Jobbat

Oj, nu var det ett tag sen (igen) som jag skrev något :) Kan väl skriva ett snabbt inlägg innan jag ska KASTA mig i sängen och sova tills jag.. ja, vaknar. Haha!

Idag har jag jobbat mellan 17-21.45 ungefär. Det har gått bra! Ska även hoppa in i 2 timmar imorgon åt Sophie, tar allt jag får så jag får mer lärorika timmar också :) Annars idag då.. Jag har varit sjukt trött som vanligt. Fattar inte! Jag sov från 22 igår kväll till strax efter 7 imorse men ändå blir jag så satans trött på eftermiddagen. Blä!!
Men förhoppningsvis vänder det snart igen.

I tisdags följde jag med Elin på ett möte på Viktväktarna här i Sandviken. Jo, det behövs faktiskt! :) Det var helt okej så jag bestämde mig för att testa på det en månad. Jag är lite dålig på att äta upp alla points jag har men ikväll har jag gjort det. Eller jag har rättare sagt bara 0,5 points kvar. Vart ju ingen middag idag för min del, fy mig. Så klämde i mig lite yoghurt med fiber müsli nu på kvällen. Och så fick det blir 4 bitar av Viktväktarnas egna godis. Helt okej det också :) Skulle lätt kunna vänja mig vid att äta det istället för vanligt godis.

Vad har hänt annars då. Ja, väldigt mycket skulle jag vilja säga! Men ingenting jag tänker ta upp här. Men jag har inte mått nå bra alls. Det har varit ett par jobbiga dagar nu, minst sagt. Tur man kommer iväg till jobbet och får lägga tankarna på något annat för stunden. Jag hatar att må dåligt, vem gör inte det iofs? Men det är så jävla jobbigt.. Jag orkar liksom inte. Men men, nu är det som det är.

Mja, det var väl inte så mycket mer än så just nu.. Funderar på att starta min privata blogg igen, med lösenord. Där bara vissa får ta del av det jag skriver. För ibland är det så himla skönt att få skriva av sig och få lite pepptalk och råd av andra. Ja, men vi får se hur jag gör med det..

Hoppas ni får en jätte bra helg allihopa!
Puss ♥

Novis nya vinteroverall som hon fick utav ...

img_3516 (MMS)

Novis nya vinteroverall som hon fick utav sin mormor & morfar :) Tack så mycket! Den ska nog hålla henne varm i vinter :) och jätte fin var den!!


Ensam ikväll

Nu sitter man här i soffan, med dom få nötterna jag har kvar att knapra på, och pendlar mellan datorn & tvn :) Kim jobbar ikväll/inatt och Novalie sover. Det är lite ensamt :) Egon är hos brorsan eftersom jag inte kan gå ut med honom när lillan sussar. Det är lugnt & skönt så passar på att njuta av det samtidigt som jag saknar min gubbe.
Imorgon jobbar jag igen också. Sitter fortfarande och väntar på ett samtal om när jag ska få heltids anställning. Jag blev ju garanterad en anställning i oktober men man vill ju fortfarande veta datum. Hm, jaja..

Idag har det inte varit en speciellt bra dag. Jag har varit trött och allmänt nere. Kan bero på många olika saker men det finns väl en sak som väger lite mer än annat. Känns bara piss att folk ska missuppfatta mig. Ibland undrar jag varför jag ska bry mig så förbannat mycket om allt och alla? Egentligen borde jag tänka att "Jag vet vad jag sagt och det är bara det som spelar roll" men det gör jag inte. Och det är skit jobbigt, faktiskt. Jag är alltid en sån känslig människa som avskyr konflikter och missförstånd. Jag är bara sån. Why I don't know. Haha :) Det kanske man märkt också här på bloggen, dom gånger jag fått negativ kritik eller alla konstiga påhopp, att jag tar saker alldeles för personligt. Undra varför man är så? Man är ju helt enkelt en känslig människa. Kanske inget konstigt med det?

Jaja, nog om det. :) Jag lägger det åt sidan tillsvidare (eller kanske för gott, för min egen skull) och fokuserar på vad jag vill med mitt liv. Jag har min familj och nu ska jag komma på vad jag vill göra, VAD vill jag GÖRA? Det är frågan. Det är så drygt att inte veta det. Man önskar att man bara hade allt på en gång, att man slapp kämpa för att komma dit man vill komma. Tänk vad enkelt allt hade varit då :) Man har så fruktansvärt mycket press på sig just nu, känner jag. Jag ska kunna försörja mitt barn (tillsammans med sambon då såklart) men han är ju den som fått stått för det mesta medans jag varit mammaledig. Nu vill JAG kunna ge det han vill ha, jag vill kunna tjäna mina egna pengar och kunna känna att jag gör något vettigt på dagarna. Jag har kommit en bit på vägen med att ha fått möjligheten att ha 2 jobb. Nu har jag ju bara ett, tills jag vet när jag börjar i Hofors, men ändå. Nästa steget är att verkligen veta vad jag kan tänkas jobba med resten av livet? Eller nä, det är för dramatiskt. Men åtminstone i många år, för att slippa hatta fram och tillbaka på olika ställen. Det lät som att det finns hur mycket jobb som helst att få men det gör det ju inte. Haha :)

