Då var denna helg slut

Herregud, vart tog den här helgen vägen då?
Ja, här har det väl inte hänt så mycket men idag har det varit full rulle. Har tokstädat lägenheten, satt upp lite grejer på väggarna. Har inte tyckt att det varit någon idé egentligen förns vi får rust men va tusan, det ser ju inte bra ut när det är så tomt överallt så det nästan ekar här hemma. Jag tog städningen och Kim stod för hamrandet, som vanligt ;) Nu återstår det bara lite små grejer. Det enda större vi behöver är väl ev. någon hylla istället för barbordet och en sängram. Ja, sängram kostar ju en del eftersom vi har en 180 säng.

Novis har nyss somnat. Vi klev upp 7.45 imorse och hon har bara sovit en gång tidigare idag på hela dagen!
Hon har varit omöjlig att få att somna, faktiskt. Som tur var somnade hon tidigt så kanske hon sover bra hela natten sen också :) Det visar sig! Imorgon är det dags för pilates också. Ska bli skönt! Vart ju ingen träning alls förra veckan, men men. Det kan bli så ibland! :) Men nu är det bara köra på igen.

Vi har inhandlat en gå stol till lillan nu också. Det går bra att sitta i den men det är ju som med allt annat, hon ska bli buren för det mesta! Vi får väl skylla oss lite själva men det är ju trots allt första barnet och det är inte lätt att veta hur man ska göra från början då inte :) Dessutom hade hon ju kolik och det var väl under den (korta) perioden som hon vart bortskämd. Men vissa stunder kan hon sitta där lite längre än andra..

Idag fick hon palsternacka och potatis, det var gotta det! Lite mer än en halv burk klämde hon i sig ;)
Tycker det är så svårt att veta hur mycket hon ska äta och när hon blir mätt. Men hon vart inte så jätte mätt på det så gav henne ersättning när jag la henne och då somnade hon så skönt så :)

Nä, det var väl allt för nu :) Hoppas ni alla har haft en toppen helg!
Här kommer lite bilder också..













Öppna förskolan

Imorse vart det ju som sagt öppna förskolan :) Elin kom och hämtade mig så jag slapp gå, tackarrr! :p
Det var hur mysigt som helst. Mycket folk men ändå mysigt. Härligt att få komma ut bland andra barn också, Novalie tyckte om det. Kunde to.m lägga henne på lekmattan där utan att hon skrek. :) Så det blir fler ggr!

Kom hem och fick gå till affären på en gång. Tänkte att jag skulle passa på medans lillan sov men då vaknade hon såklart. Hon har sovit en gång idag bara, då somnade vi i sängen i ca 45 minuter. Nu ligger hon och sover igen. Skönt för henne, hon borde vara jätte trött efter denna dag.

Kim väckte mig när han kom hem ifrån jobbet, då var det dags att laga lite mat. Han hade köpt 3 röda rosor också, min snutt! Så mysigt när han gör sånna där impuls köp med blommor, då vet man verkligen hur mycket han älskar mig ;) Efter det började vi med maten och det vart potatisgratäng med fläskytterfilé och bea. Mums! Det var en riktigt bra middag en fredag.

Dum som jag var trodde jag inte att jag hade kameran med mig idag men den låg visst i skötväskan. Min mobilkamera har blivit så dålig så fick bara bli typ 3 kort. :( Men nästa gång ska jag komma ihåg den!
Nu ska jag bara slappa resten av kvällen och önskar er en riktigt bra helg!







Min fina ♥


Tidig kväll

Good evening :)
Idag har jag varit ute och gått MYCKET och det känns i ryggen. Skulle behöva lägga mig på pilates mattan och göra lite övningar, faktiskt. Men just nu är jag sååå trött. Blir en tidig kväll ikväll för imorgon ska man upp kl 8 för att göra sig redo inför öppna förskolan med Linda och Elin :) Ska bli jätte trevligt!

Började dagen med att kliva upp riktigt sent, runt halv elva. Jag var mer död än levande, kändes det som. Kom inte i säng förns efter 02 tiden. Åt frukost och gav Novis lite mat för att sedan ta en promenad till mamma. Hämtade ut paket på Enen och gick sedan upp till Norrsätra för att hämta Neo på dagis. Bara det tog väl ca 1 timme så det vart en lång men härlig promenad. Hade ont i ryggen som attan när vi kom hem till mamma så Kim kom och hämtade mig när han jobbat klart :) Snällis han!

Sen åt vi tacos när vi kom hem, mums :) Nu är vi mättna och belåtna, storhjärtat och lillhjärtat sitter på golvet och myser framför tvn. Hon verkar inte särskilt trött så hon får lägga sig väl när vi/jag lägger mig. :)
Har tagit lite kort på vad jag fick hem för kläder åt lillan idag, bara Hello Kitty :p Hur söta som helst!!
Och jag fick mina efterlängtade chanel örhängen. Var dock lite mindre än vad jag trott men fina!
Har köpt en "farfars tröja" åt Kim, jätte fin! Ett par jeansleggings åt mig själv med men dom var lite låg i midjan än vad jag gillar så får se om jag behåller dom tills man blivit lite smalare eller om jag skickar tillbaka dom. Det visar sig :) Ne, nu ska jag göra lite annat innan det är läggdags.

Godnatt!

The only girl in the world


25% rabatt

Om ni klickar på min länk och genomför en beställning, får ni 25% rabatt så passa på :)
Fynda riktigt fina och personliga julklappar vettja!

http://www.vistaprint.se/frfse?frf=837436534807


Kväller

Mhm, då var det kväller igen. Känns som dagarna springer iväg trots att man inte gör något särskilt.
Här hemma är alla trötta just nu, mest Kim tror jag. Själv blir man nog vaken ett tag till :)
Hade tänkt att se Despan ikväll men Kim har fastnat framför en film så jag får nog ladda hem det istället.

För övrigt ikväll så har vi varit och hjälpt mamma med sin nya säng. Eller jag stod bara på sidan om och kollade, haha. Bar på lilltjejen (härligt att slippa undan ibland) så jag kunde inte göra så mycket :p
Men nu har hon fått sin säng som hon velat haft länge och alla är nöjda och glada.

