I brist på annat...

Namn: Angelica
Piercingar: Tungan, överläpp och öronen
Tatueringar: 3 st, underarmen, axeln & vaden på höger benet
Längd: 169
Skostorlek: 39 på de flesta skor
Hårfärg: Svart/röd hårig
Är du kär i någon: Japp, sjukt kär i min fästman Kim ♥
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland och ibland inte
Tänker du på självmord: Skulle aldrig falla mig in att göra det
Tycker andra att du är attraktiv: Förhoppningsvis, haha
Vilket shampoo använder du: Ehum, olika det där!
Vilken parfym använder du: Diesel eller en utav Brittans parfymer. Ska köpa D&G nummer 3
Vad är du rädd för: För mycket!
Gillar du att tvätta: Både och, drygt att ta tag i det men när man kommer igång är det skönt!
Gillar du Berg-och-Dalbana: I love it...

SENASTE:

Film du hyrde:
Kommer inte ihåg när jag hyrde en film sist ens..
Film du köpte: Måste ha varit 2an av flickan som lekte med elden, vad den nu heter
Låten du lyssnade på: Queen - Show must go on (tror jag)
Låten du hade på hjärnan: Chris Medina - What are words ♥
Låten du laddade ner: Hum.. Ingen aning!
Personen du ringde: Mammi
TV program du tittade på: Sommarlov på barnkanalen ;)
Personen du tänkte på: Johanni ♥
Bok du läste: Måste ha varit en hundbok. Ska dock börja på Bingo Rimérs(?) bok i Turkiet!
Personen du fick mail av: H&M - orderbekräftelse
Personen du fick brev av: Var ju Försäkringskassan det
Personen du fick sms av: Mamma
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag! Grillat :)

FAVORIT:

Mat:
Oj, vad svårt. Det är nog grillat kött med typ potatisgratäng till!
Låt: Chris Medina - What are words (kommer aldrig tröttna på den)
Sak att göra: Leka & umgås med dotter, umgås med vänner & familj, shoppa och det vanliga :p
Sport: Inte någon överhuvudtaget!
Dryck: Ehum, jaaa.. ? Pepsi Max :D
Kläder: Sommar: Ett par shorts och en snygg top. Vinter: En skön kofta och ett par jeans
Film: Utan tvekan Burlesque, I love it!

Bil: Bortsett från vår Pegga så SKA jag ha en Honda Civic 1.8 en vacker dag ♥ & helst en röd, hihi

ANTAL:

Gånger du varit kär:
Ja, man har ju trott att man varit det ett x-antal ggr men aldrig som nu ♥
Förälskad: Några gånger :)
Riktigt jävla askär sådär så att det gör ont: Hm, ja det är jag ju nu då :D
Gånger ditt hjärta brustit: Oj, många gånger! Av olika anledningar också såklart, inte bara "förhållande"
Hjärtan brustit på grund av dej: Några har väl fått det kanske :/
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Har det ens varit med i tidningen?! Haha...
Ärr du har på kroppen: Mellan ögonen (efter att bror körde in en spade där på mig när jag var liten), Under hakan (efter att bror drog undan halkmattan i badkaret) och tummen (efter att jag körde ned handen i en sopkorg där det låg glas. Skar sönder ända ned till benet i tummen, hua..)

ÖVRIGT:

Vad har du gjort idag: Städat & tvättat! All day long..
Var det kul: Nepp men så skönt när det är gjort :)
Hur tidigt stiger du upp: Blir ju oftast runt 7 tiden eftersom dotra vaknar då
Gillar du att slåss: Nej, undviker det helst tack :p
Vad ska du göra ikväll: Ikväll? Ja, nu är det snart natt. Har slappat nu på kvällen bara!
Är du seriös: Jo, det tycker jag. Oftast i alla fall..
Vad är du allergisk mot: Inte ett jota, vad jag vet.
Var har du ont: Just nu; Vänstra axeln. Sedan har jag ont i båda fötterna till och från efter att jag klivit snett i ett par monster klackar - 2 gånger! På båda fötterna, dessutom. Fast olika gånger då..
Använder du hårspray: Ja, nästan varje dag.
Kan du stå på händer: Det har jag inte testat sedan jag var liten, inte tänker jag göra det heller. Haha!
Favoritserie: Jag följde många serier förr men efter att man fick barn vart det putsveck med det. Men innan så följde jag Greys Anatomy, The Hills, Desperate Housewives (bästa), Solsidan och Dexter


...intresseklubben antecknar, right?! ;)

Novalies ordförråd

Det kommer ut några enstaka ord man förstår :)
  • Mamma & pappa
  • Där
  • "Otta" = Spotta (mest troligt lärt sig utav att vi sagt "spotta ut")
  • Tutte
Dock så säger hon ju inte dessa ord jämt, bortsett från "där" som hon säger 8473847392 gånger om dagen ;)
När hon ropar på någon, oavsett om det är hunden eller någon annan så låter det "Ataaaa" och det kan vara vem som helst. Hon säger inte mamma & pappa ofta alls, händer mest när hon är grinig och vill komma upp i famnen.. Hon är ju väldigt snabb med att lära sig härma, det är ju en sak som är klar. :)

Hon är en liten tjej med en vilja som är så himla stark och får hon inte sin vilja igenom, ja.. Då lägger hon sig ner på golvet på magen, sparkar med benen och GALLSKRIKER. Oj oj oj, vilket humör hon har vill jag lova!
Säger man "Nej" eller  "Aj aj" så tittar hon på mig nonchalant och fortsätter, det kan göra vem som helst galen :P
Hon älskar när man iakttar henne medans hon leker eller vad som helst. Så ibland smyg kikar hon om man fortfarande kollar. Då lyser hon upp som en sol, blir lite småblyg och fortsätter med det hon höll på med. Sådär kan vi hålla på hur länge som helst. Och jag ÄLSKAR verkligen att titta på henne när hon utvecklas och allt sånt!
För nog allt utvecklas hon & snabbt går det!


