Haha!

img_4933 (MMS)

Haha!


I love you <3

img_2858 (MMS)

I love you <3


Godkväll

Till att börja med; vad drygt det är att jag alltid måste öppna Internet Explorer när jag ska blogga. Det går ju inte att göra det i Google Chrome? Blir inga radbyten och allt ser bara knepigt ut. Jaja, i-landsproblemet idag! :P

Den här dagen har varit fullspäckad! Började den med att möta upp Desirée för att ta en promenad till stan och hem till Matilda :) Hon hade nämligen ett slags evenemang där det var visning av me&i kläder. Jag hittade tyvärr inget som föll mig riktigt i smaken. Eller jo, det fanns 2 klänningar jag hade kunnat tänkt mig att köpa till Novalie.. Tills jag såg prislappen :P Köper man EN klänning för närmare 300 kr så vill man ju ändå ÄLSKA den. Och riktigt så var det inte.. Men det var jätte trevligt och mysigt med alla små bebisar som var där :) TACK för en jätte härlig dag, Matilda. Hoppas vi gör om någonting liknande snart igen! :)

Efter det så traskade vi hemåt igen. Novalie hade inte sovit någonting och var jätte trött! Men vi hann inte ens hem och innanför dörren så ringde Kim och då skulle vi ta en vända till Gävle och köpa en cykel åt mig. Det vart ju inte av igår som tänkt, hade sån jäkla migrän då :( Men nu har jag fått en cykel och jag är jätte nöjd! Novalie fick åka cykel idag för första gången!! Jag såg ju inte henne där bak men hon var knäpptyst så antingen var hon riktigt nöjd eller så somnade hon, haha. Jag kände bara hennes huvud mot min rygg flera gånger men det kan ju ha varit för att hon tittade ner också :) Hon såg då vaken ut när vi var hemma.. :)

Min älskling åker till Älvkarleby tidigt imorgon bitti, räknas nästan som inatt. Klockan 04.00 åker han iväg och blir borta tills på lördag. Jag kommer inte träffa honom förens på lördag natt då, suck! :( Men imorgon kommer Marina hit och sover här, tror hon sover här både fredag och lördag natt?! :)
Det är tjejkväll här på lördag, grillning och ha lite roligt för att sedan gå ut på krogen. Det ska bli jätte trevligt! Spela något spel och sådär. Hoppas det är varmt så man kan sitta uuuute hela kvällen! Jag fick nämligen låna utemöbler av mamma så vi skulle få plats :) Nu blir vi någon mindre än räknat men det spelar ju ingen roll, vi kommer ha skit kul ändå! :) Ser verkligen fram emot att ha den kvällen..

Men nu ska jag äta lite kvällsfika (lite sent) med älsklingen innan vi ska sussa. Och så ska vi självklart se klart Big Brother också ;) Sov så gott!

Jag :)

Knäpper ju ALDRIG kort på mig själv numera men idag var jag lite extra fin i håret :)

Tradera

Glöm inte att kika på mina auktioner, finns mycket fina och somriga barnkläder där :)
Klicka HÄR...

Framsteg

Tänkte bara ge en kort sammanfattning om de framsteg Novalie gör :)
Hon har inte börjat gå ännu men det är nog inte långt borta.. Men man märker verkligen hur mycket hon lär sig och utvecklas nu och det är så himla kul att se!

Numera så "pratar" hon i telefonen. Hon använder i stort allt som en telefon :) Tar upp, vad det nu är, sätter det mot örat och säger "allå, allå" och hur söt är hon inte då!? Vi har fått med en snutt på film när hon gör så :)

6e tanden är på väg ut också, snart har hon väl hela munnen full i tänder! :)

Hon har lärt sig hur man tar sig ned ifrån soffan, HELT SJÄLV. Jag vart jätte paff när hon gjorde det, trodde hon var för liten än för att komma på det. Men hon vänder sig om, lägger sig på magen och hasar sig ner :) Det kanske är normalt att de kommer på sånt i 10 månaders ålder, jag vet inte jag.. :)

Hon pekar på precis ALLT och ibland kommer ordet "där" fram :) Hon älskar verkligen fotografier. Så fort vi går förbi ett så pekar hon och skrattar! Så j-vla söt så man vill ju bara äta upp henne.. Frågar man vart Neo är, så pekar hon direkt på fotot på kylskåpet så det vet hon också. Och som hon älskar Neo! (Hennes kusin)

Får se, vad har vi mer då.. Ja, hennes REJÄLA humör! Herreguuuud. 10 månader gammal och känns som hon redan är i trotsåldern. Och får hon inte som hon vill, då jääääklar. Hennes gallskrik är INTE att leka med, fy vad jobbigt det kan bli :P Det är säkert något jag har glömt också men nu vet ni lite mer också! :)






Hej på er :)

FY MIG, vad dåligt med uppdatering det har varit nu ;( Men ni vet hur det är. Sommar & sol, då sitter man inte gärna inne framför datorn längre stunder. Har ju iofs haft kvällarna på mig men ja, vet inte vad jag ska skylla på riktigt ;) Bloggsvaka! Haha..

Det har väl inte hänt så mycket. Det har varit påsk, mysigt. Första gången man bjuder på påskmat här hemma, det var jätte roligt att få göra maten och bjuda för en gångs skull :) Duktig man är! Vi vart inte bortbjuden på någon påskmat men det gör inget för mig, gillar inte varken påsk eller julmat så mycket ändå :P
Pappa kom hit och åt i lördags och senare på eftermiddagen kom mamma hit och hade Neo med sig. Som tur var hade vi ju köpt ett påskägg åt honom som legat och väntat på honom i över en vecka ;) Gladfisen!

Det var riktigt skönt att ha Kim hemma, det var en skön avlastning för mig. Längtar tills han går hem på lite semester ;) Då ska vi ha så roligt i sommar! Vi (läs: jag) planerar för fullt över vad vi ska göra. Jag hoppar över utomlandsresan i augusti och lägger dom pengarna på något hela familjen kan göra istället. Kim åker ju en vecka till Norge han, den veckan kommer bli lite halvdryg men jag får se till att göra saker på dagarna så går dom fort :) Jag har väl planerat att åka bort 2 dagar i sommar, förmodligen i Juni innan hon fyller ETT ÅR ;)
Jag & Johanna pratade om att göra något tillsammans då, det ser jag verkligen fram emot!

Annars då? :) Ja, det är väl som vanligt. Förutom att det är, som sagt, sommar nu! Detta år hoppade visst över våren lite, tror jag. Men vad gör det? Så himla skönt att slippa den enormt långa vintern som varit nu iaf.

Idag har vi varit i Gävle hela dagen. Novalie fick vara hos sin mormor under tiden :) Medans vi var där och väntade på att uträtta våra ärenden så passade vi på att springa in på Barnens hus och kikade lite vad vi ska handla till lillan på hennes födelsedag. Ja, man vill ju ha typ allt?! Men vi hittade lite som vi ska handla :)
Åh just ja! ALLA sulky vagnar är det rea på där nu. Vi hittade en GRYMT fin för bara 900 kr.. Det var to.m drickhållare på den ;) Väldigt sköna och lätta att dra och framförallt så är dom ju SÅ smidiga. En sån skulle man absolut ha när man åker bort över dagarna, lätt att bara lägga in och ta ur bilen.. Fan vad sugen jag vart på en sån! Men men, erbjudandet gäller bara till 1 maj och tyvärr kommer vi inte hinna köpa en tills dess..

Var in och kollade på cykeln som jag ska skaffa mig också, så himla fin! Längtar sååå mycket tills jag har den hemma och kan börja cykla med lillan :) Det ska bli jätte skönt att bara ta den när man vill iväg någonstans. Ja, så det ser jag verkligen fram emot nu..!

Hoppas ni allihopa har haft en riktigt bra påsk! Nu ska jag strax hoppa ner i sängen..
Godnatt!

