To do list..

Denna vecka har jag en del inplanerat, faktiskt. Skönt det också! :) Vart jobb idag, 11-15 och imorgon ska jag jobba igen. Det blir 10.30-14.00! På onsdag är det dags för Rihanna, men läste nu att hon är sjuk och fick ställa in konserten i Malmö. Får hoppas att hon är frisk till på onsdag då i alla fall :p Sedan är det dags för jobb på torsdag kväll igen.. Innan det ska jag på cellprovs tagningen som jag skjutit på nu i flera veckor. På fredag är det jobb igen och jag ska även vara hos tandläkaren 8.05 på morgonen!!! Herrejesus. 2 saker denna vecka som jag verkligen inte ser fram emot. :( Blä och fy för tandläkaren! Och för cellprov... Tandläkaren är ju mest jobbig pga vad det kostar.

Jaja, det måste göras. Kan inte skjuta upp det hela tiden :p Har nyss tagit en varm dusch, det var välbehövligt. Har haft små huvudvärk hela dagen idag.. Fast det har ju sina orsaker! Marina kom och mötte mig efter jobbet :) Skönt att få umgås lite, kände jag. Behövde det ♥ Jag bokade även tid på Hudvårdskliniken hos Therese! Ska dit i slutet av November :) Var in på Dollar och kikade på julgrejer. Åh, snart ska man börja inhandla sånt! Hittade både gardiner, dukar och allt möjligt som vi ska handla. Så mycket fint :)

Jaja, nu ska jag titta på serie med älskling. Hoppas ni har en fin kväll! :) Puss!!

Privat blogga..

Nu har jag börjat med min privata blogg igen. Jag har även bytt lösenord till den för denna gång väljer jag noga ut vem som får läsa och inte.. Jag känner ett sånt behov av att få ut massa skit som jag inte har någon att dela det med. Men men, mer om det i den.. Men som sagt, bara till de jag litar på och känner att jag kan anförtro mig till.

Jag har spenderat kvällen framför att söka lite jobb & titta på Oprah's sista avsnitt. Känslosamt det där, har ju inte följt det tidigare men man har ju hunnit sett ett par avsnitt :) Mycket bra faktiskt. Sorgligt att hon ska sluta bara!

Pratade med Kimmen för en stund sedan, han skulle strax cykla hem han. Jag har ont i huvudet så det blir väl sängen för mig snart.. Novalie vaknade typ 2-3 ggr i timmen så jag bar in henne till vår säng och hon har sovit konstant sedan dess. Jag tror inte hon är redo att sova i eget rum än. Känns som det kan vara den bidragande orsaken till att hon sover dåligt varje kväll och natt. :/ Hur ska man bete sig då? Kanske får ställa in hennes säng i vårat sovrum och börja så. Jaja, vi får diskutera det här hemma.. Bara det blir bäst för henne så :)

Imorgon är det söndag.. Ja, vad ska man hitta på då då tro? Får se :) Bingolotto på kvällen i alla fall. Ska nog dra med hela familjen och gå en promenad runt sjön om vädret tillåter..
Ne men godnatt på er ♥

"Everyday we learn something new"

God kväll :) Hm, är det mitt google det är nå fel på eller har dom gjort om här? "Verktygsfältet" fattas mig.. Jaja.. Har ju hänt lite sedan sist. Eller ja, inte så mycket egentligen. Haha! Jag & älskling har varit ute på en roadtrip som var på ca 200 mil. Det var sjukt jobbigt och vi tog varken med täcke eller kudde så det var ganska obekvämt att sova i bilen. Haha! Men det var välbehövligt att få åka hemifrån ett tag, faktiskt.. Vi kom hem tidiga morgonen i torsdags. Och på fredagen var det dags för jobb! :) Så igår kväll så var jag, som sagt, på jobbet medan alla andra roade sig på 50 cent! Jag sålde ju biljetterna vi hade för vi bestämde oss för att inte gå. Kan säga att man ångrade sig liiiiite. Men men! :) På tisdag är det Rihanna på Ericsson Globe i Sthlm :) Det ser jag fram emot! Åker ett helt gäng tjejer men vid min sida har jag Janniké med mig, det kommer bli grymt. Har inte varit sådär super taggad senaste veckan på att åka iväg men nu börjar det komma. Kanske berodde på att vi hade en sån lång resa framför oss och efter den var man ju helt slut. Men nuuuu så, tagga tagga! :) Nu ikväll har Kim lagat världens godaste middag. Det var helt sjukt gott. Någon röra som han gjorde med lök, champinjoner och lite bacon i. Sedan var det bacon inlindad kycklingfilé som han fyllt med fetaost och en annan röra. Potatisgratäng är ju givet till en sådan middag och guuuud så mumsigt. Tända ljus och lite så :) Dock vaknade ju Novalie 2 gånger under middagen och även 1 gång efter. Börjar bli drygt det där men bara hoppas att det blir bättre snart :) Får se vad resten av kvällen bjuder på. Gubben är sugen på att dricka öl och spela spel han men ingen annan som verkar tycka som honom. Så har jag tur kanske jag får behålla honom hemma ;) Men för hans skull så hoppas jag att han kommer iväg på något :) Själv ska man bara slappa och ta't lugnt. Skönt det åh! Ha en super bra helg. Puss! (kan inte ladda upp en bild heller, suck)

