Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå

Hejpa! ;-)
Nu var Ullareds resan bokad, alltså stugan är bokad ;-) Så den 4e december åker jag, Kim och Milliam. Mysigt! Ser verkligen fram emot det. Fast bilresan hade jag kunnat sluppit men det går ju inte det heller, haha.
Ikväll väntas bio, nya Twilight filmen. Ska bli sjukt kul att äntligen få se den man väntat på, vad som känns i evigheter!! Hoppas den är lika bra som den sista filmen. Eller ja, alla filmer är ju bra ;-)
 
Igår tapetserade Kim en fondvägg i vardagsrummet. Det vart så himla fint! Nu ska jag köpa en lykta man kan ha på golvet som kommer passa perfekt in bredvid den vita hyllan som står mot fondväggen. Jag har ingen telefon för tillfället så kan inte knäppa något kort men fixar det så fort jag har telefonen igen :-)  
 
Inatt åker Kim till stugan också, han planerade det igår. Haha! :-) Så vi får se vad jag och barnen hittar på i helgen. Någonting ska vi väl kunna göra :-) Det blir i alla fall massa mys som varje helg. Synd att man kollat sönder både Ronja, Pippi, Lotta, Emil och Karlsson på taket. :-/ Det är Novalies favoritfilmer, just nu ligger Ronja högst upp på listan. :-) Hon sitter som fastklistrad under HELA filmen. Hon lär ju sig replikerna jätte fort så hon kan sitta och fylla i meningar innan dom ens sagt dom, haha. Samma sak med alla filmer jag skrev. Märks att hon tycker om att titta på film, va? ;-) Så söt så. Nej men skulle ju vara trevligt att börja titta på en ny nu då, förslag? Jag kommer inte på någon mer Astrid Lindgrens film heller. :S Snacka om dåligt minne...
 
På måndag ska jag köra på körskolan igen också. Det blir nog sista körningen på ett tag, sedan ska jag bara råplugga teori och köra hemma :-) Mitt mål är att få körkortet om 3 månader så jag hoppas verkligen att jag klarar av det. Men jag säger till när jag har det ;-) Haha! Skulle vara fruktansvärt skönt att ha det när man har två barn. Man kan ta sig iväg lättare också, slippa vara så beroende utav Kim eller buss.
 
Nä men nu ska jag väl försöka äta något tänkte jag. Ha en bra helg!
Puss ♥

BVC

Hej på er!
Sitter hos mamma nu och är barnledig en stund så passar på att slänga in ett inlägg :-) Eller barnledig är jag inte direkt då jag är barnvakt åt brorsonen en stund men han sköter sig själv. :-)
 
Idag har det varit fullt upp och dagen fortsätter rulla på med massa "måsten" men det var längesedan jag har en sån dag nu så det kan vara skönt att ha något att göra också. :-D Vi började i alla fall förmiddagen med en lång sovmorgon. Jag och Milliam klev upp 8:30 medan Novalie och pappan sov vidare till runt 9:30 och då vart det stress utav bara f*n. Vi skulle vara på BVC 10:30 och alla med småbarn vet ju att det tar tid att mata, klä på och sen ska man hinna med sig själv också. Men ja, vi kom dit i alla fall. Milliam fick sin första vaccination, det gick bättre än förväntat. Grinade till lite när dom stack men det gick över lika fort igen :-) Så duktig kille.
 