Åh, vad djup jag vart i detta inlägg. Inte bra! Men så får det bli, någon enstaka gång ;)
Det jag vet, som har ändrats hos mig sedan jag fick barn och allt, är att jag blivit en ny människa.
Nu för tiden tycker jag om i stort sett alla människor jag träffar och lär känna. Jag tycker om att lära känna nytt folk! Förut gjorde jag inte det, jag var snabb med att dömma andra och ta för givet att dom var på ett sätt. Och många fick intrycket av att jag var en bitch, rent ut sagt. Men vet ni vad? Det handlade inte om att vara en bitch. Det handlade om att skydda mig själv ifrån människor som kan komma att såra en. Det handlade om att vara rädd för att träffa nya människor. Det var ibland så jobbigt att jag bara ville dö. Socialfobi, tänkte jag ett tag. Men allt är så mycket bättre nu. Det känns.. så JÄVLA bra! Jag är grym. Ja, för det är jag!

Peace out ;)



Rubrik?

Ibland är det så fruktansvärt drygt att försöka komma på en bra rubrik :P Som idag.. Haha! Och som alla andra dagar också, så lama rubriker så det är inte sant. Men men, har man brist på fantasi så har man ;)

Lämnade lillan på dagis imorse, hon vart lika ledsen som alla andra dagar. Man går därifrån med tunga steg. Men det blir nog bättre snart när hon får vänja sig vid att gå på dagis :) Jag gick hem och tog en varm dusch & har sedan dess bara slappat. Ätit lite frukost, gått och gjort mig i ordning lite då och då. Jag ska köpa en vågtång idag utav en bekant så jag väntar på att hon hör av sig, då ska jag ta med vovven och gå till Coop för att hämta den. Sedan blir det väl en lite längre promenad med hunden tills jag ska hämta hem gosan igen :)

Idag blir det jobb igen, kommer säkert vara lika stressigt idag som det var igår! Fy fan, alltså. Jag hoppas jag kommer in i det här med att hantera stressiga situationer snart ;) Full rulle & tiden springer ju iväg när det är så mycket folk. Det är ju kuponger nu på Sibylla så det är ju jätte bra erbjudanden på maten och därav allt folk :)
Men det går ju bättre & bättre för varje dag jag är där så det känns skönt.

Igår köpte Kim 2st 50 cent biljetter, han kommer ju hit till Sandviken den 28e oktober. Verkar som att man kommer dra iväg på det faktiskt :) 5 dagar efter så är det Rihanna i Stockholm som vi också ska iväg på :) Fast dit åker jag med bl.a Janniké, Therese & Marina. Ska bli sjukt roligt faktiskt! 2 konserter på mindre än 1 vecka, inte dåligt det inte. 50 cent lyssnar jag ju inte på till vardags även om man kan många av hans låtar. Jag går bara för att det är så sjukt häftigt att han ska uppträda HÄR, i "lilla" Sandviken :) Coolt..

O i helgen vette tusan vad som sker. Kim kanske skulle jobba i alla fall. Jag jobbar söndag kväll så blir ingen bingolotto för mig! :'( Buhu! Hahaha. Har aldrig missat Bingolotto sedan vi började prenumerera (i know, dåliga pensionärer här hemma) men denna vecka får Kim spela åt mig istället :) Det är ju jätte kul och en mysig söndags syssla. En utav få saker som jag & Kim faktiskt gör tillsammans, haha. Skärpning!

Jaja, det var väl det. Ska snart dra iväg ett tag men hoppas ni får en fin dag.
Puss ♥

Jag bakade en kaka åt Kim igår :-) Den var...

img_5258 (MMS)

Jag bakade en kaka åt Kim igår :-) Den vart SUPER god! Tycker jag.. En dubbelsats av sockerkaka, lite choklad blandning inuti (på samma sätt som när man gör tigerkaka, blandar i lite kakao i den sista smeten) och sen blandade jag oboy och mjölk så det vart en trögflytande sås, bredde över den över hela kakan och hade lite vaniljsocker strött ovanpå :-) Den vart saftig och väldigt god!! Mums :-)


TRÖTT

Fy vad trött jag är. Känns som jag skulle kunna somna här och nu! Längtar tills det är kväll och man får sova :)
Novalie har ju varit på dagis idag och då passade jag på att njuta av lugnet för att sedan sätta igång och möblera om lite i hennes rum och dammsuga. När man har småbarn tar det väl ca 10 minuter efter att man städat så ligger det grejer över heeela golvet igen ;) Men det är så det är, haha.

