Total lycka

3 ska bli 4 ♥

Björnes magasin

Åh, nostalgi känsla! Hääärliga känsla :) Sitter och tittar på Björnes Magasin med Novalie :) Fast hon är inte lika intresserad av det som jag är, haha. Vi bara måste köpa hem dvd filmer med b.la. Lejonkungen, Lilla sjöjungfrun, Alladin och ni vet alla dom där filmerna man ääälskade som barn! :) Mm, härligt äré allt!

Ska snart lägga Novalie också och efter det blir det lunch här hemma. Hon sover alltid innan lunch hemma och tvärtom på dagis :) Hemma får hon en banan och sen sova. Så sover hon i 1-1,5 timme. Men hon får ju vara vaken lite längre på kvällarna när det är helg. Inatt sov hon hela natten lång fram till 07 på morgonen. Och för mig är det helt okej att kliva upp den tiden om man fått sova hela natten..

Vi har nyss varit ute på en liten promenad. Hunden fick rastas ordentligt så jag inte behöver tänka på det på en stund nu :) Funderar på att gå till fotbollsplanen ikväll och kasta lite frisbee med han, det är ju så kul för Egon att få springa :) Det är ju det bästa han vet.. Men jag får ju garanterat jaga Novalie också ;) Blir lite motion för mig det, haha!

Kim är snart framme i Jämtland han, saknar han redan. Men han fick sitta på tåget och vara bakfull, haha. Stackarn! Sa åt han att ta det lugnt eftersom han skulle upp runt 7 (egentligen) och göra sig klart men istället fick jag väcka honom 7.30 så det vart lite stressigt. Och samtidigt vara bakfull, fy fan. :p Men som man bäddar får man ligga! ;)

Ne nu lär jag försöka få dotra att sova en stund. :) Hörs kanske ikväll!
Har en sak att berätta... ;) Nyfiken?! ♥

Mysstart på helgen ♥

Då börjar denna härliga fredag gå mot sitt slut. Har jobbat idag, åkte hem och handlade lite. Marina kom och mötte upp mig vid affären :) Ikväll har vi ätit god tacos och myst framför Idol. :) Novalie och Marina låg och gosade i soffan, så söta så! Har precis fått henne i säng, körde en fuling idag och la henne sent i hopp om att jag ska få sovmorgon imorgon ;) Kim är ju borta i helgen också så då får man försöka få sovmorgon på bästa sätt ;) Men skulle inte förvåna mig om hon slår upp sina blå tidigt imorgon bitti ändå. Men får jag sova till 7.30 är jag nöjd!

Jag mår lite bättre nu i alla fall. Förutom att jag har en förjävla tandvärk :( Kul månad att besöka tandläkaren, när det är julhandling och allt. Nä, fy fan! Men men, får se när jag tar mig dit, haha. Borde inte få betala för att laga en tand som jag varit dit med..ja, hundra gånger känns det som. Snart får dom dra ut skiten! :p

Tror jag ska hoppa in i duschen snart och sedan gå och lägga mig. Gubben är ju på poker kväll ikväll han :) Hoppas han spelar skiten ur de andra ;)

Ha en jätte bra helg!

åh, jag är så lycklig så lycklig!
jag älskar min dotter mest utav allt och det finns så mycket kärlek att ge
att det räcker och blir över... jag älskar min sambo/fästman så sjukt mycket..
och ännu mer kärlek kommer jag att få ge!! ♥

Sjukling

Idag är man hemma och är sjuk :( Började må illa redan igår förmiddag men sen släppte det.. Kom tillbaka på eftermiddagen och höll i sig hela kvällen så jag gick och la mig samtidigt som Novalie, vid 21 tiden. Hatar att må illa! Mådde även illa imorse när jag vaknade. Dessutom känns det som jag har haft feber, tempen visade ingenting, men jag frös och var kallsvettig. Vart yrslig när jag gick.. Vettetusan vad det är för fel! :(

Känns inte okej att vara sjukskriven redan nu så skulle jag känna mig bättre under dagen så åker jag in, oavsett om det bara blir någon timme. Men som det känns nu lär jag inte ska bli nå bättre.. Suck! Det är faktiskt sjukt tråkigt att vara hemma när man har kommit in i rutinen att jobba. Oavsett om man känner sig dålig så blir jag så rastlös! Bara för att tiden går så sakta.. Men jag lär tvungen ut med vovven fast blir en kort promenad bara. Sedan hem och lägga mig i soffan och slumra till lite, tror jag. Känns som huvudvärk börjar smyga sig på också! Vad roligt för mig.

