Ingen bio

Nej, bion är framflyttad till imorgon kväll. Dock vet vi inte om vi kan det nu eftersom mamma ska vara barnvakt redan :( Vi kände att det var viktigare att åka hem och städa lägenheten efter rusten. Och vi har hållt på i 5 timmar! Inte klar heller men det vart för sent för att fortsätta. :(

Jag hade gärnat velat se den bion faktiskt. Känns som vi kanske skulle ha gått idag ändå men mamma visste ju inte riktigt om hon skulle vara barnvakt. Det mest logiska hade varit att det INTE blivit så men nu vart det så..
Det börjar rätt sent imorgon, 19.00. Synd att man inte har fler än mamma som kan vara barnvakt men man vill ju inte lämna henne till någon hon inte känner så bra heller.. Lite ensamtid för mig och Kim hade varit fint just nu.

Jaja, jag är sjukt nöjd med rusten. Det kommer bli så att jag bor kvar här, lika bra jag säger det på en gång :) Det känns skönt och jag hoppas allt kommer lösa sig till det bästa.. :)
Ska knäppa kort på lillans rum, herregud vad sött! Det fattas ju grejer där inne, har inte hunnit fyllt ut det ännu. Men än så länge ser det.. rosa ut ;)

Nu ska jag kolla på Big Brother sedan sova! Godnatt.. :)

Hola!

God morgon :) Alltså, det är så konstigt.. Novalie sover längre på morgnarna här hos sin mormor än vad hon gör hemma. Jag har fått sovmorgon till 9.00 igår och närmare 8.00 idag :) Hur skönt är inte det? Hon somnade strax efter åtta igår kväll också, inte vaknat någonting dessa nätter. Underbart!

Hennes 5e tand har tittat ut nu också. Tycker det ploppar upp tänder hela tiden på henne :) Skönt att hon bara fick feber av den allra första. De andra har hon bara dregglat som tusan när dom varit på väg. Hon är lika pigg och glad hela tiden, underbara unge! Jag har fått en riktig livsnjutare till barn :) Och som hon lär sig! Herregud, hon lär sig av oss vuxna hela tiden. Nu väntar jag bara på att hon ska ställa sig upp och knata omkring ;)
För mig får hon gärna krypa ett tag till.. ;)

Idag är det bio för mig & Kim. "Hur många lingon finns det i världen", tror jag den heter. :) Klockan 17 här i Sandviken går den. Tänkte att det var bäst att gå här och lite tidigare eftersom liten ska sova runt 19-20 :)
De skulle eventuellt bli klar med rusten idag också. Så antingen åker jag hem idag eller så sover jag hos mamma en natt till. Var hem dit igår en sväng på eftermiddagen, då hade dom plockat ned skåpluckorna också. Vi ska ju få nya sånna, såg att dom hade målat lite i köket också. Brukar ju vara en förberedelse inför nya luckor.

Sen är det badrummet kvar där. Det ska ju in nya golv och våttapeter där med. Då lär dom ju slita ut alltihopa, fy vad drygt. Tvättmaskin, badkar och ja...allt.. :) Kanske har jag hunnit flyttat då?? ;P Nejdå.. Lär väl märkas :)

För ett tag sedan var ju jag och mamma till Valbo. Vi var in på H&M (as usual) och jag handlade bara till Novalie. Dock så köpte mamma en klänning som jag haft ett öga för sedan den kom in. Den finns under "nyheter" så den har inte funnits så länge. I alla fall, den är så jävla snygg! Jag älskar den. Hade tänkt köpa en själv sen men det behövde jag inte! :) För jag fick mammas.. Gissa om jag vart glad? Och den satt PERFEKT på mig. Jag har aldrig gått i en långklänning förr men herreguuuuuuuud vad snygg. Billig var den med! I love it :)
Den går ända ner till fossingarna och snuddar golvet/backen. Grrrrr!



H&M sommar kollektion

Jag älskar h&m's sommar kollektion ♥





Det var det..

Nu var det tisdag. Helgen är över och imorgon åker Johanni hem :'( Kommer sakna henne så himla mycket, min lilla sumo. (hehe) Det har varit jätte roligt att träffat henne så mycket men ändå känns det som att vi skulle ha kunnat träffats så mycket mer. Men vi hade jäkligt roligt i helgen i alla fall! Det kan man leva på ett tag :)

Sitter hemma hos mamma nu, har fått lite gjort idag. De kom ju och rustar i lägenheten i Vallhov idag. Då fick jag och Novis ta vårat pick och pack och förflytta oss till mamma/mormor medans dom håller på där borta. Dessvärre skulle det ta hela veckan vilket jag tycker låter jätte knepigt. Det är bara 2st rum som ska tapetseras? Men men, dom kanske har annat att göra också men dålig stil då vi väntat sedan i oktober. Då kan dom väl se till att göra det snabbt också då..