Tradera

Nu håller jag på att lägga ut massor av auktioner, mycket bebiskläder så passa på! :)
Klicka HÄR för att komma till auktionerna :)

Min somriga flicka :)

img_9234 (MMS)

Min somriga flicka :)


Glad Påsk


Grenade


Bra dag!

Hej. Nu har ju mitt bloggande varit lite till och från, blir ingen stor bloggare av mig in't! ;) Nä men man har ju sina perioder. Jag ska försöka komma igång igen, tappat många läsare såg jag men det var väl inte helt oväntat. :)
Då får man försöka ragga till sig dom igen då, haha.

Idag har det varit en bra dag för en gångs skull, tänkte jag skriva. Men den har varit lite bättre än alla andra! Kan bero på att jag fick sova hela natten utan att vakna förens 06.30! Woho!! Jag gick o la mig efter BB och somnade väl efter ca 30 minuter.. Jag kände mig väldigt utvilad, i alla fall :) Det var riktigt skönt..

Anledningen till att vi gick upp så tidigt var för att vi hade tid på BVC kl 8 imorse, uuh. Men det gick bra :) Var ju rätt kallt ute imorse, stod på 0 grader. Men vi åkte med Kim dit och gick hem och då var det lite skönare. Man blir ju varm av att gå också! Lillan har sovit i vagnen 2 gånger idag hon, duktig tjej. :) Mötet på BVC gick jätte bra, hon följer kurvan mycket bra. Trodde dock hon skulle ligga lite under i vikten eftersom jag har haft svårt att få i henne mat efter hennes magsjuka men icke! Hon dricker ju såklart välling istället men det har blivit lite mindre än vanligt.. Magen kanske håller på att repa sig ännu, vem vet. :)

Efter BVC gick vi ju som sagt hem, var inte hemma så länge. Bestämde mig för att dra ner på stan med mamma :) Gick på Lindex, hade 3st 30% rabatt där. En på barnkläder, en på damkläder och en på underkläder. Får ni också hem sånna? :) Sjukt braiga. Jag brukar ju aldrig någonsin utnyttja dam kläder rabatterna men idag gjorde jag det! Rachel Zoe har ju gjort en kollektion med Lindex och fy attan vad fina kläder det fanns!! :) För en gångs skull, kanske man ska säga. Hittade en sjukt fin tunika, vart helt kär i den :) Ordinarie pris är 299:- och så fick ju jag 30% rabatt på det då. Som hittat! Dessutom... Jag hade världens TUR för omväxlingens skull. Har ju haft ett öga för en jacka åt Novalie där.. Och då tänkte jag passa på att köpa den nu eftersom hon inte har en riktig vårjacka.. Men jag hittade den inte :( Trodde att den var slut men det fanns EN kvar. Den hängde lite undangömt så jag vet inte om någon hade försökt gömma den :P Stackars den i så fall men lucky me :D
Det var stl 80, precis vad hon ska ha. Så jag tjingade den på en gång så den inte skulle försvinna..
Så nu har jag en ny tunika och hon har en jacka..

Ja, det var det :) Nu, efter lite kvällsfika, tänkte jag ta en lång promenad innan BB börjar. Lära bara låta telefonen ladda lite så den inte dör när man lyssnar på musik, då blir det ju så lång tråkigt att gå.
Hoppas ni haft en bra helg och en bra dag idag. Puss ♥





Snygg stil när hon sover i vagnen :-)

img_4453 (MMS)

Snygg stil när hon sover i vagnen :-)


Novis vart uttråkad av att sitta i vagnen ...

img_5146 (MMS)

Novis vart uttråkad av att sitta i vagnen så pappa tog upp henne :D


:)



If tears could build a stairway
and memories were a lane
I would walk right up to heaven
and bring you back again
Since you'll never be forgotten
I pledge to you today
A hallowed place within my heart
is where you always stay

moster, mormor, morfar & alla mina älskade vänner som fattas mig
Rest In Peace


10 månader!

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET MIN NOVALIES 10 MÅNADERS DAG.
HURRA, HURRA, HURRAAAAAA!



Ännu en dryg natt

Det är ju inte klokt att man inte kan få sova ut på nätterna! Inatt gick larmet på Sandvik. Jag och Novalie hade precis vaknat till lite smått (fråga mig inte varför) och klockan var runt 4 på morgonen. Då ringer mamma! Snacka om panik jag får när jag ser att hon ringer den tiden.. Hon bor ju nära Sandvik så deras alarm hade ju tjutigt högt som bara den där borta.. Själv hörde jag bara pyttelite så jag reagerade knappt.
Vi visste ju inte ens om att det var Sandvik först, mamma hade nästan panik lät det som. Men då hade det börjat brunnit där så dom varnade alla som bodde i närheten att man skulle stänga alla ventiler, fönster och hålla sig inomhus. Det drabbaden nog inte oss som bodde en bit ifrån, så fattade jag det i alla fall..

Ja, efter det så tog det ju någon timme innan jag fick Novalie att somna om igen. Vi somnade väl runt 06 igen, kanske.. Hon är i alla fall frisk nu så man har sluppit torkat spya och bytt sänglakan i natt :) Det var bara igår kväll hon var dålig. Skönt att hon är frisk i alla fall :) Men nu är det Kims tur att vara magsjuk. Det började i natt för honom med. Han ligger halvt död i sängen nu.. Tur han var ledig idag!

Själv ska jag passa på att ta en dusch, liten sover. Kommer säkert bli kanon väder idag med så då går vi nog ut en sväng :) Har inte varit ute och gått på alltför länge nu, känner jag. Foten är ju i stort sett bra, gör lite ont bara men inget som besvärar speciellt mycket faktiskt. Skönt!

Jag hänger inte med i veckorna mer, fattar inte att det redan är fredag igen. Herregud, vart tog denna vecka vägen? Man kan ju tycka att allt går skit segt när man bara varit hemma och inomhus nästan hela tiden men icke! Men skönt är väl det. :) Så härligt att våren äntligen kommit!! Lite väl sent men det får gå ändå ;)
Vi skulle spendera helgen tillsammans, hela familjen, denna helg. Åka och kika lite på Toys 'r us och sådär men blir nog inte så nu när gubben min är sjuk :( Jag får hitta på något annat istället :)

Från och med nu tänker jag sluta bry mig om vad folk tycker/tror/tänker om mig. Det spelar ingen roll vad ni har för uppfattning, är den dålig så är den förmodligen fel också. Jag har mina gamla vänner och jag behöver inte er andra. Ni är ett pack åsnor (gurkan, haha) som dömer folk av vadå.. ingenting! Låtsas inte gilla mig om ni inte gör det.. Det är inte min förlust :) Jag vet hur jag är och jag tror att mina närmaste kan skatta sig lycklig att ha en vän som alltid bryr sig, alltid finns där, alltid är omtänksam och generös. Jag älskar mina riktiga vänner, er andra skiter jag fullständigt i.. I don't need you in my life!

Har inte hunnit eller orkar blogga idag. V...

img_8452 (MMS)

Har inte hunnit eller orkar blogga idag. Var en jobbig natt och vart en upptagen dag. Liten har fått magsjuka och kan inte riktigt sova. Ska lägga mig med henne nu o hoppas att hon somnar. Hoppas ni haft en bra dag i värmen! Godnatt :)


Carpe Diem

God morgon.. Börjar få slut på fantasi med rubrik, haha. Eller har väl inte använt min fantasi till att skriva rubrik riktigt heller. Nåja, ni fattar! :)

Igår var en riktigt härlig dag! Har varit dålig uppdatering i bloggen nu när jag varit sjuk och sen igår njöt jag vädret hela dagen! Skulle ta en promenad först men kom inte längre än till Emmas uteplats, för det första hade jag så ont i foten när jag gick och för det andra så var det mycket skönare att sitta där i solen :) Sen städade jag & Kim upp lite här hemma, han rensade också mellan stenplattorna. Tog bort lite mossa och ogräs :) Själv ska jag dra upp ogräs ur det lilla landet jag har så jag kan köpa ny jord och plantera lite fina, nya blommor. Och så måste vi låna mammas grästrimmer.. Synd på staketet som är fallfärdigt och ruttet, Sandvikenhus tar inget ansvar för det tydligen. Så vi ska åka och kolla vad det kan kosta att sätta upp ett nytt staket istället. Kan ju inte vara så dyrt med vanliga plankor, väl??

