Gott Nytt År!

Nu är det inte många timmar kvar på 2012 och hur tycker ni det året har varit? Själv tycker jag att det varit det mest omtumlande, jobbigaste & längsta året någonsin. Jag fick min underbara Milliam detta år och det är självklart den absolut bästa händelsen på hela året ♥ Mina barn, åren 2010 och 2012 kommer alltid vara speciella. Men om man bortser från det självklara så har det hänt fruktansvärt mycket och jag har aldrig någonsin mått så dåligt som jag gjort under några månader på detta år. Ni förstår nog kanske vad jag syftar på men jag blev lämnad, fick flytta och hade en otroligt deprimerande period under graviditeten. Jag har saknat bortgångna nära och kära extra mycket. MEN, jag återförenades med barnens pappa och flyttade tillbaka. Det och Milliams födelse är ju det absolut bästa. Jag är så glad att vi är en enda familj igen, det är så jag alltid velat ha det och alltid kommer vilja ha det ♥

Mitt nyårslöfte kan jag säga är främst att sluta lägga ned så mycket tid och energi på människor som tar energi på ett dåligt sätt. Jag ska sluta försöka vara alla till lags och tänka mer på mig själv. Det är aldrig någon som undrar, rent spontant, hur JAG mår. Men det går bra att lasta på alla deras problem på mig. Det ska jag börja säga ifrån till för nu är det nytt år och nya tag! Nu är det mer fokusering på mitt mående och på människor som får mig att må bra, inte motsatsen. Varför ska man ha dåliga människor i sitt liv? Det finns det ingen anledning till :-)

Vad har du som nyårslöfte? Dela gärna med er, jag tycker det är skit skoj att få veta vad andra vill uppnå för mål! :-) Man brukar inte hålla nyårslöften, i alla fall inte jag ;-) Men jag ska ta tag i träning också men det måste jag för min egen skull, för att jag ska må bättre. Men först och främst, det jag skrev ovan. Så kanske man får ork att ta tag i träning och sånt sedan. :-)

Ja men jag säger GOTT NYTT ÅR på er och jag hoppas att erat föregående år har varit mycket bättre än mitt ;-)
God fortsättning :-)


 

 

 

 

 


Nu är det jul här i vårt hus!

Ja, nästan i alla fall. Än fattas mig granen som aldrig verkar bli av att köpa av någon anledning.... MEN, det är ju knappt en vecka kvar till jul nu och jag har noll julkänsla som vanligt! Hoppas den kommer ikapp mig men om inte annat så får man den väl på självaste julafton. :-)

Har suttit inne i nästan 2 dagar, har varit trött och slut i hela kroppen. Idag har jag lite huvudvärk och känner mig allmänt nere men när Kim kommer hem så ska jag ta mig ut och rensa skallen på lite tankar, tänkte jag. Lite friskluft kan behövas, om inte annat. Får se om man känner sig piggare efter, tveksamt, men man kan ju hoppas.
 
Imorgon ska jag i alla fall träffa Marina på eftermiddagen så har något att se fram emot. Blir att ta en fika på stan, är det tänkt. Måste även köpa lite nytt smink då min mascara nästan torkat och foundation är nästan slut :-) Dags att fylla på förrådet! Köpte en hårfärg förut med som bara står och samlar damm så tänkte slänga i den innan jul.
Kläder och det är redan klart vilket känns skönt!!
 
Nä, nu ska jag dra på mig lite kläder strax och hoppas på att Kim skyndar på lite.
Puss puss ♥
 
 
Kims "fina" lussebullar.

We’re beautiful like diamonds in the sky

Hej på er alla fina människor! :-) Hoppas ni mår bra. Det var ju ett tag sen nu (haha, ovanligt) men har faktiskt haft ganska mycket att göra. Ja, livet som 2 barnsmamma är faktiskt inte så lätt. Man har inte mycket tid över till annat än just barnen! ;-) Sedan håller jag ju på med körkortet också, fast så mycket teori har jag då inte hunnit med. Försöker få lite egentid till att läsa men det är alltid någonting som kommer i vägen! Men jaja, jag får kämpa på. Har i alla fall avklarat risk ettan och ska nu boka in halkbana, jag får ta det allt eftersom men jag hoppas verkligen jag lyckas ta kortet tills januari/februari. Det skulle vara kung det! ;-)
 