Jag har kollat på en lägenhet idag, på Nya Bruket. 2 dörrar ifrån min mamma, haha. Det är jätte svårt att få lägenhet på bottenvåningen och jag stod 3 i kö på denna. Verkade inte som att den som stod etta var intresserad men tvåan var där och kollade samtidigt som mig. Han frågade mig innan jag gick om jag ville ha den där, jag sa att jag inte riktigt visste. Lät som att han skulle kunna avstå för mig skull, aaaw :') Säkert för att jag har barn..
Men jag vet fortfarande inte. Två gamla människor som bott där innan och avstått rusten i alla år. Ja, så den var ju inte sådär fräsch direkt. Skulle få rust i sommar i så fall men frågan är om jag vill bo där och vänta tills dess? Så extremt skabbigt. Okej, det är beboeligt men ändå.. Jävla rust på varenda ställe jag hamnar!! Grrr..

Hade ett möte kl 13 idag också som gick helt okej. Ska höras i slutet av veckan igen.. Och så "hängde" jag på stan med Johanna också ;) Mamma bakade morotskaka när vi kom hem, fy vad gott det var. Novalie fick smaka lite och vart som TOKIG. Hon skrek när jag gick ifrån bordet med tallriken, haha. Det älskade hon verkligen!

Nej, nu ska jag göra annat. Ha det så bra och ha en fortsatt fin kväll! ♥

Jag=inte så smart

Hur lyckas jag lägga i en hårfärg och så kommer jag på nu att jag inte har tagit tid? Vet inte hur länge jag haft det i.. Haha! Jaja, får sitta en stund till. Kan ju inte bli mer än svart ;)
Ikväll är det fest som gäller, skoj! Hoppas det blir lyckat.. Hörs

Bilder


Novalie, Johanni & mamma ♥


Haha, min tös har blitt toki' :)


Såhär kan det se ut när man är nyvaken & uttråkad!


Alvin & Novis på öppna förskolan 25/3 :)


En gunghäst vill vi ha när vi fyller 1 år, sa hon ;)


Första våfflan på första våffeldagen ♥


Shopping till lillan


LCHF

Det har tagit mig ungefär 1,5 timme att hitta lockande LCHF recept. Har fått ihop bra många nu men det består mest av kött och fisk. Eller ja, det gör ju typ alla recept som finns om man ska gå efter den metoden. Har en känsla av att det är dyrt att äta efter det här.. Men vad gör man? :) Ska inte äta det i en evighet, provar på en månad och ser hur det funkar. Om någon har en LCHF bok att låna ut så säg gärna till!

Imorgon ska jag frossa våfflor hos mamma och njuta av sísta helgen med onyttigt på ett tag. Jag har ju ett sockerberoende så man kommer kanske inte må så bra. Första veckan kommer mest troligt bestå utav en massa huvudvärk, läste jag. Men om det här hjälper mig att tappa massa gravidkilon så är jag nöjd :)
Man ska ju helst inte motionera något särskilt när man äter det här men det tänker jag göra ändå..

Nåja, klockan tickar iväg. Ska upp tidigt imorgon (haha, som att jag inte alltid går upp tidigt) och vill vara någorlunda pigg. Ska till öppna förskolan med Emma på morgonen, blir kvar till lunch. Sedan hem till mamma en sväng och sen blir det Valbo. Har 100kr rabatt på H&M och rabatt på Lindex, tänkte kolla om det finns något där.. Liten behöver lite vårkläder, kanske blir något sånt :) På kvällen är det dags för fest! Marina & Magnus har inflyttningsfest i Järbo. Jag tänkte försöka likna Angelina Jolie så får se hur det går..
Blir ganska lugnt för mig faktiskt..

På lördag har ju Kim sin födelsedagsfest. Ja, två dagars! :| Fråga mig inte hur jag ska orka, haha.
Därför tar jag det lite lugnt bara, man ska orka vara mamma på söndag :) Liten ska vara hos sin mormor, känns helt kolugnt att lämna henne där. Hon trivs så bra där så! Det jag ser fram emot är att få SOVA på morgonen. Oj, vad jag ska passa på att sova. Om jag kan! Förhoppningsvis :) Kommer sakna ihjäl mig efter lillan. Men hinner ju såklart träffa henne hela fredagen, fram till eftermiddagen. Och sen ska jag ju mysa ihjäl mig under dagen på lördagen också :) Vi kommer ju vara ifrån varandra på kvällarna bara..
Nåja, det ska väl gå an!

Nu måste jag hoppa i säng annars får jag skäll av Emma imorgon ;)
Godnatt!

Världens sötaste :-)

img_8331 (MMS)

Världens sötaste :-)


Trött

Ja, idag är jag så trött. Vaknade med huvudvärk och har haft det hela dagen. Dock så gick det över nu på kvällningen. Nu har jag nyss tagit en dusch och ska kika på Big Brother och sedan sova! Skönt :)
Lillan har sovit sedan 19 tiden ungefär. Hon sov 1 timme på hela dagen idag! Hon kan inte alls komma till ro i vagnen som hon kunde förr. Verkligen svårt att få henne att somna i den..

Jag började dagen med att ta en promenad till mamma, tog en liten omväg också i hopp om att lillhjärtat skulle somna men utan resultat. Hon vart vaken ett par timmar längre än vanligt men vad gör det? :) Satt i löshår på Johanna och sedan tog vi en fika. Vart på stan en liten stund innan jag gick hem till mamma igen och väntade på att Kim skulle sluta. Bror och brorson var också där :) Novis tycker det är SÅ roligt att leka med Neo.. Så mysigt att se så glad hon blir :)

Funderar på öppna förskolan på fredag, om jag har tid dvs. Usch, ibland är det skönt att ha mycket att göra men när hela 7 dagar blir uppbokade och man knappt är hemma blir det nästan lite drygt istället :P
Så tråkigt att jag missade babyfikat hemma hos Cicki också, får ta en sån här hemma någon dag..