1 dygn gammal ♥

1 år gammal ♥

2 dagar kvar

Hoppsan, nu är det visst bara 2 dagar kvar!! Herregud, jag hänger inte med. Vart tar dagarna vägen?! Jag tyckte mamma sa nyss "Nu är det bara 22 dagar kvar", haha. Jag har knappt känt av någon nervositet överhuvudtaget. Som jag sagt flera gånger; Mest separationsångest!! Helt galet. Men men, det känns nog bättre sen :)

Igår var jag på tjejkväll i Gävle, hemma hos Madde :) Vi satt där ett par timmar sedan begav vi oss (jag & Jannike) mot stan, beslutsångest över om vi skulle gå ut eller åka hem! Tillslut, efter "ett par" minuters velande hit och dit så bestämde vi oss för att käka macka på Subway och sedan åka hem. Jag var noll taggad och vart bara mer och mer trött för varje klunk jag drack. Ja, man lär ju ha tråkigt någon gång också! Fast nu var det 2 gånger på rad som jag fått en misslyckad kväll. Dock blir det ju vad man gör det till! Utan strul & tjafs innan vi åkte in hade det kanske sett annorlunda ut. Men förhoppningvis blir det roligare nästa gång :)

Idag har hela dagen bestått utav städning & tvätt. Vi började väl runt 11 i förmiddags och vart klar nu ikväll. Än har vi inte torkat golven heller! Vet inte varför jag skriver "vi" när det var jag som städade ;) Kim får ta golven imorgon eftermiddag, jag har så himla ont i axeln och det är såå tungt och drygt att torka hela lägenheten..
Imorgon får jag en resväska så jag äntligen kan börja packa! Jag är ju en person som bara måste planera därav vill jag gärna börja packa lite smått ett par dagar innan. Då får man tid på sig att komma på vad man glömt ;) Men nu får det bli som det blir, jag har ju 2 hela dagar på mig så det ska ju funka.

Har beställt lite höstkläder åt Novalie också :) Mest stl 80 men även 86. Fleece settet jag köpte fick bli 86 för det är tänkt att hon ska ha på dagis. Hon är ju lång och smal och det gör det svårt att få kläder att sitta bra! Hon kan ju fortfarande ha 74 runt midjan men då är det för kort istället. Men vi kör ju endast 80 nu och vissa sitter jätte bra och andra är liiiite tighta. Men 86 är nog ganska stort än så länge. Svårt det där! Har ju köpt ett par Kavat skor i stl 21 och jag har ärligt talat no idea om hon kommer kunna ha dom på dagis i höst/vinter. Hur fort växer ett par fötter egentligen?? Hon har 18 på foppa tofflorna men dom är ju på gränsen nu dom. Sen har jag ju märkt att det kan skilja väldigt mycket från sko till sko, vissa skor är skit stora i stl 20 medans andra kan sitta perfekt. Men ska se om jag hinner kika över till grannen, kan låna hennes fotmätare och se vad hon ska ha :) Helst ska det ju få plats en socka i när det börjar bli kallt.

Jaja, det var väl allt för nu :) Jag skulle ha rakat benen, skrubbat dom och smetat på brun utan sol ikväll jag! Men närå, vart inget av det heller. Måste, måste, MÅSTE göra det imorgon!! Är lika vit som snövit, typ. Helt seriöst!

Aja, ni får sova så gott så ska jag ta itu med mina i-landsproblem imöra ;) Godnatt!



Alanya i Turkiet
...ja, jag lovar att jag ska bada åt er med ;)

The most beautiful girl in this world!!

img_9254 (MMS)

The most beautiful girl in this world!!


Trött idag

Hua mig vad trött jag känner mig idag. Har varit fruktansvärt trött i många dagar nu men det beror säkert på vädret till största del. När det är såhär varmt och kvavt blir man ju helt utmattad för ingenting. Igår satt vi ute på uteplatsen i stort sett hela dagen. Fyllde upp poolen åt Novalie och egon fick bli nersprutad med vatten med vattenslangen, det tyckte han om! :) Det var ju typ 35+ i solen igår så det var riktigt hett. Jag var alldeles röd i ansiktet, vart lite orolig att jag hade bränt mig så men det var bara för att det var varmt för det försvann sen :)

Tog även en lång promenad igår kväll också. Det är så skönt att gå i skogen när det är svalt ute :) Dessutom pratar jag ju i telen med Johanni hela tiden och då går det ju jätte snabbt! Skulle lätt kunna gå i 2 timmar, haha.