Det hade i alla fall gått bra på dagis :) Hon vart lite ledsen när jag gick så det värkte till i mitt hjärta där men jag tröstar mig med att jag vet att det kommer att bli bättre så fort jag gått. Och det hade det ju gjort! Hon hade ätit två stora portioner med mat men sovit lite sämre. Men det betyder ju att det blir lite lättare att lägga henne ikväll :)
Själv kryper man ju garanterat ned i sängen före 22 och det är ju ovanligt ;P

Kim & lillan har åkt iväg och handlat. Jag tog en varmdusch och sitter nu här & små kikar på Djungelboken :P Nu står ju barnkanalen på hela tiden, det är ju ganska bra program :D Men nu kommer dom hem så ska se vad dom köpt för roligt. :) Hoppas ni har en bra dag!

Fatboy

Tänkte bara tipsa om denna sida samt denna annons. Vet att dessa säckar är populära och eftersom det nu är 40% rabatt så delar jag med mig av denna. Rekommenderar att bli medlem här & få nyhetsbrev, då får man sjukt bra erbjudanden till mejlen. Gäller allt ifrån möbler till resor/resecheckar. :)

Klicka på länken här..





Sitter i sin nyckelpiga stol :-)

img_2882 (MMS)

Sitter i sin nyckelpiga stol :-)


Man down


Dotter :)

img_5533 (MMS)

<3


Novalie ute och går i nya jackan :-)

img_6339 (MMS)

Novalie ute och går i nya jackan :-)


Sjukt barn & jobbat

Nu sitter jag i soffan och känner mig sjukt trött! Ska hålla mig vaken ett tag till. Älskling har tagit hunden och åkt och plockat svamp i Storvik. När han kommer hem blir det fredagsmys till en film :) Igår kväll kikade vi på "Bridesmaides" och den var sjukt rolig. :) Idag blir det action rulle/rullar och det är "Setup" och "The Entitled" och båda verkar riktigt bra faktiskt..

Imorse när jag vaknade så var Novalie kokhet! Det kom som en blixt från klar himmel, typ. Visst att hon är förkyld och snorig men hög feber hade jag inte väntat mig. Då visade tempen 38.8 så jag ringde och sjukanmälde henne ifrån dagis. Jag gick ned till jobbet till kl 11 så Kim kom hem och fick vara hemma med henne. Känns som det är alldeles för mycket kvar att lära för att jag ska vara hemma ifrån jobbet. :) Och dessutom är det ju så himla kul! Idag var det full rulle mellan kl 11-13 innan det började lugna ned sig så det var stressigt. Själv känner man sig ju sjukt seg när man inte kan allt ännu men jag tror det gick bra ändå. Dom fick säga till mig vad som skulle göras då det hängde typ 100 kvitton som skulle göras, jag vart alldeles yr jag. :D Haha!!

När jag kom hem satt Novalie i mitt knä och skakade. Fattade på en gång att det var feber frossa.. Över 39 graders feber hade hon.. Fick lite alvedon så vart det lite bättre, för stunden åtminstone. Hon somnade strax innan 18.30 så får se hur denna kväll och natt kommer att bli.. Det visar sig :)

Nu börjar jag bli hungrig så hoppas att gubben kommer hem med något gott att äta ikväll. Skönt med helg!
Ha en jätte bra fortsatt fredags kväll. ♥



I love you so much

2st jobb

Hej på er! Nu har jag varit dålig med uppdateringen igen, fy för det! Och jag kan ju bara säga att jag glömde min kamera i lördags så det vart endast ett par (skit) dåliga kort med kameran. Men jag får försöka lägga in dom och se om man ens ser något på dom, haha. Ni kanske sitter och väntar på kort också, vem vet!

Idag känner jag mig som en slappsäck. Jag är såå seg! Men inte så att jag kan sova heller. Så sov ingenting med Novalie nu när hon sussar. Och vaknar väl snart, antar jag. Hon vaknade ju igår kväll, som vanligt, och vart vaken till sent på natten. Det börjar bli gaaaanska påfrestande att hon inte sover en enda natt rakt igenom. Det slutar alltid med att vi får ta in henne till oss. Okej att det blir så nu när hon är förkyld men det är ju även så annars med. Vi köpte ju en ny säng åt henne för att hon skulle sova där :P Och sen är det alltid så att hon av någon anledning vaknar helt och hållet när jag ska gå in och natta om henne. Det går liksom inte! Jag kan lägga henne på kvällen men vaknar hon till så är det kört om jag går in och lägger mig bredvid. Hon klämmer dessutom sönder mina bröst, det börjar också bli jobbigt. Hon nyper så hårt att ibland får jag både rivmärken och blåmärken på brösten.. Och ni kan ju tänka er själv att ha en tuttlista till barn som ständigt har handen innanför tröjan. Mmmm, ganska jobbigt.

