barnvagnen osv. I förrgår natt började det smälla mot väggen, det lät typ som att något av djuren låg och kliade sig mot en tavla som vi har står mot fönsterbrädan i sovrummet. Detta var alltså på natten, alla sov förutom jag. Men jag vaknade av att det small i väggen alldeles bakom ryggen på mig. Och jag reagerade inte så mycket första gången eftersom jag antog att det var, som jag skrev, något djur som kliade sig och att det liksom small emot tavlan. Jag kan påpeka att det lät riktigt högt också..
Efter kanske 5-10 sekunder så slutade det, efter att jag hade vaknat av ljudet dvs. Sedan hände det 1 gång till, precis när jag höll på att somna. Vart lite irriterad eftersom det störde min sömn men började sedan slumra till igen och innan jag helt hade somna så började det igen. Jag vände mig snabbt om och såg att varken hund eller katt låg där. Hunden låg på andra sidan sängen och katten sov nedanför Novalies fötter. Då vart jag riktigt rädd! Fanns absolut ingenting som kunde bidra till dessa smällar... Jag känner ett obehag där hemma nu och eftersom det blivit mer och mer och värre och värre så överväger jag faktiskt på att övertala Kim att flytta. Jag kanske ska säga att detta är alltså i hans lägenhet (är ju som min också eftersom jag jämt är där) men när det går så långt att barnen inte trivs och inte ens vill leka i sitt rum, då vill jag inte bo kvar där.
 
Ja, nu har ni säkert suttit och skrattat åt mig ;-) Jag klandrar er inte! Jag har varit där själv och jag har fortfarande svårt att tro på något övernaturligt eller livet efter döden osv. Men hur förklarar man allt som händer? Okej när hennes leksakshund började spela musik rakt upp och ned, kan ju vara något elektriskt fel eller så. Men att barnvagnen gungade av sig själv i mörkret i vardagsrummet? Hur kunde den göra det? Det hänger ju en sån där dinglis på den, hela den gungade så jag såg inte fel. Babyvakten som sprakade och lät konstigt när Novalie var liten, ja det kan också vara något elektriskt fel eller störning. MEN, om inte? Sen hörde jag ett babyskrik samma kväll som smällarna, det lät nära fast ändå långt bort. Som att det kanske kom ifrån Novalies rum. Trodde det var tvn som stod på men icke. DOCK kan det ju varit utifrån. Ingen av våra grannar har barn, kanske var barnvakt? Ja, ni förstår mitt resonemang. Men smällarna i väggen går heller ej att förklara.
Men vi får se vad han säger idag. :-)
 
Ja, men så ligger det till i alla fall. Nu ska jag göra annat så ha det så bra tillsvidare ;-D
Puss ♥
 
 
 
 
 
 
 
Vi var till kyrkogården förra lördagen. Så himla fint där på alla helgon, med alla tända ljus! ♥
 

Postat av: anonyn

Det är din moster som där..

Svar: Enligt mannen som var här så var det min mormor :-) Och det kan mycket väl stämma då han hälsade saker ifrån henne till mig som han omöjligt har kunnat vetat.
Angelica

2012-11-14 @ 14:15:53
Postat av: anonym

En kvinnas närvaro känner jag av , kändes som din moster kan också vara din mormor men det är nån som är hos dig och vakar över er och vill er inget illa ,, varför du hör dessa dunsar och underliga ljud är för att hon vill visa att hon är där .. tycker du att det blir Otäckt så säg att nu vill jag att du slutar vänligt men bestämt.
Du har inget att vara rädd för .
Gå in i dotterns rum och säg Högt :Detta är barnens rum och det ska få vara barnens och sen vädrar du .. så ska du se att det blir lugnare där inne .

=) Hoppas du får det lugnare nu =)

2012-11-17 @ 12:09:07

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg:

Kommentar:

Trackback