Nej, nu blir det snart lite tv tittande och sedan sussa. Ska knäppa lite nya kort också, blir väl några i helgen antar jag :) Ha det bra!

Puss.

Tisdag morgon

God morgon! Tisdag morgon och solen lyser, härligt :) Själv har man varit vaken sedan typ 04.30 för då vaknade Novalie. Hon vill inte alls sova i sin säng nu så hon har sovit med oss några nätter. I morse bestämde hon sig för att börja nypa mig när hon vaknade till och höll på i över timme. Tillslut var jag alldeles öm överallt så då klev vi upp efter en stund. Full fart på henne som vanligt :) Försöker väcka Kim med så han inte blir sen men det är ju inte det lättaste. Snacka om att han sover tungt! Men han pratar som han vore vaken men så går det 2 sek så somnar han om igen, haha.. Jaja..
Novalie har börjat ställt sig upp HELA tiden nu, det går undan. Förut var hon ju lite sådär vinglig men nu går det jätte bra. Dessutom stod hon SJÄLV bra länge igår, 2 gånger. Vart så stolt :) Hon är så stadig, min lilla tösabit!
Snart springer hon nog runt här hemma...
Nej nu måste jag kolla till henne. Ha det bra!

Grattis


Känslor..

Jag vill bara berätta att jag verkligen älskar Kim! Han är mannen i mitt liv och jag kan faktiskt inte tänka mig ett liv med någon annan än just honom. Jag har aldrig känt såhär för någon förr, jag har alltid tröttnat snabbt och inte lyckats hittat någon som passar tillsammans med mig. Men han är den rätte för mig, det är jag säker på. Visst, vi tycker och tänker olika om väldigt mycket. Men vem har sagt att olika är dåligt? Det kan to.m vara bättre att vara olik varandra än för lika. Jag ger inte upp vårat förhållande så lätt.

Vi firar 2 år i maj, den dagen vill jag inte missa för allt i världen. Jag vill gifta mig med honom, skaffa fler barn med honom och bli gammal med honom.
Det ÄR påfrestande för förhållandet att få barn, det kan ingen säga något om. Det kommer ett helt nytt liv in i bilden och plötsligt har man så sjukt mycket ansvar för en annan människa. Man måste ge denna lilla varelse all tid och kärlek som tänkas kan och därför glömmer man ofta bort varandra! Jag skulle tro att alla känner igen sig, mer eller mindre, i detta. Och vem kan inte slänga ur sig dumma saker när man blir arg? Man är ju inte mer än människa och det drabbar nog alla förr eller senare.. Man är trött, stressad och har en miljon saker att tänka på.

Jag har valt att inte pratat speciellt mycket om mitt förhållande i bloggen, många stör sig visst på det och jag förstår att vissa tycker att man kan hålla vissa saker privat. Jag skulle aldrig ha skrivit det inlägget "Det funkar inte" om det inte vore så att jag kände att jag ville berätta hur det egentligen var. Kim missförstod mig när jag sa vissa saker, han tolkade det på sitt sätt och jag på mitt. Och jag vill inte att hans vänner ska gå runt och tro det värsta om mig, för så är det inte. Jag är en omtänksam, snäll och väldigt ödmjuk människa.

Jag avskyr att vara osams, jag mår sjukt dåligt då. Jag kan ryta ifrån åt folk som jag tycker har fel eller säger fel saker.. Men innerst inne, och det vet mina riktiga vänner, så är jag inte den som är dum i huvudet.
Jag älskar Kim och jag ger inte upp ett förhållande som jag vet är fyllt med kärlek pga något misstag.
Jag har förlåtit honom för dom misstag han gjort och jag hoppas han förlåter mig för det jag gjort.

Nu vill jag bara älska honom som aldrig förr och aldrig låta han gå..

Äkta & ärlig kärlek


Skit väder

Inge roligt att vakna upp så är det världens snöoväder. Såg dock ut att vara lite snöblandat regn så förhoppningsvis smälter snön bort som låg på backen innan :) Ser fram emot i veckan, då blir det strålande sol och plusgrader. Hoppas smhi har rätt bara :)

Igår möblerade vi om lite, tills rusten är klar. Novalies säng står inne hos oss och databordet i hennes rum. Det vart bra :) Skönt att ha henne inne hos oss istället. Men som sagt så är det bara tillfälligt. Vi skulle ha fått rust i mitten av mars men som vanligt skjuter dom fram det hela tiden! Dom har hållt på så sedan vi flyttade hit. Vi har väntat på rusten sen i Oktober och inget har hänt än. Massa skit snack från deras sida..
Eller ja, vi fick ju hallen och vardagsrummet men det är mycket kvar! Så tråkigt när man inte kan göra i ordning i hennes rum, det är ju liksom ingen idé att göra det innan..