Novalie vaknade 4 imorse, då verkade hon väääldigt pigg. Jag höll på att dööö! Hade inte somnat själv förens runt 01 tiden eftersom det var så varmt i sovrummet. Men jag fick henne att somna om fast inte förens runt 05.30 så jag var helt slut imorse när vi klev upp. Det känns nu också, att man sovit dåligt. Så det får nog bli en tidig kväll ikväll!

Just nu sitter jag och väntar besök av pappa, mamma skulle också kika förbi sen :) Trevligt! Alltid skönt med lite sällskap på dagarna. Jag hade nog inte orkat gått någonstans idag ändå, räcker med alla promenader med vovven. Men nu är det bara 6 dagar kvar sedan får man åka bort och vila upp sig lite. Så mycket strul med massa saker här hemma nu så det ska bli skönt att lämna dom bekymmrerna för en stund. Men när man kommer hem igen är det dags att ta tag i det också! Suck.. Jag hinner vara hemma i 2 dagar sen åker Kim bort en vecka. Han hade tänkt jobba 12 timmars i helgen (frivilligt alltså) men jag bad honom att vara hemma eftersom jag åker snart. Vore ju trevligt om man hann ses lite innan! Men jag tror att han har veckovila imorgon eftersom han jobbade förra helgen, hoppas :)

Nä, nu ska jag strax ta emot besöket som dyker upp när som helst. Hoppas ni får en fin dag! Skönt att det är lite svalare idag, tycker jag :) Man kan ju undra hur man ska stå ut med värmen i Turkiet, haha.

7 dagar kvar

Nu är det 7 dagar kvar till Turkiet resan! Konstigt nog känner jag mig inte ett dugg nervös, det enda jag känner är en ångest över att vara ifrån lillan så länge :( Förhoppningvis känns det bättre när jag är framme och jag hoppas att jag kan slappna av. Jag vet ju att hon har det bra ju, hon är med sin pappa och hon är hemma. Det är huvudsaken! Jag kommer sakna ihjäl mig efter henne så ska mysa ordentligt nu innan jag åker.

Det jag måste göra nu, innan vi åker, är att växla in dom sista fickpengarna. Vi ska även köpa lite mat som vi ska äta till lunch. Vi bor ju som sagt i lägenhet och inget hotell :) Men till frukost äter vi ju nybakt bröd varje morgon så vi köper med oss ost och sånt där bara. Jag tror jag har allt jag behöver annars. Om ni kommer på sånna där saker som man lätt glömmer så lämna gärna en kommentar ;)

Igår vart det en promenad ned på stan i hettan, höll på att dö efter vägen. Det gjorde nog Egon också! Men han fick stanna hos mamma så han slapp värmen lite. Novalie föredrog ju såklart att vara hemma hos mormor istället för att sitta i vagnen och umgås med sin mamma och gudmor ;) Men lite egentid ibland tackar jag inte nej till! Jag och Marina åt glass på stan och sedan dök det upp nå joxx från Brasilien, nå scout läger. Haha! Kul :)

Jaja, det var väl allt för nu :) Ha en fortsatt bra onsdag!

Neo & Novalie

img_9810 (MMS)

Neo & Novalie


Det var en trevlig men väldigt kaos artad ...

img_0254 (MMS)

Det var en trevlig men väldigt kaos artad kväll igår/inatt! Jag tog cykeln och åkte på fest, skulle ha gått på parkrocken efteråt men tyvärr kom jag inte så långt. Tänker inte gå in närmare på vad som hände men tråkigt vare! Nu ligger jag i sängen med lillan, hade tänk sova med henne en stund eftersom jag bara sovit 4 timmar inatt, men jag känner mig inget trött nå mer! Typiskt. Ska iaf försöka :) Tack alla för igår!! Nu laddar jag för en, förhoppningsvis bättre, tjejkväll nästa helg!! :)


Norge

Jag vill bara visa min sympati för alla människor, framförallt alla barn, som dött i Norge. Det är helt fruktansvärt att något sånt här kan hända! Man kan verkligen inte tro att det finns människor som vill göra något dylikt. Att ta andras liv utan att känna någon som helst ånger. Bara står där och skjuter allihopa som att dom inte vore värda ett skit!
Det är hemskt men en djävla tur att han åkt fast nu! Frågan är bara; Vill man att han ska hamna i fängelset?
Personligen skulle dom få skicka honom till mig....... Ett fängelsestraff, även livsstid, är INTE straff nog!




Skype

Nu har jag fixat ett konto till mig & darling så vi kan ringa gratis till varandra när jag är utomlands :) Weho!

Min fina!


Såhär vart resultatet :-)

img_7369 (MMS)

Såhär vart resultatet :-)


Seg dag

Idag har det varit en riktigt seg dag, faktiskt. Vart en lång promenad igår kväll och innan jag skulle lägga mig kände jag av lite huvudvärk. Men imorse när jag vaknade var det ännu värre! Fy fan, vad dåligt jag har mått :( Världens migrän anfall så Kim fick komma hem ifrån jobbet runt 10.30 för jag orkade inte ens gå ut med hunden. Kunde knappt resa mig ifrån soffan.. Somnade med lillan en kort stund innan Kim kom hem och vi sov väl till en 12.30 tror jag.. Hade fortfarande ont när jag vaknade.. Mådde illa också! Men typiskt migrän. Det var längesedan jag hade det sist men kanske lika bra att köpa hem nå tabletter så man kan ta när det händer..