Jaja.. Och angående rubriken så har jag nog 2 jobb numera. Jag kommer få jobba sååå lite på Daisys (om man inte räknar med dom ggr någon ringer mig, om det ens händer) så jag måste ha ett till och det har jag fått. Jag väntar bara på att få veta när jag kommer att börja men förmodligen i Oktober. Jag har bara 18 timmar schemalagt på Daisys och det blir ju inte många kronor. Nu behöver jag verkligen tjäna pengar när min FP tar slut.. Men jag trivs jätte bra där! Det är ett härligt gäng och alla trivs jag med :) Det är ju väldigt mycket att lära sig och det kommer att ta tid.. Men en sak i taget, jag sätter för mycket press på mig själv och då blir det inte bra alls. Nu ska jag försöka göra som jag kommer ihåg och hoppas att det blir rätt, blir jag osäker så är det ju bara att fråga. Men nu frågar jag fast jag egentligen vet hur det ska vara :P Man ska inte vara så rädd för att göra fel.. Och det var skönt att få prata med mina kära vän Sandra idag, som jobbar och har jobbat där väldigt länge. Även hon som fixade in mig där :) Hon peppar bra hon! ♥


Jaja, nu ska jag göra annat. Ha en bra dag :)

Det börjar ju bra..

Fy, snart kan jag inte prata nå mer. Hostar så mycket så rösten försvinner.. Den riktiga jobbveckan börjar imorgon och jag är snorförkyld. Hur kul är det?! Jag har ju verkligen sett fram emot denna vecka men jag har en känsla av att dom inte kommer vilja ha mig där med den här förkylningen. Man får ju ändå tänka på att man arbetar på ett ställe där hygien är väldigt viktigt. Och hur mysigt är det när jag står och hostar och snorar?! :( Åhh, suck. Varför just nu?! Jag är ju aldrig såhär sjuk annars och det är nog första gången jag tappar rösten dessutom. ALLT ska hända när man ska börja jobba. Det kan ju inte bli bättre! :(

Novalie är fortfarnde förkyld men det blir dagis imorgon. Hon kan ju snora och hosta hur länge som helst men jag ska säga att dom ska ringa till Kim om hon behöver åka hem. Men hon är pigg och sådär så det borde inte bli ett problem. Hon kan ju däremot bli väldigt tjurig av sig när hon är sjuk eller förkyld.

Själv borde man ju ta och sova lite men hur ska det gå? Kommer bara ligga och hosta. Novalie sover inne hos oss inatt också. Kim har däckat på soffan han.. Vi har suttit och tittat på den här 11 september dokumentären. Var väldigt intressant lär jag säga! Men otäckt emellanåt också. Så tråkigt att något så onödigt lära hända! Jag kan ju tycka att det var idiotiskt och klumpigt att släppa på terroristerna ombord på planet när dom dessutom visste att dom var terrorister! Vad trodde dom, att dom skulle åka till New York och hälsa på? Herregud.. Hade dom varit lite nogrannare med vilka dom släppte på planet hade det här nog aldrig hänt. Då hade dom ju åtminstone vetat om vad som kunde ha hänt och gjort något åt det istället för att det skulle gå såhär långt.

Jaja, det var väl allt för ikväll. Hade i alla fall sjukt tråkigt igår. Hade lika gärna kunnat stannat hemma, känner jag! Men men, kanske blir roligare nästa gång..

11 september

Idag skänker vi en tanke till alla offer & anhöriga till de som tragiskt nog gick bort den 11 september 2001 i terrordådet på World Trade Center..


Äntligen har vi hämtat hem våran vackra tj...

img_0902 (MMS)

Äntligen har vi hämtat hem våran vackra tjej som sovit hos sin mormor <3 Är hon inte finast i världen??? Joooo :-)


Suck!

Usch, vilken natt/tidig morgon. Novalie vaknade väl runt 3 snåret och var otröstlig. Vad man än gjorde så dög det inte. Jag misstänkte att hon hade ont i munnen och det var troligtvis så. Jag fick inte i henne alvedon så tillslut doppade jag tandborsten i flytande alvedon, jag vet ju hur mycket hon tycker om att tugga på tandborstar :P Och då fick hon ju åtminstone in det i munnen. Efter det var det som en annan unge. Försökte få henne att somna men det gick ju givetvis inte. Men hon var på jätte bra humör och har sprungit omkring och lekt nu i över en timme..

