Längtar..

Hej! :) Det var ett tag sedan. Men man har inte mycket tid att sätta sig ned vid datorn i lugn och ro och knåpa ihop ett inlägg nu inte. Novalie är ju överallt och ingenstans ;) Dock kryper hon bara ännu men det får hon gärna göra ett tag till, haha.

Så var det helg.. Inte för att det känns något annorlunda för mig! ;) Förutom att ha Kim hemma då såklart.
Själv har man sökt jätte mycket jobb. 3 st på Sandvik, jag skulle ju bli super glad om jag fick någonting där. Känns som att chansen kan vara ganska stor om svärmor & storhjärtat vill hjälpa till lite. Det brukar ju funka så!
Men jaja, fortsätter att söka och se glad ut. Haha

Just nu längtar jag så oerhört mycket efter att få hämta våran nya bil, pärlan ♥ Gamla bettan ska ut på blocket hon för någon tusenlapp. Inte mycket att hänga i julgranen men någon kanske vill ha en liten skruttigare bil som inte kostar nästan något alls att äga. Intresserad? ;)
Förhoppningsvis får vi hämta hem våran nya bil på fredag, då är det bara 6 dagar kvar. Haha! Vi får vänta så himla länge på den, lite dåligt det. Den ska ju servas innan och det ska bytas klimatanläggning i den. Nästa gång kan dom ju kolla så AC:n funkar som den ska INNAN folk kommer och tittar. Men glad är vi att dom byter ut den! Det kom nämligen bara varmluft ut där och det kan ju vara skönt att ha en helt fungerande ac på somrarna :)
Och bilen var ju sjukt billig för att vara den årsmodellen och vara som ny i stort sett. Det har bara varit en ägare på den och han har troligtvis användt bilen att pendla med för att den ser så ny ut. Kamremm och det var bytt i vintras så, det var ett riktigt kap! Samma bil och samma årsmodell ligger ute för minst 20.000kr mer än vad vi gav för våran. Det är nice! Många hade ju ringt på den också så han reserverade den för oss för att vi kunde komma och bestämma oss samma dag vi ringde på den.. Upplands Bilforum, heter stället i alla fall..

Nåja.. Den som väntar på något gott... :) Hoppas ni allihopa har haft en jätte bra helg och får en fortsatt bra helg med. Här är det regn & rusk men man ska inte klaga när det varit så fint väder ett bra tag och förhoppningsvis kommer det tillbaka i veckan igen!

Puss ♥




Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg:

Kommentar:

Trackback