Kände mig i alla fall bättre på eftermiddagen så Kim åkte tillbaka och jobbade i ett par timmar då :) Så han kom hem på kvällningen. Novis somnade rätt sent idag, var väl 20.45 kanske. Men det är bra, då sover hon skönt! :)
Hon har varit på så bra humör idag, så jävla underbar unge!! Skrattar och pratar, leker osv. Så himla söt när hon sitter på golvet och leker med sina leksaker och pratar på (inte för att man fattar något) och ibland har man jordens längsta konversation med henne också, haha. Hon säger "ATAAAAAA" när hon ropar på någon, det gäller ALLA. Och hon förstår ju mycket, lätt att lära henne nu för hon tar efter minsta lilla :) Hon springer runt och knackar på allt, haha. När hon dansar så har hon börjat svänga på höfterna nu också, armarna upp i luften samtidigt. Så himla charmig!! :) Ja det är mycket hon gör som får oss att skratta högt och man blir så varm i hjärtat.. Ett litet charmtroll, det är hon sannerligen!!

På söndag kommer pappa hit också. Om vädret tillåter så blir det lite grillning på eftermiddagen.. Men som det ser ut nu lär det väl inte bli något grillväder. Man kan ju bara hoppas på att det vänder :) Hoppas alla får en jätte fin helg..

Önskelista

Gjorde precis en önskelista på Familjeliv också :) Detta är vad jag vill köpa till lillans rum:
Kolla in listan HÄR :)

Familjeliv

Såg en tråd på Familjeliv.se idag som jag reagerade på. Nu vill jag bara se vad ni tycker! Det var en mamma som startat en tråd för hon visste inte om hon gjort fel som förklarat för sin 6 åriga son att han inte fick sova hos mamma och pappa för att dom skulle ha sex. Hon undrade alltså om det var fel att säga så. Tror inte hon personligen tyckte det.. Men jag reagerade starkt på det. Jag förstår personligen INTE hur man kan säga till sin 6åring att "du får inte sova hos oss inatt för mamma och pappa ska ha sex" .. ÖÖÖÖH?!


Alltså, för det första är barnet alldeles för litet för sådan ingående information. Tycker jag! Sedan vill man väl ändå, som vuxen, ha någon slags av privatliv. Varför avslöja det? Man får ju helt enkelt hitta på någonting annat. Jag skulle aldrig säga så, någonsin! Barn pratar mycket i den åldern så dom kan ju förbereda sig på att förskolepersonalen kanske kommer veta om det. Och sen; VEM kan säga något sådant till sitt barn och sedan ligga och ha sex i rummet brevid barnet?! Bara tanken på att hon/han skulle veta om det skulle få mig att tappa lusten..

Nåja. Bara lite nyfiken på vad ni andra tycker :) Motivera gärna också, roligt att läsa..





H&M höst/vinter kollektion

Hej mitt i natta! :) Jag sitter här och är skit trött. Så trött att jag helt plötsligt bara markerade all text jag hade skrivit här i bloggen för att sedan sudda ut det! Hallå eller?! Nu fick jag ju börja om :'( Snacka om att göra saker i nattmössan, haha. Men då kör vi igen då;
Ska snart ta och hoppa i säng! Novalie har varit vaken läääänge. Det vart helt fel idag med hennes sömn! Jag vill ju helst att hon ska sova i minst 1,5 timme runt lunch (dock max 2 timmar) för att sedan orka hålla igång till runt 19-20 tiden på kvällen. Men idag ville hon bara sova ca 35-40 minuter och då vart hon ju såklart super trött tidigt på eftermiddagen! Suck.. Hon är inte rolig att ha att göra med när hon blir sådär trött. Det var sura miner, skrik och grin i flera timmar. Sen när klockan var 17.45 somnade hon. Jag orkade seriöst inte hålla henne vaken en timme till, höra detta skrik och gråt i en hel timme till! Då hade jag avlidit. För absolut ingenting duger! Hon lägger sig raklång på golvet, på mage, och blir såååå förbannad! Haha.. Så ja, hon fick somna. Men det fick man ju äta upp! Vaknade kl 19, vart vaken till..ja, 23 tiden.. Hujedamig! Har jag tur kanske vi får sova till 8 imorgon i alla fall ;)

Har suttit i telefonen med bästa Johanni. Vi har pratat mycket 2 kvällar på rad nu, det gillas massa! Saknar min tjej grymt mycket. Men om en månad får vi ses! Wehoo. Längtar! Förhoppningsvis har vi någonting att fira då också ;) Om inte annat så hittar vi på en anledning att fira.. att vi ses(?!) hahah..

