Det funkar inte..

Det blir två storys av detta. Han ser det på ett sätt och jag på ett sätt. Självklart är bådas sätt det rätta, eller? Jag är mamma på heltid, jag uppfostar min dotter, jag leker med min dotter, jag kliver upp 6-6.30 med henne VARJE dag, jag letar dagis, jag planerar våran sommar. Ja, jag gör ALLT för att jag VET att det är MIN plikt som mamma att göra det. Vem fan ska annars göra det? Men jag är fan i mig inte ensam om att vara förälder!!!! Båda två har precis lika mycket ansvar.. Och nu ska jag förklara varför jag fick mitt jävla psykutbrott på Kim..

JAG ber om att få EN jävla sovmorgon i veckan, dvs på helgen när han är ledig för att JAG kliver upp med henne varje dag annars! Han får sova på lördagen och jag på söndagen. Ja, för då blir man gladare, om man får sova! Men nej, här i huset är det BARA HAN som ska få sova hela jävla tiden. Och då ledsnar jag tillslut, blir förbannad och säger saker jag INTE menar. Han springer runt och säger att jag bad om ensam vårdnad men förklarar inte VARFÖR. JO, för att jag vill inte bo kvar i Sandviken längre. MEN jag vill inte att HAN ska kunna bestämma min framtid och MINA MÅL med livet!! För att jag ska kunna FÅ flytta när vi har delad vårdnad måste HAN godkänna det. Och NEJ, det accepterar jag inte. Jag säger inget om han flyttar till Kiruna, är väl hans val.. Men INGEN ska få bestämma över mig, över om jag vill flytta..

Det var HAN som sa "Ni har en månad på er att försvinna" för att jag tappade befattningen och vart förbannad över att han låg kvar i sängen en kvart när jag bad han kliva upp så jag kunde duscha. Ja, sen sa jag att han klagade på en viss person när han var likadan själv. Det skulle jag givetvis inte ha sagt och inget jag menade. Men han kläcker ur sig en jävla massa saker när han är förbannad också, ska jag bara packa mina grejer och dra då eller? Det är att ge upp för lätt! Jag tar hand om min dotter på det allra bästa sätt man kan göra. Jag älskar henne, jag leker med henne, jag ger henne den kärlek hon behöver och lite till ändå!

Jag vill bara att han ska umgås mer med henne. Att han ska leka lite med henne eftersom han jobbar hela jävla tiden. Men då är han för trött.. Ja, man blir trött av att jobba. JAG är också trött men jag kan inte sätta henne åt sidan för det. Varför ska han då få göra det?? Och att han vill ha "egen tid" efter jobbet. Men jag då? Det får jag ALDRIG. Då måste jag skaffa mig en hobby för att kunna få egen tid, enligt honom..
Nu överdriver jag INGENTING, säger precis som det är.

Så ni som påstår att jag skulle klaga över att ta hand om henne i veckorna, släng er i väggen. Jag klagar inte! Jag kan säga att det är jobbigt då och då. Dagens sanning! Jag har valt detta liv själv, likaså han. Jag valde dock inte att vara ensam för det mesta om det.. Och jo, jag är NÖJD. Jag är mer nöjd än vad jag varit förr. Men att ställa upp för varandra då, finns inte det????

Jag älskar Kim och jag tycker det har gått för långt. Det här var så jävla onödigt.. Man kan inte säga åt sin familj att vara ute inom en månad pga att han vart sårad över en sak jag sa. Han har sårat mig så jävla mycket mer än så, har jag lämnat han? Nej, jag har alltid kommit tillbaka!
Ingen av oss har gjort rätt i det här. Dock tänker jag inte säga att jag inte kan kräva något av han, för det kan jag. Likaså han av mig.. Jag städar, precis som han ville.. Jag diskar, precis som han ville. Jag tvättar, precis som han ville.. Jag söker jobb, precis som han vill..



Det enda jag begär är att få sova ut en dag i veckan.. Varför är det för mycket?