Ya!

Godnatt ;)


Kul kväll!

God kväll :) Just nu sitter jag framför bingolotto med 3 lotter! Var ju meningen att Kim skulle spela också men han somnade tydligen med Novalie :P Mer vinst till mig, haha ;)

Gårdagen vart väldigt lyckad. Var massa folk ute! Trodde jag inte. Och kul hade vi men dom spelade ju värdelös musik.. Men ja, vi hade iallafall jätte kul :) Nu blir det ju lugnt ett tag fast den 2 november drar vi iväg till Ericsson Globe och tittar på Rihanna! Det ska bli sjukt kul :)

Ja ja, nu fortsätta kolla på Bingolotto :) Puss!


"Don't underestimate the things I would do"

Sitter just nu hemma hos mamma. Vi har fått god lunch här, kycklinggryta :) Väntar på att Johanna ska komma och sedan börjar vi tagga till och gör oss i ordning. Det tar ju ett par timmar det, som vanligt. Haha!
Ska bli intressant att se hur mycket folk som är ute ikväll för jag gissar på att det kommer vara ganska dåligt med det..

Får se om man kan blogga via mobilen (den där blogg.se appen) för det har inte fungerat för mig än. Vet inte vad det är för fel men kan ju testa sen.. Men hoppas ni får en jätte bra kväll.
Nu ska jag mysa med mamma lite innan Johanni hjärtat dyker upp. Kommer sakna min Novalie ikväll men snosade lite på henne innan dom åkte hem så jag klarar mig nog tills inatt ;)

Puss ♥



Hittade på en gammal bild på mig & Novalie när hon bara var några dagar
gammal :) Sliten men ack så lycklig mamma!!
Datumet stämmer ju givetvis inte men det är mammas kamera som flippat.


Sova snart?

Här sitter jag och är sjukt trött och varför går man inte då och lägger sig, kan man undra? Jo men det ska jag göra snart :) Sov ju någon timme här på eftermiddagen för att ta igen lite sömn från igår natt. Dumt men jag orkade inte vara vaken! Har en molande huvudvärk som inte tycks vilja gå över heller.. Så, lika bra att sussa!

Imorgon vankas det utgång och som jag längtar! Räknar inte med att det kommer vara särskilt mycket folk ute dock men det blir ju vad man gör det till. På med klackarna och festutstyrseln och tagga saaatan! ;)


Aja, godnatt.. :P

"Om en kvinna tar sin makes efternamn, blir inte han utan då?"

God kväll :)
Kom hem för en stund sedan ifrån jobbet, har gått bra idag! Började lite tidigare än vad jag skulle ha gjort men inte gör det mig något! Ju mer jobb desto bättre, haha. Innan det har jag plockat ihop lite kläder som ska säljas, om någon vill köpa dvs. Har mycket ligger som bara "skräpar" här hemma och framför allt en hel del barnkläder. Mycket har jag sparat men jag kan inte spara på allt och hon har ju en heeeel del kläder.