Snart är det helg igen också! Vart TUSAN tog denna vecka vägen?! Känns som det var måndag igår. Det är helt sjukt. Kim skulle tydligen på poker kväll imorgon och själv ska man ju ordna tacomys med Marina :) Självklart ska lilla hjärtat mitt få vara med också. Kommer säkert bli jätte mysigt :) OM jag har blivit frisk dvs. *Håller tummar & tår*

Och vart tusan är snön?! Det är slutet av November och det är 7 grader varmt!! Inte okej.. Jag vill ju ha massvis med snö till jul för vad är en jul utan snö?! Det är ju självklart, bara för att man sett fram emot denna vinter så kommer det ingen. Jag vill ju ut och leka i snön med gumman, göra snögubbar och bygga snölyktor :) Och självklart åka massa pulka!! Fy vad roligt :) Nä, nu får den ta och dyka upp tycker jag.

Nu lär jag låta hunden kissa av sig lite så jag får sova lite sen. Ha en jätte bra dag!
Puss ♥





Föräldrarmöte

Idag åkte jag hem tidigare ifrån jobbet för vi skulle nämligen på vårat allra första föräldrarmöte på dagis! :)
Det gick jätte bra, hon är duktig och hon är snäll mot andra barn ;) Haha! Hon har varit lite osäker men har kommit igång nu men det är ju inget onormalt eftersom hon inte gått på dagis så länge ännu. :)
En stolt mamma & pappa i alla fall ♥

Har gått bra på jobbet idag och jag fick mig en rejäl överraskning som gjorde min dag så bra som den kunnat blivit! Johanna dök nämligen upp i Hofors. Var meningen att jag skulle möta upp hennes mamma men då kom hon gåendes istället! Vart så himla chockad (jag hade nämligen henne i telefonen atm) men suuuper glad! Har ju saknat henne nå så fruktansvärt och sett fram emot när jag ska åka dit för att äntligen få träffas! Men så fick jag ju träffa henne tidigare ändå :D Ingen vart gladare än jag då, hihi ♥

Så två höjdpunkter idag även fast dagen inte startade så bra! Men det var ju himla skönt att den slutade lite bättre :) Eller fortsatte lite bättre, kan man väl säga.

Ska strax sova, är sjukt trött. Imorgon möter jag upp min darling (Johanna såklart, vem annars?!) för lunch så det ser jag fram emot. Tar ju emot att gå tillbaka till jobbet igen när man bara vill sitta och prata istället :)

För övrigt går det bra på jobbet! Det är ju lite segt emellanåt men det är för att jag är så tävlingsinriktad mot mig själv så går det inte bra en dag så blir jag sur ;) Nä inte riktigt men ni fattar säkert.

Ja, det var allt för ikväll. Sov så gott kära vänner..

Breaking Dawn - Del 1

Just nu är det så drygt att skriva på datorn då mellanslag har börjat krångla. :p Men tänkte skriva ett kort inlägg.

Har varit på bio idag ju med Marina. Den filmen var ju grym! :) Älskar Twilight filmerna och nu längtar jag ihjäl mig tills andra delen kommer :) Den borde ni se, alla som inte sett den.
Annars har det varit en ganska lugn dag. Jag och Novalie gick till lekparken strax före lunch och lekte lite :)
Kim har varit iväg och fiskat han också. Imorgon ska jag nog plocka in julkartongen för att se vad vi har för skoj. Kan ju säga redan nu att det nog behövs handlas hem lite mer :) Åtminstone gardiner och så. Får se!

Nu är det 2 veckor kvar tills jag är i Västerås hos min älskling Johanna ♥ Längtar!! Ska bli så fruktansvärt skönt att lämna denna skithåla en stund :) Är så trött på människor i denna stad så man vill ju kräkas. Folk som bara gnäller en jävla massa och snackar strunt om saker dom inte har en aning om. Och ja, jag må låta som en bitterfi..a men det är dagens sanning! Man skulle behöva uppgradera sin vänskapskrets lite med bra folk som ger bra energi :) Man blir ju på dåligt humör pga att andra är sur och griniga jämt.

Nä, nu är det slut på att ge empati åt folk som aldrig kan ge det tillbaka. Och jag tänker inte fråga om den och den har tid att ses när dom aldrig frågar mig? Varför ska jag höra av mig då för.. Slut med det! :) Så nu vet ni det, vill ni umgås med mig och Novalie så kan NI börja höra av er istället för att jag alltid ska vara den som frågar.