Ja, just ja.. Rubriken har ju en betydelse.. Jag fick hem H&Ms nya katalog med höst och vinter kollektionen idag. ÅH, herregud. Jag hittade ju sjukt mycket kläder till Novalie som jag bara måååååste köpa. Det var jackor, mössor, uggs, tröjor, klänningar, strumpbyxor och mycket mer! Det var väl typ 3-4 olika jackor jag inte kunde välja vilken jag tyckte var finast. Haha! Nu ska vi ju köpa ett regnställ åt henne med men hon behöver något mer. Vad tror ni, jacka & täckbyxor eller overall?! Jag tror båda fungerar lika bra bara att overallen kanske är smidigast :) Jaja, får se.. Kan inte köpa allt på en gång, det skulle nämligen bli runt 2000 spänn! Så lite i taget. Än är ju inte sommaren slut och jag får ju verkligen hoppas att allt det där finns kvar i slutet av Augusti kanske. :)

Mhm.. Min fader var hit en sväng idag också. Vi åt pizza ;) Sjukt gott! American take away pizzorna är ju de absolut godaste - och dyraste! Men lätt värt pengarna att få smaska i sig några bitar av en sån ibland. Och på tal om pizza (haha) så har jag gått ned mycket i vikt! Jag blir så glad :) Men det lär ju inte ska fortsätta i den takten så som jag äter.. dvs sjukt oregelbundet. Jag äter typ frukost och sen middag. Ibland bara frukost och kvällsfika. Jag hatar att laga mat! Det är så tråkigt :( O jag har kass fantasi. Orkar inte sitta och leta igenom en fet kokbok efter LUNCH heller.. Middagen står oftast Kim för, jag diskar och han lagar mat ;) Men ja.. Inte konstigt att man går ner i vikt när man inte äter heller. Haha! Men underkläder och byxor sitter löst nu. Köpte ju ett par jeans shorts för någon vecka sedan bara.. Veckan efter jag köpte dom var dom för stora :S O då hade jag börjat gått lång promenader i skogen.. Det gör jag inget mer. Jag som skulle gå VARJE dag. Så jäääkla skönt! Varför slutar man med något man mår bra av och som man tycker är så härligt?! Nä fan, ändring på det. Bara för dessa jäkla mygg som anfaller en så fort man sätter in foten i den där djungeln till skog. Myggmedel får det nog bli!

Jag införskaffade ju ett par grymt snygga och jäkligt sköna träningsbyxor. Dom är SÅ sköna, alltså. Dom var ju rätt dyra men lätt värt pengarna. Det känns knappt att man har byxor på sig! :) Så jag måste ju liksom börja gå igen så jag kan utnyttja dom lite :) Sen åker man ju utomlands (det var ett jävla tjat på mig) om 14 dagar och man känner sig alltid fräschare om man rör på sig. Även om man kanske inte direkt märker någon större skillnad på så kort tid.

Jaja, nu har jag suttit här och skrivit i en kvart snart.. Nu får det vara nog och bums i säng! Det är en dag imorgon också :) Sov gooooottt!!!




gå in och kika på höst- och vinter kollektionen ifrån H&M
massa snyggt :)







mina galet sköna & snygga träningstights :)
köpta på Nelly.com för 499:-

Tatuering

Jag funderar på en tatuering i nacken, vad tycker ni? :)
Jag gjorde den lite snabbt i paint.
Texten betyder "Familjen före allt" och står på latin.


Kärlek

Den som vill dig något kommer till dig.
Den som bryr sig om dig hör av sig till dig.
Den som saknar dig tänker på till dig.
Den som vill ditt bästa ger dig råd.
Den som brinner för dig finns alltid där.
Den som älskar dig lämnar dig aldrig ♥




15 dagar kvar

Nedräkningen har börjat ;) 15 dagar kvar tills man åker till Turkiet. Jag har nog inte riktigt fattat det ännu tror jag, känner ingen resfeber eller nervositet alls.. Alla andra gånger har man ju liksom börjat blivit nervös 2 månader innan. Men det är nog som mamma sa igår, vi bokade och skulle åka så snart efter bokningen. Annars har man ju bokat flera månader i förväg.. Men det ska bli kul!! Jag måste växla in lite mer pengar innan bara. Tänkte göra det på Arlanda men tror jag gör det innan så vi har det gjort..

Det bästa med hela resan, det är att Kim & lill♥ kommer att hämta oss. Jag får träffa min lillsnutta så fort jag kliver av planet!! Kan det bli mycket bättre?! Haha, snacka om att se fram emot att få åka hem innan man ens hunnit dit ;) Men jag längtar såklart jätte mycket tills vi kommer dit också, shoppppaaaaaa.... Och mysa massa!

Jag ska storstäda här hemma innan vi åker, så slipper Kim tänka på det sen. Men jag sa åt honom att jag vill ha det städat när jag kommer hem, så jag slipper tänka på det. Jag avskyr när det är stökigt hemma. Som nu t.ex. Jag storstädade (dammade, dammsög, torkade golven osv) för typ 3 dagar sedan och nu ser det ut som ett bombnedslag igen. Det är så jävla irriterande så jag dör! Jag vill liksom kunna gå barfota i lägenheten utan att det ska fastna massa skit under fötterna.. Fattar inte! Men det är väl så när man har en hund som springer ut och in hela tiden.

Jag vill ha tillbaka min iPhone också! :( Den ligger på någon verkstad nu. Men jag letar fortfarande billigare alternativ än där, dom ska ha 2500:- ju.. Jag försöker komma under 1500:- men vet inte om det kommer att gå. Men jag lär ta reda på det IDAG (det har jag sagt i 2 dagar nu) så den blir lagad någon jäkla gång! Jag vet ju dock inte hur jag ska ha råd att ta ut den efter lagningen, det blir lite för mycket nu när man ska ha fickpengar och grejer. Suck! Varför skulle detta hända just vid fel tillfälle?!