Imorgon är jag ledig och jag har faktiskt inte något pass inbokat nå mer denna månad. Känns ju skit tråkigt så jag hoppas innerligt att många vill vara ledig och ringer mig ;P Jag tar allt jag får, haha. Men nästa vecka lär jag hoppa över ett pass för då är vi inte hemma. Och det känns mindre roligt. Men men, får försöka få igen det på något sätt. Man får väl ringa och kolla om någon vill vara ledig någon dag. :p

Ne, det var väl allt för nu.. Hoppas ni får en fin helg.
Puss ♥

Whatever you say

SUCK! Håller på att leta efter vår digitalkamera som verkar ha försvunnit. Ja, och den enda som har använt den på den senaste tiden ligger och sover såklart! Tänkte ta denna kväll till att lägga ut lite kläder & sånt som vi vill bli av med men icke! Undrar jag om han tappade bort den i Jämtland, hrmm. Jaja, får höra med han imorgon :)

Idag har det varit en riktig slapp dag. Så himla skönt! Lämnade Novalie på dagis 8.30 så efter det tog jag hunden på en promenad och gick sedan hem och diskade och torkade rent i köket. Sen vart det bara massa slapp fram tills jag skulle hämta lillhjärtat igen. Slängde mig i duschen en snabbis innan.. Det är helt galet var tiden går fort när hon är på dagis. 5 timmar känns som typ 2-3 timmar, haha. Men den tiden är välbehövlig, att få vara själv alltså :)

Kim nattade Novalie och han somnade med henne också. Så söta :) Själv så tänkte jag följa med mamma på loppisen en snabbis men jag fick vara kvar hemma då jag fick så fruktansvärt ont i magen. Nu har jag haft väldigt mycket problem med denna mage och jag har börjat ana att det kan vara gallstens anfall jag får. Eller mest troligt så är det ju det. Det är något jag fått efter graviditeten faktiskt. Och just nu tycker jag bara att det blir tätare och tätare. Nog för att smärtan idag gick att stå ut med och den försvann ganska fort men i "normala" fall så har jag så fruktansvärt ont så jag tror jag ska dö, nästan. Känns som magen ska sprängas, påminner om värkarna från när man skulle föda.. Ja, hua mig! Får nog kolla upp det där.

Jag är såååå trött ikväll så det blir tidigt för mig. Har varit på väg att somna flera gånger nu när jag legat i soffan.. Men piggnade till lite när jag fick gå ut i kylan (till bilen) och kolla om kameran låg där. Det är ju såå kallt ute nu på kvällarna så det är helt gaaalet. Nu tycker jag att snön kan komma så vi får detta överstökat ;)

Imorgon är det dags för jobb igen också. :) Nu ska jag bara slappa lite till innan jag ska gå och sova. :p
Puss & kraaaam



Om ynka 2 dagar kommer mitt hjärta hem igen :)
Som jag saknar & som jag taggar till utgång på lördag ♥

Fläskläppen hon hade när vi hämtade från d...

img_7346 (MMS)

Fläskläppen hon hade när vi hämtade från dagis i torsdags! :( Hua mig hur det såg ut!!


"Ingenting är omöjligt för den som inte behöver göra det själv."

God kväll! :) Om ni börjar fundera varför jag har så konstiga rubriker numera är det för att jag googlat på "roliga citat" för att slippa fundera vad jag ska ha för rubrik ;) Smart ju!

Just nu sitter man här, proppmätt, efter att ha ätit lite tacos. :) Har även jobbat em/kväll idag och det gick jätte bra! Kom hem och diskade, plockade undan lite och skar grönsaker. Allt det har man hunnit med sedan jag kom hem, skönt att ha det överstökat. Imorgon börjar man jobba 12.30 och jobbar fram tills man inte behövs nå mer. Men schemat säger 16.30 eller om det var 17.00, kommer inte ihåg. Men är det stressigt kan man stanna kvar lite mer.
Och så ser min helg ut! :) Så himla skönt att ha kommit igång med arbetslivet. Det finns annat att göra än att bara vara mamma hela dagar långa ;) Även om det också är roligt! Men den här sociala biten har man ju saknat.

Snart kommer min älskade Johanni hem ♥ Som jag saknar henne! Och i Januari så ska jag åka dit över en helg, kul att få se hur dom bor! Var ju inte till henne när hon bodde i Uppsala heller och nu bor dom ju i Västerås så det ska bli skit kul! DÅ ska jag gå på New Yorker! Har varit där en gång bara och det var för ca. 4 år sedan :P
Så det ser jag fram emot!