Konstigt nog känner jag mig inte sådär jätte trött fast jag sovit i max 3,5 timme. Tror det är mindre än så också. Men det kommer väl som ett brev på posten om en stund. Hon är inte ett dugg trött så inte vet jag hur länge hon planerar att vara vaken.. Vi har nyss ätit lite frukost, jag var sååå hungrig. Hon fick i sig lite yoghurt och ett rån i alla fall. För vällingen dög ju inte! Så nu sitter hon bredvid mig och tittar i en bok. Förhoppningsvis smyger sig John Blund på henne när hon sitter still och tar det lugnt. Inte roligt med dessa nätter men tack gode gud att jag inte är så trött i alla fall! Då hade det nog varit lite jobbigare.

Kim har ju varit vaken med oss ett tag men jag låter honom sova eftersom han jobbat tills inatt. Funkar ju bra att bara jag är vaken och mitt tålamod är ju bra :P Hans var däremot lite värre, inte konstigt om han sovit i ca 2 timmar. Stackarn.. Nä men nu börjar hon allt gäspa lite. Små gnyr.. Kanske dags att inta sängläge igen om ett par minuter. Hoppas hon sover länge imorgon bitti också och inte typ till 8 bara. Då är jag nog däremot ganska trött..




men du är ändå mammas lilla solstråle även om du inte
alltid har humör som en ;)

Mysig dag

Ja, idag har det varit en mysig dag :) Neo, min brorson, kom ju hit ett par timmar. Novalie blir ju, som alltid, lika glad av att träffa honom. Dom lekte och härjade hela eftermiddagen. När Kim kom hem tog vi en promenad till affären och köpte det som behövdes för att göra tacos. Neo fick även en liten påse med godis & en dricka utav oss. Vi tänkte att han kunde få ta med sig den till sin stödfamilj. :) Vi hann i princip bara äta så kom mamma och hämtade Neo.. Det var i alla fall super mysigt under den stunden som han var här. Egon fick ju leka han med så han vart helt slut, haha. Men det är ju bra åtminstone! :)

Nu sitter jag här, med färg i håret. Fick bli tillbaka till det svarta.. Känns så omständigt att färga det rött hela tiden när det inte händer så mycket mer än att halva håret blir rött :) Hade nog fått hållt på ett bra tag till för att det skulle bli hel rött men då hade jag ändå inte fått den röda färgen jag velat ha. Så nej, fick bli svart - lättaste utvägen! ;)
Har tvättat upp mitt löshår också som jag tänkte sätta i imorgon. Brukar ju alltid sluta med att jag inte har det i men får se.. Man kan ju testa i alla fall :)

Älsklingen jobbar en stund ikväll och inatt. Får se när han kommer hem! Då ligger nog jag och sover i alla fall, hehe. Min förkylning har inte blivit nå bättre. Så jävla tråkigt att bli förkyld IGEN. Jag hade ju knappt hunnit repa mig sedan sist, dagen efter vi kom hem ifrån Turkiet. Då small det ju bara till så var man ju super dålig. Just nu sitter det mest bara i näsan.. Känner ingen doft & ingen smak, det drabbar mig alltid vid en förkylning. Så tråkigt.. Men men :)

Och imorgon vankas det ju fest. 30 års fest först och sedan utgång :) Får se om man får med sig födelsedagsbarnet till krogen! Står att det inte blir något sånt men det hoppas vi på.. Jag ska i alla fall gå ut eftersom jag så sällan kommer ut överhuvudtaget. Då kan det vara roligt :) Och det bästa är ju att Johanni följer med. Vi ska ha såååååååå roligt...

Just ja.. Novalie har ju varit så grinig och grejer, jag har ju trott att det berott på bara förkylningen. Men igår kväll vaknade hon till så stod jag i badrummet. Då kom Kim in med henne.. Shit, hon hade blod runt heeela munnen. :( Det var så läskigt! Men jag förstod på en gång att det måste ha att göra med att en tand har spruckit upp. Men jag fick ju inte kolla varifrån det kom, hon bara grinade. Tillslut, när hon gapade så mycket för att hon skrek, så såg jag att det var en tand. Fattar ingenting, HUR kan en tand komma upp sådär mycket så snabbt?! Det var ju inte så att man såg bara överdelen av den.. Utan den hade ju kommit upp en bra bit. Jaja, fattar ingenting jag :P Försökte i alla fall smeta på lite alvedon på tandköttet men det var ju nästan omöjligt. Hon lyckades somna om ganska snabbt igen men fick sova inne hos oss.. Det låter så läskigt nu när hon har hela näsan full med snor, hon kan ju inte andas genom den. Det bara bubblar! Sen vaknar hon av hostan.. Ja, så det är lika bra hon får sova hos oss så slipper vi springa fram och tillbaka flera gånger per natt när hon vaknar. Pluttan min!