Jag längtar tills på fredag, då blir det öppna förskolan :) Babysång klockan 10:00 så tänkte hinna dit tills dess. Bara att hålla tummar och tår på att man fått sovit på natten så man orkar upp tidigt. Och att Lindas lilla Majken har hunnit blivit frisk, såklart. Ska bli skönt att få träffa lite andra folk än att bara sitta hemma och häcka. Lär börja se till att göra någonting om dagarna. Ingen höjdare att vara ensam hela tiden, man tröttnar tillslut. Ute och går själv, sitter hemma ensam. Bara väntar på att Kim ska komma hem och lösa av mig, typ.

Nä, ska försöka träffa Sandra & hennes Emilia snart också. Var ett tag sen och de små växer ju så det knakar så det ska bli spännande att se hur "med" hon kommer att vara nu :) Hon var ju lite efter förut, HAHAHA skoja bara Sandra ;) Men lät som att jag menade så, därför jag inte kunde låta bli. Pluttan :)

Nä, vad göra? Duscha, kanske.. Skulle köpa hårfärg idag för min utväxt är inte acceptabel längre :p
Fick så dåligt samvete efter shoppingen på Rusta så jag "struntade" i hårfärgen för idag, hah.
Imorgon är det hög tid för lite Latin Zumba, har inte blivit någon träning nu i veckan. I måndags mådde jag piss och var på så sjukt dåligt humör så Pilates kändes inte roligt. Idag skulle jag ha varit på Core men Marina hade glömt boka och det var fullbokat, vill inte gå ensam :/ Core fullbokat på torsdag *suck* men satt upp mig på reserv utifall att man ångrar sig och gå ensam i alla fall. MEN, imorgon blir det åtminstone Zumba och i värsta fall får man utnyttja fitness grejerna man köpte idag.

Viiiiii hörs. Natti!

Shoppat

Mm, igår var vi in till Valbo och handlade lite. Åkte dit 1,5 timme innan stängning, men det var ganska skönt för då var det inte så jätte mycket folk där :) Kim gick runt med Novis medans jag fick springa i affärer. Hade redan bestämt vilka affärer det fick bli. Cubus, Gina Tricot och såklart H&M. Hittade en klänning på Gina tricot så jag äntligen har någonting att sätta på mig när man väl går ut. Och så köpte jag stickade tröjor :) En skit snygg inne på H&M, kan inte fatta att man inte handlat där förr. Sjukt billiga priser på riktigt fina kläder. Sen kan jag ju inte gå in på H&M utan att slinka in på barnavd. såklart. Därför fick jag med mig en skit söt Hello Kitty mössa som är lite varmare och ett par haklappar. Ville såklart handla mer men hon har fått så mycket, hon lär hinna använda det också innan det blir för litet ;)

Prio 1 för henne nu är en gåstol, det bara måste köpas. Kosta vad det vill men jag orkar inte springa runt och bära på henne mer. Hon blir så lätt uttråkad så nu är inte baby gymmet någon höjdare heller, likaså babysittern.
Därför får man prova nästa grej och en gåstol med ett lekbord verkar vara poppis hos småttingar :)

Åkte till Rusta med mamma en sväng idag. Vart lite dyrare där än vad jag hade tänkt men julgrejer behövs det.
Köpte lite julpynt, julsaker till den framtida granen och ett par skit fina julgardiner till köket :)
Köpte också ett fitness set till mig själv med matta, boll och nå gummisnoddar(?) .. Kan man köra lite Pilates och Core hemma också. Det settet gick loss på 199:- så det var ett riktigt kap må jag säga.

Sitter just nu hemma hos mamma, hon har åkt iväg för att hämta Neo på dagis så dom dyker väl upp strax.
Kim hämtar mig när han slutat jobba så då blir det hemgång och fortsätta städa lite hemma. :)
Ska se om jag hittar några bilder på det jag köpt, orkar inte knäppa kort nu. Haha ..










tröjan från h&m fanns inte med :/


I brist på annat..

Varje svar ska  börja med första bokstaven i mitt eget namn......


1. Vad heter du? Angelica
2. Ett ord på fyra bokstäver: Avla
3. Flicknamn: Alva
4. Pojknamn: Andy
5. Yrke: Amatör fotograf (haha)
6. Färg: Alldeles röd

7. Klädesplagg: Avvikande mössa
8. Mat: Avokado sallad med skinka
9. Sak i badrummet: Aceton
10. Plats/stad: America
11. En orsak till att vara sen: Andningssvårigheter
12. Något man inte skriker: "ALLAH"
13. Film: Adam & Eva

14. Något man dricker: Annanas juice
15. Band: AC/DC
16. Djur: Axishjort
17. Gatunamn: Allévägen

18. Bil: (Opel)Astra
19. Sång: Angie (Rolling Stones)
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Absolut Överens (Sällskaps spel)




Trött

Mm, nu är jag riktigt trött så blir alldeles snart sängen för min del :) Novalie har varit vaken tills typ, nyss. Hon somnade precis *peppar peppar* men det var väl för att hon för det första var vaken HELA dagen idag och somnade sen runt 18-18.30 tiden och sov ett par timmar. Blivit helt knas för henne idag, var lite för mycket liv hos mamma (som vi hälsade på idag) för att hon skulle kunna sova. Och vagnen passar det ju inte alls att sova i så länge den står still ;) Där ska det gunga och kännas att man är ute och går för att hon ska sussa.

Har som sagt varit hos mamma hela eftermiddag idag. Kim hjälpte ett par kompisar att flytta :) Han kom sen och hämtade mig hos mammsen. Har varit lugnt resten av kvällen, vi har suttit och spelat lite.
Imorgon är det vardag igen vilket innebär jobb under dagen för Kimmen och träning för mig på kvällen.
Pilates imorgon och Core på tisdag och torsdag. Men ser ut som att jag kommer få gå på Coren själv på torsdag då Marina jobbar. Kanske kan jag få med mamma dit? ;) Annars får jag helt enkelt gå ensam.

Kommer komma ett inlägg i min "privata" blogg som bara är för mina vänner också. Är en sån här dag som jag behöver skriva av mig lite, känner jag :)

Godnatt och sov gott!

Längesen

Bjuder på denna låt för att den är grym!




God morgon

God morgon allihopa!
Underbart att vakna till strålande sol, tänk om vintern kunde stanna såhär. Det skulle vara något det!
Vart en sen natt i natt, lillan bestämde sig att vara vaken från 18 - 23.30 ungefär. Tillslut somnade hon och jag satt kvar framför datorn. Kände att jag ville ha lite lugn och ro och bara sitta en stund men en stund vart till någon timme. Somnade efter 01 någon gång, trodde jag skulle få äta upp det idag men icke! :)
I vanlig ordning så vaknar hon runt 06 och vill ha mat, matade henne och bytte blöja sen somnade hon om.
Hon vaknade för en stund sen, gav henne lite mer mat och sen åkte tummen in i munnen och hon somnade bredvid pappsen igen :) Trött barn, ja! Ändå sov hon rätt bra igår under dagen..

