What doesen't kill you makes you stronger, stand a little taller

Hej i värmen!


Idag är det väl ett riktigt sommarväder, eller hur!? Sjukt varmt, men jag klagar icke! :) Kan till och med säga att det inte är så speciellt jobbigt trots att jag är i 9e månaden ;) Det är inte alls lika tungt som det var med Novalie och jag har inte samlat på mig nå vätska alls nästan. Rena drömgraviditeten jämfört med förra gången! Fast det finns ju andra saker som man har mått dåligt över i ett par månader men nu börjar det äntligen vända. Så jäkla skönt! Jag förtjänar för fan att må bra ibland också, tycker jag. Och bättre mår man när man poppar musik i värmen ;)
 
Novalie och jag har varit hos hennes mormor en stund, hon fick bada i babypoolen. Jag lär köpa en större sen innan sommaren är slut, just nu känns det ju som att den precis kommit igång. Nästa sommar har man ju två ungar som badar i pool ;) Hur härligt?! Vi tänkte väl hinna med Furuvik i veckan också så hoppas det håller i sig med finvädret. För nu är det i stort sett slut på att göra massa saker. Fast å andra sidan, varför ska man hindras för att man är höggravid när jag inte har några som helst problem med att gå i tex flera timmar? Vi gick ju konstant på Ockelbo marknaden i säkert 3,5 timme. Om man räknar bort dom 15 minuter som vi satt i gräset och åt.. Och visst fick jag lite ont när det var dags att åka hem men det var inget större problem så. Jag kan säga att jag får foglossning när jag sitter still och inte när jag rör mig, haha. Jag har ju bara gått upp 7 kg under denna graviditet också så kan säkert ha med det att göra, att jag inte bär på "extra" kilon.
 
Jag har nyss tagit itu med JORDENS BERG av disk, jag kan säga att vi hade nog inte ett enda rent bestick. Haha! Dåliga på att hålla efter med disken, därför blir det skönt med en diskmaskin snart ;) Då slipper man det där! Ja, vi ska väl ta och grilla lite. Jag är inte ett dugg hungrig, brukar ha en tendens till att ha noll matlust när det är såhär varmt. Men man kan ju försöka peta i sig lite i alla fall..
 
Nej jag ska väl fortsätta lite här hemma nu jag. Ha en fortsatt bra dag!
Bjuder på några bilder :)