Dagens



Det finaste jag har..



Sommaren är här!

Nej hörrni, nu var det längesedan jag skrev så passar på att slänga in ett inlägg :) Idag är ju en helt underbar dag även om den började med en lätt regnskur. Jag har varit på utbildning på jobbet men åkte sedan hem..

Jag har haft STORA problem med magen de senaste 3 dagarna och har inte fått i mig nå mat alls :( Jo, en portion mat på 3 dagar och några frukter samt 2 mackor och lite yoghurt. Jag får ont och mår illa när jag äter, jätte jobbigt. Det började dagen efter festen (var på Sandviks 150 års jubileum i lördags) och har hållt i sig. Igår somnade jag med världens magsmärta, inte okej! Fattar inte vad det är.. Sjukt drygt. Händer mycket runt omkring mig nu och jag vet inte om det kan bero på det också. Men går det inte över snart lär jag söka hjälp för det!

Först är man förkyld i ca 2 månader och direkt efter blir man såhär! Så himla typiskt. Nåja, tur värmen kommit så man kan få lite energi av solen! :) Sitter just nu ute på uteplatsen och njuter, magen värker lite men kan vara för att jag ätit så mycket frukt idag. Men måste ju tvunget få i mig någonting! Kim ska grilla så jag ska försöka peta i mig lite varm mat..

Novalie är go och glad som vanligt också och hon tycker nog det är minst lika härligt att vara ute i värmen i kortärmat och leggings :)

Nu är jag även i vecka 32 så tiden går fort! Inte långt kvar nu till en liten lillebror kommer (nej, jag vet inte könet men gissar ganska stort på en pöjk) ;)
Jag hoppas bara allt kommer flyta på och att det kommer funka bra med två barn, man är ju lite nervös över att bli 2 barns mamma lär jag erkänna! :)

Ja ja.. Det var väl inte så mycket mer just nu :) Ska fortsätta njuta lite av solen.. Puss & Kram!!


Bästa som finns



Vecka 30

Idag gick jag in i vecka 30 :-)


When I held ya


I love you

Mums med frukost :-) Och kanske sötast i världen!!!!


Vecka 29

Ja, nu är jag i vecka 29 men går in i 30 i början av veckan :-) Tiden går ruskigt fort!!


Inte normalt alltså

God morgon! Ännu en rätt sömnlös natt av hosta, fy fan vad tröttsamt. Känns också som att förkylningen tagit om på mig?! Täppt i näsan, nyser osv. Försöker hosta upp allt äckligt slem som har etsat sig fast i mina luftrör men det är ju tammefan omöjligt. Jag fick ju Mollipect som är luftrörsvidgande, slemlösande och ja, hostdämpande. Men tycker inte det fungerar direkt, hjälper väl till med hostan ytterst lite men jag lär ju typ halvsitta för att kunna somna. Sedan vaknar jag ungefär 1 gång i timmen.. Stackars bebis i magen alltså. Fick sjukskriva mig ifrån jobbet igår pga att jag inte sovit något. Det är ju typ samma nu men idag måste jag åka in och jobba ändå, även ett långpass.. Det är ju skit jobbigt att prata med folk i telefonen när man får hostattacker och måste hämta andan efter 1 mening, typ. ÅH suck, fan vad sur jag blir. Kan det inte gå över någon jävla gång?!

Aja.. Imorgon är jag ledig, då blir det BB finalen. Man vart ju skogstoki' när man såg avsnittet igår. Jag följer det inte så slaviskt som jag gjorde tidigare, har missat ett par avsnitt nu. Men ska bli intressant att se om Gry tar upp det Marcelo och Jennifer gjorde, det kommer hon garanterat att göra. Och så som Marcelo skäms och blir obekväm i VARJE live, hur ska han då inte bli nu? Haha, kommer skratta åt han :) Och sen hoppas vi ju såklart att Jennifer åker ut.. Äckelvarning där!

Nej, men snart ska jag ta och äta lite frulle. Novalie var vaken inatt hon, vet inte hur länge men det vart väl 1 timme eller så. Dock satt hon ju kvar i sängen hos oss hela tiden men jag kan ju INTE sova när hon är vaken. Kim fortsätter bara snarka på han, fast hon sitter och babblar osv. Så dom ligger och sover ännu, får se när lillan behagar att slå upp sina små blå :) Ha en fin helg!

Puss ♥

Varning: Bitter till 1000...

God förmiddag.. Idag är jag på så dåligt humör och allt känns bara så jävla drygt! Det har nu gått ca 3-3,5 vecka sedan jag vart förkyld och hostan har väl suttit i runt omkring 3 veckor. Jag har inte sovit en hel natt oavbrutet under denna period! Eller jo, en natt fick jag sova utan hosta men då vaknade jag av sendrag istället. Hur som, jag börjar bli så jävla trött och less på detta mående alltså. Inte vill jag vara gravid nå mer heller och det är ändå ca 11 veckor kvar. Nej fy, det är verkligen en piss dag. Dessutom såg man SNÖ när man klev upp imorse och det gjorde ju inte saken bättre. Hur fan kan det snöa i maj?! Piss väder.