Idag mår jag lite bättre. Igår vaknade jag nämligen upp med huvudvärk o hela fadderullan. Känns lite med förkylning i bihålorna men hoppas jag slipper bli sjuk. Ska följa med mamma och titta på säng idag och träffa Marina :) Sen vet jag icke vad som händer..

Har blivit lite dåligt med bilder, ska försöka bli bättre på det :) Lite hungrig börjar jag bli med så dags för lite frukost innan man ska börja göra sig i ordning sen. Hörde nyss en tumme åka ur munnen så kanske har mitt hjärta vaknat nu? :) Det märks inom några minuter, hehe.

Ha en fortsatt bra helg!



I'm in löve



Härlig dag

Idag är det en härlig dag men såg att det var -1 grader ute. Men på med nya vinter jackan och nya overallen för lillan så blir det skönt och ut på en promenad så blir det skönt :)
Hon vaknade tidigt idag, som vanligt, men fick somna om till 10.30! Var så trött i morse så jag bad till gud att hon skulle somna om och efter lite ersättning så slocknade hon :)

Hon är en riktig gnäll maja ;) Man får se till att hon har någonting att göra hela tiden annars blir det inte bra.
Jag ska försöka komma iväg på öppna förskolan snart med så vi får omge oss bland andra bebisar :)

Ikväll är det dags för Core. Innan det så ska jag hem till mamma en stund och sen kommer Kims mamma förbi så idag är det fullt upp. Tänkte traska iväg efter att mamma hämtat min brorson på dagis, runt 15. Så det blir en kort sväng där innan Kims mamma ska komma.

Ne nu lär jag gå. Hon skriker/pratar så mina öron ramlar av snart.

Ska ha..

Ett måste, jag bara SKA ha dessa :)




Shoppat

I förmiddags åkte jag, lillan, mamma och Marina in till Valbo en sväng :) Hade massa olika 30% rabatt kuponger på Lindex så tänkte skaffa en overall till Novis och hittade en jätte fin :) Köpte även ett par tjockare tights/strumpbyxor åt henne och ett par vantar ifrån H&M som var jätte fina!

Till mig själv köpte jag en McKinley jacka, var rea på den så fick betala 900:- för den. Men jag betalade ingenting efter som mammsen betalade den åt mig :) Tack! Behövdes verkligen..
Vart så sugen på att shoppa lite nya kläder åt mig själv också, kan säga att det inte finns mycket i min garderob längre. Jag kan ju inte ha i stort sett någonting ifrån innan graviditeten. Men får handla lite titt som tätt, det är ju jul snart så prio 1 är julklappar. Kanske kan köpa mig en tjock tröja sen eller nå :)

I eftermiddag blir det tacos mys med älskling. Skulle ha varit på spinning idag men jag ska hoppa över det. Går på core imorgon, det räcker gott och väl med 2 pass denna vecka. Har ju inte varit på topp och känner mig fortfarande rätt dämpad. Tror dessutom att spinning är lite att ta i än, behöver träna upp mina benmuskler lite. Nästa 4 månaders kort jag köper kommer jag nog lägga till 400:- så jag får gå på gymmet.
Hatar att gymma men det behövs om detta ska gå lite fortare, bygger ju inte direkt några benmuskler av att gå på core pass 30 minuter, en gång i veckan. Skulle kunna gå på Pilates på måndagar, core tisdagar och core torsdagar. Hmm.. Ja, jag vet inte. Men spinningen lägger jag åt sidan tills jag är mer tränad och orkar hänga med alla andra. Annars blir det nog så att man tröttnar rätt snabbt..

Nu har man en varmare jacka också så nu kan man ta promenader :) Får se till att skaffa ett par bra, varma skor som är sköna att gå i också. Det är det som är så drygt med vintern, det är både nya kläder och skor man behöver plus massa julklappar. Vintern måste vara den dyraste årstiden!

Nä, nu skriker lillan (som vanligt så passar det inte att varken ligga under babygymmet eller sitta i babysittern) så ska ta henne nu. Hörs!







Trött, sliten, less

Ja, det är precis så jag känner. Jag har sovit några timmar på eftermiddagen men det hjälpte inte. Jag mår illa och känner mig allmänt depp. Kanske är vädret, vad vet jag. Måste ut och gå med Novalie snart, vi har inte varit ute på ett tag nu. Men inte konstigt det heller när man inte har en varm jacka att sätta på sig..
Blir att åka in till Valbo imorgon förmiddag och prova en som jag hittade på Intersport.se

Novalie har haft en mindre bra dag idag, precis som sin mamma. Jag har inte kunnat gjort mycket alls, knappt fått gå på toa ifred. Fick slänga ihop en champinjon soppa och 2 hårdbröd mackor och kasta i mig det så fort det gick med henne liggandes på golvet bredvid mig. Herregud, alltså. Det är som man sitter ihop med en annan människa, som att hon är fastsydd i mig.

Undrar om det finns någon öppen förskola här i Vallhov eller i närheten? Tråkigt att gå själv, dock. Men vad ska man göra? Alla andra verkar ju gå på sånna, själv sitter man och ruttnar. Novalie måste få träffa andra bebisar också, känner jag. Nog för att jag vet att vi räcker som underhållning åt henne men jag tror det kan vara bra i alla fall. Men får man ingen inbjudan till sånt eller lär man ta reda på det själv?

Hoppas på fint väder imorgon så man kan ta en promenad på eftermiddagen. Ska in på Lindex och köpa en overall till lillan också, snart dimper väl snön ner utav f-n så då är det lika bra att ha en sån hemma.

Jaja, nu ska jag ... ja, inte vet jag. Tycka synd om mig själv.

Ny vecka

Mm, ny vecka igen. Kim var ledig idag, skönt :) Vi fick sova ut ända tills 10.30!! Herreguud. Var ett tag sen hon sov så pass länge. Novis har börjat gjort massa nya läten nu. Det lät som hon sa "blä" och "pappa" idag :) Längtar tills hon kan prata på riktigt! Hon ligger här bredvid mig i soffan nu och skrattar så fort jag tittar på henne ;) Busan! Inte ville hon sova heller. Imorgon ska hon få smaka på lite gröt, tror jag. Har inte bestämt mig för om jag ska börja med potatis och köra det en vecka ungefär. Eller om man kan ge både och?