Jaja.. Idag måste det handlas hem lite. Tur man får barnbidrag (igen) ;) Allt är typ slut nu. Sista barnmatsburken gick åt igår, sista vällingen gick åt igår kväll och vi har inget att laga mat på heller. Jo, en halv blodpudding bit. :P Så idag lär det handlas hem så vi klarar oss fram till löning.. Jag vill ju gärna färga håret med men känner inte att det är värt att lägga 400 kr på färg just nu, väntar ett tag till och så får vi se om jag kan göra det när löning/FP har kommit :)

Jag är så sugen på att börja gå på öppna förskolan igen, var ett tag sen nu. Ville gå idag men visste att jag inte skulle orka så tidigt efter den här natten.. Men det går ju att gå i veckorna också så ska nog göra det :) Men denna helg är det fullt upp, likså veckan och helgen därpå. Oj oj, mycket att göra!!
Kim fyller år på måndag så ska köpa en present till honom.. Hans familj kommer också så tänkte baka något. Sen på tisdag ska jag iväg på ett möte.. Och så ska jag försöka hitta lägenhet.. Ja, mycket som står på schemat!! Tur Marina kommer hit på måndag och hjälper mig baka lite :) ♥

Vad ska ni göra i helgen?
Puss.

Leggings


Tradera fynd


Det vackraste jag vet är att se dig när du...

img_6675 (MMS)

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.. Du ligger tätt intill, lycklig för att du finns till..


Tårtor..

Idag blir min jänta 9 månader gammal :) Alltså bara 3 månader kvar till 1års dagen och den vill jag ju såklart ska bli perfekt! Har suttit och googlat lite tårtor och hittat ett par som jag tycker är sååå fina :)
Elin ska ev. göra en tårta så tänkte jag ge mig på en själv också men mitt tålamod är ju lika med noll. Så att ge sig på en sån här avancerad kanske inte är så smart... ;)











Alla bilder är tagna ifrån Google.


Fryssen

Ja, hua mig vad fryssen jag varit idag. Ska snart se på "En unge i minuten" och samtidigt klippa sönder lite t-shirtar och göra om dessa till snygga toppar! Det ni.. Jag är inte den som är pysslig av mig men ikväll känner jag för att vara det ;) Om allt går som jag vill och blir snyggt kan jag visa sen hur och vad jag gjorde..

Idag fick jag äntligen träffa min efterlängtade, underbara, finaste Johanni ♥ Som jag saknat!! Novalie tycker om henne så himla mycket och dom är så mysiga ihop :) Trots att dom ses så sällan så är det som dom ses varje dag, busar och leker hela tiden! Gosig pluttarna mina..
Jag har varit till BVC idag. Det var Kim som promt skulle ha denna tid, en månad efter förra besöket, men han kunde inte komma så fick gå dit själv. Kändes lite smått onödigt för jag hade kunnat väntat ytterligare en månad, man ser större resultat då :) Men hon ligger 1+ på längden och alldeles normal på viktkurvan :) Lång och slank tjej, som vår BVC sköterska sa. Och som jag tycker om henne! Hade inte kunnat fått någon bättre :) Hon är verkligen en sån som peppar en och delar med sig av privata saker som hon kan jämföra ens egna problem med. Verkligen skönt att prata med henne! :)

Gick sedan hem och så. Novalie somnade redan 17.30 ungefär, helt slut. Hon hade bara sovit typ max 40 minuter på hela dagen.. Inte ens det :S Förstår om hon var trött. Får se om hon sover tills imorgon men sa att Kim får ta henne ikväll annars. Jag är skit trött men tänkte kolla lite på tvn och så innan jag ska sova :)

Men nu ska jag sätta igång så hörs vi.

Mår bättre

Mår bättre när solen lyser och det är plus på temperatur mätaren :) Då känner jag bara positivt med allt, nästan.. Gårdagen var ju ett rent helvete för mig och det har inte varit så rolig start på denna dag med. Men jag ska laga någon mat, gå ut och gå med Angelica♥ om ett tag men sen bara ta det lugnt.

Konstigt vad vädret kan göra med en! När det snöar, är kallt och blaskigt blir jag SÅ deppig och nere. Men så fort solen kommer fram då mår man bra.. Men det är ju skönt, då kanske jag mår bra hela sommaren också ;) Kommer bli kämpigt många gånger men jag har bra stöd av mina vänner och familj! Jag tycker fortfarande inte att Kim valt rätt väg att gå men jag har sagt att jag inte menat det jag slängde ur mig och han vet att det inte är detta jag vill. Mer än så kan jag inte göra, då lämnar jag åtminstone detta med vetskapen att jag faktiskt försökte.. Det är jobbigt att vara förälder ibland men har man valt det livet lär man ta den uppgiften med..

Hoppas ni får en jätte bra dag. Har 2 st bingolotter till imorgon, dubbel chans att få vinst! :)
Puss på er.

Hujedamig

Är så sjukt trött alltså ändå tvingar man sig vara vaken tills BB är slut :P Kvällarnas höjdpunkt fast lär ju ändå säga att det inte händer speciellt mycket roligt där inne. Lite action, in med fler tjejer tycker jag!
Jag drömde om Sanna från BB inatt?! Helt sjukt. Drömde en mardröm om massa personer jag är bekant med och så helt plötsligt kommer Sanna och grinar för att hennes hår är förstört? Hahaha.. Skadad dröm!