Jag fick även Novis att somna ute i vagnen igår, WOHO! :) Hon drack sin välling i vagnen och efter att jag gungat lite på vagnen så somnade hon. Trodde hon inte skulle kunna somna utan att vi var ute och gick. :) Skönt för henne att få sussa ute när det var så fint och skönt väder. Jag passade på att dammsuga och plocka undan lite. Nu återstår det bara en HÖG med disk men den har Kim lovat att ta idag :)

På kvällen vart det ju Big Brother, som vanligt. Det kanske mest underhållande/irriterande/pinsammaste avsnittet hittills. Det ska ju hända saker och man ska ju skämmas och bli irriterad på folk, det är ju då det är bra tv. När dom bara ligger och sover eller slöar så är det ju SÅ tråkigt att kolla. Och för att tala lite om gårdagen så lär jag ju bara säga att Sara var väl så j*vla pinsam? Så fort hon fick höra att dom skulle få träffa en kändis så slog det ju runt i skallen på henne. Så som hon höll på INNAN hon ens fick träffa honom var pinsamt. Stod och fjantade sig framför spegeln.. Kändiskåt, öh ja! Lite då.. Och hur hon höll på när hon skulle sjunga.. Såg ut som en 8åring som var blyg. Fattades bara dom där två toffsarna på sidan av huvudet och en napp.. Usch, det vara bara drygt. Och en grej till.. Var det inte hon som var så pryd inför sina föräldrar och att det var därför hon inte ville hålla på med Martin? Hur kan hon då ställa sig och hångla med någon hon inte känner.. Kan man undra. Jo, för att hon är kändiskåt SÅKLART :) Jaja, pinsam är vad hon är och hon sjönk i mina ögon. Dessutom ville hon ju såra Martin medvetet. Inte okej!

Nu har jag faktiskt en del kort på min mobil som jag ska få in på datorn, frågan är ju bara var min sladd är. Ska lyckas hitta den också. Men jag får försöka leta efter den idag :) Ha det så bra!!


Lilla hjärtat sover gott i vagnen :)

img_8371 (MMS)

Lilla hjärtat sover gott i vagnen :)


Strax läggdags

God kväll. Nu är det snart läggdags för mig och jag får hoppas att jag får sova hela natten. Mår lite illa men hoppas inte att man behöver springa på toa hela natten :( Jag har försökt vara försiktig med vad jag ätit men åt en macka, några fruktbitar & ett halvt glas blåbärssoppa. Fick ont i magen efter det och har varit illamående till och från hela kvällen. Förhoppningsvis är det ju bara för att magen är tom och förmodligen känslig.. Frukt kanske inte var det bästa med tanke på att te.x päron är hårdsmält. Men men!
Ett tips till er som vill hålla er undan magsjuka:
Ät 10-15st vitpepparkorn, det har fungerat på mig alla gånger förut. (Dock hade vi inga sånna nu och min magsjuka hann ju komma, tyvärr)

Nu sitter jag framför det där platikdoktor programmet, Novalie har NYSS somnat! Hon har varit helt omöjlig på att få att sova ikväll. Hon slumrade till en sväng runt 19 tiden men vaknade sedan och var hur pigg som helst. Men nu sussar hon så skönt :) Hon somnade så sött på pappas arm i soffan :) Mina fina hjärtan! ♥

Idag har det ju varit ett kanonväder. Ingen speciell sol men varmt som sjutton! Det är sånna dagar det är riktigt tråkigt att behöva sitta inne. Men även om magen var bättre så hade jag säkert 39 graders feber och dessutom svårt att gå på foten. Det är knepigt, den är varken svälld eller blå men ändå kan jag inte gå på den som förr :S
Undra vad det beror på. Det gör skit ont när jag stödjer den mot höger delen, när jag sätter ner hela foten i golvet. Men det går relativt bra, haltar fram dock, när jag lutar mig mer mot den vänstra delen.. :S

Nåja, nu säger jag godnatt och håll tummarna för att man slipper må dåligt inatt! :)

Vadfan liksom?!

Snacka om maximal otur man har nu. Alla har legat magsjuka och man har tänkt "Åh, skönt att jag slapp det".. Men ja, tji fick jag! Först kliver man snett i högklackat så man kan knappt stödja på foten. Sen igår fick jag så himla ont i magen, kände på mig att det var magsjuka. Ja, så var det. Har varit uppe halva natten och haft magsjuka från båda hål(l)en, hahaha. Usch, vad äcklig jag var där.. Men ja, och sen fick jag feber med.
INTE OKEJ! Men vad gör man? Jo, man får vänta ut skiten.. Hoppas den försvinner snart :)

Vart ju Bingolott och BB igår kväll, sov flera ggr under dagen men det missade jag icke! Vart dock ingen vinst, alltid ett nummer ifrån att vinna något riktigt bra men man börjar ju tappa hoppet lite nu, faktiskt :P
Det var ju rätt person som åkte ur Big Brother i alla fall, det var väl det enda positiva med gårdagens program.

Nä, usch & fy. Kanske ska ta och slänga omkull mig en stund igen? Mamma kom och hämtade Novalie så jag kunde vila lite :) Skönt! Även skönt för henne att komma ut och inte bara sitta hemma med en tråkig mamma som inte orkar göra någonting alls just nu!!

Ha en bra dag ♥

Suck och åter suck

God dag.
Idag är ingen bra dag, vill jag påstå. Tur att kvällen/natten var sjukt rolig :) Jag satt ju hemma och var så himla uttråkad. Egentligen hade jag kunnat följt med ett par tjejer till Gävle som jag var sugen på men trodde Kim skulle jobba på kvällen. Dock gjorde han inte det, jag hade redan missat en del saker under dagen som jag ville iväg på men har man inget eget körkort så blir det svårt :( Nåja. När klockan var typ 20.30 så bestämde jag mig för att gå ut, ja lite sent påtänkt men vad gör det?? Marina var också sugen så hon kom hit och vi fixade oss och drack lite snabbt innan vi skulle iväg..

Det var sjukt lite folk ute igår men det är väl inte så konstigt med tanke på att September spelade på klubben igår. Alla var ju där, i stort sett. Men det var sjukt roligt ändå :) Tills vi skulle GÅ hem i våra as högklackade skor och jag hade redan så jäkla ont i fötterna. Ja, vad tror ni händer? Halvvägs hem ifrån bussen så kliver jag snett! ÅH, vad ont det gjorde.. TUR att jag inte bröt den. Och det handlar inte om att jag var full utan bara så himla trött i fötterna så det var väl därför. Idag gör det ju mycket ondare och jag kan inte gå på den riktigt.. Kim var tvungen att jobba i några timmar idag, känns inget bra! Gör så ont att springa och jaga lillan hela tiden, tar mig ju inte fram så snabbt..
Hoppas, hoppas att han kommer hem snart!

Fick bara sova 4 timmar inatt men strax efter 10 tiden somnade jag och Novalie igen :) Det var skönt. Vi sov i minst 2 timmar. Så jag har inte behövt gått på foten så mycket idag :) Kim får linda om den när han kommer hem sen.. Och så får man hoppas att Novalie vill vara snäll mot mamma idag ;)
Ikväll är det ju BB och Bingolotto, så man har något att se fram emot.
Ha en bra dag!