Det står även att man gärna kan ha mjölk till gröten? Men jag blir lite osäker, vad är det för mjölk isåfall?
Man måste ju vara rädd om deras små magar så det inte blir för mycket på en gång..
Lämna gärna tips och råd :)

Imorgon ska jag träffa Marina också. Jag känner mig sååå dämpad idag så jag hoppas jag mår bättre imorgon :) Får se vad som hittas på. Förhoppningsvis är det bättre väder än vad det var idag.. Usch!
Man blir fryssen bara av att sitta inne och titta ut på detta regn och rusk. Helst får snön komma istället..

Jaja, ska ta en dusch om en stund. Känns som det kan bli en tidig kväller.
Sov så gott!

Pilates

Ikväll vart det ett pilates pass, som vanligt på måndagar :) Var rätt seg när vi kom dit så vart ännu segare när vi gick därifrån. Men det gick bra! Halva passet körde vi med boll och halva utan. Lika jobbigt som vanligt men nu börjar man lära sig hur man ska hantera andningen och sådär så nu känns det verkligen i magmusklerna!

Har inte gjort några övningar eller så alls hemma i helgen, har inte haft någon större lust heller.
Inte blivit några promenader heller då det varit så kallt ute och jag har inte skaffat mig en vinterjacka än.
Men snart så ska vi ut på lång prommisar igen, jag och lillan! :)

Första "maten"

Idag fick Novis smaka på majs och potatis för första gången :) Kim öppnade en sån där burk vi köpt hem. Imorgon ska vi ge henne potatis bara som jag kokar själv. Det gick sisådär, var ju såklart konstigt med någonting nytt men hon log och sådär så hon verkar tycka om det. Men måste vara mer flytande i början än vad det var i burken. Tror jag? Lättare att svälja då.







Trevlig kväll/natt

Jag hade en jätte rolig och trevlig kväll och natt igår :) Tråkigt att det var ett skit band som var där och spelade nästa hela kvällen bara. Men ungefär 1 timme innan stängning så kom DJ:n igång som tur var!
Vi satt hemma hos Therese och förfestade till bl.a nyheterna, HAHAHA. :)
Kim och min lillälskling kom förbi en liten stund också, det gjorde min kväll. Hihi..

Vi har varit och handlat så nu står stor älskling och gör potatisgratäng och kycklingfilé. :) MUMS! Har inte ätit något på hela dagen och igår åt jag bara en sån där färdig rätt så det ska bli riktigt gott med "riktig" mat.
Ikväll blir det bara mys, väldigt skönt. Får se om Novalie låter oss mysa någonting eller om hon också vill vara med ;) Det visar sig. Hon ligger för tillfället och sover nu. Trött liten prinsessa :)

Hoppas ni haft en underbar helg!

Tog jätte några kort igår, knappt några alls plus med mobil kameran som verkligen suger i kvalle numera :(





Tung natt, trevlig dag

I natt vart det inte mycket till sömns men fick sen sova ut till 9.30 ungefär. Välbehövligt! Gick ner på stan runt lunch tid, mötte Marina och vi strosade omkring där nere. Hon hittade sig en jacka :)
Mötte sen upp brorsan, Neo och mamma. Jag följde med dom hem till mamma och åt en färdig rätt jag hade köpt. Är dock hungrig igen så det var väl inget att hurra för :p

Bestämde mig för att följa med Marina & Therese ut ikväll. Ska bli roligt :) Är lite sliten just nu men får hoppas att man blir piggare mot kvällen. Har nyss tagit en varm och skön dusch med stor älskling. Lill älskling ligger och sussar så sött :)

Ne, ska väl ta och försöka hitta något att ha på mig (vilket inte är det lättaste) och sen sminka mig.
Har inte handlat något nytt man kan ha på sig en utekväll heller så det blir väl nå gammalt skit.

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Roadtrip

Idag ska jag åka med mamma på en liten roadtrip till Ludvika. Hon ska nämligen byta till vinterdäck på bilen och dom råkar finnas där. Det blir för knöligt att ha med både hund och bäbis så Novis får stanna hemma med pappsen idag. Så fort jag slog upp ögonen i morse och kom på att jag ska iväg så högg det i magen, har aldrig varit ifrån Novalie en hel dag och jag ser inte fram emot det :'( Kommer sakna henne så fruktansvärt mycket. Bland de jobbigaste dagarna någonsin. Låter kanske fjantigt, men så är det. :)

Vi får se när jag kommer hem igen. Däcken har vi tid för byte kl 15.15 i eftermiddag så det lär ju bli någon gång efter det. Jag ska snabba på proceduren om det behövs, haha :p

Ska snart kliva upp och äta frukost, tänkte jag. Ont i mina ben idag, vill jag lova. Träningsvärken sitter nog i hela helgen, blir ju bara värre för varje dag :p Vi hörs senare, ha en jätte bra fredag!


4 månader



Grattis till min lilla älskling som blir 4 månader idag!




Min älskling

Fick precis ett sms av Kim att Novalie har rullat runt från mage till rygg nu :) Så nu har hon rullat runt från både rygg till mage och tvärtom! Blir så stolt. Ledsen att jag missade det dock men jag får förhoppningsvis se det snart igen :D Åh, lycklig jag blir. Är det någon som får mig att glömma allt det onda eller dåliga så är det min finaste och vackraste dotter ♥


Helt slut

Sitter nu hemma hos mamma efter Core passet. Är helt slut i kroppen! Tog en snabb promenad till badhuset innan passet så man vart uppvärmd i kroppen. Gick 10 minuter snabbare än vad det brukar göra så nog vart det raskt allt. Men nu är jag helt slut som människa och ser fram emot en "ledig" helg som kommer bestå utav träningsvärk. Men det är det värt!! Jag är så taggad på att få kroppen i någorlunda form, men jag vet att jag aldrig kommer få tillbaka den som den var. Jag blir glad om jag får bort "överflödet" av gravidmagen som kommer bli jätte svår att få bort. Bristningarna får jag leva med men förhoppningsvis bleknar dom när magen minskar. Kommer nog heller aldrig kunna räkna med att få en platt/vältränad mage. Men bara jag får bort hänget.