Novalie sover i vår säng inatt, ska mysa ner mig bredvid henne. Hon sov utan problem i hennes säng natten till idag, vaknade till en gång bara. Det var skönt :) Nu ska jag försöka köra stenhårt på rutinerna då hon knappt har några kvällsrutiner. Ska börja bada henne lite snabbt på kvällarna så hon automatiskt vet att det är läggdags efteråt, sen sjunga lite för henne och smeka henne i ansiktet tills hon somnar :) Det är ju lite jobbigt nu när hon är så extremt känslig och har sån separationsångest. Hon vaknar till flera gånger och är ledsen, låter det gå en stund och ser om hon somnar om själv (det ska tydligen vara viktigt) men fortsätter hon gråta så går jag in, smeker henne lite och sjunger. Tar upp henne och vaggar henne endast om hon verkligen inte kan somna om.. Hon är lite för stor för att somna på bröstet numera :)

Jaja, ska se klart på Big Brother nu sen soooooova!
Godnatt mina kära vänner.. ♥

Det funkar inte..

Det blir två storys av detta. Han ser det på ett sätt och jag på ett sätt. Självklart är bådas sätt det rätta, eller? Jag är mamma på heltid, jag uppfostar min dotter, jag leker med min dotter, jag kliver upp 6-6.30 med henne VARJE dag, jag letar dagis, jag planerar våran sommar. Ja, jag gör ALLT för att jag VET att det är MIN plikt som mamma att göra det. Vem fan ska annars göra det? Men jag är fan i mig inte ensam om att vara förälder!!!! Båda två har precis lika mycket ansvar.. Och nu ska jag förklara varför jag fick mitt jävla psykutbrott på Kim..

JAG ber om att få EN jävla sovmorgon i veckan, dvs på helgen när han är ledig för att JAG kliver upp med henne varje dag annars! Han får sova på lördagen och jag på söndagen. Ja, för då blir man gladare, om man får sova! Men nej, här i huset är det BARA HAN som ska få sova hela jävla tiden. Och då ledsnar jag tillslut, blir förbannad och säger saker jag INTE menar. Han springer runt och säger att jag bad om ensam vårdnad men förklarar inte VARFÖR. JO, för att jag vill inte bo kvar i Sandviken längre. MEN jag vill inte att HAN ska kunna bestämma min framtid och MINA MÅL med livet!! För att jag ska kunna FÅ flytta när vi har delad vårdnad måste HAN godkänna det. Och NEJ, det accepterar jag inte. Jag säger inget om han flyttar till Kiruna, är väl hans val.. Men INGEN ska få bestämma över mig, över om jag vill flytta..

Det var HAN som sa "Ni har en månad på er att försvinna" för att jag tappade befattningen och vart förbannad över att han låg kvar i sängen en kvart när jag bad han kliva upp så jag kunde duscha. Ja, sen sa jag att han klagade på en viss person när han var likadan själv. Det skulle jag givetvis inte ha sagt och inget jag menade. Men han kläcker ur sig en jävla massa saker när han är förbannad också, ska jag bara packa mina grejer och dra då eller? Det är att ge upp för lätt! Jag tar hand om min dotter på det allra bästa sätt man kan göra. Jag älskar henne, jag leker med henne, jag ger henne den kärlek hon behöver och lite till ändå!

Jag vill bara att han ska umgås mer med henne. Att han ska leka lite med henne eftersom han jobbar hela jävla tiden. Men då är han för trött.. Ja, man blir trött av att jobba. JAG är också trött men jag kan inte sätta henne åt sidan för det. Varför ska han då få göra det?? Och att han vill ha "egen tid" efter jobbet. Men jag då? Det får jag ALDRIG. Då måste jag skaffa mig en hobby för att kunna få egen tid, enligt honom..
Nu överdriver jag INGENTING, säger precis som det är.

Så ni som påstår att jag skulle klaga över att ta hand om henne i veckorna, släng er i väggen. Jag klagar inte! Jag kan säga att det är jobbigt då och då. Dagens sanning! Jag har valt detta liv själv, likaså han. Jag valde dock inte att vara ensam för det mesta om det.. Och jo, jag är NÖJD. Jag är mer nöjd än vad jag varit förr. Men att ställa upp för varandra då, finns inte det????

Jag älskar Kim och jag tycker det har gått för långt. Det här var så jävla onödigt.. Man kan inte säga åt sin familj att vara ute inom en månad pga att han vart sårad över en sak jag sa. Han har sårat mig så jävla mycket mer än så, har jag lämnat han? Nej, jag har alltid kommit tillbaka!
Ingen av oss har gjort rätt i det här. Dock tänker jag inte säga att jag inte kan kräva något av han, för det kan jag. Likaså han av mig.. Jag städar, precis som han ville.. Jag diskar, precis som han ville. Jag tvättar, precis som han ville.. Jag söker jobb, precis som han vill..



Det enda jag begär är att få sova ut en dag i veckan.. Varför är det för mycket?

Have you ever tried sleeping with a broken heart

Ensam är stark... eller?