Nu ska vi bara slappa lite här hemma innan man ska gå och sova. Sov ju med Novalie 3 timmar vid lunch! Herregud, fattar inte hur vi kan sova så länge. Men hon sover alltid längre när mamman också sover :) Jag var så djävulskt trött så det var skönt. Hon blir ju vaken lite längre på kvällarna när det blir så men det händer ju inte så ofta. Vanligtvis brukar hon vakna efter ca 1-1,5 timme. Men men :) Nu vart det som det vart!!

Ska försöka bli bättre på att slänga in lite bilder här också. Har inte använt digitalkameran på evigheter så vet inte ens vart den är, haha. Och videokameran vi köpte har inte heller kommit till så mycket användning ännu. Tur det är jul snart, då åker den fram ;)

Sov så gott kära vänner & ovänner, haha! :)
Puss ♥

"Den som enbart letar efter fel hittar ingenting annat"

God morgon! Eller ja, här har det varit morgon ett tag :) Jag har lämnat av lillskrutt på dagis och gått en promenad med hunden. Frukost fick det bli också såklart och nu ligger jag i sängen med datorn och slappar! :) Idag fick jag även jobba, skönt det. 17-20.30 så det är helt okej. Jobbar även hela helgen!

Jag har ju inte skrivit så mycket om Viktväktarna heller, vet inte varför men har väl knappt orkat blogga alls. Sen vart jag ju så besviken på vägningen i tisdags men jag hade ju åtminstone gått ned. Säger bara att jag gått ned 1kg på 2 veckor och det är ju väldigt för lite. För mig alltså! Men ja, det går ju neråt. Nu ska jag skärpa till mig ytterligare så man kanske får bli lite gladare när man ställer sig på vågen nästa gång. Alltså, inget gotta i helgen! Spar mina veckopoints till antingen ingenting eller att man får ta lite därifrån till mat istället för godis. Men jag känner att jag blir mätt fortare nu i alla fall. Åt 1½ hårdmacka med ägg på och 2dl lätt vanilj youghurt med Änglamarks ekologiska müsli till imorse. Müslin tar jag ca ½ dl av bara. Åh jag vart alldeles lagom mätt! :) Så skönt..
Bara hålla tummarna att det går bättre tills nästa vägning.

Sen är jag så sjukt trött på folk som aldrig kan förändras. Falska personer som är trevliga men sen beter sig helt annorlunda "bakom ryggen" eller hur man ska säga. Alltså, jag avskyr sånt folk och helst av att vill jag inte ens ha dom i min närhet. Men nu skiter jag i det här, jag tänker inte vara nå trevlig mot dom som gör såhär mot mig. Varför ska jag vara det? Varför ska jag alltid vara den som ska låtsas som ingenting har hänt? Tror dom att jag är dum i huvudet och inte fattar något... Var glad för min skull istället för att se mig som din rival! Så onödigt.. Men folk som ligger på en 12 årings mognadsnivå är ingen person som passar in i mitt liv.

Jag älskar mina vänner & jag hoppas att ni vet att ni betyder jätte mycket för mig trots att jag är så sjukt dålig på att höra av mig och träffas. Jag ska bli bättre, I promise. För utan er är jag inte hel ♥ Ni vet vilka ni är..

Ikväll är en sån kväll då jag inte kan som...

Ikväll är en sån kväll då jag inte kan somna.. Jag ligger & tänker på alla nära & kära som man har förlorat.. Det är så jävla många för mig, som är så ung. Det är jobbigt när man helt plötsligt bara börjar tänka på dom.. Jag har inte bearbetat sorgen efter en enda. Det är helt enkelt för smärtsamt för att jag ska orka och vilja bearbeta det.. Man blir ledsen en stund sen skjuter man ifrån sig det, lägger undan det & försöker glömma.. Glömma går ju givetvis inte. Jag är en väldigt känslig person.. Men jag avskyr att vara ledsen. Men tillslut kommer det som en bomb bara, pang tjong så får man tillbaka sorgen som ett brev på posten! Just nu tänker jag mycket på Rickard.. Jag saknar honom så fruktansvärt mycket!!! Det finns mycket jag ångrar att jag inte hann säga. Jag ångrar att jag stötte bort honom pga ett förhållande jag var i.. Han var en utav mina bästa vänner! Men som sagt, jag stötte bort honom. Under närmare 1 års tid tror jag vi sågs en gång :( O det var på min födelsedag, han och ett par kompisar till honom stod och sjöng för mig när jag öppnade dörren :) Så jävla mysigt!! Åh, min Rickard! Om han bara visste att han betydde mycket för mig!! Hur kan man välja bort sina vänner för ett förhållande?? Alla samtal & sms jag hade ifrån honom men aldrig ringde upp! Men jag tror han förstod hur det låg till.. Förhoppningsvis visste han att det skulle komma att ändras en vacker dag. Men när det hände var det tyvärr försent. Jag älskar dig, min fina o vackra vän! Förlåt <3