Nä, nu ska jag snart få skjuts hem. In en snabbis på affären först och sen hem och kvällsfika för jag är HUNGRIG!

Core

Snart dags att göra sig redo inför Coren. Japp, träning idag igen men SEN tar jag helg och laddar inför Pilates på måndag ;) Härligt, va? Kan inte förstå att jag inte tränat tidigare. Sinnes!


BVC

Ja, då är mötet på BVC avklarat :) Det är så kul att gå dit nu, en gång i månaden, för det har hunnit hänt så mycket på den tiden. Och vad hon växer! Hon ligger 1+ (tror jag hon sa) på längden enligt kurvan och vikten ligger hon på normal. Hon är mer lång än tjock! ;)

Hon vägde nu 6380g och är 65,5cm lång! Hon har alltså gått upp 740g och växt 3,5cm på 1 månad :)
Min fina tjej. Vår BVC sköterska tyckte hon var tidig med det mesta, en envis tjej dvs. Och det har man ju märkt, hon blir så frustrerad när det inte blir som hon vill. Står inte på förns hon sitter upp själv nu.
Hon jollrar så härligt och det brukar dom tydligen börja med runt 6 månader. Jag är i vilket fall stoltast i världen över min dotter, hon är så duktig så. ♥ Me love you long time, no, forever.


Blä-dag

Inget skoj att vakna, kliva upp och se alla dessa sopor stå kvar i köket. Ja, vem har man fått tjata på i 3 dagar att gå ut med soporna? Mhm. Skickade ett sms, han kom hem nyss och gick ut med dom. :S

Själv har jag haft Novalie i bärselen och plockat, dammsugit och slängt i en tvättmaskin. Hon vart gnällig efter ett tag, tog ur henne och la henne ner på soffan medans jag skulle krångla av mig bärselen. Vips, sa det så sov hon. Det måste ha varit väldigt jobbigt för henne att städa med mamma, haha ;)
Nu har jag satt mig ner i soffan, känner en lätt träningsvärk i benen. Känns som jag har växtvärk.
Ont i rygg och nacke har jag med, jag tror inte bärselen kommer vara ett alternativ när hon blir tyngre. Hon är redan lite för tung för min stackars nacke :( Så mycket som jag fått gått runt och burit på henne sedan hon föddes är det väl inte konstigt om rygg och nacke går sönder.

Idag är det som sagt BVC kl 15. Jag klär på oss och går 14.15 så jag slipper stressa. Får se om latmasken nr 1 i denna familj ens kommer ihåg besöket. Jaja, jag går dit i alla fall ..

Nä, nu ska jag bara njuta av min ensamtid medans hon sover en stund och njuta av tystnaden här hemma.
(Bortsett från maskinen som går) Haha!

Spinning

Igår var jag på mitt första spinning pass, ever. Det är ju svårt att föreställa sig hur jobbigt någonting kan tänkas vara när man aldrig gjort det förr. Efter att ha hört andra berätta så laddade jag upp med en handduk och, självklart, en vattenflaska. Kan säga såhär; Det hade egentligen behövts minst 2 vattenflaskor för efter 15 minuter hade jag druckit upp hela min. Inte undra på att man mådde illa :p

Vart är mina benmuskler? Ja, inte fan sitter dom på benen. Dom har gått och lagt sig, låååångt där under fettet. Haha! Jag orkade inte göra dom övningar som de andra gjorde. Ni vet, stå upp och cykla, stå upp och luta sig fram. Nä, mina ben vek sig! Jag vart såååå frustrerad. Fick sitta ned hela passet, 45 minuter, och cykla. Försökte trampa på som bara den. Men jag ORKADE inte. Satt där i hörnet och kollade på alla andra som gjorde precis allt som man skulle. Pinsamt, mja lite då?

Men vad gör man? Orkar man inte, nä då lär man köra i sin egen takt. Jag menar, jag har ju faktiskt nyss börjat med träningen. Har ju aldrig tränat så som jag gör nu förr. Har gått på gymet någon enstaka gång, inte ens värt att nämna .. Men pratade med instruktören (som för övrigt är född -90, alltså 2 år yngre än mig) efteråt och hon sa att jag inte ska gå på för hårt när jag aldrig tränat förr, för då lessnar man. Och det var inget konstigt med att jag inte orkade, ska fortsätta gå på spinning och tillslut kommer jag också kunna stå upp och cykla :p Yeey! Efter det där passet så tänkte jag "Kommer aldrig någonsin träna igen" men så kommer det ju inte bli, såklart. Nä, får se till att gå mina promenader dagligen så får jag nog upp benmuskler så småningom. Man ska inte ha bråttom!



Tips!

Jag vill gärna ha tips om barnsidor på nätet som man kan beställa leksaker såsom bitringar, aktivitet osv. :)

Skön natt

I natt har jag fått sovit bra! Somnade inte förns efter 01.00 någon gång, eftersom jag sov 2 timmar på kvällen, men det gjorde inget för fick sova ut till 9.30 ungefär i morse :) Och varje morgon vaknar man av en härlig unge som ligger bredvid och skrattar. Så mysigt..

Vi tog en promenad runt 12 snåret, var till Coop fram och tillbaka. Själv powerwalkade man så var en aning svettig när man kom hem :p Ska äta resterna utav tacogratängen sen, tänkte jag. Och börja ladda inför spinningen som är ikväll. Herrejösses, hur ska det gå?? Noll kondition så ja, får väl se om man överlever :p

För övrigt så var det väl inte så mycket mer att berätta :) BVC imorgon kl 15.00, lääääängtar!
Och 2 dagar kvar tills min snutta blir 4 månader. Jippiiiie! ♥

Sömn

Ja, det vart ju inte mycket till sömn i natt heller (natten till idag dvs) men fick, tack och lov, ta igen det i morse för lillan somnade om och sov med mig ända till klockan var närmare 11. But still, jag var sjukt trött när jag kom hem i eftermiddags med huvudvärk och hela skiten. Jag tog en promenad till Marina och efter det gick jag hem till mamma en stund. Kim fick lov att hämta mig, orkade verkligen inte gå hem. Väl hemma så gjorde vi i ordning en taco gratäng, det var ju så gott :) Vi gjorde dubbel sats denna gång och så mycket det vart! Men då har älskling matlåda imorgon och jag har lunch. Säkert middag också, om jag vill ;) Men nä, det vill jag inte. Haha.