Première


Marknad

Vart en sväng ner på marknaden på stan :) Skrev nyss ett jätte långt inlägg och råkade trycka på "backa", smarthuvud! Orkar inte skriva om allt igen.. Så, ní får nöja er med ett tråkigt inlägg så länge. Skriver ikväll ;)


Smygreklam...? ;)

img_4991 (MMS)

Smygreklam...? ;)


Gratisbio.se

Jag har blivit medlem i Gratisbio.se nu och där kan man vinna fina priser om man värvar medlemmar etc. Det finns massor av olika alternativ för att samla poäng och då bli belönad med, som sagt, fina priser!
Ett väldigt lockande pris för oss shopping galningar är att man kan vinna 500kr på Nelly! Vem vill inte det? :)



Klicka på bilden till höger om inlägget för att bli medlem vettja ♥


Soliga dag

Åh, idag är det fin väder :) Synd att det blåser så fruktansvärt mycket bara. Själv tänkte jag ta en promenad till mamma/mormor när lillan har vaknat. Ska få torsk med äggsås där, MUMS! :) Imorse åt jag en halv macka, 2 dl lätt yoghurt och 30cl citronvatten ;) Jag tänker att jag måste börja göra rutiner åt mig själv. Eller inte rutiner, snarare vana. Börjar med frukosten, ser till att äta mindre och ändra på den liten. Sedan fortsätter jag med lunchen osv.. Jag blir annars så ivrig, vill allt på en gång och så blir det inte ett skit gjort istället. :)

Idag är det lördag. Satt precis och funderade, är det söndag idag? Haha. Usch, hemskt att man blir osäker på vilken dag det är! Snacka om ett bevis på att man har alldeles för lite att göra.. :P
Kim jobbar ju hela helgen så jag missar både klädbytardagen i Årsunda och Living and Room hos Marina :(
Det är ju skit tråkigt att inte ha körkort och egen bil. Jag måste sätta igång med körkortet snart så man slipper vara så beroende utav honom jämt.

Jag hoppas jag kan börja med körkortet i sommar eller efter sommaren. Jag får övningsköra med Kim nu också, ska bara fixa synintyget och ansöka om sånna där blanketter. Och ja, gå på handledarkursen också. Min tanke är i alla fall att bara köra hemma och ingenting på körskolan. OM man nu inte skulle känna sig osäker på något, då kan man ju ta någon lektion. Men vet många som bara kört hemma och fixat det :) Kim har ju inte haft körkort så himla länge, 5 år, så han kan ju fortfarande alla regler och sånt. Eller dom flesta i alla fall, haha..

Jaja, nog om det.. Nu ska jag fixa lite innan hon vaknar och sedan gå ut :)
Ha en underbar dag! Puss ♥

Uppercut.se

Har jag berättat om den ASGRYMMA bhn jag köpte på Uppercut ? Här är den i alla fall och den är så grymt skön. Det bästa köpet jag gjort på underkläder! To.m mina taxöron ser ut som sillisar, haha. (nästan)
Dessutom har dom ett erbjudande på just det märket jag köpte:
(Klicka på bilden för att komma till hemsidan)
BHn jag köpte ♥
Lite dyr men smakar det så kostar det.. :) Absolut värt pengarna.

Underbart :)

Denna dag fick jag börja med att halvt stressa ihjäl mig. Ja, jag vet inte varför men hade så himla mycket att göra och just sånna dagar behagar Novalie att sova till 9! :) Skönt var det. Jag hann med allt som jag skulle göra och fick to.m massa tid över, hehe.

Det har ju varit baby fika här hemma idag. Hur mysigt som helst! :) Stort tack till er tjejer ♥
Novalie somnade som en stock, hon sov ingenting på förmiddagen som hon brukar. Får se hur länge hon tänker sova nu då :) Själv vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska röja undan lite här och sedan ta det lugnt bara. Vet inte riktigt vad jag ska äta heller. Men känner inget sug efter mat än så länge, hehe..

Till frukost åt jag en halv macka och drack ett glas citronvatten. Det kommer man inte långt på! :P
Men svårt att äta när man känner sig stressad också. Men det gick ju bra i alla fall :)
Dumt av mig så GLÖMDE jag att knäppa kort!! ÅH, suck. Men förhoppningsvis blir det fler gånger :D

Prenumeranter

Jag tycker att precis alla som läser min blogg ska prenumerera på den så jag vet om jag ska ändra min bloggadress till min alldeles egna :) Alltså te.x www.mammatillnovalie.se
För enligt min statistik har jag en hel del läsare och hoppas på att få fler!
Klicka på bilden nedanför så kommer du till sidan där du trycker att du vill prenumerera :)
OBS! Det står "Håll koll på ´" istället för "Håll koll på -min blogg adress-" så något är fel där men det blir min blogg du följer fast det står så.. SESÅ, move! ;)

Chokladmuffins

Här kommer receptet på chokladmuffinsarna jag bakade idag :)

Ingredienser:
150 g smör
2 dl strösocker
100 g mörk choklad (dock använde jag 150g vit choklad)
2 st ägg
1,5 tsk vaniljsocker
1 msk bakpulver
5 msk kakao
3,5 dl vetemjöl
2 dl mjölk
ev. 2-3 dl frysta hallon

Do it like this:
Sätt ugnen på 175 grader
Skär upp smöret och lägg det i en bunke (så hinner det bli lite varmare än kylskåpskallt)
Häll på strösockret

Smörj en muffinspanna som rymmer 12 st stora muffins eller ta fram stora muffinsformar.
Hacka chokladen.

Vispa smör och socker till en jämn smet (påminner lite om äggröra, haha) använd elvisp som du kan använda igenom hela receptet där det står vispa.
Tillsätt äggen, ett i taget och vispa snabbt ihop till en fin smet.

Vispa ner vaniljsocker och bakpulver och vispa sedan ner kakao.
Vispa sist ner vetemjöl och mjölk samtidigt. Vispa till en jämn smet.

Rör sedan, med en sked, ner den hackade chokladen och eventuellt frusna hallon.
Fördela smeten i muffinsformarna.

Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 30 minuter.

Om du använder muffinspanna (som jag gjorde) så låt stå i formarna tills de svalnat så de är ljumna. Ta sedan försiktigt ur dem ur formarna.

Voilá!

10% rabatt

Ange rabattkod 9206 och få 10% rabatt på

Bakat

Har stått och bakat i stort sett hela kvällen men mina chokladmuffinsar med vitchoklad inuti vart inge bra. Halva muffinsarna satt kvar i formen :( Inte för att det var bränt eller så utan för att dom inte vart riktigt klara. Synd! Får servera halva muffinsar ;) Men goda är dom..

Novalie har en kväll då hon vägrar sova, riktigt drygt. Vi har försökt lagt henne i snart en timme utan resultat. Man märker på hela ungen att hon inte kan komma till ro riktigt. Får se om hon ger med sig snart..

Funderar starkt på att ta en dusch innan kvällens sista tv tittande dvs BB :P Synd att det alltid ska börja så sent, tycker jag. Det borde ha varit vid 21 tiden istället så hade man kunnat lagt sig 22 istället för 23.
Men men, man vill ju inte missa något. Haha! ;)

Satt och kikade på H&Ms hemsida idag också, såg att dom hade lite rea på barn och herr kläder. :) Söta tröjor och klänningar för tjej på barn. Kikar ju inte på pojkkläder (baby) så ni får titta in och kolla lite!
Första gången jag inte hittade något jag ville ha, haha. Eller något finns det ju alltid men ingenting jag kände något behov av att köpa. Kan mitt köp"beroende" ha stannat av lite? Nä, det tror inte jag ;)

Är riktigt sugen på en ny design till bloggen också. Jag älskar designen jag har nu, sjukt söt. Men eftersom jag inte skriver om bara Novalie längre (rättare sagt, nästan ingenting) så vill jag få med i designen att min blogg handlar om mycket mer också :) Tänkte även göra lite fler kategorier så jag kan placera mina inlägg i olika kategorier så som te.x "shopping", "älskade unge" etc. Någon som vill göra en? :)

Öhh

Ibland undrar man verkligen vart världen är på väg? Läs HÄR

Känns som hela dagen har gått

Ännu är klockan bara 13 och det känns som den skulle kunna vara 16, minst. Jag har fått massor gjort idag, vilket såklart är grymt skönt. Inte många dagar som är som denna :) Klev upp kl 8, en timme efter att alarmet ringt! Ops.. Man är inte van att kliva upp efter någon klocka, haha. Hade tandläkartid klockan 9, lite smått panik sådär. Som tur(?) var hade inte Kim hunnit åka till jobbet än så han skjutsade mig till mamma. Lämnade Novalie där, halvsprang till tandläkaren och hämtade sedan lillsnuttan igen. Hade glömt både skötväska, gröt och hemmanycklar hemma. Så Kim fick komma med nyckel och jag kunde traska hem igen..
Väl hemma så la jag liten som var super trött. Tänkte att jag skulle få lugn och ro i minst en timme i alla fall men icke! Hon sov ca 35 minuter bara. Men jag hann äta lunch och baka lite.