Novalie börjar bli stor kicka!

Ja, nog börjar hon bli stor alltid :) Har inte skrivit så mycket om henne så tänkte berätta lite vad som hänt och sådär.. Hon är ju nu 1 år & 1 månad, helt galet! Tiden går så fort :( Ingen bebis längre! Snart dags för dagis också. Fick ju plats där vi ville ha så det känns skönt. Vi skrev i att vi vill ha plats från 1 september, får se när dagis kontaktar oss för mer information :) Så efter utomlandsresan så kommer jag inte göra annat än mysa så mycket med henne för då är det inte ens en månad kvar till dagis tid. Herregud!!

Det som känns riktigt skönt är att hon är så tydlig i sitt kroppsspråk. Även om hon inte kan berätta vad det är hon vill eller vart hon har ont så visar hon det :) Dessutom är det jätte skönt att hon går själv nu. Jag tycker det känns bra när hon ska börja dagis, att hon gör så alltså. Jag vet dock inte hur sov tider ser ut där, hon har ju lite andra sömnvanor nu än för bara en månad sedan. Vi har bestämt att hon inte ska sova mer än en gång per dag, för då kan hon inte sova på kvällarna. Dessutom vägrar hon sova middag! Så nu sover hon runt 11.00 till runt lunch sedan är hon vaken till 19-20 på kvällarna och sover till 7-7.30 på morgnarna. Det känns helt okej för mig :) Och det verkar vara det bästa för henne. Och det känns ju bra att vi har kommit fram till det :) Jag är lite osäker på hur dagis tiderna är bara.. Vet att lunch brukar vara runt 11.30 om jag inte minns fel.. Men när sover dom? Man vill ju inte gärna bara tjoffs ändra på hennes vanor med sömnen och sådär, det kan ju bli helt fel..

Nu ska ju hon inte gå mer än 15 timmar per vecka tills jag lyckas få ett jobb så det kan man ju ta då iofs :)
Men det är lite tankar bara :)

Något mer jag upptäckt är att hon gillar väldigt kryddad mat. Men det har jag inte gjort själv ännu men det finns en barnmatsburk fr. 1 år som heter Pasta Pesto någonting.. Den är det mycket svartpeppar i, kände jag. Och den älskar hon :) Det ska vara mat med mycket smak om hon ska äta!! Jag tycker ju också om kryddad mat men jag får hålla igen tills hon blivit lite större, så inte magen tar stryk :) Använder mig bara av lite salt & lite svartpeppar. Beroende på vad jag gör för mat dvs! Kan ha i dill och vitpeppar med...

Ja, det var väl lite om henne då.. Undrar ni något så är det bara att fråga :)
Här kommer lite färska bilder också..















Ursäkta verktygen som ligger i hennes säng, dom hamnade "tydligen" där efter
borrningen, haha.

Bra låt!

Dirty video men asbra låt :) Längesedan jag hörde denna nu men tycker fortfarande den är lika bra :)



Förberedelser

Det är mycket man ska tänka på inför en resa, känner jag. Jag har ju visserligen åkt utomlands förut men det var ju något år sedan nu :) Men en resväska lär jag ju köpa i alla fall. Pengar, pass, valuta omvandlare (som jag skrivit själv) ligger i Forex kuvertet nu. Har ett par sandaler ligger på posten som ska hämtas ut. En sarong ska jag köpa, ev någon lånklänning till och något linne. Har suttit och googlat idag på Alanya och fasiken vad jag längtar nu. Jag ser fram emot att få shoppa mest av allt, haha. Har jag tur kanske man kan ta 2 shopping dagar, beror på vad tanterna vill.. Heheh ;) Kan ju inte åka in själv direkt. Eller kan kan jag väl men vågar inte det :P Jaja, nog om det..

Idag har det varit storstädning rakt av. Har nog städat från lunch tid och vart klar nu på kvällsidan. Har lite tvätt kvar bara men annars är det rent och fint. Satt upp tavlor och tavelhyllor i lillans rum så nu ser det genast mycket mysigare ut där :) Ska ta ett kort där medans det är städat & inte ligger leksaker över hela golvet ;) Hon har ett himla mysigt rum! Det vi är ute efter nu är Mammut möbler, ett bord och 2 stolar. Finns på IKEA så det blir väl att kasta skötbordet åt skogen (så fult) och ställa möblerna där :) Kommer bli kanon! Vill också köpa Mammut byrån till hennes rum också men en sak i taget! Mycket man vill ha nu..