Lillan har varit lite loj idag, lär jag säga. Inte på något vidare humör alls, neutral kanske. Vet inte varför.
Hon bajsade ner mig nyss också. Det rann efter benet på henne :/ Äckel varning, men det var alldeles slemmigt. Påminde lite om när hon var mindre, då det såg ut som det var frön i bajset. Så såg det ut.. Kan det vara tänder?
Det var också vattnigt när jag tagit av henne blöjan, då rann det ut så jag trodde hon hade kissat först. Men så var inte fallet. Jag har inte gett henne något ovanligt idag, bara ersättning som vanligt.

Jaja, så är det i alla fall. Nu ska jag släppa in kattskrälle (som kissade i spjälsängen idag) men får berätta mer om saker imorgon. Ha det så bra!

Pilates

Först vill jag tacka för de fina kommentarerna om mitt sittdel på vagnen :) Ja, visst är den FIN!? Creme färgad läder. Skit snyggt. Påminner om orm mönster när man tittar på nära håll. *Tummen upp*

Nyss hemkommen ifrån Pilatesen. Härligt kvälls avslutning på denna måndag. Det blir hårdare träning där för varje gång. Nu när man börjat med boll så är det SJUKT jobbigt. Att sätta en boll mellan vaderna, med benen upp i luften och "gunga" fram och tillbaka, från höger till vänster, är skit jobbigt. Man skakar i hela kroppen tack vare att man har noll muskler såklart ;) Men snart så, de kryper fram sakta men säkert.
Ska kolla på Rusta om dom har någon matta och pilates boll kvar där, såg att dom hade det förr. Då kan man köra lite Core och Pilates hemma också, går ju snabbare om man gör det mer än 1 gång i veckan.

Onsdags träningen kommer se annorlunda ut än vad jag trodde. Har bestämt mig för att inte fortsätta på Zumban. Det blir fullbokat samma dag man kan boka (man kan boka 4 dagar i förväg) och det är packat med folk, dvs man kan knappt röra sig. Då blir det inte bra, tycker jag! Man ska inte behöva passa sig för att dansa in i alla andra, då är det för dåligt utrymme. Så jag kommer att börja med 45 min spinning istället.
Snäppet jobbigare, kan man väl påstå ;) Jag kommer mest troligt ramla när jag reser mig ifrån cykeln. Men man måste ju börja någonstans och då får det väl bli så då. Heheh! Nu hoppas jag bara att Marina har bokat in spinningen på onsdag så jag slipper skämma ut mig själv, då är vi två. :D

Ja, denna dag började ju inget bra. Vart ingen fika på stan med Linda och Elin, hade sett fram emot det :(
Men jag hade en sjukt jobbig natt, sovit så dåligt och knappt någonting. Var helt död imorse, orkade knappt hålla upp ögonen. Hade ingen större lust att gå dit och sitta som en zombie och gäspa mig igenom hela vår fika. Men förhoppningsvis bokar vi in en ny dag i veckan :)

Ser ut att bli promenad med Angelica imorgon, får se om hon ringer. En annan är så fattig den här månaden så jag vill inte ta mig råd att tanka på telefonen ens. Lär väl inte ska bli nå bättre månaderna framöver heller med julklappar + svin dyr el! Men smakar det så kostar det, är väl så man brukar säga.
Johanna har ringt mig 3(?) gånger idag tror jag. Även igår, om jag minns rätt. Olyckligtvis har jag missat alla samtal ifrån henne och inte kunnat höra av mig tillbaka, så läser du detta min sköna, så ring imorgon förmiddag eller ja.. under dagen! :) Saknar din ljuva stämma!

Nä, nu blir det lite körv med bröd och kvällsmys med min älskling. STOR älsklingen, alltså ;)
Lillälsklingen ligger och sussar. Ha en bra kväll!

Promenad

Tog 1 timmes promenad idag med lillgumman, vi invigde sittdelen på vagnen också :) Det funkade bra förutom att hon inte kunde somna i den så hon tvärslocknade när vi kom hem istället. Den är så fin så, men vi fortsätter med liggdelen tills hon är minst 6 månader. Bäst är nog den när vintern kommer, tror den håller värmen bäst.

Utöver det har det inte hänt mycket idag. Bara suttit i soffan och vid datorn, typ. Novalie har nyss vaknat också, ville inte sova mer. Dum tid att vakna på men hon gäspar lite så det ska väl inte bli alltför svårt att försöka få henne att sova igen faktiskt :) Det visar sig, dom bestämmer ju själv de små liven när det är sov dags.

Imorgon kl 13 blir det bebis fika på Marangoni med Linda & Elin :) Tar en repris på förra gången men förhoppningsvis vill Majken vara vaken denna gång så man får se sötpruppen lite ;) Efter det så tar jag en promenad hem till mamma innan man ska röra sig hemåt. Hon är hundvakt så vill träffa den lilla, hehe.

Nåja, det var allt för idag. Hoppas ni sover gott :)


Stor tjej

Min lilla tjej börjar bli stor tjej! :) Hon rullade nämligen över från rygg till mage igår,
sooooom vi väntat!!
Man har sett hur hon verkligen har försökt men inte riktigt orkat hela vägen men igår så orkade hon.
Gud vad lyckliga föräldrar hon hade då ;) Jag längtar så tills nästa storslagna grej händer.. Man blir så stolt!

Kim har varit kreativ och gjort om babygymmet till något mer spännande ;)







4 månader

Det är endast 6 dagar kvar tills Novalie blir 4 månader :) Läste på lite om vad som händer/kan hända då.

