Underbart väder!!

Åh, idag har det varit ett sånt där väder som man blir glad av och mår bra av :) Jag är verkligen ingen höst/vinter människa, blir så deppig när det är kallt och mörkt ute. Längtar som tusan till våren!!

Tog en promenad till mamma strax efter lunch tid. Var där en stund tills liten blev jätte trött. Hon fick sova i vagnen på vägen hem men vaknade (såklart) när man stannade den. Lät henne ligga och sova den korta stunden det gick utomhus. Passade på att vädra lite i lägenheten då. Hon vaknade och var jätte ledsen, vet inte varför. Som mamma kan man ju skilja på dom olika gråten och det där var ett annorlunda än vad hon brukar. Ungefär som att hon hade ont någonstans, vet inte vad det vart. Tog in henne och hon somnade om i sängen igen.. Sover fortfarande men det får hon göra :)

Klockan 17.10 börjar styrkepasset jag ska iväg med Emma på. Hade inte planerat att tränat något men hon skrev och frågade och det var ju ledigt så varför inte? :) Blir styrkepass imorgon också. Får se vad resten av veckan bjuder på för träning :) Ska kika lite om det är något intressant annars så lutar det väl åt att gå på styrkepasset på fredag också. Får se! :)

Hoppas ni haft en jätte bra dag.


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg:

Kommentar:

Trackback