Satt och knåpa ihop en lista på Ikea med saker jag vill köpa, den listan slutade på närmare 14.000:- så det vart ju lite grann. Haha! Men det kan vi ju givetvis inte köpa alltihopa på en gång. Men man kan ju köpa lite i taget :) Det vart så pass dyrt för att det var mycket nya möbler. Tv-bänk, soffbord, byrå, möbler till lillans rum, växasäng med madrass osv. Prio ett är i alla fall en växa säng! Har läst att man oftast börjar använda den från ca 14 månaders ålder. Men Novalie sover ju i vår säng varje natt och jag kan nog räkna på två händer hur många ggr hon sovit i sin spjälsäng. Anledningen till växa säng är att vi kan ligga bredvid när hon ska sussa. Hon tar sig ned från sängen själv så det blir ju att ha stängd dörr eller alternativt sätta en grind så hon inte kan springa ut när hon vaknat :) För ibland (oftast) säger hon inte ett pip när hon vaknar. Men tur att man är lättväckt så jag vaknar ju så fort hon rör på sig.. Men ja, så är det. Hittade en SUPER fin växasäng på Ikea (se länk HÄR) som jag vill ha åt henne. Inte alls dyr! Med madrass + bäddmadrass tror jag det skulle gå på en 1700:- kanske..

Ja, men det var väl det.. Har inte så mycket mer att tillägga just nu :) Hoppas ni får en jätte bra helg!

3 veckor kvar

God morgon :) Här hemma är man uppe med tuppen varje dag! Förutom igår, då fick jag sovmorgon ända till kl 11.00! Min man kan vara snäll ibland han ;) Idag får han sova lite längre!

Jag har ganska nyligen varit ute på en morgonpromenad med lillsnuttan och vovven, skönt :) Vart frukost när vi kom hem och nu sitter jag här en sväng medans Novalie springer omkring och varvar dans med lek. Härliga unge! ♥
Ni ska se när hon dansar.. Hennes mormor har nämligen lärt henne att ha upp armarna i luften samtidigt som hon står där och guppar upp och ned, det ser sååå roligt ut. :) Men hur söt får man bli liksom?! Ska filma det när jag får tillfälle så ska ni få se ett klipp med hennes dancemoves..

Nu är det 3 veckor kvar till Turkiet resan, separationsångesten från dotra börjar smyga sig fram. Tänker på det varje dag! Att jag ska vara ifrån henne en hel vecka! Det känns... ja, inte vet jag. Sjukt jobbigt! Jag förstår inte hur jag ska klara mig utan henne.. Samtidigt så känns det ju underbart att få en hel veckas semester så det är väldigt blandade känslor. Har läst lite att hon kan te.x vara arg på mig när jag kommer hem igen. Vända sig bort ifrån mig eller ty sig åt pappan mycket mer osv. Jag hoppas inte det, då kommer jag bli ledsen :( Får se hur det blir..

Jag & mamma ska i alla fall in och växla pengar snart, får se om det blir idag? Just nu tjänar man över 200kr på att växla in, om nu det inte hunnit ändrats. Hoppas inte :) Jag har inte fått ihop alla pengar som jag ska ha med mig ännu så jag ska bara växla in en del. Det är ju tur att det blir en löning innan man åker dock kommer nog Kim få riktigt dåligt denna månad eftersom han haft semester nu. Jag får ju ut det vanliga jag, jävla skit FP. Det är ju ingenting, räcker väl till typ 3 räkningar sen är mitt slut. Nä, nu vill jag ha ett jobb!

Jaha, mer då.. Vi var ju till Furuvik i söndags :) Mycket mysig dag! Kom dit till runt 11 tiden och åkte hem efter 16 någon gång. Det vart ju ett riktigt oväder där ett tag, mycket åska och SPÖ regn. Som tur var skulle vi precis äta då men fasiken, hela jäkla Furuviks befolkningen trängde sig ju in på restaurangen. Det vart lite trångt där ett tag ;) Men det gick över rätt snabbt. När vi ätit klart så var det nästan soligt igen :)

Imorgon är det onsdag, då får jag veta hur mycket jag sålt för på loppisen i Örta. Spännande! Förhoppningsvis har jag fått bort det mesta, då ska jag fylla på lite igen. Dom pengarna kommer nog gå rätt ner i semesterkassan, skulle jag tro. Hinner ju fylla på 2 ggr till innan vi ska åka så jag kanske får ihop en slant där med ;)

Ne, ska ladda upp någon bild här från Furuvik och från midsommar sedan ska jag busa med dotra!
Här kommer en bildbomb!


Furuvik:

30 års fest

Hej och hå i värmen! Fy vilka varma dagar det varit nu.. Ja, jag klagar på värmen ibland ;) Men ikväll vankas det 30års fest, det ska bli skoj. Dock kommer både jag och Kim ta det lugnt då vi ska åka till Furuvik imorgon fm :)
Det lät som att Kim skulle vara nykter så han kunde köra bil men om han väljer att dricka någon öl så promenerar vi bara till och från festen. Novis ska vara hos sin mormor och morfar är även där. Hunden ska vara hos min bror och brorson :) Jag kan bara säga; Vilken TUR man har som har så fina och underbara människor runt omkring sig som ställer upp och hjälper till. Det är guld värt och jag älskar er ♥

Men Kim vill ju promt *stava* hämta hem hunden inatt av någon anledning så ska vi göra det får han nog gå själv och göra det för då blir det en jäkla lång promenad och det betyder att vi lär gå tidigare ifrån festen. Jaja, i-landsproblemet idag! Han får bestämma själv :)

Men nä, nu blir det strax grillat här hemma. Sedan ska man kasta sig i duschen och göra sig klar :)
Ha en fin helg!