Postat av: Charlotte

känner igen mig fruktansvärt mycket... =( vet hur det känns... samma skit i detta förhållande... har ni gett familjerådgivningen en chans?? det kanske kan hjälpa.. <3<3

2011-03-11 @ 15:57:14
URL: http://angelsoflove.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag kan heller inte förstå varför man som två unga föräldrar inte kan dela på ansvaret. Jag har själv varit där. Jag gav upp och levde ensam med barn i ett förhållande. Men det resulterade ändå i bråk. Bråk om pengar, bråk om att han ändå blev väckt, bråk om alkohol mm mm. Unga pappor tycker tydligen att det är mammans ansvar att ta hant om barnen. Killarna/papporna fortsätter oftast med sitt liv. Så som fiska, festa, spela data dygnet runt mm mm. Papporna förstår inte vilket ansvar det är att ta hant om ett litet barn. Och det är en sådan fantastisk uppgift som de missar. Vi mammor får ju ta allt pga att vi villkorslöst finns där för barnen. Medan pappan även vet att vi aldrig skulle svika vårat barn. För som mamma vill man inte gå ut och ha roligt när man inte vet om pappan fixar sin uppgift. Eller lämna barnet hos en pappa som inte vill, eller är arg då man går. Lute luddiga ord från en äldre mamma. Men för mig har ensam blivit stark. Ta tag i detta tillsammans och sök hjälp hos bvc, familjesamtal mm. Även om ni separerar så måste ni kunna lite på varann när den andre föräldern har barnet. Jag kom tyvärr aldrig så långt. Men inte roligt att må dåligt varje gång. Och bara för att han jobbar sså är det väl inte du som ska städa, diska, tvätta mm jämt. Ta hant om dig. Och båda två måste sluta tänka egoistiskt utan tänk på barnet. Kram

2011-03-11 @ 15:57:20
Postat av: Nina

Du får flytta om du vill. Med eller utan hans tillstånd. Det finns en lag som säger att pappan ska skriva på ett papper. Men vägrar han så kan skatteverket utföra en flytt iallafall.

2011-03-11 @ 16:16:46
URL: http://ninat.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ni verkar inte alls vara mogen att ha barn! Vem tänker ens, att ne jag ska ha ensamvårdnad för jag vill flytta ? Man är väl en familj och man kan fan inte alltid få som man vill! En familj håller i hop och funkar det inte så är det ju så, man gör slut men fixar det på ett moget sätt! och försöker hålla sams för barnet skull! och det verkar ni inte alls göra. sen förstår jag dig att du blir less men herregud, så jävla egoistiska! tänk på Novalie nu!!! hoppas ni båda slutar vara två stora egon för eran dotters skull!

2011-03-11 @ 17:55:40
Postat av: Anonym

STACKARS BARN!!! vadå jag vill kunna flytta!? tänk dig in i kims situation,hade de varit tvärt om att det var han som tog med sig novalie och skulle ha ensamvådnan så hade du nog också nekat de... men båda ni två verkar vara så egoistiska och omogna sånna som ni skulle ha fått gått någon utbildning för att få skaffa barn. det här är helt fel, tänk på barnet!!!!! Lider med henne som får sitta uppe i allt negativt skit ge henne en bra uppfostran i stället så hon blir som folk!

2011-03-11 @ 18:03:14
Postat av: Angelica

Ni snackar om att vara mogen när ni inte ens kan stå för vilka ni är? Känns som att jag bryr mig sådär jätte mycket om vad du/ni tycker. JAG har kämpat, det var INTE JAG som ville det här!!! Jag begär fan bara lite hjälp!!! Och ja, varför skulle jag vilja bo kvar i den här jävla hålan? Inte så att jag tänker flytta till Boden direkt...



Kom inte och säg stackars barn när du inte har en jävla aning om vad fan du snackar om.. JAG ger henne en bra uppfostran, våga fan bara säga något annat ditt jävla rikspucko.

2011-03-11 @ 18:19:54
URL: http://mammatillnovalie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det var ingen som sa att ni uppfostra henne fel! Utan bara att ni två är jävla ego! Och Kim då ? är inte han en del av familj och vara med och bestämma om ni ska flytta eller inte? grejen att man är anonym är för att du tar åt dig så förjävligt!!!

2011-03-11 @ 18:31:55
Postat av: :)

Jag kan säga att det är inte stackars barn hon har det bra hos dig du tar hand om henne hela tiden och gör ett toppen jobb.Det här att man vill sova en dag det är värt mycket för då kan du få nya krafter att va den bästa mamman hela veckan.Men han tycker att han jobbar mycket och måste sova men att ta hand om sitt barn 24 timmar om dygnet typ är lika jobbigt om inte jobbigare men det e ju ett val man har och man älskar ju det .Jag kan säga att när lillan blir äldre så blir det lättare för dig du är bara trött nu men försök att hitta på saker själv bara det gäller nån timme gå å fika shoppa och låt din man ta hand om lillan då kommer du får mer energi det kan jag lova.Alla föräldrar har det så här om dom inte nämner det så ljuger dom det kan jag säga:)

2011-03-11 @ 18:40:11
Postat av: Anonym

Om du inte vill bo i den här jävla hålan, varför skaffar du då barn i den? och med en kille som både jobbar och bor här?