LCHF metoden

God morgon.. Är på riktigt dåligt humör denna morgon vill jag lova. Kan bero på att jag ALDRIG får sova ut någon gång alls. Upp 06-06.30 varje morgon, 7 dagar i veckan. Men en annan här hemma, han får sova han..
Jaja, det blir (förhoppningsvis) öppna förskolan idag. Beror väl på om jag får gå in och duscha, men får sparka upp gubben annars.. Tänkte hinna duscha och äta frukost innan. Dåligt less på att det tok snöade inatt också, det kom ju rätt mycket snö också. Ser att det små snöar än, suck. Det var ju varmt denna tiden på året förra året?
Har i alla fall bestämt mig för att gå på LCHF metoden nu, skrev ut lite recept igår och ska fortsätta med det idag. Börjar när vi fått nya pengar så man kan handla det som behövs. Att avstå ifrån te.x pasta och potatis har jag inga problem med, jag äter nästan aldrig det i alla fall. Det jag tror kommer bli jobbigast är att man inte får äta bröd, jag äter ju bröd varje morgon till frukost. Men det fanns något bröd man kunde äta i alla fall, får kolla upp vad det är. Har hört att man rasar i vikt av det på kort tid, får se till att träna mycket samtidigt också..
Nej, nu lär jag in i duschen..

God natt

Nu är jag så trött så tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag ska sussa :)
Idag har det varit en jobbig dag, mådde inte så bra på förmiddagen. Var så jäkla trött så det enda jag ville göra var att sova men Novalie ville ju inte det såklart. Hennes sovrutiner ändras ständigt nu men det hör väl till ju äldre hon blir såklart. Jobbigt att försöka hinna med att ställa om sig hela tiden bara, kroppen säger ifrån någon gång och det gjorde den väl för mig idag.. Frågade to.m Kim om han kunde komma hem och hjälpa mig så jag fick sova.. Tyvärr kunde han ju inte det så det var ju bara göra det bästa av situationen.

Jag försöker hålla humöret uppe hela tiden för lillans skull. Men ibland orkar man bara inte nå mer och så blir man lätt irriterad och grinig istället och självklart påverkas hon av det. Sen när man mår lite bättre har man så jäkla dåligt samvete för att man varit grinig och orkeslös. Men jag förmodar att det är något alla föräldrar går igenom någon gång.. Bara att bryta ihop och komma igen, eller hur man brukar säga..

Hon är nästan omöjlig att få att sova nu på dagarna. Kim har lättare för att lägga henne nu än vad jag har. Det har alltid varit jag som gäller, nu är det Kim när det kommer till att sova. Undra varför? Hon kanske har tröttnat på mig.. :P Han är lite hårdare än vad jag är på att få henne att sova. Efter ca 10 minuter ger jag upp, orkar liksom inte. Han kan ligga tills hon somnar OM hon nu gör det.. Ikväll ville hon inte sova och då har hon knappt sovit något på hela dagen.. Hon somnade runt 22 tiden, strax efter det. Får hoppas att man får lite sovmorgon imorgon. Annars är det 6-6.30 som gäller varje morgon. Den rutinen kan hon minsann inte bryta :P

Hon har börjat "pratat" mer nu, vinkar när man säger "hej hej" och det låter som att hon svarar med samma ord tillbaka :) När hon sitter med sina leksaker på golvet så pratar hon för fullt med dom och man märker ju för var dag som går att hon utvecklas snabbt inom språket. Står inte på förens hon springer omkring här och babblar så öronen trillar av ;) Hon kommer bli en tjej med mycket energi, har jag en känsla av..

Ja, det här inlägget vart ju inte så litet som jag tänkt. Men går ju relativt snabbt att skriva ;)
Var ner på stan idag, det var rekryterings mässa på Folkets Hus. Men fy vilket skit? Dom man kunde tänka sig att lämna CV hos stod ju inte ens vid sina platser. Nä, riktigt dåligt var det..
Den 17e ska jag till Sandbacka Park igen, då är det en såkallad "Storytelling" där. Vi får lyssna på 4 företag som kommer berätta deras resa, hur dom lyckades med att starta eget osv :) Mycket spännande!

Nä, nu lär jag hoppa i säng hörrni. Ha det bra :)


Hihi, äter en majskrok och "läser" tidning ;) Här var hon dålig så ser inte så pigg ut..


Igår var jag på Sandbacka Park på en förel...

img_0645 (MMS)

Igår var jag på Sandbacka Park på en föreläsning med Etablera, Swedbank. Grant Thornton och Skatteverket :) Starta eget föreläsning var det. Ska dit den 17e igen.. Boka tid hos en rådgivare ska jag också göra..


Tradera

Här är en länk till mina auktioner, har dock inte lagt ut alla barnkläder. Långt ifrån :) Men det finns 2 st klädpaket om någon är intresserad.
http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=1621006&listtype=1

Morgonstund har guld i mun

Alltså, det finns ju (nästan) inget bättre när man vaknar, solen börjar lysa och temperaturen stiger mot plus :) Jag förstår inte att jag inte har tagit morgon promenader tidigare i mitt liv? Då låg man och sov hela dagarna istället. Jag tog med Novalie ut runt 08.30 och gick en timme. Hon skulle sova igen vid 9 så det passade bra, skönt för henne att få sova lite i vagnen. Jag var helt svettig när jag kom hem! Min förkylning tar kål på mig när jag rör mig. Men jag kan inte låta bli ;) Jag har börjat sett resultat efter att jag rört mig så mycket och då kan man inte bara sluta, fast man är sjuk! Men styrkepassen får vänta, det tror jag inte är nå bra att gå på när man är så förkyld som mig. Äckelvarning: Smakar var i munnen när jag hostar! Inte freeescht.