Har även hängt upp och sorterat tvätt. Måste till affären om ett tag och köpa mer mjölk och kakao. Suck!
Marina kommer hit runt 15.00 tiden, tror jag..

Är även super trött idag :( Usch, inget kul alls. Har varit såhär länge nu, tycker jag. Spelar ingen roll hur mycket jag får sova så är jag lika trött ändå.. Undra vad det kan bero på då..

Men imorgon blir det storbesök här av massa bebisar, det ska bli så himla roligt :) Det kanske piggar upp en lite granna, haha :) Får se vilka det blir som dyker upp men blir några stycken i alla fall..

Jag är så shopping sugen så det är inte klokt! Nu när man bestämt sig för att sluta handla hela tiden och inte ta saker på konto (utan bara betala med kort) så hittar man ju saker hela tiden. Förut beställde man ju nästan "bara för att" liksom. Både smycken, skor och kläder har jag sett massor utav som jag vill ha. Men man får "fönstershoppa" tillsvidare, haha :) Det kommer ju alltid något nytt som faller en i smaken..



Nyfiken på vad mamma gör :-)

img_0220 (MMS)

Nyfiken på vad mamma gör :-)


Dålig uppdatering..

Usch, dom senaste 2 dagarna har det varit dålig uppdatering. Har haft sjukt mycket här hemma och inte orkat skrivit något. Men nu är det ju typ klart, lite städning imorgon och bakning så är det bra sen :)
Jo, bakning för att det är "baby fika" här hemma på fredag. Det ska bli mycket trevligt!

Imorgon klockan 9 ska jag till tandläkaren också, jippi. Rolig start på morgonen! Lite senare på dagen kommer också Marina förbi :) Novalie sover sen kl 19, idag har hon bara sovit en gång på hela dagen och det var på förmiddagen. Fattar inte hur hon orkar hålla sig vaken så länge :S Men desto skönare somnar hon på kvällen :)

Idag har jag ätit både god lunch och middag. Till lunch vart det stuvade wokgrönsaker, kycklingfilé och rödvinsås. Jag fuskade och åt lite chilibea till också ;) Men jag hoppade över stripsen, vart godare utan. Till lunch lagade Kim fläskkarré med kantarellsås, det var mums det också. Lyxig onsdag, med andra ord :P

I helgen jobbar Kim också, uff vad tråkigt. Hade gärnat vilja ha lite familjemys men icke. Han måste tydligen jobba också så ingenting han kan hoppa över :( Jag får roa mig själv, helt enkelt. :P

Och idag har det ju varit rent sommar väder! Herregud vad skönt det har varit. Har haft ytterdörren öppen och fönstrerna så man har vädrat ur lägenheten lite. Det var härligt :) Ska låna en grästrimmer(?) av mamma också och klippa gräset på den lilla plätten man har. Kim har tagit fram utemöblerna redan han, men vad gör det :)
Skönt att sitta där i solen och njuta. Längtar till sommaren nu, då ska vi skaffa en rutschkana med en liten babypool nedanför åt Novalie. Och köpa grill måste vi göra snart! Premiärgrilla, hehe...

Ne, nu börjar BB. Sov gott :)








mums :-)


älskar den nya våttapeten i badrummet :-)


Ute på en promenad! Älskar detta väder. 21...

img_6786 (MMS)

Ute på en promenad! Älskar detta väder. 21+ i solen. Fällen i vagnen borttagen och sonmar skor på lillhjärtat :) Det är VÅR!!!


Börjar morgonen med att borra

Haha, tokig jag! Stackars grannar.. Eller nä, faktiskt inte.
Vi klev upp 8.30 idag, jag och lillan.. Fast sov inte så länge men nästan :) Så himla skönt!!
Gav henne lite frukost och kände att jag ville fixa lite i badrummet nu när det är nyrustat och allt :)
Jag har aldrig borrat någon gång, bara använt skruvdragare. Men nu skulle man ju först borra hål, hitta en passande plugg och en skruv som passade i pluggen. Avancerat? Ja, först trodde jag det. Men det var ju bus enkelt! Kim såg lite orolig ut när han åkte, när han visste att jag skulle borra. Haha! Men tji fick han!
Fast satt inte upp allt. Satt upp en sån där liten spegel man kan dra ut och toapappershållaren.

Ja, det var det :) Igår var vi ju in till Gävle en stund. Efter det vart det MAX, jag hade så gärnat vela haft Subway men dom har tydligen slutat med det inne på nian? Är någon annan mackaffär där nu istället, dååååligt! :(

Lillan somnade inte förens efter 22 tiden igår kväll, hon hade sovit lite för länge hos sin mormor ;) Men vad gör det, spelar ju ingen roll. Händer ju aldrig så en gång gör ju inget :) Dom hade tydligen somnat tillsammans, hehe.
Idag vet jag inte vad som händer. Måste i alla fall göra klart här hemma och sen, ytterligare, en storstädning. Golvet är så jäkla skitit nu så det känns som en enda stor sandlåda här hemma..
I skrivande stund kom dom från S-hus och ska koppa i tvättmaskinen och torktumlaren, SKÖNT. Då kan man börja fixa lite mer där inne :)

Ska försöka få ut lite mer grejer på Tradera senare idag, så man slipper ha allt liggandes som man vill bli av med. Tar bara onödig plats.

Jaja, ha en bra dag :)


Hej och godkväll. Har inte kunnat bloggat ...

Hej och godkväll. Har inte kunnat bloggat så mycket idag. Eller ja, typ inget alls. Haft fullt upp och kom hem senare än förväntat. Skickar ett sms blogginlägg för att berätta det ;) Skriver imorgon! Puss och godnatt!


Hos mammi

Hej på er. Vilket tråkigt väder det var idag! Men när jag tog en promenad imorse, hem till mamma, så höll jag på att flyta bort!! Mamma sa även att USA värmen var på väg hit? Ja men va trevligt :)
Jag och Novalie vaknade runt 07.30 imorse men vi var väl vaken till och från sedan 5 imorse.
Herreguuuud vad trött jag var när vi klev upp. Men vi somnade hos mamma en stund. Eller rättare sagt i 2 timmar men det var så skönt så :) Nu inväntar jag älsklingen och så ska vi åka till Gävle en sväng.

Ja sen då? Jag blir väl bara hos mamma, antar jag. Kanske tar en promenad lite senare också om vädret tillåter. Ser ut att kunna bli regn men vad gör det? Då försvinner ju snön åtminstone :)

Ne, nu måste jag byta bajsblöja :P

Vad är sidvisningar?

Har undrat vad sidvisningar är asa länge men nu fick man svaret på de och de stå här!!


Så här fungerar det:

När en person besöker din blogg så sparas en liten cookie på dennes dator som gör att datorn blir identifierad. Unika besökare är varje ny person (ny dator) som är inne på din blogg under en och samma dag.


Sidvisningar är hur många olika sidor som dessa personer har sett under en och samma dag. Ju fler inlägg du har desto större chans är det att dina besökare är inne på fler sidor och du får högre sidvisningar.