Godnatt!

Fredagsmys!

Eller ja, så mycket mys vart det ju inte. Novalie har inte velat somna, har försökt söva henne i 2 timmar!! Kim började runt 18.30 för båda vet ju att det tar MINST en timme att få henne att somna. Helt galet. Hon strejkar med sömnen nu för tiden. Omöjlig är vad hon är! :p

Nu är det äntligen helg och den är efterlängtad. Ingen klocka som ringer 05.45 imorgon bitti. :) Skönt det! Men jag har hela eftermiddagen bokad imorgon. En utav sakerna är att jag ska på bio med Marina ♥ och det blir givetvis Breaking Dawn. Hon frågade om jag ville gå när den hade premiär men jag hade nog somnat då eftersom jag är så trött efter jobbet. Men imorgon blir det av i alla fall! Ska bli jätte kul. Var längesedan man var på bio.

På söndag har jag ingenting planerat, skönt det. Sista lediga dagen också innan det är dags för en ny jobbvecka. Denna vecka har gått jätte bra. Känns skönt att man lärt sig projektet så snabbt. Behöver inte något papper att gå efter nå mer, haha. Nej men det känns bra.

Hoppas ni får en jätte bra helg.
Puss ♥

Smart chey!

Nu sitter man hemma och är galet trött men nöjd! :) Har gått jätte bra på jobbet idag och helt ärligt så känns det så fantastiskt skönt att ha ett heltids jobb. Inget skit extra jobb där man aldrig vet när man får jobba. :) Weho! Jag klev upp 06 imorse och åkte med 7 bussen, helt okej. Fick ju sova hela natten, dock somnade jag lite sent men det var bara för att jag låg och pluggade på projektet jag sitter på :) Jag tror det sitter relativt bra nu och redan efter andra dagen, det känns sjukt bra. Men man har ju jobbat med detta förr så det kanske är därför lite också :) Men som sagt, projektet är helt nytt för mig men inte helt komplicerat. Så det känns skönt! Sen har man ju urgulliga kollegor som är super duktig på att lära ut! Härligt det. Äntligen ett seriöst jobb! Ingen lekstuga :)

Har suttit och lyssnat lite till idag, ungefär halva dagen. Sedan satt jag mig själv och kollade runt och kände av programmen vi använder och sådär. Det är rätt simpelt det med! Gillar arbetskompisarna, lugna och glada tjejer! :) Så imorgon hoppas jag att jag kommer igång på riktigt så jag bara kan köra på. Men man blir trött, alltså! Det är jobbigt men det blir ju en vanesak det också.

Snart dags att lägga lillan, efter det blir det en dusch för mig och sen hoppa i säng tror jag minsann! Är så fruktansvärt trött, haha. Och just ja, kanske ska skriva om rubriken. Jo, det var ju så att jag somnade på bussen på vägen hem. Jag brukar aldrig somna när jag åker buss, hehe. Jo, men nu gjorde jag ju det såklart och vaknar nästan nere på stan! Hade alltså åkt förbi min hållplats med hästlängder. Som tur var vaknade jag INNAN vi var i Gävle. Fick tigga skjuts av mammsen, ville inte gå när det var svinkallt ute och ännu kallare tycker man ju att det är när man är tröttis!! :) Tack älskade mamma ♥

Nä, men nu blir det lite annat innan läggdags.
Ha en jätte fin kväll ♥
Puss!


hehehe, jag i "yngre" dar'. var väl runt 15 på den första & 16 på den andra? :p

Sammanträffande?!

Haha, googlade precis "namnsdag Novalie" för jag har ingen aning om när hon har namnsdag!! Trodde faktiskt in det namnet fanns med i kalendern, har för mig jag har letat förr men inte hittat. Nåja, såhär står det:

Novalie

Populäritet idag: Ökar trend upp
Placering på namntoppen 2010: 99
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 290
Antal män med namnet i Sverige: 0
Namnsdag : 26 Juni


Troligen är Novalie ursprungligen en kombination av latinets Nova "ny", som man även kallar vissa stjärnor, och det engelska namnet Lee "äng". De äldsta Novalie och Novali i Sverige är födda i mitten av 60-talet. Deras föräldrar kan ha inspirerats av Rex Allens hit "Don"t Go Near the Indians" från 1962, där Nova Lee är namnet på en indianflicka.
Namnet Li är kinesiskt och betyder "den vackra" i feminin form. Novali/Novalie kan därmed tolkas som "den nya vackra