Nä, nu lär jag skölja ur håret. Har nog haft det i liiiite för länge :P
Ha en jätte bra helg. Ska knäppa massa kort imorgon!
Puss ♥

Shoppat

Ja, det vart ju en sväng in till Valbo. Hittade allt utom en present :P Får handla presenten imorgon, helt enkelt.
Det är ju så himla svårt att köpa något till en person man knappt känner eller umgås med. Men någonting ska man väl kunna komma på! :) Hoppas jag, haha..

Det vart i alla fall två olika outfits från Gina Tricot. Jag kunde inte välja vilken jag skulle ha. Det stod mellan en svart klänning som slutade strax ovanför knäna, med dragkedja i mitten vid bysten. Och sen var det en blus i beige färg med guldknappar och som man ska knyta vid halsen, typ. Jag är ju världskass på att förklara! Under den ett vanligt vitt linne med smala band. Det var ju en mer "sofistikerad" look än klänningen. Jag tror faktiskt jag kommer köra på blusen för en gångs skull. Det passar så bra med den + jeans leggings och ett par höga klackar nu när det är höst. Klänningen var ju superfin men eftersom jag själv tycker att mina armar blivit lika stora som två jävla köttklubbor så väljer jag helst att vara mer påklädd..

Åh ja, på tal om armar.. :P Nä men jag mår seriöst jätte dåligt över hur jag ser ut. Jag vill så gärna ha tillbaka min gamla kropp! Jag vill så mycket men det blir ingenting av. Jag har världens sämsta självdisciplin när det kommer till träning och kost. Jag äter så oregelbundet som man bara kan göra. Oftast hoppar jag över lunchen och äter först sent på eftermiddagen/kvällen. Det blir alldeles för mycket skräpmat och i stort sett något sött varje dag. Jag är en dålig förebild för min dotter, jag måste börja tänka på det också. Nu känner jag verkligen att jag fått nog! Jag behöver bara någon som kan pusha på mig och hjälpa mig. Men vem?! Jag måste ta tag i detta nu alltså. Det vankas bröllop om 4 månader och jag ska vara tärna, man vill ju åtminstone känna sig någorlunda i form! Mycket kan hända på 4 månader. Och jag är såååå trött på min mage. Den hängande, dallrande jävla magen. Kommer jag någonsin att få bort den?! Den där graviditeten tog kål på min kropp, alltså. Blääää..

Jaja, nu har jag fått klagat lite också. Men jag SKA ta tag i det igen.. Jag måste. Jag mår ju inte bra av att äta såhär dåligt och fet mat jämt och ständigt. Det skulle vara kul att se hur man mår när man äter regelbundet, dricker vatten (som jag gör typ en gång i veckan) och äter lite frukt! Och dessutom rör på sig, såklart. Jag gissar på att jag skulle må sjukt mycket bättre. Nä, TIPS om matbloggar osv vill jag gärna ha. :)

Puss på er & för att ni orkar läsa mitt gnäll ;)

Nya idolen från Idol

Ja, den här killen gick ju långt av att vara.. ingenting!
Han sjunger kasst men det är något charmigt över det hela :)
Först den riktiga versionen och sedan en slags studio version..




Sur kärring!

Ja, nu blir jag bitter. Kunde varken ha klänningen ELLER skorna jag köpte på Nelly! Så, vad ska jag då ha på mig i helgen!? Ja, den frågan återstår ju. Det har nog aldrig hänt mig förr, att jag inte kunnat haft SKOR! Har mina fötter blivit bredare? Nä, men dom skorna var ju såååå smala. Jaja, ska in till Valbo på eftermiddagen. Har ju varit in där för någon dag sedan bara och då hittade jag ingenting. Är någon intresserad av att köpa klänningen så finns den ute på Tradera! Orkar inte skicka tillbaka den :P

Annars då.. Vaknade 06 imorse, då tyckte Novalie att det var dags att kliva upp! Som tur var hade jag fått sovit hela natten (somnade dessutom ganska sent) så jag kände mig någorlunda pigg. Hon har bara slumrat till i ca 30 minuter idag så hon kommer bli svår att hålla vaken till 19. Funderar på om jag ska försöka få henne att sova en stund nu snart... Kanske lika bra det! Det vart ju inget dagis idag heller.

Min chef ringde idag också, goda nyheter. Jag fick jobb nästa vecka. Mån, ons & fre :) Onsdagen jobbar jag stängning också. Vi skulle lägga upp fler tider när jag gjort den veckan. Gud vad härligt!!!
Äntligen kommer man igång, det var fan i mig på tiden :P

Jaja, det var väl allt för nu.. Ha det bra!



snart ses vi igen, mitt hjärta!