Efter det var det bara att skynda hem till barnens mormor och lämna av dom och sedan vidare till trafikskolan. Körde en lektion idag för att få se vad jag behöver träna på så nu är det bara att fokusera på teorin så kommer det nog gå bra :-) Och nu är barnen med pappan hemma och ska städa upp lite för sen får vi besök av ett medium(?) eller vad det heter. Ja, jag har ALDRIG trott på spöken eller dylikt och har inte kunnat hålla mig för skratt när folk pratar om att dom ser och hör saker. För mig finns det liksom inte nå spöken. MEN, det går inte att bortse från att det händer konstiga saker hemma i lägenheten. Det är faktiskt andra gången nu som det kommer folk hem till oss för att "driva ut" spöket eller hur man säger. Och nu har jag inte längre nå förklaringar på vad som händer så det är väl lika bra att öppna sinnet och tro på ande världen ;-) *skratt* Nej men seriöst. Såhär är det:
 
Novalie vågar inte leka på sitt rum längre, har inte vågat det på en längre tid. Det var hon själv som berättade att det spökar. Hon stänger ALLTID sin sovrumsdörr och ska hon ha leksaker drar hon ut allt i vardagsrummet. Vi har försökt förklara att det inte finns några spöken men det vill sig liksom inte gå in riktigt. Kanske för att vi har fel? Vad vet jag. Nåja, svärmor ordnade så att en man kom dit och skulle få bort spöket. Tydligen så fungerade inte det riktigt som det var tänkt. Så nu ska vi göra ett nytt försök. Mot min vilja, har jag fått en känsla av att det är "någon" som inte uppskattar barn eftersom det oftast har handlat om leksaker, barnvagnen osv. I förrgår natt började det smälla mot väggen, det lät typ som att något av djuren låg och kliade sig mot en tavla som vi har står mot fönsterbrädan i sovrummet. Detta var alltså på natten, alla sov förutom jag. Men jag vaknade av att det small i väggen alldeles bakom ryggen på mig. Och jag reagerade inte så mycket första gången eftersom jag antog att det var, som jag skrev, något djur som kliade sig och att det liksom small emot tavlan. Jag kan påpeka att det lät riktigt högt också..
Efter kanske 5-10 sekunder så slutade det, efter att jag hade vaknat av ljudet dvs. Sedan hände det 1 gång till, precis när jag höll på att somna. Vart lite irriterad eftersom det störde min sömn men började sedan slumra till igen och innan jag helt hade somna så började det igen. Jag vände mig snabbt om och såg att varken hund eller katt låg där. Hunden låg på andra sidan sängen och katten sov nedanför Novalies fötter. Då vart jag riktigt rädd! Fanns absolut ingenting som kunde bidra till dessa smällar... Jag känner ett obehag där hemma nu och eftersom det blivit mer och mer och värre och värre så överväger jag faktiskt på att övertala Kim att flytta. Jag kanske ska säga att detta är alltså i hans lägenhet (är ju som min också eftersom jag jämt är där) men när det går så långt att barnen inte trivs och inte ens vill leka i sitt rum, då vill jag inte bo kvar där.
 
Ja, nu har ni säkert suttit och skrattat åt mig ;-) Jag klandrar er inte! Jag har varit där själv och jag har fortfarande svårt att tro på något övernaturligt eller livet efter döden osv. Men hur förklarar man allt som händer? Okej när hennes leksakshund började spela musik rakt upp och ned, kan ju vara något elektriskt fel eller så. Men att barnvagnen gungade av sig själv i mörkret i vardagsrummet? Hur kunde den göra det? Det hänger ju en sån där dinglis på den, hela den gungade så jag såg inte fel. Babyvakten som sprakade och lät konstigt när Novalie var liten, ja det kan också vara något elektriskt fel eller störning. MEN, om inte? Sen hörde jag ett babyskrik samma kväll som smällarna, det lät nära fast ändå långt bort. Som att det kanske kom ifrån Novalies rum. Trodde det var tvn som stod på men icke. DOCK kan det ju varit utifrån. Ingen av våra grannar har barn, kanske var barnvakt? Ja, ni förstår mitt resonemang. Men smällarna i väggen går heller ej att förklara.
Men vi får se vad han säger idag. :-)
 
Ja, men så ligger det till i alla fall. Nu ska jag göra annat så ha det så bra tillsvidare ;-D
Puss ♥
 
 
 
 
 
 
 
Vi var till kyrkogården förra lördagen. Så himla fint där på alla helgon, med alla tända ljus! ♥