"efterklok"

2011-03-11 @ 18:41:55
Postat av: Marie

Gumman då!

Anonyma kommentarer som säger "stackars barn" mm är inget att bry sig om. De har bergis inga egna barn.

Det är helt ok och helt normalt att känna att det är tråkigt och att man inte orkar ibland. Det gör alla föräldrar. De som hävdar att de aldrig känner så är antingen dumma i huvudet eller på väg att gå in i väggen ordentligt.

Jag känner så för dig i din nuvarande situation. Kram från Marie i Värnamo

2011-03-11 @ 18:41:57
Postat av: elin lundqvist

angelica, lyssna inte på anonyma människor som inte kan stå för vad som skriver, det är inte stackars barn, men man måste tänka att snart förstår hon och känner på sig när ni är osams, det är ju erat val! Det har INGEN något med att göra, vad ni nu vill!

Alla förhållanden har svackor, man måste bara hitta en väg upp från dom, och jag hoppas ni lyckas, om inte så klarar du det GALANT!!! Styrkekram till dig!

2011-03-11 @ 18:46:17
URL: http://elinmariaviktoria.blogg.se/
Postat av: Angelica

För det första så hade jag lätt kunnat stannat kvar här om det funkade mellan mig och Kim, just för att han har jobb här och jag har min familj här. Men du kanske aldrig ha känt att du behöver börja om på nytt? Ditt liv kanske är sådär äckligt "perfekt" så du inte kan sätta dig in i andras situationer.



KIM var min stora kärlek, jag ville leva med honom i resten av mitt liv. Vi kollade på hus, pratade giftermål. Tydligen så ville inte han det där eftersom han var villig att göra slut pga ett jävla tjafs!



Kim har rätt att säga till om vad han vill. Jag hade sett till att det funkade om jag hade flyttat, planerar inte att flytta särskilt långt direkt. Vadå tar åt mig? SJÄLVKLART tar jag åt mig av folk som påstår att JAG är omogen som inte ens kan stå för vem dom själva är? Det är fegt! ALLA har rätt till sin åsikt men man kan fan vara lite mildare med vad man skriver.. Och om du nu ogillar mig så fruktansvärt mycket så har du väl inga problem med att stå för vem du är, varför bryr du dig om vad jag kommer tycka om dig då?



Jag blir mindre förbannad när folk visar att dom står för vad dom tycker och säger. Men kom inte och klaga på mig när du inte är ett dugg bättre själv.

2011-03-11 @ 18:49:54
URL: http://mammatillnovalie.blogg.se/
Postat av: angelica

men kära någon Kim är vell lika delaktig att kliva upp och uppfostra Navalie som Angelica han kan gott å väl kliva uipp en dag el 4 att behöva egentid vac det dummaste jag hört,man är förälder dygnet runt året runt,man är förälder fastäön man jobbar,blir så jävla arg när jag läser hur du har det,har han sj inget vett förstår han inget har han inge känslor?? å sen kasta ut sitt eget barn..ne fy vad idiotiskt..du uppfostrar henne kanon och tyckier du beter dig väldigt moget som inser att det inte funkar,stå på dig å lyssna inte på sånna jävla inavlade fanstyg ovanför,Och sen påstå att du är ett egoi den ä'ndå stora egoisktiska mansgrisenb i detta är kim som inte kan ge verken sin dotter el flickvänn någon tid,jag tänker på dig! och du leta igenom dina komentarer på ip nr om dem komenterat förut kanske du kan luska fram vem det är..stå på dig tjejn<3

2011-03-11 @ 18:53:39
Postat av: Anonym

Vafan! Man ska väl dela på ansvaret!

"Buhu han jobbar" SO WHAT!

Det spelar ingen roll alls!

INGEN!



Hoppas för Novalies skull att detta reder ut sig, att ni separerar eller att det läker ihop, så att allt strul och tjafs tar slut.



Jag förstår inte alls varifrån man får att du skulle vara en dålig mamma, jag har inte fått det intrycket alls.



Tycka vad man vill, yttrandefrihet osv.

Men herre gud tänk efter innan ni nästan bryter fingrarna av er i ren jävla iver för att få vara elaka.



Jag har inga barn men jag har en hjärna.

Faktiskt.



Kims syn på det hela vet jag inget om så jag utgår från det här inlägget, deras separation har jag för den delen inte ett skit med att göra.