Loppis

♥♥♥♥♥♥♥Hej såhär på kvällskvisten :) Hoppas allt är fint med er!
Idag har jag suttit på en loppis HELA dagen. Från 9 imorse till 15 i eftermiddags. Jävla skit saker! Sålde för 125:- och av dom köpte mamma ett par mjukisbyxor av mig för 25:- Helt värdelöst. Jag hade SÅ mycket fina barnkläder men inte ett enda plagg lyckades jag få iväg. Det drygaste är ju att släpa hem allt igen... Men det var alldeles för lite folk där och mest äldre. Det är ju Ockelbo marknad så alla är väl där, antar jag.. Vi slapp ju åtminstone regnet :P

Vi var ju in till Gävle igår också. Kan tro att vissa är nyfikna på hur det gick. Jag har knölar i läppen sen jag sprutade in filler förra gången. Och det var pga att jag var så himla spänd.. Jag har ju masserat på läppen, som hon sa åt mig att göra, men tydligen hade jag tagit i såååå löst så det inte ens räknades :P Hon visade hur man skulle göra och fy fan, det gjorde ont! Men hon sa också att jag inte kommer se den riktiga effekten förens knölarna är borta eftersom fillern ligger som klumpar och inte utspritt. Därav kunde hon inte spruta in något igår! Fick lite botox (för att höja upp läppen) istället och ska tillbaka den 17e igen. Då måste jag ha fått ut knölarna annars får jag vänta ytterligare..

MEN, kan säga att tjejen som gör det är grymt bra. Är så himla glad att jag gick till henne istället för Bellisma. Hon är underbar :) Tar allt försiktigt och är väldigt noga. Dessutom leg. sjuksköterska också så hon vet vad hon håller på med. Jag är himla nöjd med henne, kommer aldrig gå någon annanstans :) Hon öppnar ju även på kvällar för att bl.a vi ska kunna fixa oss. Även fast det egentligen är stängt.. Allt för att vi ska bli klar tills vi åker till Turkiet :)

Jaja, nog om det. Jag har nyss lagt lillan, tog väl 40 minuter innan hon somnade. Men det går ju bra att ligga där med henne så länge hon är lugnt, det blir jobbigare när hon grinar och bara ska upp hela tiden. Men hon låg och tittade och sådär, tillslut så hade hon bara somnat :)

Kim har åkt iväg till Storvik på fest han, jag hade lust att följa med nu på kvällningen men det var kanske bra att man stannade hemma istället :) Jag är så himla trött och dricker man alkohol på det blir man ju ännu tröttare. Så han får klara sig utan mig ;) Haha! Dom har säkert jätte kul..

Jaja, jag ska väl sätta mig och låtsas vara dektektiv på Flashback nu jag ;) Ha en jätte bra söndag.
Puss ♥


♥♥♥ Jag ÄLSKAR dig min lilla prinsessa ♥♥♥



Värme=fyfan

Alltså, denna natt har ju varit en plåga! Är det 18 grader ute har vi 25 inomhus, jag dör snart. INGEN här hemma kunde sova inatt.. Jag somnade ca 19.30 med Novalie och vaknade runt 00 tiden. Efter det var det ju bara omöjligt att somna om.. Vi tog hunden & barnet och gick på en promenad, mitt i natten, bara för att vi skulle bli lite svalare. Öppnade sovrumsfönstrerna och hoppades på att det skulle komma in lite kall luft! Och det gjorde det, som tur var. Men dock så blir det ju lika varmt efter en stund igen, fast vi sov med fönstret öppet..

Nä, det här går ju inte. Vi lär köpa hem någon fläkt eller så, en ac kanske skulle sitta fint. Synd att dom är så dyr bara :S Men en takfläkt i sovrummet skulle vara värd varenda krona, bara man får sova liksom :S
Novalie var ju jätte varm hon med, stackarn.. Men vi somnade tillslut, även fast det vart sent. Kommer inte ihåg vad klockan var men säkert närmare 03 snåret. Tur vi hade sovit en stund innan i alla fall!

Jag har nyss varit ut med hunden så Kim fick sova vidare :) Det började regna lite då, kände jag. SKÖNT!
Men säger man sådär så kommer det väl regna i hundra år.. Jag hade shorts på mig för första gången på typ 3 år, då försvinner solen :P Här har man stått och smörjt in sig med brun utan sol kräm för att man ska slippa blända folk efter vägen.. Nu ser man väl inte skymten av solen så då kom krämen väl till användning istället då ;)

Idag, vid 14 tiden, åker vi in till Gävle. Det är dags att plågas lite mer, en sista gång på (vad jag hoppas) BRA länge :) Sista sprutan nu, vet inte hur mycket det var kvar i den heller men säkert inte så mycket. Ber till gud att jag inte blir lika svälld igen fast det får man väl räkna med.

Imorgon ska jag & mamma stå på loppis ovanpå gallerian i Sandviken, på garageparkeringen. Kom dit vetja! :)
Har en hel del som jag ska sälja. Har inte ens märkt skiten än :( Lär sätta mig med det ikväll.. Vi lär även hitta ett "loppisbord", funderar på 2 st campingbord ifrån Jula. 129:-/st var inte så farligt. Dom var ju så små dock...

Hoppas ni får en fin helg i regnvädret ;) Puss mina fina vänner ♥