Om ni undrar vad jag menade med sammanträffandet så var det att hon är ju född den 15 Juni :) Och hon har ett ovanligt namn och att det just visade sig att hon hade namnsdag samma månad hon är född! Det tyckte jag var lite coolt ;)

Första dagen på nya jobbet! :)

Yes, då har jag avklarat min första dag på nya jobbet :) Det gick bra! Fick utbildning idag och det innebär att jag satt och lyssnade på andra, hur dom sa och gjorde osv. Jag har ju jobbat där förr så jag vet lite hur det funkar. Dock inte om själva produkten men överlag om jobbet och säljsamtal osv. Jaja, det blir nog skit bra det där!

Jag har längtat hem till min lilltjej idag med. Jag vet att jag knappt kommer se röken av henne längre :( Det kommer bli ungefär 2 timmar om dagen bara. Och kanske en liten sväng på morgonen också om jag har tur. Man kommer väl in i det här också men efter att ha varit med henne, nästan varje dag, i snart 1,5 års tid så känns det fruktansvärt konstigt och jobbigt. Att varken kunna lämna eller hämta på dagis gör ont i mitt hjärta, att hämta henne är ju det bästa som finns! :) Någon gång kan jag säkert göra det. Men inte nu på ett tag..

Ikväll blir det bara mys med mitt stor♥ och kanske en film? Det blir i alla fall säng för mig senast 22.30 eftersom jag ska upp klockan 6 imorgon bitti(!) Jag ber till gud att Novalie vill börja sova hela nätter nu annars kommer man vara skapligt död på morgonen. Är livrädd att jag ska sova över alarmklockan, det har hänt ett x antal gånger att jag inte hört Kims alarm och då låter det helvete alltså. Men det är dom nätter som man inte fått sovit alls, typ. Förhoppningsvis hjälper Kim till lite extra nu när det är första arbetsveckan för mig :) Man vill ju vara klar i knoppen när man ska lära sig allt så det blir rätt :)

Jaja, det var väl allt för ikväll! Gubben har lagat en gryta, gött luktar det! Ska bli intressant att smaka på den.
Nu lär man ju se till att ha matlåda med sig varje dag också :) Så man inte springer och handlar mackor jämt som man gjorde förr i tiden när man jobbade där, haha. Sov gott!

Puss ♥

Helg!

Ja nu har jag tagit helg :) Gav bort mina 2 sista pass på Daisys till Sophie, underbara hon som tog dom!! :) Jobbade då sista passet idag bara. Nu ska jag njuta av denna lediga helg då jag börjar jobba hela veckor från och med på måndag. Pirrigt.. Men det kommer nog gå super bra..

Igår var jag och Sandra ned på stan och letade fars dag present. Hittade en också! :) Längtar lite tills på söndag så vi kan ha en mys dag hela familjen. Fast älsklingen jobbar natt hela helgen men han får sova ut på söndag så han är pigg och orkar mysa :D Jag lär leta på Bingolottorna som verkar ha kommit bort?? Fattar inte vart dom är. Har vi ens fått några? Nu blir jag osäker. Kim kunde ju inte spela förra söndagen då han inte hittade på dom. Lär ringa och kolla med dom utifall dom inte skickat ut till oss. Det kanske inte blir nå spela denna söndag heller isåfall :( Jaja!

Nu är jag ganska trött så ska strax krypa ned bredvid min lillpruppa och sova lite. Hon vaknar ju varje natt nu igen så vi får se när hon vaknar denna gång. Hon vaknade 03.30 inatt och efter att ha försökt få henne att somna om i ca 1,5 timme så gav jag upp. Vi somnade igen vid 8 imorse och sov i 2,5 timme så det var välbehövligt. Jag hade bara hunnit sova i 3,5 timme innan hon slog upp sina blå.. Lika bra att gå och sova nu så man hinner få, förhoppningsvis, 3 timmars sömn inatt.

Ha en jätte bra helg ♥

- i'm gonna leave all the bad things behind and look forward

Inte långt kvar..