Snart sova

Ja, jag hade tänkt komma i säng tidigt ikväll igen eftersom jag känt mig så pigg idag. Men det vart inte kl 21 som igår så jag ska hoppa i säng snart :) Allt innan klockan tolv är ju bra, haha.

Idag har jag jobbat och likaså imorgon. Fått lite extra pass och det tackar man ju absolut inte nej till! :) Så imorgon blir det kvälls jobb och idag jobbade jag mellan 11-15.30. Det som är så skönt nere på grillen är att tiden går så fruktansvärt snabbt. Man hinner ju inte med :) Och skönt att man kan tjäna lite pengar också, komma ut bland folk efter en sån himla lång mammaledighet som jag haft.

Kim jobbade 12 timmars idag så Novalie fick vara hos sin mormor medans jag var på jobbet och hunden fick vara hos brorsan :) Tack för hjälpen, båda två ♥ Gick hem med Novalie och vi var ute och lekte lite innan vi gick in. Sedan fick hon ta ett varmt bad och sen myste vi bara tills pappan i huset kom hem :) Hon somnade dock inte förens runt 20.30 tiden ikväll men så kan det bli ibland! :)

Ikväll har jag gråtit "en skvätt". Och varför jag har gjort det är för att en tjej förlorat sin 10 veckor gamla bebis. Tittat på hennes bilder och jag har mått så fruktansvärt dåligt. Det påminner mig om att man ska vara så himla rädd om det man har och verkligen uppskatta det. Mitt mammahjärta värker när jag tänker på henne och jag kan inte ens föreställa mig hur det känns. Jag känner inte denna tjej men min familj gör det. Hon hade en sån himla söt liten flicka vid namn Lilly. Jag har ingen aning om hur det hände men jag tänker ofta på henne och hennes dotter. Jag tänker på hur mycket jag älskar min dotter och att jag ska ge henne all den kärlek jag bara kan. Skulle jag förlora Novalie, ja.. Vill inte ens tänka tanken. Jag skulle inte vilja leva en sekund utan henne! Så nu vill jag skänka en tanke och en hel hög med styrkekramar till Mimmi och hennes familj! Det är ofattbart och det går inte att sätta ord på.. ja, någonting. Det finns inga ord som kan få det ogjort eller som kan trösta i hennes sorg just nu. Jag hoppas bara att hon kommer fortsätta orka att leva vidare med Lilly som en skyddande ängel. Det är sjukt.. Helt sjukt!

Helt plötsligt känns alla vardagsproblem så fjuttiga. Som ingenting!


Så med detta inlägg vill jag avsluta med att säga: TA HAND OM VARANDRA! Barn, familj, vänner.. Alla!
Man vet aldrig hur länge man får ha dom nära. Det har just Mimmis fall visat. 10 veckor gammal.. Det är så orättvist. Så jävla orättvist.....

Åh som jag älskar dig!!!

img_4084 (MMS)

Åh som jag älskar dig!!!


I'm in love



Roxy Leo Dress SEK 549, Jarlo - NELLY.COM
Roxy Leo Dress 549,-
Nelly

Jobb möte

Hua mig, vart helt fel ikväll. Hade möte på jobbet kl 20.30 och jag var såå galet trött! Gick och la mig och "vilade" en stund innan och vips så hade jag sovit i typ 1,5 timme. Smart! Frågan är ju bara hur jag ska kunna somna nu. Men känner att ögonen börjar bli tunga så ska snart gå in och lägga mig :) Man vart ju inte mindre trött av att ta en promenad dit & hem heller, haha.