Jag har närmare 400 sidvisningar på min blogg och närmare 200 st unika besökare.
Nice huh :)


Puttinuttigt program!!


Favoriter


En sak till...

En sak till som jag tänker på rätt ofta.. Man verkligen känner hur folk har börjat tagit avstånd från en? Speciellt efter mitt och Kims sista storbråk. Jag fattar inte det jag. Hur kan det komma sig, egentligen? Verkar som många inte alls tycker bra om mig längre. Ni vet att man kan ha den där känslan även om ingen sagt det rakt ut...

Jag hoppas inte att folk dömmer mig efter vad han sa när han var förbannad för jag kan garantera att allt inte stämde. Jag vet att han sa att jag "hotade" att ta vårdnaden av honom och så var det ju rakt inte. Det var en ren och skär missuppfattning från hans sida, använde aldrig det som ett hot. Det var snarare en fråga enbart för att jag skulle kunna flytta om jag ville det. Och jag vet att många reagerade på det med att flytta men jag skulle inte ha flyttat så långt bort att det tar flera timmar att åka för att ses. Jag tänker ju framför allt på lillans framtid. Jag bor ju hellre på ett ställe som har fler chanser till jobb än här. Jag vill fortfarande flytta, även fast vi valde att fortsätta kämpa för vårat förhållande. Det går ju dock inte eftersom Kim har fast jobb på Sandvik. Men jag hoppas att han någongång väljer en annan väg i sin karriär ;) Då kanske man får chansen att flytta ändå..

Jaja, var bara en tanke. Jag vet att många läser min blogg numera så jag vet att det finns dom som förstår vad jag pratar om. Kanske to.m dom som valt att ta avstånd ifrån mig.. Och en sak till jag vill ha sagt; jag är ingen ond människa. Jag kan bli j-vligt förbannad ibland och slänga ur mig saker jag inte menar, lika som vilken annan människa som helst. Men ni som verkligen känner mig vet bättre än att ta avstånd. Det är NI som är vänner.
Var glad för vår skull, för Novalies skull, att vi väljer att kämpa.´
DET är kärlek och ingen/inget kan stå i vägen för den. Det lovar jag..



Seg dag

Ja, nu är man mätt och belåten. Lite små seg med men hela den här dagen har ju varit seg. Kim lägger lillan nu, låter inte som hon är nå sugen på att sova dock. Haha! :) Får hoppas att hon somnar snart..
Var och handlade det som fattades till maten idag på Coop, svängde in på Klädjätten också och hittade ett par skit söta, vita jeans leggings till Novalie. Kort kommer sen :) Dom har faktiskt riktigt fina barnkläder där.
Dom hade också ett regnställ för 300kr någonting. 349:- tror jag. Skit fina! Jag fastnade ju såklart för Hello Kitty stället, åhhh så fint det var. Skulle vara perfekt att köpa när det är dags för dagis :)

Jaja, så var det med det. Vi var även in på Jysk en snabbis. Hittade påslakanset för 99:- till spjälsängen. Skit söt!! Och så letar vi rullgardin till Novalies rum. Persiennerna vart förstörd efter att dom rustade där :S Har ingen aning om hur dom lyckades med det men det går inte att fälla ner på ena fönstret. Får kolla med S-hus om dom kan fixa det men dom verkar ju inte ha att göra med någonting i dessa lägenheter så förmodligen inte..
Vill ha en svart eller vit rullgardin med nå fint mönster på. Typ stjärnor eller så :) Dom hade dessvärre inte det på Jysk. Kanske Ikea har? Någon som vet något annat ställe, kanske?? :)

Själv är jag så jäkla shoppingsugen. Men jag låter bli :) Det är ju super roligt att sitta och beställa massa på nätet. Men när man bestämt sig för att bara handla från bankkortet och inte på konto så lär man låta bli. Får vänta tills vi har mer pengar, helt enkelt. Men det är svårt när det är erbjudanden till höger och vänster. Har i alla fall beställt en ny BH, frågade herrn i huset om det var okej och det var det ;) Kan vara för att jag typ har 1 som jag använder jämt. Jag är så himla snål när det kommer till underkläder, brukar inte vara den som köper BHar ofta även om jag vill. Konstigt det :S
Men när man inte tycker att man är fin i någonting som har med underkläder att göra så kanske det beror på det..

Aja, så är det :) Hade man sett ut som en supermodell i kroppen hade det nog varit roligare ;)
Nu ska jag slå en pling till mamma, glömde fråga henne en sak.
Ha en jätte bra kväll. Puss ♥



Påslakanset Baby/Junior på Jysk, 99:-


Indonesisk kycklinggryta

Till middag/kvällsmat, även min första måltid på dagen, fick det bli en indonesisk kycklinggryta :) Mammas blir ju såklart alltid godare men den var jätte god min med ;) Älskar denna gryta, mättande och den räcker till flera måltider/matlådor. Nu har ju jag en karl som äter som en häst så det vart då ca 3 portioner fast den skulle kunna räcka mycket mer än så ;) Hihi.. Men vad gör det!! Här får ni receptet i alla fall, glömde att ta bild :(


Indonesisk kycklinggryta

Ca. 1kg kycklingfilé
3 msk mjöl
1 tsk salt
2 msk smör eller margarin
2 dl vatten
4 msk kinesisk soja
1 dl mango-chutney
1-2 krm sambal-oeleka
1 dl grädde (vispgrädde)

Gör såhär:

Blanda mjöl och salt i en stor fryspåse
Stoppa i kycklingbitarna och skaka om ordentligt så att alla bitar får mjöl på sig
Hetta upp smöret i en rymlig traktörpanna eller liknande och bryn bitarna runt om
Späd med vatten, tillsätt soja, mango och sambal
Låt sjuda under lock i ca. 40 minuter
Vänd bitarna några gånger under tiden
Tillsätt grädden och smaka av såsen med ev. salt och mango
Servera med kokt ris, riven gurka, annanas, banan och jordnötter


Personligen använde jag inte jordnötter. Men krossad annanas är ett MÅSTE, det gör så himla mycket.
Bananerna kan ni ha i när det är ca 5-10 minuter kvar av koktiden.
Annanasen lägger ni på sidan av, på tallriken. Riven gurka har jag inte heller :)
Om ni tycker att det blir en för salt smak så har bara i mer grädde och lite mer mango chutney.

Smaklig måltid ;)


Blä-dag!

Usch, har legat i sängen hela dagen idag. Känner mig inge pigg alls :( Temperaturen står på 19+ och jag har inte varit utanför dörren! Det är ju fy skam. Men orkar verkligen inte!! Hoppas inte på att man börjar bli sjuk :(

Dom har lagt golvet i badrummet nu i alla fall. Räknar att bli klar på onsdag. Sover nog hemma inatt och åker till mamma imorgon bitti när Kim åker till jobbet, tror jag. Det är ju lite drygt att vara hemma med Novalie när dom grejar i badrummet, man måste liksom hålla extra koll hela tiden så hon inte kryper in när dom håller på där.

Jag skulle vilja göra indonesisk kycklinggryta idag men vet inte om jag orkar? Det är så himla gott. Jag har inte ätit någonting idag heller. Jo, lite frukost vart det ju. Men ingen mat.. Novalie vill inte sova heller annars hade jag nog sovit med henne en stund. Fick faktiskt sovmorgon till 10.00 idag, tack älskling ♥ Det var välbehövligt.
Men jag var ju upp kl 6 imorse, som ni vet, och fixade badrummet. Somnade dock om igen runt 8 och vaknade när badrumsgubben kom runt 10.

Jaja, hoppas ni andra njuter till max av detta underbara väder! :) Hoppas det blir lika imorgon och att jag mår bättre. Kanske kan bli en promenad runt Högbo sjön runt 18 tiden, bara inte liten somnar i vagnen då.
Men får se, annars kanske det kan bli en imorgon eftermiddag istället.