Jag ska dessutom jobba idag & imorgon, jag kommer vara STENDÖD innan denna dag är över. Måste ut med hunden snart också och sen försöka lägga mig med Novalie och vila en stund.. Men det kommer väl inte gå heller.
Sen känner jag mig helt jävla ensam med allt, förmodligen för att jag går hemma på dagarna och åker iväg när Kim slutar jobba. Det är städning, diska, tvätt och allt annat skit som jag får göra själv. Och det är fan inte lätt när man, vissa dagar, har väldigt ont eller bara är väldigt trött.. Men någon måste ju göra det och det är ju jag såklart.

När fan ska killar fatta att det inte är någon jävla dans på rosor att bära på barn?! Det går liksom inte att få in i skallen på dom heller, verkar det som.. GE MIG EN PAUS, tack. Nä, vad är det? Full fart, dygnet runt (nästan) men vem fan bryr sig. Men vilken tur att han ska få åka på semester snart, det är han nog verkligen i behov utav :) Själv fortsätter man vardagslivet som vanligt, positiva är ju att det bara blir jag och Novalie. Ingen hund att behöva gå ut med och passa tider med.. Själv får man nog ingen "ensam" semester i år, inte. Hur ska man ha tid med det när man är mamma/sambo/hushållerska/husse på heltid?! Förstår inte hur han kan ha tid att åka iväg, hur kan det komma sig? Hmm.......

Ja, jag varnade om att det skulle bli ett inlägg som inte skulle vara nå roligt att läsa så gnäll inte! Ingen tvingade er att börja läsa heller :) Tur man har en dotter som är på bra humör i alla fall.. ♥

PUSS vetja.

Suddig mamma



Tidig kväll, tidig morgon

God morgon till er som nyss vaknat! :) Själv vart det morgon 5:30 här hemma. Men det var väntat då Novalie somnade sittandes i soffan 18:10 igår kväll. Hon hade varit vaken precis hela dagen, vi var ute från 11 till ja, runt 18 så vi hann precis in och sätta oss så somnade hon. Hade tänkt försöka hålla henne vaken till 19 åtminstone men det var ganska omöjligt, haha. Men hon har sovit hela natten vilket jag inte trodde så det var bra :)

Vi höll på och rensade på vår uteplats igår, så himla skitigt. Lite grejer som ska kastas nu bara så blir det rent och fint sen :) Fattas lite hyllor & blommor på väggarna och sen ska vi göra om i rabatten och sätta nya frön där :) Kim rev även upp hela gräsmattan igår, den var ju så ojämn och ful efter att Egon har varit där och grävt! Men nu ska vi har dit lite ny och fräsch jord och gräsfrön så vi får en fin gräsmatta till sommaren. Förhoppningsvis kan vi få han att ge f*n i rabatten och gräsmattan då :P Men det ska väl inte vara några problem..
Sen var vi hem till mamma en sväng och firade bror som fyllde 28 år :) Tårta och gofika bjöds det på. Och Neo, min brorson, cyklade utan stödhjul och han var så himla duktig. Det gick jätte bra och han ramlade omkull endast 2-3 gånger bara så jag vart riktigt stolt över mitt stora hjärta ♥

Jag har nu varit sjuk i ca 2,5 vecka. SUCK! Hostan ger inte med sig heller. Men jag var hos läkaren i tisdags och fick Mollipect utskrivet, det hjälper väl ytterst lite men jag kan fortfarande hosta ihjäl mig så fort jag rör mig och på nätterna så jag har inte fått en hel natts sömn på väldigt länge nu.. Börjar bli sjukt drygt kan jag säga. :( Men men, bara att gilla läget och hoppas att det ger med sig snart annars blir jag tokig!

Novalie har blivit lite täppt i näsan men jag hoppas det stannar där så hon får vara frisk ett tag :) Hon är ju sjuk så ofta och hinner inte vara frisk lång tid mellan gångerna men det är ju så det första året på dagis så det borde vända snart tycker jag :) Och snart är det ju sommar, hur skönt som helst. Kanske blir lite bättre då med!

Jag ska lämna Novis på dagis 13:15 och sedan bege mig hem och torka golven. Har precis dammsugit så jag skulle slippa det sen :) Och kl 16:20 tar jag bussen till jobbet och jobbar i några timmar. Hoppas att det är så pass varmt idag så man kan ställa upp dörren när man ska städa lite :) Det är väl skönast det!

Nej, nu ska vi mysa lite! Tänkte lägga henne vid 10 idag så vi hinner vila och sedan göra lunch innan det är dags för dagis :) Hoppas ni får en jätte fin dag och haft en bra Valborg!


Novalie dricker lite festis mellan varven ♥


Kim rensar bort den fula gräsmattan ♥


Jag vilar mig i värmen :) Vecka 29


Novalie äter mellis framför Pippi ♥


"Egge" har kurat ihop sig ordentligt på kudden ♥