2011-03-11 @ 19:28:23
Postat av: Ullis

Tråkigt att det blivit som det blivit. :( Förstår att det är lätt att ta åt sig av skit som folk skriver, men gör inte det, ingen idé att slösa tid på idioter! Sköt om dig, bara att säga till om du vill prata. :) Kram kram!

2011-03-11 @ 21:15:43
URL: http://ulliiss.blogg.se/
Postat av: kim

Okej. Nu ska ni få min syn på det hela eftersom ni enbart ser angelicas. För det första så är angelica inte på något sett nån dålig mamma. Hon är en riktigt bra mamma. Så ni som säger nått annat har fel. Har aldrig sagt något annat och kommer inte göra det heller. Från det ja läser som hon skriver så vill hon ha mer hjälp med städning tvätt och maten och novalie.. Så nu till min syn. Jag kliver upp halv 7 åker och jobbar. kommer hem till 4 halv 5 om dagarna. det kommer jag aldrig ifrån eftersom jag har ett jobb.. Hon vill att ja ska hjälpa till med novalie OCH DET GÖR JAG.. Men det behövs ju göras mer saker här hemma som tex laga en trasig bil. isolera fönster. Finns bara en här hemma som kan det och inte är det angelica. när ska ja ha tid med det ? igentligen har ja tid varje dag. men det går inte eftersom ja även ska ta novalie samtidigt.. Diska det gör jag. Lagar mat det gör jag. tvättar gör jag, även angelica nån gång ibland i våran egen tvättmaskin så det kostar pengar att tvätta istället för att gå till tvättstugan 10meter utanför dörren och tvättar allt istället för en maskin. inte varje dag. men oftast. vid 8 halv 9 ska novalie sova. Och jag lägger henne. Och jag brukar oftast somna med henne då för jag är så trött. novalie brukar vakna på nätterna. Vem är det då som kliver upp och hjälper till ? jo jag gör det. sen ska jag upp till halv 7 igen och jobba. Angelica KAN sova med novalie på förmiddagen och lunchen. Kan jag det? Näe det kan ja inte. Men ändå så måste jag hjälpa till på nätterna. Om hon nu kunde laga bilen, isolera fönsterna osv då hade det vart skit bra för då kunde ja ta novalie.. Och det hon skriver om att ja får sova lördag och hon söndag. Det är skit snack. Hon har aldrig sagt det till mig förens idag. hon vill kunna sova på helgen har hon sagt... Ett exempel.. Jag frågar. skulle du kunna ta novalie så kan jag kan tatuera tex. ja visst säger hon. Men hur gick det. jag får hålla koll på henne i vilket fall som helst. jag skulle försöka laga bilen. och sånt brukar inte ta en halvtimme. efter en timme skickar hon ett sms och frågar om ja kan komma in igen. Hur lätt är det att fixa saker då? Och visst,vissa saker hon har skrivit om mig här i bloggen är sant, det tråkiga är att hon inte berättar hela sanningen om allt... Hon förvränger det mesta man säger till henne så det får henne att se bättre ut och jag som en dålig pappa. Jag påstår inte att det är en dans på rosor att ta hand om barn på heltid. Hon klagar på att hon får sova lite. fast lägger man sig efter 12 varje dag så får man skylla sig själv helt enkelt. Och pga att jag bryter upp med angelica är att jag inte orkar höra att jag inte gör nått hemma, och all surighet här hemma om det inte blir som nån annan vill. jag ser inte att jag kan göra så mkt mer än det jag gör. Men är det nån som gör det, skriv det här eller i ett mail till mig. [email protected]



Men till er som skriver att angelica är en dålig mamma kan sluta upp med det för de är hon inte

2011-03-12 @ 01:54:04
Postat av: A

Men NU får du väl fan ta och ge dig! För det första, DU tar inte Novalie efter jobbet! Jag har henne MINST lika mycket som dig eftersom hon grinar och vill till mig 1 gång i minuten! Och städar och tvättar?! Det gör du MAX en gång varannan månad. Och jag använder våran privata tvättmaskin för att jag inte ORKAR släpa på tung tvätt plus Novalie! Så jävla onödigt, du kan låta din dator stå på dygnena runt men inte låta mig använda tvättmaskinen två gånger i veckan? Och det här med bilen och täta fönster, du frågade senast i förrgår om du kunde fixa det och jag sa "Ja men gör det efter vi varit på öppna förskolan då" SÅ DET VAR VÄL INGA PROBLEM? Du frågade om vi kunde gå någonstans i någon timme så du fick täta fönsterna och jag sa JA det kan vi göra!! Så vem fan är det som förvränger och ljuger? Det är ju tammefan du! Eller är du döv och inte hör när jag säger att det är okej?!



