Stora tjejen! :)

Novalie reser sig från sittande helt utan stöd och hjälp nu. Igår höll hon på så det såg ut som hon inte gjort annat förr :) Stolta föräldrar! Nu väntar vi bara på dom där första små stegen. Lite för ostadig ännu, ingen brådska här :) Hon är nog väldigt bekväm än med att kunna krypa bara, hehe. Jag hjälper henne en gång om dagen att gå lite.

Igår tog hon även tag i gåvagnen helt själv, reste på sig och började springa omkring i vardagsrummet med den. Det är ett litet tecken på att hon är sugen på att gå ändå. Den har hon varit omöjlig med förr! Var så härligt att hon tog tag i den själv, bara..

Hon säger även "där" och pekar på precis allt! Hon tycker dessutom om att prata i "telefonen" och använder i stort sett allt hon kommer över som en telefon. Sen sitter hon där och disskuterar och säger "hallå", hehe. Vem kan hon ha lärt sig det av?! ;)

Ska försöka få ett kort på henne nästa gång hon springer omkring med sin gåvagn!

Igår blev hon även 11 månader, nu är det bara en månad kvar tills hon fyller 1 år. Helt galet!! :) Jag ser fram emot hennes kalas, hihi. Den 15e är hennes födelsedag, då kommer hennes släktingar. Den 16e har vi ytterligare ett kalas då alla våra vänner med deras barn är välkomna. Blir vi tillräckligt många så hyr vi en liten lokal för annars blir det så trångt här hemma :) Kommer bli mycket bakning, har jag en känsla av :)

Hur som helst, längtar jätte mycket tills hennes stora dag! :)


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg:

Kommentar:

Trackback