Idag ska jag hem till mamma, ska sova där :) Kim ska ju ändå jobba natt igen så jag ska spela Bingolotto och så hos mamma. Jag måste medge att gårkvällen var underbar, att få vara helt ensam i flera timmar. Novalie somnade kl 19 och jag gick och la mig runt 23.30 kanske? Men hon vaknade ju runt 01.00 och vart vaken en stund, förstod att det skulle hända. Men efter lite välling och mys med mamma så somnade hon. Vet inte riktigt när Kim kom hem imorse men var väl runt 06 tiden, ungefär då vaknade Novalie också men vi låg och drog oss i en halvtimme innan det var dags att kliva upp :)

En vän till mig hade dop igår, hon frågade när vi skulle ha vårat. Jag har ju sagt att vi ska döpa Novalie nu i mars eller ja, när våren kommer. Men efter lite tänkande och så har jag valt att inte döpa henne. Jag pratade med Cicki om det där förut, hon hade rätt i vad hon sa så då bestämde jag mig för att inte göra det. Jag är inte döpt själv, jag är inte kristen och jag tror inte på Gud. "Man vill inte stå i kyrkan och ljuga", som Christin sa. Och det har hon så rätt i! Jag har läst en del om dop och det handlar ju om att ge en kristen uppfostran och att man tror på Gud, såklart. Det är ju väldigt populärt att döpa numera men jag tror att mer än hälften av de som döper (utan att vara kristen, alltså) gör det för presenterna och för att det blivit en slags trend. Men man ska ju inte glömma vad det egentligen står för. Jag tycker alla mina vänners dop har varit extremt fina och jag är jätte glad för deras skull! Alla gör som dom vill, jag vill inte trampa någon på tårna med vad jag skriver för det gäller absolut inte ALLA. Jag säger bara vad jag tror :)
Jag ger Novalie friheten att välja själv, när hon blir äldre, om hon vill döpas eller ej. Men jag tror inte att hon kommer få ut någonting av det faktiskt.

"Dop uttrycker Guds omsorg om en människa, men är också en kallelse att leva sitt liv i ansvar och omsorg."
"Många tror att dopet är en namngivningsceremoni. Men dopet är så mycket mer. Vid barndop säger prästen barnets namn högt så att hela församlingen hör det. Barnets namn och Guds namn näms samtidigt och det visar på samhörigheten"


Mysigt

Gjorde det lite mysigt här hemma ikväll :)


Bilder


En välbehövlig ensam kväll

Godkväll på er :) Här är det redan kväller för liten, hon somnade redan vid 19 istället för 20. Hon var så trött så hon fick sova. Grejen är ju bara den att hon brukar alltid vakna mitt i natten och vara pigg när hon somnar runt sju. Därför hon alltid får lägga sig kl 20.00 istället. Får hoppas att hon inte gör det inatt :)
Igår natt/natten till idag var härlig. Jag somnade sent och såg inte fram emot morgondagen för jag skulle ju troligtvis vara jätte trött. Men jag fick sova hela natten igenom! :) Det har hänt några gånger men hon har ju vaknat många nätter nu och varit lite ledsen. Jag kände mig utvilad 06.30 imorse när det var dags att gå upp :) Det är skönt!

Tog en tidig morgon promenad med Emma, vi gick strax efter 09.00 och det vart lite över en timmes promenad :) Även fast jag är grymt förkyld så känner jag att jag måste röra på mig på något sätt, har ätit så sjukt mycket skit nu när jag varit hemma och varit sjuk. Vet inte om jag ska ha min vecka snart, att det kanske är därför, för herregud vilket sötsug jag haft! :) Inte lika illa nu dock.. Hoppas att jag är frisk på tisdag så jag får gå på styrkepasset då!

Imorgon ska jag sussa hos mamma min, spela bingolotto där och så. Då slipper jag göra det ensam för gubben ska jobba natt imorgon också. Men jag kan säga att det är lite skönt att få vara HELT ensam nu när lillan somnade så pass tidigt. Har en hel kväll för mig själv och den ska jag ta vara på! :) Ska nog ta en varm dusch snart också.. Men varje gång jag skriver i bloggen att hon sover osv så vaknar hon strax efter så *PEPPAR PEPPAR*

Jag längtar till Marina & Magnus inflyttningsfest med kändis tema :) Jag hade svårt att bestämma mig för vem jag skulle vara eftersom jag tycker det är så svårt att klä ut sig till en vanlig kändis! Men nu har jag bestämt mig, efter många om och men, så blir det Kate Von D för mig. Det blir ganska enkelt för mig att likna henne med tanke på att båda är mörkhåriga och jag har inga problem att måla mig som henne :) Det blir kul att rita tatueringar i ansiktet och sådär, det får Kim hjälpa mig med :) Det enda jag behöver köpa är ett linne eller någon svart skjorta kanske. Tänkte ha ett par höga klackar och mina leggings som är lite glansiga, eller dom var i alla fall ;) Och kanske försöka hitta ett skärp som man kan ha hänga lite på höften, en kedja eller med nitar eller så.. Kommer nog bli grymt! :)

Jag köpte ju ett par blåa cirkel linser för jag trodde jag skulle vara en känd seriefigur, Alice i Underlandet. Så blåa cirkel linser men dom tänker jag ha ändå :) Cirkel linser är ett par linser som gör att man får dockögon, dom blir mycket större. Just för att själva färgen på linserna går ända ut på vitan på ögonen :) Skit snygga är dom! Man ska toppa med lösögonfransar så blir det perfekt! :) Jag har en hög med lösögonfransar så det är ju bra :) Linserna kan användas i 1 månad bara, synd. Jag har aldrig satt i ett par linser förut så jag har fått läst lite instruktioner och kollat på videos och sådär. Verkar inte så svårt :) Kul!!