Imorgon blir det inget dagis för lillan, hon har ju haft sina 15 timmar denna vecka redan eftersom jag jobbade i måndags :) O så länge det inte är nå jobb för mig på dagarna så får hon bara vara där 15 tim. Jag jobbar imorgon men det är kväll så.. Men vi får hitta på något annat att göra så man slipper tänka på att man, förmodligen, är sjukt trött :) Men det skulle vara dåligt väder imorgon så vi får leka inomhus :)

Regnar det inte så kommer min älskade vän Angelica hit med sin bebis :) Saknar henne så mycket så det skulle vara roligt men hon föredrar att inte gå i spöregn ifrån Björksätra och det kan jag förstå ;) Blir det inget imorgon så kommer hon nästa vecka. Min fina vän ♥

Just ja! Har glömt att skriva om mötet på VV som jag gick på igår. Jag hade gått ned i vikt men det var inte mycket! 0.8kg så nästan 1kg. Ja, jag hade ju "fuskat" i måndags. Jag använde mina veckopoints i helgen, delade upp dom så jag kunde äta liiie godis både fredag & lördag. Ja, och det triggade ju igång mitt sötsug så enormt! Hade klarat mig utan socker i 2 dagar utan nå som helst problem. Så fick jag smak för godiset och det höll ju i sig efter helgen med. Så i måndags åt jag både en mjukglass på jobbet (en halv liten bägare) med strössel. Sen kom jag hem och då kom mamma & Neo förbi så dom fikade. Då kunde jag inte hålla fingrarna borta ifrån sockerkakan!! Dumma, dumma mig. En dag innan man ska väga sig! Det är ju helt otroligt :p

MEN... Trots det hade jag gått ned! Så det får man väl ge sig själv en klapp på axeln för :) Nu ska jag inte fuska (bara lite) i veckorna, gå promenader VARJE dag. Så får vi hoppas på att jag gått ned 1kg nästa tisdag :) Ja, nu börjar tävlingsinstikten komma. Som Elin sa, man tävlar mot sig själv :) Och egentligen så fuskar man aldrig så länge man använder pointsen! Gör man av med de dagliga pp PLUS veckopointsen..ja, då kan man kalla det fusk! Men det gäller ju fortfarande att tänka på vad man äter & hur mycket.. :) Så är det ju.

Sov gott mina fina vänner. Pussis ♥

Jo men asså...

Här sitter man och väntar på att Kim ska komma ut ifrån sovrummet igen så har han somnat?! Huh.. :)
Jaja, jag ska snart gå och lägga mig i alla fall.. Tänkte skriva ett inlägg först bara.

Idag har vi varit på familjemiddag hos mammi! Det var väldigt trevligt. :) Bestämde att vi ska försöka göra det varannan helg nu, som en liten tradition. Mamma lagar ju så god mat också så inte mig emot! ;)
Efter det åkte vi förbi Coop och handlade lite nödvändigheter. Novalie somnade runt 19 och efter det har vi kikat på en film. Det fick bli "Beautiful Boy" och jag tyckte den var helt okej. :) Kim tyckte dock att den var mindre bra och väldigt seg. Ja, seg var den nog. Och man kan ju säga att det inte hände sådär jätte mycket! Men jag gillade den i alla fall :) Inte världens bästa film kanske, men ändå.. Helt okej, som sagt! :)

Idag hade jag tänkt tagit en lång promenad men vart inte så. Kan ju alltid skylla på att klockan vart så mycket! Fast så var det nog också ;) Var hos mamma i ett par timmar idag faktiskt. O sen hatar jag att gå själv ute i mörkret. Tycker det är läskigt och inget jag föredrar. Så jag går hellre när det är ljust ute. Men nu är snart vintern här *brr* och då blir det mörkare fortare så då får man väl gå på eftermiddagen istället :)

Imorgon blir det jobb mellan 14-18 och efter det trampar jag hem och spelar Bingolotto. Det vill jag icke missa denna söndag, hehe. Hoppas det blir klirr i kassan men troligtvis INTE. :( Tänkte ta en lång promenad efter det i alla fall, får se om det blir så. Men jag ska nog släpa mig ut.. På tisdag är det dags för vägning igen, hua mig. Jag förväntar mig inte ha gått ned någonting alls! Lika bra så, då blir man inte besviken ;) Men det gör mig inget heller för det är bara 6 dagar sedan jag började. Skynda långsamt och då får man ta nya tag helt enkelt! :)

Nä.. Nu blir det sänga för nu sitter jag här och gäspar som en tok. Sov så gott och hoppas ni haft en jätte bra helg! :) Pusss & kraam