Nu har man börjat funderat mycket på jul & nyår :) Det är ju snart dags och som tiden springer iväg så säger det bara tjoff så står man där och har massvis att fixa med. Förra nyår var ju inte sådär jätte roligt, Novalie var så liten än och vi var bara hemma. Det här året känns det som jag vill göra något annat.. När vi var på stan idag så var vi in på Lindex och dom hade glittriga klänningar osv (på barnavd. alltså) och jag vill köpa något fint till oss allihopa och åka iväg och fira nyår med vänner :) Novalie kan ju alltid sova på eftermiddagen och få vara uppe extra länge, känner jag. Vad tycker ni?! Det skulle vara supermysigt att få fira nyårsafton med goda vänner, god mat och barn som leker :) Alternativt att barnen får sova ihop den natten & att man spenderar hela natten hemifrån eller liknande. Beror ju på hur andra vill göra.. Ja, men det skulle vara mysigt i alla fall!

Var in på Dollar en sväng idag, gjorde ett riktigt fynd med en ganska stor lykta som hade kostat 150:- och var nu nedsatt till 20:- !!! Den var jätte söt faktiskt. Ett rött hus var det :) Så köpte även ett litet större blockljus i svart färg så jag tänkte röja upp utanför och ställa den där. Dom har även jätte fina julgardiner och julsaker överhuvudtaget så dit kommer man nog åka och handla. Vi behöver allt eftersom vi firar jul här hemma i år. Det är allt ifrån glöggmuggar till uppläggningsfat osv. Dukar, gardiner och ja.. Sånt! Det är ju billigt där med så man kan ju komma undan billigt också :)

Längtar ni efter jul och nyår och vad ska ni göra? :)




You're gonna make me stay forever


"I'm gonna stand till I get there"

Hej och hå! Vilken känsla det är att vakna upp och känna glädje och inte den där obehagliga känslan som knyter sig i magen. I'm so happy I can die typ. :) Jag är just nu väldigt nöjd med hur livet flyter på. Att jag är uppskattad på väldigt många håll och att jag har mina underbara vänner. Vad vore livet utan dom? Jag har min underbara familj och Kim har sett skillnad på mig, han tycker att jag är gladare nu. ♥

Jag känner bara att en enorm tyngd har släppt ifrån mitt bröst & det känns underbart att jag nu fått ett jobb att luta mig tillbaka på. Där jag är uppskattad och där dom är så himla ivriga över att få ha mig där! Det är en underbar känsla som jag ska gotta mig i länge :) Så jag hoppas att jag får börja mitt nya, heltids jobb på måndag. Det blir en lång vecka då jag jobbar mina sista pass på Sibylla hela helgen men vad gör det?! Life is great.

Sen att det finns personer som kan förstöra för en, det kommer det alltid finnas. Och det är synd om dessa människor, faktiskt. Man kan inte må särskilt bra med sig själv då :) Om man inte glädjs åt andra. Sådana människor kommer man alltid att stöta på. Men vad gör det nu? Jag mår bra, så jävla bra. Och det känns SKÖNT :)

Idag ska jag ner på stan på eftermiddagen och fika med en utav mina bästa vänner ♥ Och Novis ska få vara hos mormor en stund, hon behöver också få komma hemifrån lite. Hon har ju ingen feber längre men blåsorna är fortfarande kvar. Dock tycker jag det ser ut som att dom börjar försvinna också :) Hon borde kunna gå på dagis nästa vecka, vi får hoppas på det. Min lillsnutta!


♥ MarinaJohannaSandraJannikéLindax3RebeccaAngelicaTetteElinJenniferRickardEmmaSophie ♥
alla dessa personer har gjort någon slags skillnad i mitt liv, dessa personer har fått mig till en bättre person
lärt mig massvis med saker, gett mig beröm och bara funnits där för mig
vissa är mina bästa vänner & andra är personer som betyder någonting tillräckligt stort för mig för att vara värd att nämnas. ni tror nog inte själv att jag är så tacksam för att ni finns, som jag verkligen är.
ni är guld värda allihopa.

Nalle Puh



Lite julkänsla :)

Åh, idag tog jag tag i feta skinkan som låg i kylskåpet och griljerade den :) Det vart super gott. Klämde i mig 3 hårdbrödmackor med skinka på, vart lite illamående efteråt. Haha! Men det var det värt.. Mums!
Man får ju tjuvstarta lite, speciellt när man längtar så mycket efter julen som jag gör.. :)

Annars idag har vi bara suttit inne. Tog en kort promenad med hunden så Novalie fick lite friskluft. Mamma var förbi efter lunch och träffade lillan lite och då passade jag på att ta ännu en promenad med vovven så jag fick komma ut lite. Herregud vad uttråkad man blir av att bara sitta här hemma. Men jag vill ju att hon ska bli frisk så fort som möjligt så vill inte släpa ut henne för mycket. Men lite friskluft dör hon inte av i alla fall, är nog bara nyttigt :)