Sista "prov" passet avklarat

Godkväll :) Nu har jag jobbat kväll & stängning på Daisy's så nu vet man lite hur det går till. Men fy vad mycket det är att ta in och lära sig! Men det kommer väl med tiden det åh! Har ju bara varit där 3 gånger än så länge och ingen kan väl allt efter så kort tid. Man ska sluta sätta så mycket press på sig själv! :)

Nu ska jag bara vänta på att telefonen ringer så man får lite jobb. Chefen skulle schemalägga några tider åt mig också :) Får se hur mycket det blir. Förhoppningsvis så får man jobba en del åtminstone..

Sitter bara i soffan och slappar lite nu, förkyld och jävlig. IGEN! Novalie som smittat med sina dagisbaciller. Hua mig! Vart inge dagis för henne på hela veckan heller, stackarn :( Hon som stormtrivs där!!
Men är man sjuker så är man.. Inte mycket att göra åt! :)

I helgen blir det 30 års fest & utgång! Johanna har ju kommit hem idag också så ser fram emot att träffa henne igen. Saknat henne såååå mycket ♥ Och vi ska ju såklart fira att hon fått anställning på MQ i Västerås och så kan vi ju fira att jag har fått jobb på Daisy's också såklart ;) Det ska i alla fall bli sjukt roligt..

Nä, nu ska jag göra annat innan det är dags att sova. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Grattis till mig

Grattis till mig själv på min 23 års dag! ;P

God morgon


Åhh, jag kände mig ovanligt pigg imorse när jag vaknade. Trots att jag fick kliva upp 2 inatt och hämta in lillan till oss och då vart hon ju vaken en liten stund också. Men eftersom jag kände mig så pigg så tänkte jag att klockan måste ju vara minst 7. Och ja, då hade vi fått sovmorgon till kl 8 :) Fy vad härligt och välbehövligt! Dock så vart ju Kim sen till jobbet, det är högst ovanligt att vi får sova så länge så han brukar ju alltid bli väckt i tid av Novalie runt 7 snåret. Men nu får han börja ställa väckarklockan igen så han vet att han kommer upp i tid! :p

Hon var så pigg i sängen imorse så jag tänkte att det får bli dagis idag. Men så fort vi kom upp så ser jag ju att hon inte alls ser nå pigg ut. Snorar som en tok och ögonen ser riktigt hängiga ut :( Stackars!! Hon tycker det är så kul på dagis (och jag tycker det är så skönt med egentid) så det är ju tråkigt att hon missar dagar eftersom hon bara går där 3 dagar i veckan. Men vi får hoppas & hålla tummarna på att hon är piggare imorgon.

Igår fick hon vara hos sin mormor en timme medans jag och gubben var och handlade lite. När vi kom hem var det ju nästan sovdags för henne men vi hann städa lite först & Kim grillade god mat. Så igår vart det grillat, mumma! Det lär man passa på med nu medans vädret är någorlunda och inte för kallt! :) För snart är det slut på grillandet, står inte på förens snön kommer. Bläää. Det kan gärna få vara höst lääänge först, haha. Det som jag ser fram emot i vinter är att Novalie kommer kunna åka massa pulka. Och att Egon ska få dra henne, haha.

Jag vet inte om jag nämnt det men vi har ju beställt en videokamera nu. Hoppas, hoppas den kommer idag!! Vi köpte den på Ellos för en vecka sedan så den borde ju komma snart. Det blir bättre och roligare att filma med den än med våra telefoner jämt. Roligt!!

Och igår shoppade jag på Nelly också. Jag fick ju, som sagt, 2 st presentkort på 600,- i födelsedagspresent av mamma & min bror :) Jag fick lägga till ca 150,- själv eftersom man bara kunde utnyttja ett presentkort per köptillfälle. Men det vart en klänning & ett par skor. Hoppas man blir nöjd!! Förr kunde jag sitta på den sidan i evigheter och hitta massor jag ville ha. Nu vart det ju lite sämre med det men jag tror jag kommer bli jätte nöjd med dessa (se bild nedan)

Jaja, det var väl det. Hoppas ni får en jätte fin tisdag (här är det regn & rusk) så hörs vi.
Puss ♥
...ps. glöm inte att ni kan följa mig via bloglovin' genom att klicka på länken
på höger sida högst upp. ;) såg att det är många som läser bloggen numera så gör så! :)



Brum brum :-)

img_9927 (MMS)

Brum brum :-)


Grymt erbjudande!