Bubbleroom

Gilla Bubbleroom på Facebook och få 200:- rabatt vid beställning på minst 500:-
Nice!

Christian Louboutin

http://www.louboutincollection.com/

Rust av badrummet

God morgon *gäsp* Trots att Novalie somnade om efter 06 tiden så kunde jag bara inte somna igen. Vi hade ju inte plockat ur badrummet! Jag är en sån som absolut inte kan fortsätta sova när jag vet att det är lite att göra innan rustgubbarna kommer hit. Tur att någon av oss här hemma fungerar så! :P

Nu är i alla fall badrummet urplockat, tog en timme ungefär. Plus att jag städade toaletten lite grann.. Man vill ju inte att det ska se ut hur som helst även om det ska ut därifrån, haha.
Ah, och sen då... Smartskaft som man är! Hittade en hög med kläder och handdukar i torktumlaren. Hur länge har det legat där då? Någon vecka, förmodligen. Det värsta av allt är att jag inte hade torktumlat det :P Tur att Kim har satt upp tvättid idag, la det i en påse för det luktade inte mumma. Det kan ju ha möglat? Men vet inte hur länge det ska ha legat för att börja göra det. Han får kolla igenom det sen.. Blä!!

Och så ska man ju packa idag igen då. Det är så mycket att släpa med när man har barn. Jag tänker på att jag ska till mamma sen, alltså. Blir ju en full väska + lite till ändå. Slutar alltid med att man har en väska och sju påsar, typ. Haha! Men den här gången tar jag med min dator, nu kan ju Kim ha internet på sin..

Ja, och just ja. Äntligen håller Novalie i flaskan själv. Egentligen har vi ju inte riktigt försökt att få henne att hålla själv heller så det kom av sig självt :) Duktig hon.. Men man får ju hålla lite koll för rätt var det är så tappar hon den, haha. Men det går än så länge bara när hon ligger ner.. Ska försöka lära henne att dricka när hon sitter upp också :) Mysipluppan min!! Har inte skrivit så mycket om henne men det är för att det inte hänt så mycket.. Fast egentligen händer det ju små saker varje dag :)

Någonting som hennes mormor har lärt henne är "Give me five", säger man så sätter hon upp handen :) Hah!
Hmm.. något mer då. Jo, hon har lärt sig att ge och ta också. Jag behöver bara säga "Får mamma den" så ger hon den till mig. Så vi brukar sitta och ge varandra saker varje dag, hehe. Det tycker hon är jätte roligt!
Och som hon skrattar när hon får jaga saker.. Haha, så himla söt. :)

Jaja, det var väl allt för nu. Ska knäppa lite kort också så det inte blir så tomt i inläggen :)
Hoppas ni sover gott!

Ingen vinst..

Näpp, ingen vinst denna gång men bättre lycka nästa söndag ;) Positiva Angelica, yes indeed! :)
Och fy vad "chokladbollar" jag har ätit idag. Hur gick det med min diet? Nja, inte så bra.
Jag har ju tammetusan NOLL självdisciplin. Det är riktigt illa! Vart ska allt ta vägen, hur ska jag någonsin komma dit jag vill om jag inte ger mig fan på det? Hela jag kommer ju se ut som en boll snart, hahaha.
Jaja, måste ta tag i det där. Lär betala den där "straff"avgiften på badhuskortet med. Riktigt dumt av mig att få 3 varningar pga slarv. Men men, det är som det är.

Vad gör ni ikväll då? Aldrig någon som är rolig nog att kommentera om vad du gör! *SUCK* ;)
Det går an att skriva massa onödiga personangrepp till kommentarer men aldrig något snällt, hahaha.
Som tur är har jag nog blivit van vid alla dumhuvuden så jag tar inget personligt längre. Visst känner jag att jag vill förklara mig eller stå till svars för mig själv vissa gånger, eller typ alla gånger, men det blir tillslut bara riktigt roligt och skrattretande att se vad folk kan säga för att må bättre själv :) Lite sådär lågstadie varning på sånt folk. Ni vet dom som har sån dålig självkänsla att dom lär ge sig på andra? Ja, precis så är NI. Galet!! :)

Imorgon är det ny vecka igen i alla fall. Ny vecka betyder nya tag. Jäklar vad jag ska promenera! Ja, för det ska jag. Imorgon åker jag till mamma i några dagar igen, då kommer dom ju hit och rustar badrummet. SEN är allt klart. Eller nej, nya skåpluckor ska vi ju ha också men inget man behöver fly hemifrån för ;) Längtar!!
Jag har faktiskt ingenting särskilt planerat i veckan. Förutom mina promenader då. Och så tar jag eventuellt och betalar det där på badhuset så jag kan träna igen.

Tänk om man vore rik.. Ekonomiskt oberoende. Vet ni vad som står högst på min lista då? Jo, det ska jag allt tala om.. Först skulle jag självklart ta körkort och köpa en egen, helt splitter ny, bil :) Sen skulle jag flytta till hus, of course. Och sätta in massor av pengar på Novalies konto, så hon kunde göra mycket roliga saker när hon blir 18år. Ett tvång skulle vara att ta körkort, annars skulle hon få ångra det sen. Haha :) Efter det kommer en personlig tränare, helst en personlig tränare och kock i ett ;) Ja, vad jag skulle göra sen? Operera mig! Åh, vad jag skulle operera.. Hahah.. Ja, jag skulle göra så himla mycket. Så.. TÄNK, tänk om man vore rik....


Skulle sitta fint


IKEA


Promenad

Äh, går på en promenad en sväng :) Är ju trots allt 7-8 grader ute. Skönt! Puss ♥

Tiamo

Alltså, nästan alla Tiamos skor är sjukt snygga! Vart extra kär i 3 par och dessa finns på Scorett :)


Neg...chokladbollar

Sugen på att baka chokladbollar :)

Tips!

Få 100 kr rabatt hos Babyshop.se!
Angelica fick en rabattkod från Babyshop.se. Vill du också ha en rabattkod? Gå in på Babyshop.se sida på Facebook och få en kod du också.

Söndag = En bra dag

Jippie! :) Idag är det söndag och kvällen bjuder på massor av bra tv. Först är det ju Bingolotto och direkt efter det BB live. Ja, jag vet att jag är en nerd :) Men det gör inget, det får man vara ibland. Hah! :)
Jaha, och natten har varit sådär. Sovit riktigt dåligt och jag fattar inte hur jag kan vara så trött varje morgon nu när jag får sova till 8.00 istället för 05.30 typ. Mycket mer trött nu än då, drygt..
En bil stod, antagligen, på parkeringen och började tok gasa här utanför typ 2 tiden inatt. Jag vet vilken bil det var, den som höll på att köra ihjäl folk igår. Den stod parkerad här, avgasröret låg unden bilen även. En idiotjävel var det som körde. Det var to.m folk som slängde sig åt sidan när den kom, helt sinnessjukt.
Kände ett enormt obehag och det känns som man bara ska vänta på att det står något i tidningen..

Jag laddade hem appen Bilregistret igår på telefonen, såg att den var avställd och tillhörde någon i Borlänge. Med största sannolikhet är den stulen. Det skulle jag gissa på i alla fall. Dom parkerade väl den här under kvällen/natten och kom tillbaka när alla sover. Jag borde ha ringt polisen, varför gjorde jag inte det?? Kan man ju undra...
Alltså, det körde SJUKT fort. Den körde om oss och vi höll på att skita på oss. Och just att människor som gick på trottoaren bredvid kastade sig åt sidan, ja ni fattar väl hur fort den körde då... Körde dessutom om oss när det var en ganska skarp kurva alldeles framför, hade lätt kunnat krockat om det kommit en bil.
Hoppas idiotj-veln inte kört ihjäl någon bara..

Anyway.. Vad ska ni göra idag? Fler som spelar Bingolotto och tittar på BB? :) Jag funderar på att ta en promenad senare. Är ju skönt ute även fast det inte är någon sol.. Får nog bli så!
Ha en jätte fin dag..