Ikväll känner jag mig super trött. Tänkte ta en dusch snart och sen krypa ned bredvid mina hjärtan som sover sedan 21 tiden :) Novalie somnade ju en sväng på eftermiddagen då hon bara sov 30 minuter vid lunch, hostan förstör verkligen hennes sömn. Dessutom har hon hostat så hon blivit hes! Men det verkar vara lite bättre nu, hör ingenting innifrån sovrummet i alla fall :) Får hoppas på det! Men som det ser ut nu blir hon nog hemma ifrån dagis hela veckan, stackarn. Hon blir ju så glad av att få vara där..
Men det är bara hålla tummarna över att blåsorna vill försvinna snart!

Nej, nu blir det strax duschen!
Puss på er alla fina människor ♥

Stackars barn ♥

Jag tycker så synd om vår lill-älskling här hemma. Nu har hon fått utslag över hela kroppen, nästan. Förutom ryggen, där är det ingenting. Men troligtvis i munnen (då hon dregglar och vägrar äta), på armarna, händerna, benen & fötterna. Både ovansidan och undersidan. Det kliar även på henne så hon kan ju inte sova :( Vaknar heeela tiden fast hon är dötrött. Det är så jobbigt att se henne ha det såhär. Hon somnar dock om väldigt fort om man masserar benen och fötterna lite grann men det blir riktigt jobbigt för oss också.. Jag tror det är höstblåsor, nu när jag har googlat bilder och läst om det. Finns ju ingenting att göra åt det heller, bara att vänta ut det. Imorgon ska jag gå och köpa potatismjöl så jag kan badda på lite och se om det lindrar lite..

Ja, det är inte lätt att vara liten och inte kunna tala om vad som är fel heller. Och man känner sig väldigt maktlös som förälder, man kan bara se på och göra så gott det går för att hjälpa till.. Men nu förstår jag att det kliar och det känns ju som att jag kan hjälpa till lite mer då, mot klådan. Stackarn, fick i sig pyttelite lunch idag och 2 isglassar. Men inget mer än så, inte ens välling. Känns som att hon borde vara jätte hungrig.. Alvedon är skit svårt att få i henne, det gäller både flytande och suppar. Hon blir helt galen och hysterisk när man ska försöka få i henne en supp så det är helt uteslutet. Antagligen för att hon har ont av utslagen hon har över hela stjärten. Flytande får vi försöka tvinga i henne eller lura i henne det men det blir aldrig den dosen hon ska ha. :( Min älskling...

Jag hoppas innerligt att det går över snart. Hon lär ju få vara frisk någon gång! Bara sjuk, hela tiden, sedan hon började på dagis. Det var ju iofs väntat också men ack så jobbigt..

Ne men om man ska ta och försöka sova lite. Det lär ju inte bli mycket sömn inatt heller men det är som det är.
Hoppas ni har en fin helg :)

Härliga fredag?

Vår lillplutta är sjuk :( Hon fick hög feber igår kväll men jag fick absolut inte ta tempen på henne så jag vet inte exakt hur högt hon hade. Men hon var kokhet och låg och skakade. Vi fick i henne alvedon och på natten så kändes hon sval så då sov hon bättre. Det är tänder på G så det kan bero på det men det är mycket sjukdom på dagis också så man vet inte vad det beror på egentligen. Men sak samma, sjuk är hon. Började kännas varm nu på morgonen igen så jag tänkte sätta henne i ett bad om en stund och sedan ge lite alvedon igen. Hunden måste ut men jag vill inte släpa med Novalie ut när hon har feber. Kim ska i alla fall komma hem & lämna mobilen så jag kan försöka få tag på en tjej så då kan han gå en sväng med hunden på samma gång.

Ikväll ska jag jobba! Sedan ledig resten av helgen, skönt. Jag känner mig helt slut som människa, alltså! Skulle vilja åka bort ett tag, det skulle vara så skönt. Att lämna allt här hemma för en stund och ta med familjen och bara mysa. Men nästa år, då får vi komma iväg. Längtar så fruktansvärt mycket! Önskar det kunde bli jul snart också, även det ser jag fram emot så himla mycket!

Ne, nu ska jag gosa lite med min lilla sjukling här hemma ♥
Ha en bra helg.



Mamma älskar dig så himla mycket