Den fysiska utvecklingen

  • Din bebis mage har blivit större, så nu behöver han inte äta lika ofta
  • Kan rulla
  • Liggande på mage kan bebisen lyfta på skuldror och bröst från golvet
  • Tungreflexen börjar avta och bebisen kan börja bli redo för att börja med fast föda
  • Kan sträcka sig efter och greppa föremål
  • Vissa bebisar börjar få sina första tänder

Den mentala utvecklingen

  • Det kanske börjar bli svårt med matstunderna då bebisen lätt blir distraherad och vill se vad som händer runtomkring
  • När han får tag på ett föremål stoppar hand det genast i munnen för att undersöka det
  • Bebisen börjar förstå orsak och verkan
  • Börjar förstå alla grundläggande ljud i föräldrarnas språk
  • Börjar utveckla förmågan att forma vissa språkliga ljud, så som “ma-ma” och “pa-pa” även om han inte förknippar dessa med föräldrarna
  • Kan nu skilja på färger och föredrar förmodligen starka grundfärger framför andra
  • Kan skratta högt och tjuta av förtjusning

Den känslomässiga utvecklingen

  • Tycker om att leka med dig
  • Vissa bebsiar gillar också att leka ensamma
  • Uppskattar och deltar i imitationslekar – imitera din bebis ansiktsuttryck och ljud
  • Svarar på din röst och gester genom att sparka med benen och flaxa med armarna
  • Visar när hon tappar intresset

Bilderna






Passar på

Jag tänkte passa på att skriva ett snabbt inlägg medans Novalie sover här bredvid ♥
Vart inte många knop igår, satt hos mamma i ett par timmar tills Kim kom och hämtade mig.
Vi bestämde oss för att äta en pizza, båda var vrålhungriga. Inge gott var det heller!
Resten av kvällen spenderades i soffan, lillhjärtat var på dryg humör :p Det var nästan lite som en kolik kväll,
hon bara skrek och skrek tills hon tillslut somnade. Vet inte om hon hade lite ont i magen eller om det är munnen, tror det har börjat kliat i munnen på henne. Hon dregglar jätte mycket och gnager liksom på händerna. Känns som att det skulle kunna vara så i alla fall, men man vet ju inte. Det visar sig!

Idag händer ingenting särskilt heller. Ville att Kim skulle vara hemma idag och jobba imorgon istället men fick ju inte som jag ville :( Så jobbigt när han jobbar hela veckorna och sen bestämmer sig för att jobba en hel helg. Man hinner ju knappt ses någonting och skulle vara härligt med en hel dag med familjen. Känns som det var en evighet sen? Jaja, han lär göra som han vill. :)

Får se om mamma och pappa kommer förbi senare. Jag ska i alla fall iväg till Coop och handla lite.
Skulle behöva ta en dusch, kanske får lägga in henne i sängen (och hoppas att hon fortsätter sova) och skynda mig att ta en dusch och slänga i mig någonting att äta. Får se hur jag gör!

Mamma knäppte jätte fina kort på mig och Novalie igår som jag väntar på att hon ska ladda upp.
Lägger upp dom här så fort jag fått dom :)

Sovit ut

Jajjemen, i natt har jag allt fått sovit ut ordentligt. Somnade väl runt 22.30 igår kväll, lillan skulle ha mat två gånger i natt. Väldigt ovanligt att hon äter 2 flaskor mat under en natt. Men sen så sov vi ända till 09.30 ungefär. Det var härligt! Känner mig riktigt pigg och utvilad idag, skönt..

Ska mata lillhjärtat snart och sedan ta en promenad till mamma/mormor och pappa/morfar :) Förhoppningsvis så somnar hon i vagnen då. Det brukar ju sluta så ;)

Hinner inte skriva mer, hon börjar gnälla nu så det är mat dags :)
Hörs sen!

Ett core pass

Fy attan. Nyss hemkommen ifrån ett Core pass. Herrejösses vad jobbigt! Snacka om att man har NOLL magmuskler men nog kom dom fram nu allt :) Jag måste lära mig att pressa mig till det yttersta, är nog lite för försiktig än så länge. Men bara man känner att det tar så är ju det positivt! :) Kan nog garantera att det blir min första träningsvärk för hittils har jag sluppit undan den.

Men det var grymt härligt! Mitt tränings schema ser numera ut såhär:
Måndag: Pilates / Så småning om Power Pilates
Onsdag: Latinzumba (med förhoppning att det finns plats)
Torsdag: Core / Så småning om Spinning som uppvärmning

Det ser väl ändå bra ut? :) Lite prommisar därimellan och träning hemma så kommer det här sluta positivt!
Ska skaffa mig en matta så man kan köra både lite Pilates och Core hemma :) I slutändan, även om det kommer ta ett par månader innan man ser resultat, så kommer det vara SÅ värt det. Jag har aldrig någonsin tränat så som jag börjat gjort nu så det känns underbart. Hoppas man kommer må bättre snart med :)

Ja, det var det :)

Idag kom min pappa hit också, eller ja, till mamma :) Ska ses imorgon! Får se vad helgen har att bjuda på.
Tror Kim ska jobba i alla fall. Själv ska man väl .. slappa? Göra någon god mat kanske.

Nej, fy. Nu orkar jag inte skriva mer, haha ;) Ska ta en dusch så fort lillgumman har somnat.
Huvudvärk har jag med men lite macka och juice så bliré nog bra ;)


Härligt

Härligt att se så många som fortsätter läsa bloggen :) Trodde det skulle vara några enstaka bara, hehe.
 
Idag har jag inte gjort så mycket, plockat och donat här hemma. Låg ju grejer över hela golvet så man snubblade ju titt som tätt. Inte bra! Men nu ser det bättre ut .. Dock så tillåter inte min lilla här hemma att jag gör någonting annat än är med henne. Igår var hon så hela dagen, från morgon till kväll, och jag vart sååå trött. Kommer vara en lika dag idag, bara mamma mamma mamma. Blir att sätta på sig bärselen om man ska kunna ta tag i disken och matlagningen sen. Hmm..
Jaja, men så är det. Barn kommer väl i såna perioder med.

Hon står (lutar sig mot mig) och gäspar här men inte vill vi sova här inte! Det är så man skulle kunna tro att hon inte tror att det finns en morgon dag med :P Och sova lite middag skadar ju inte men det är inte så lätt att få henne att förstå det inte ;)

Tror mamma skulle komma förbi en sväng också. Klockan 19.00 är det dags för Core på badhuset. Har inte tränat någonting alls denna vecka. Illa illa! Men nästa vecka (som jag sa sist med) så får det bli ändring på det. Får hoppas att man hinner med att boka Zumban innan den blir fullbokad bara.
Pilatesen bokar jag idag så jag har det gjort :)
Fick första delbetalningen på passkortet igår.
Vet ni om att det blir billigare att delbetala kortet än betala av det direkt? Pass kortet kostar 1200 :- om man betalar på en gång men man betalar ungefär 1100 :- om man delbetalar.


Nej, nu lär jag få på mig byxor och diska innan mammsen dyker upp.
Pusshej!