Jag ska formulera om inlägget, kändes som jag bara kladdat ned någonting ;)
Såhär är det; Köp 1 presentkort för 100,- som det är ett värde av 300,- på!
Jag köpte 2 st (jag fick dom i lite tidigare födelsedagspresent) och det kostade alltså 200,- men jag fick
600,- att handla för! Och skynda fynda för det är tidsbegränsat och klickar hem det, det gör ni HÄR :)

Söndagsmys :-)

img_2494 (MMS)

Söndagsmys :-)


Sjukt barn

Jag är så himla trött idag. Det var minst sagt sent inatt.. Novalie låg och gnydde i sängen och sov oroligt hela kvällen. Gick in till henne och kände att hon var jätte varm! Hon fick ligga i vardagsrummet med mig & pappa medans vi tittade på film. Kim tog febern på henne och den visade 39 grader. Helt oförberedd var vi på det.. Idag är hon lite piggare men snorig. Men det är ju sånt här man får räkna med när dom börjat på dagis.. Ja, det finns inte så mycket annat att göra än att ge Alvedon och låta henne vila :)

Jag har inte hunnit berättat för er att jag har fått jobb! Eller ja, just nu är jag på "prov" i 10 timmar så jag får känna efter lite själv om jag trivs & sen får de som jobbar där redan känna efter vem jag är och så :) Jag gjorde min första dag igår, 3 timmar bara, med min fina vän Sandra som "coach" ;) Jag trivdes snabbt med dom som jobbar där och det kändes helt okej faktiskt. Det var ju väldigt mycket att ta in men det kommer gå fint när man lärt sig vad allt är och vart allt är :) Jag var där mellan 14-17 igår och idag blir det 15-18 och ännu en dag med fina Sandra. Mitt sista "prov pass" gör jag på onsdag (på min födelsedag) och då är det 4,5 timme tror jag och då får jag vara med på stängning fast då är jag med några andra. Men det känns jätte bra.. Och detta är på Daisy's (Sibylla) som ligger vid Resecentrum här i Sandviken. Jag har fortfarande inte fått något svar ifrån Vendator som jag varit på intervju hos, vet inte varför hon inte hört av sig. Detta på Daisy's är ju bara extra men förhoppningsvis får jag ta några pass så jag kommer in i det där jobbet. Men samtidigt känner jag att eftersom man jobbar extra så är det så ovisst vilka löner man kommer få. Därför skulle jag behöva ett till jobb (som att det är så lätt att få) och det är ju synd om jag får jobbet på Vendator, att det är heltid där. Kanske att man får göra upp att man jobbar där på heltid men de dagar Daisy's behöver mig så kan jag ta det passet. Dock blir det ju folk som fattas på Vendator då också så det kanske är en omöjlighet. Jag vet inte.. Men som sagt, har ju inte ens fått ett svar ifrån Hofors ännu så det ska man ju inte ta för givet. Verkar ju faktiskt som att jag inte fått det. :S

Nåja.. Så ja, min helg spenderas med jobb och det känns ju helt galet skönt att kunna säga så ens :) Har ju inte jobbat på, ja jag vet inte hur länge. Förhoppningsvis trivs dom andra tjejerna med mig också så jag får några goda ord till chefen. Men vi får se hur det blir, jag hoppas innerligt att dom känner sig okej med mig!

Nu blir det snart frukost. Sedan ska jag ta en dusch och posta paket och hämta ut vinster som vi vunnit på Bingolotto. (Tur jag slutar 18 idag, då hinner jag hem och spela;)

Älskar min familj <3

img_9064 (MMS)

Älskar min familj <3


Novalie & Egon :)

img_1663 (MMS)

Novalie & Egon :)


Helt själv, hela dagen

God morgon :)
Sitter nu hemma efter att ha lämnat lillskruttan på dagis. Idag ska hon få vara där utan mamma heeela dagen! Det känns faktiskt jätte bra. Hon gråter inte när jag lämnar henne ens men därimot gråter andra barn när man säger hejdå och går. Dom saknar sina föräldrar och det är ju barn som nyss blivit inskolade med eller håller på med inskolningen. Jag tycker det är jätte bra att man kan lämna såhär länge så pass tidigt för barnen måste ju få en chans att känna trygghet med fröknarna där med :) Man vet ju att dom ringer om det inte går!

Jag ska väl slappa en stund och sedan gå ut och gå med vovven. Tar en sväng i skogen nu när man har så mycket tid! Känns skönt att gå såhär tidigt med för då kan jag ha han lös hela vägen, nästan. Inte alls många som är ute den här tiden och går med sina hundar.

Senare på eftermiddagen blir det att åka iväg till Sandra & Emilia med presenter åt lillan som fyllt år :) Nu är det snart helg och Kim har hela helgen uppbokad han. Själv ska man väl inte göra något särskilt. Ni då?