Och jag klagar på att jag får sova lite på HELGERNA, jag sa att jag ville sova ut EN gång i veckan. Och att jag lägger mig runt tolv på nätterna är för att jag vill vara IFRED, utan barn! Och det blir sent när hon somnar runt 20-21 tiden! Herregud, det är den ENDA ensamtid jag får!!! KLAGAR FAN INTE PÅ ATT JAG GÅR UPP VARJE MORGON MED HENNE, DET ÄR HELGERNA JAG "KLAGAR PÅ" !!!



Jag har heller aldrig påstått att du är en dålig pappa, skulle aldrig falla mig IN att säga så. En sämre sambo, ja. Inte pappa! Det handlar om att ställa upp för varandra men det är bara DIG allt handlar om! DU är trött, DU ska sova, DU DU DU DU DU!! Jävla pucko. Säg fan inget annat!



Surigheten kanske kommer utav att jag får fixa allt själv eller tjata mig till att du gör något. Städade hela lägenheten i flera timmar själv i torsdag, så du skulle SLIPPA när du kom hem! Det enda du behövde göra var att diska och det fick jag tjata på dig i 2 timmar nästan att göra!!! SÅ JÄVLA LAT..

Blir så förbannad när du påstår att JAG ljuger och förvränger allt när det är raka jävla motsatsen.

2011-03-12 @ 07:29:57
URL: http://mammatillnovalie.blogg.se/
Postat av: A

Och det enda som gör dig GLAD här i livet, det är fan inte vi två. Det är det där jävla fisket! Du kan kliva upp och åka och fiska fast du sovit 1 timme, men du kan då fan i mig inte kliva upp och ta Novalie när du sovit i 6 timmar!! Du planerar EN fiskedag i en hel jävla vecka. "Måste göra det, måste göra det, måste åka dit, måste fixa det" Och jag låter dig åka och fiska en gång i veckan, Kim. DET ÄR DU SOM INTE ÄR NÖJD HÄR, INTE JAG. Vad fan får jag göra? Ingenting... Så knip igen.

2011-03-12 @ 07:32:38
URL: http://mammatillnovalie.blogg.se/
Postat av: :)

Man måste kunna gå upp på nätterna me lillan fast man jobbar på dagarna så är det man är trött jämt när man har små barn så är det med det går över.Jag tycker inte att ni ska bryta upp pga av detta ni måste gå på familjerådgivning man går på det i Gävle det är jätte bra.Och detta med fisket det måste man ta åt sidan lite tråkigt med sant,jag säger det igen angelica du måste gå ut själv få andas för jag vet hur du menar jag har barn själv bara det gäller 1 timme.jag vet att det är svårt att gå och lägga sig på dagen och vila middag det gör inte jag heller men då somnar jag tidigt prova med det så får du se :)Jag hoppas allt löser sig till det bästa för det behöver du och Kim och lillan tänk denna härliga vår och sommar som kommer vad mycket mysigt ni kan göra nu när hon börjar gå snart :)

2011-03-12 @ 07:54:03
Postat av: M

jätte tråkigt att läsa att ni har det tufft just nu, och som andra har skrivit, skit i folk som skriver att du är en dålig mamma, va fan vet dom?? bor dom med er 24 timmar om dygnet?nej det gör dom inte så dom kan enbart hålla käften och skaffa sig egna liv istället för att trycka ner andra

2011-03-12 @ 10:03:42
Postat av: Anonym

"Och pga att jag bryter upp med angelica är att jag inte orkar höra att jag inte gör nått hemma, och all surighet här hemma om det inte blir som nån annan vill. jag ser inte att jag kan göra så mkt mer än det jag gör." Att du ger upp så lätt Kim. Dåligt av dej må jag säga.. Ni har ett BARN ihop.

2011-03-14 @ 20:31:33
Postat av: Tove

Ibland kanske man borde ta en (liten) paus från varandra, för att inse vad man kan förlora och vad man har och saknar. Jag tror att det kommer bli bra tillslut! Ibland måste man bara ändra tankesätt, från båda sidor. Ett positivt tänkande ger ett positivt liv, något jag lärt mig efter mitt uppbrott med P. Kämpa på! du är en bra mamma!

2011-03-15 @ 02:54:24
URL: http://toveahlandeer.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg:

Kommentar:

Trackback