Vill köpa

Denna bok ska jag köpa åt Novalie :) Den verkar så himla mysig..

Kyckling baguette och film

God kväll :) Har precis tryckt i mig en baguette med ost, kyckling, fetaost och gurka. "Grillad" i ugnen, sjukt gott. Till det hade jag tänkt att se filmen "Just go with it" men kvalitén var ju skit kass så vi tar hem en annan film :) Istället blir det skräckisen "Wake Wood" som förövrigt verkar skit läskig.. Får se :)

Idag vart det en sväng till mamma också ju. Mysigt :) Fikade och lät barnen leka, hihi.
Annars har det faktiskt inte blivit så mycket mer. Får se om det blir en tidig kväll ikväll. Kim ska upp och fiska imorgon bitti runt 5 tiden.. Herregud, hur orkar man!? :) Själv hoppas jag på att få sova till 8 i alla fall.
Bingolotto i vanlig ordning imorgon, spännande. Kim vann ju en ny lott sist så han har 2 st att spela på nu :)
Dubbel chans att vinna, alltså ;)

Sen måste jag ju bara säga att jag är så fruktansvärt förbannad och besviken på en person. Jag skulle inte ha några problem att skriva ut namn och hela fadderullan, så irriterad är jag. Men jag hoppar över det så jag inte behöver få massa onödiga kommentarer. De som det handlar om vet vilka dom är.. Idioter, säger jag bara.
Kan ju säga som så att den ena är ju så falsk så det finns inte ord för det. Ett riktigt jävla rikspucko utan något som helst samvete.. Vet han vad det är, tro? Nä, skulle inte gissa på det faktiskt.
Är så trött på falska människor, sånna har man ju fått nog av. Dom finns överallt! Och dom kan stå en närmare än vad man tror dessutom. Bara det att välja *** bevisar ju att det är något som är allvarligt fel.. Suck..

Nä, om man ska ta och sysselsätta sig med något annat kanske. Men vad? Vänta på att filmen blir klar iaf.
Hoppas ni har en trevlig lördag :)


Nelly


Sjukt nice :-)


Vill promenera..

God morgon! Typ.. Eller? För mig vart det ungefär så. Vaknade 8.00 imorse och var vaken till 10.30 ungefär, somnade om med liten fram till 12.00.. Hur skönt som helst! Var pigg som en lärka fram till 04 imorse ungefär. Inte så jätte trött som jag borde ha varit imorse, faktiskt. Men desto segare vart man ju när man sov 1,5 timme till..
Nu sitter jag i soffan och är vrålhungrig. Vi tänkte påbörja spagetti och köttfärssås tills vi kom på att vi inte har någon stekpanna! Jag råkade slå på ugnen en gång, 200 grader, medans vår dyra stekpanna stod där inne :( Kaputt vart den. Så nu fick Kim åka till ÖoB och köpa en tillfällig. Haha!
Någonting mer som måste inhandlas är en sån där gjutjärn(?) gryta. Dom ska ju vara kanoners!
Senare blir det en sväng till mamma och hälsa på min brorson Neo :) Pratade med han i telefonen och han ville att vi skulle komma så självklart kan vi göra det. Han tycker mycket om Kim också, sötpluppen! :)
Nä, nu ska jag spela klart Frontierville på Facebook ;) Puss ♥


Tjäna en hacka

Tradera är riktigt bra om man vill tjäna lite pengar :) Som te.x mina Marble Wedge skor i leopard mönster ifrån Nelly, dom la jag ut på "Köp nu" för 300 kr och vart sålda någon timme efter att jag lagt ut dom :) Älskar dom skorna, så sjukt snygga. Men har ju tyvärr ingen större användning för dom längre. Har ju flera stycken liknande som också är jätte snygga. Dom kostar 349:- nya på Nelly och mina är använda typ 3-4 gånger så jag förlorade 49:- på dom bara, haha. Men det är härligt, slapp man förlora massor som jag gjort på te.x massa klädpaket med barnkläder. 20st plagg som gick iväg på 10kr, det SVED i plånkan. Kläder där prislappar sitter kvar.. Det misstaget gör jag inte om igen!

På tal om det, har gått igenom mer kläder från lillan nu. Hon har ju växt ur 68 plus att jag hade en kartong med 50/56 kläder i också som jag ska sälja. Funderar på att lägga ut ett enda stort klädpaket, synd att frakten blir så dyr bara. Fast det blir billigast om man skickar med Schenker privpak istället för genom posten när det är större och tyngre paket. Man kan nog få några hundra för det med :) Love it! Kan man köpa nytt för dom pengarna :)

För att tala om något helt annat;
Kvällen har varit SKIT. Haft världens huvudvärk och varit jätte trött. Dessutom haft en grinig unge :P Hon var skit sur i flera timmar men tror hon var trött. Konstigt det, sov i typ 2,5 timme runt lunch och var trött vid 17 igen. Hon somnade 18.30 ungefär, nästan ovaggat! Nu vill hon heller inte bli matad längre, nu ska hon bara äta själv! Det tar typ dubbelt så lång tid än att mata henne och dessutom blir det kladdigt som tusan :P Men vad gör det? Bra att hon utforskar maten också, haha. Kommer köpa mindre och mindre barnmatsburkar nu, hon uppskattar hemlagad mat mycket mer. Och kul är väl det :) Sätter mer press på mig att börja laga både lunch och middag, hehe.

Är det någon som har bra förslag på var man kan köpa fina barngardiner? Hittar nämligen inga alls. Det ser så himla tomt ut inne i hennes rum utan gardiner så det är ett måste så fort som möjligt :) Skötbordet kommer inte användas så jätte länge till, hon är ju för lång för det snart. Då ska vi nog köpa 2 stolar och ett bord att ställa där inne. Mysigt! Än är hon ju för liten att leka med sånt men bara för att fylla ut lite. Och hon kommer ju ha anvädning för det i framtiden ;) Undra hur mycket leksaker hon kommer att ha??

Jaja, ska försöka lägga mig strax och hoppas på att man somnar. Klockan är snart 01.00 så det är väl lika bra att slå igen dom blå för idag. Hoppas ni får en gr8 helg :) Puss ♥



Neo och Novalie myser framför tvn :-) Ett ...

img_7478 (MMS)

Neo och Novalie myser framför tvn :-) Ett kort från när dom träffades sist som jag hittade på telefonen. Kusinkärlek <3


Tradera

Glöm inte att hålla utkik efter mina auktioner, kanske finns det något du vill ha! :) Kommer mer då och då..

Klicka HÄR för att komma till auktionerna :)

Helg!

Då var det fredag och helg snart :) Idag behövs det åka och handlas hem mat och sånt, är helt tomt nästan. Sitter här och är skit hungrig, fanns ingen frukost. Haha! Tänkte gå till Coop och köpa nybakt bröd imorse tills jag såg att det vräkte ner snö.. Då vart man inte sådär jätte sugen. Så lillan fick gröt och jag satt och tittade på, typ ;)

Idag är det 1 april. Jag försökte skämta på facebook men gick inget bra, ger upp det där :P Har ni blivit lurade idag? Om inte så lär ni ju ska hinna bli i alla fall :D Vissa har ju så dåliga skämt, inte ens roliga. Sånt där som man bara inte skämtar om men alla har ju olika humor, haha!

Vad händer i helgen då, tro.. Inte mycket! Bingolotto på söndag såklart. Och BB live ;) Det får man ju inte glömma. Men det blir nog bara lugnt. Mys med familjen! Ingen bio idag, suger. Vi skulle tammetusan ha gått igår ändå.. Men vi får ta det nästa vecka istället då. Ser fram emot att få se den filmen.

Usch, vad trött jag vart. Kanske ska krypa ner bredvid lillan den lilla stunden som går.
Ha en bra dag :)


En bild från när jag hade linser i. Det ser lite knepigt ut
på bilden men var snyggare i verkligheten :)