Coop

Ja, det vart en promenad i alla fall :) Orkade inte sitta rakt upp och ner när Novalie vägrade somna :) Trodde att hon skulle somna i vagnen men tji fick jag. Pigg som en lärka. Fick henne att somna nu men hon vägrar ligga någon annanstans än på mitt bröst. Jag har provat lagt ned henne i sängen 2 gånger men vaknar direkt och börjar gallskrika *suck* Man blir trött efter en hel dag där man bär och konkar runt på henne.

Lyckligtvis har hon inte samma dagar varje dag, man kan ju skatta sig lycklig att hon vill sitta i babysittern eller ligga under babygymet 1 gång per dag :P Jag låter alltid henne ligga och skrika en stund, någon minut sådär, för att se om hon lugnar ned sig eller stoppar tummen i munnen. Men icke, det har inte gått för sig idag alls! Hon är ju inte grinig eller så, bara när hon är ifrån mig oavsett om det är 1 meter ifrån eller 10.

Inte har jag gjort eller ätit någon mat idag heller. Vart dock en sen frukost, runt 10.30 kanske. Men ändå, känner mig inte så jätte hungrig men det kommer väl. Skulle ha gjort fiskgratäng idag men jag orkar inte.
Behöver städa lite också, diska osv. Men jag orkar inte det heller. Är riktigt trött och seg idag.

Jaja, det blir väl någon lätt lagad mat när karln kommer hem och är hungrig. Han tog ju med sig den goda maten från igår som mat låda, annars hade jag ätit det :P Men när man gör makaroner och korv, pannkaka eller spagetti och köttfärsås, då duger det inte med matlåda. Det fick jag nämligen kasta idag ...


Tråkig dag

Usch för detta väder, säger jag bara. Grått och kallt. I morse var jag så trött så jag knappt orkade hålla upp ögonen, kan inte ha sovit bra i natt. Sen blir man ju inte direkt piggare av att kolla ut genom fönstret. Men nu har man varit bortskämd med sol och värme såhär sent inpå hösten så det är klart att det tar en vändning.

Det blir en hel dag inne idag, tror jag. Känner inte för att gå ut någonting alls. Det lär ju inte ska bli något bättre väder framöver heller så det får nog bli en mys dag hemma bara :)
Lillgumman ligger för tillfället och sover på mitt bröst, ska strax stoppa ned henne i sin säng.
Hon är så duktig nu hon, använder båda händerna samtidigt när hon känner och håller i saker :) Det har hon nyss börjat med, för bara någon dag sedan så klarade hon bara av att pilla med en hand i taget.
Det är så mysigt och roligt att se henne utvecklas, händer ju saker hela tiden faktiskt.

Hon har börjat tagit till en annan ton nu när hon "pratar" :) Ibland låter det verkligen som hon försöker säga någonting. Märks att hon upptäckt att låta högt är roligt, haha. Spännande att höra sin egen röst ;)
Hon är även jätte mammig, bara mamma som gäller nu. Knappt så att Kim får hålla i henne ibland. Det är ju såklart mysigt men det blir jobbigt också, speciellt när hon bara vill sitta i famnen hela tiden. Svårt att göra grejer då. Men för det mesta så går det bra men man kan inte räkna med barnvakt någon längre stund. Gäller att hålla sig i närheten hela tiden. Mamma och pappa har varit barnvakt åt henne 2 gånger och det gick inte bra. Alltså två gånger när hon varit såhär.. En gång fick vi ställa ifrån oss matvarorna på Ica för att åka och hämta henne, hon grät så fruktansvärt mycket. Det spelade ingen roll vad dom gjorde så funkade det inte..
Men så fort vi klev innanför dörren och hon fick komma till oss, då vart hon knäpp tyst. Gopluppan!!

Men det är väl så, barn kommer ju i sånna perioder också :) Det blir nog bättre snart..
Vi ska väl försöka få henne att sova i sin säng mer och mer snart också. Jag känner separationsångesten smyger sig på, kan inte föreställa mig en hel natt utan henne bredvid :) Det är höjdpunkten med att lägga sig på kvällarna, att få krypa ned under täcket bredvid henne. Finns inte mycket som är mysigare än så :)
Men jag kan förstå att Kim vill att vi ska sova ensam också, han får ju knappt plats i sängen så han har börjat sovit ute på soffan. Och då har vi en 180 säng :P Det blir trångt och knöligt ju större hon blir :)

Men men, den dagen den sorgen! :) Ne, nu måste jag lägga ned henne i sin säng så man får lite andrum här hemma. Ha en jätte bra dag!


Hej och hå

Nu ska vi se om bloggandet sätter fart ;)
Hoppas ni vill fortsätta läsa!

Började dagen med det vanliga, äta frukost och mata lillsnuttan. Efter det kände jag för att ta en promenad så då var det ju väldigt passande att gå en sväng till mamma/mormor. Vi kom dit och efter en stund dök även Marina (Novalies gudmor) upp och hälsa på. Vi gick ned på stan en sväng, var evigheter sen jag var där men samma gamla trök som vanligt. Totalt värdelösa butiker i Sandviken!

Kim hämtade mig efter jobbet. Vi åkte till Coop och handlade, vart sjukt god mat när man kom hem :) Fläskfilé, potatisklyftor, svampsås och en röra som han blandat ihop själv med champinjoner och lök. MUMS!
Det var en härlig tisdags middag det, haha.
Skulle egentligen ha gått på Pilates igår men det vart tyvärr inte så. Ser fram emot torsdag istället då det är dags för Core för första gången :)
Trodde även jag hade bokat in Zumba imorgon men det hade jag ju såklart glömt, suck.
Och det blir fullbokat på en gång så det var ju självklart det igår med. Vart alltså bara en träningsdag denna vecka men då får man komplettera det med promenader istället. Härligt väder har det ju varit ett bra tag :)

Novalie hon njuter av att åka vagn, det är ju så bra som det kan bli. Ibland kan hon ju såklart vara grinig men oftast så somnar hon så skönt i den :) Nu är det 10 dagar kvar tills hon blir 4 månader. Kan ni fatta? Vart har tiden tagit vägen, egentligen.. I alla fall, tänkte ta och prova ge henne lite morot snart. Ska bli kul att se hur hon reagerar! :)
Kommer komma kort på det också, hehe. Är lite osäker på hur mycket man ska ge så ska läsa på lite om det innan så man inte gör något fel. Eller så får ni lämna en kommentar, litar på er ;) Hehe..
Hoppas ni haft en fin tisdag!



:)

Skriver ett inlägg senare ikväll när lillan somnat :)
Vad tycks om bloggen ?? :)