Vi kom hem i söndags från en 5 dagars uppe i Jämtland, i stugan. Vi har haft det supermysigt och det var så himla skönt att "fly" problem och elände här hemma för en stund. Men, man kan ju inte fly problemen hur länge som helst så nu är man återigen där. Kanske med lite mer kraft i kropp och knopp än innan! :-) Vi städade och gjorde fint, köpte med lite nya ljuslyktor osv. Ja, riktigt mysigt vart det. Ser fram emot sommaren, då börjar vi rusta huset! Vi kommer åka dit en gång till innan vintern är slut också, efter nyår någon gång..
 
Annars då? Snart är det jul också. Vi har i stort sett alla klappar färdiga redan men det blir ju att man små handlar lite då och då fast det egentligen inte behövs! :-P Vi har några fåtal kvar bara men alla till barnen är klara. Hur skönt som helst, man slipper det där att åka ut dagen innan och stressa. Då är det bara fokusera på julmaten istället, så jag ska hålla i det här att bli klar FÖRE december månad med julklapparna! Man får dessutom lite bättre ställt i Januari om man inte behöver handla för flera tusen i december :-) Nu är det också ett par födelsedagar som man lär handla till i december men det får man ta :-)
Mille växer så det knakar! Vi skulle ha varit på BVC igår men hann inte med det, Kim jobbar em och jag var på riskettan till kl 12 så då hade jag fått gå till Björksätra. Men vi ska boka om och se om vi hinner få någon tid innan jul och det här :-) Han är mycket mer vaken, längre stunder. Han har börjat ta tag i fossingarna och pillar med dom. Det har han ju iofs gjort ett tag men det var ju en stund sedan jag skrev här ;-) En sak jag tänkte på. Han har ju alltid dragit fötterna efter sig när man ställt han på golvet och "gått" med honom men nu har han börjat tagit riktiga steg. Alltså, han går ju inte SJÄLV såklart utan när man håller i honom. Är det tidigt att ha börjat lyfta på benen och ta steg när man är 4 månader? Tänker att han kanske blir tidig att gå :-P Och sen vill han ju ALDRIG ligga ned, han kämpar för att sätta sig upp men än så länge är det lite för tidigt för det. Men att stå upp är roligt, han "pratar" mycket och är lätt att få att skratta :-) Väldigt nöjd kille som väldigt sällan skriker eller gnäller, bara när han börjar bli uttråkad, hungrig eller trött. Syster kan få han att skratta genom att bara sitta bredvid honom, haha. ♥
Novalie utvecklas även hon, mer och mer för varje dag. Nu börjar man äntligen förstå i princip allt hon säger. Ibland bär det iväg och låter som japanska men då har hon lite för bråttom bara ;-) Hennes sömn krånglar ganska mycket men säkert vanligt i den åldern, mycket som händer. Jag vet ju att jag har testat allt i stort sett och inget fungerar så det är väl bara hoppas att det håller i sig. Idag somnade hon dock i soffan framför barntv kl 18:20 och sover ännu, hon har vaknat 2 gånger men somnat om rätt snabbt igen. Alla andra gånger vaknar hon och vägrar somna om, blir vaken till 1 på nätterna och sen sover vi till 10 på morgon för att man är så trött. Men nu när det är dagis får hon ju kliva upp i tid ändå, men då är hon super trött under dagen. Av någon anledning så sover hon rätt sällan på dagis, eller ja, dom anser att hon inte är trött men då somnar hon vid 14 när hon kommer hem och är totalt däckad i minst 2 timmar. Då blir det ju samma visa på kvällen igen, vaken till sena natten. Idag tror jag hon har sovit på dagis och får nog fortsätta med det om det blir så att hon håller sig vaken till åtminstone närmare halv sju, sju tiden. Hellre tidigare morgnar med tupplur vid lunch än att aldrig ha kvällar för sig själv..
Men nu vaknade Milliam också så lär avsluta här, har hittills tagit mig ca 2 timmar att skriva det här med alla pauser jag behövt göra :-) Men ha en fin kväll & sov gott ♥