Ja men det var väl allt för idag då. Hoppas ni haft och fortsätter att ha en jätte bra kväll och helg!
Puss.

Titanic 2

God förmiddag/lunch gott folk. Här han man varit vaken sedan 06.30 ungefär men det är ju som vanligt det :) Vaknade och hade ont i halsen, snorig och lite ont i bihålorna. Jippi! Det är typiskt att man blir sjuk när man kommit igång så bra med träningen. Men what to do, det är bara att vila och hoppas att det går över snart! Lillan är fortfarande förkyld men det börjar gå över, skönt! Hon är ju så kinkig när hon är förkyld ;)

Tog i alla fall en promenad imorse på ca 1 timme, det var riktigt skönt. Solen lyste lite fint och det var sån härlig luft. Jag tänkte att jag skulle gå lite då så Novalie kunde sova lite i vagnen men icke! Hon var vaken hela vägen och när vi kom hem fick hon lite välling och somnade sött i sängen. Hon brukar ju bara vara vaken i ca 2 timmar på morgonen men idag vart det längre. 4 timmar ungefär! Sedärja. Men då sover hon säkert lite längre nu.. Hon har ju redan sovit i 45 minuter så..

I helgen blir det lugnt för min del. Kim jobbar hela helgen, natt även.. Drygt :( Men men..
Blir väl Bingolotto för mig på söndag i alla fall :) Hoppas man inte blir sämre än såhär för jag orkar verkligen inte vara sjuk! Jag tycker det är jobbigt att vara själv hemma med barn som det är nu eftersom hon är överallt och ingenstans, typ. Klätterapan nummer 1! ;) Då orkar man inte med att vara dålig samtidigt som man ska jaga henne, haha.. :) Pluttan min..

Igår kväll kollade jag på Titanic 2. Det var den sämsta filmen jag sett på länge!! Fy vad dålig grafik, dåliga skådespelare och dålig film över huvudtaget.. HAHA, pinsamt var det!
Så, se inte den!! TRYCK » HÄR « FÖR ATT SE TRAILER (OBS! Den verkar 100 ggr bättre än vad den är)

Jaja, det var det. Har väl inte så mycket mer att lägga till just nu :) Ska försöka få in lite kort på datorn som jag knäppt.. Och få in klädpaketen på tradera. Hur seg är man inte då?? Fast vi har redan massor av auktioner utlagda på andra saker så det gör ju inget. Ingen brådska! Men skönt vore det om man vart av med lite grejer som bara skräpar här hemma...


Puss så länge!

Pack up

" Pack up your troubles in your old kit bag And bury them beneath the sea
I don’t care what the people may say What the people may say bout me.
"




Längtar..

Jag längtar till den 8e mars, då ska jag iväg på något som förhoppningsvis blir början på en dröm jag har :) Jag hoppas verkligen att det går vägen och jag hoppas att Sandra är lika taggad som mig ;)
Det skulle vara GRYMT roligt om det här går vägen och jag får som jag vill med detta..

Men VAD det är säger jag inte ;) Det säger jag när jag vet hur allt kommer att bli. Men håll alla tummar och tår för att det här går bra. Det här är den enda drömmen jag har som jag ska kämpa för att göra till verklighet.




Förkyld

Igår kväll, efter styrkepasset som för övrigt var det värsta/hårdaste jag varit på, så fick jag en sån huvudvärk och vart alldeles täppt i näsan. Likaså imorse. Dessutom har liten blivit jätte förkyld :( Snoret rinner och det rinner från ögonen, stackars liten. Hennes första förkylning! Första gången hon är sjuk över huvudtaget om man inte räknar med när tänderna kom och efter sprutan. Hoppas hon blir bra snart!

Idag har jag inte alls gjort mycket. Var ut en kort sväng, fram och tillbaka till Coop bara. Var meningen att jag skulle träna idag också men eftersom jag känt mig halv krasslig hela dagen så hoppade jag över det. Tror jag hade hoppat det ändå eftersom det vart ett sånt hårt pass igår så jag har blåmärken på knäna och ont i kroppen.. Har nyss bakat lite i alla fall. På en timme hann jag med att baka pepparkaks muffins och mockarutor! :) Funderar på att baka vaniljbullar imorgon. Får se vad det blir! :)

Jag har inte hunnit lagt ut klädpaketen på tradera än, att allt ska vara så jäkla jobbigt att göra :P Tänkte om det var någon som väntade på det. Men imorgon ska jag fixa det! :)

Nej, nu blir det snart Big Brother. Hoppas ni haft en bra dag! :)