Bingolotto

Ikväll blir det massa mys med bingolotto med stor älsklingen :) Hoppas på att få lillan i säng strax före kl 20 men annars får hon sitta med oss helt enkelt! :) Vi har nyss ätit kyckling, ris och curry sås. Gott! Skulle behöva ta en dusch med men Kim vill pyssla med annat en stund så jag tar henne då medans han håller på och grejar :) Så slipper han tänka på att springa emellan hela tiden.. Hon är ju trots allt mest nöjd hos mamma så ;) Hehehe!

Kvällen/natten igår vart riktigt lyckad. Vi hade jätte roligt! Dansade så fötterna brände, fy attan vad ont det gör när man ska gå hem i högklackat. TUR att vi tog med oss vanliga skor som vi bytte till efteråt! :) Vart en sväng förbi donken innan vi åkte taxi hem. Skönt var det att slippa tänka på hur vi skulle komma hem, var bara att ta taxin det :) Dyrt som fasiken men det kan det vara värt en sån där natt.

Det har inte blivit så mycket gjort idag, var ut 1 timme och sådär. Sedan har vi bara varit hemma :) Skönt det också! Imorgon är det vardag igen, märker ingen skillnad dock. Enda skillnaden är väl att Kim börjar jobba och inte är hemma på dagarna. Tomt utan honom! :)

Novalie kryper omkring här hemma för fullt nu! Riktigt snabb är hon. Följer efter en vart man en går :) Så himla söt! Men inte lika roligt om hon gör sig illa så imorgon ska vi städa upp ordentligt här hemma och ta undan sånt hon kan göra sig illa på eller olämpliga saker som hon stoppar i munnen. För just nu åker ju precis allt in i munnen! Men det ska nog bli bra :) Hon reser sig upp mot ALLT så jag skulle faktiskt behöva köpa en sån där hjälm man har inomhus för hon är expert på att slå huvudet. Var kan man köpa en sån? Kostar dom mycket? Kanske ska kika på tradera eller så, en helt ny såklart. Kantskydd för bord, hyllor och sånt lär jag köpa på Ikea med. Synd att det bara fanns svarta eftersom vi har vita möbler men bara det skyddar henne så :)

Jaja, det var väl allt. Nu måste jag hålla reda på lillsnuttan som kryper omkring här :)
Ha en jätte mysig söndags kväll!

Postat av: mikaela

en sån hjälm finns på barnens hus för 199 kr!

2011-02-06 @ 20:09:24
Postat av: Arneastrid

Hm... This is really fresh idea of the design of the site! I seldom met such in Internet... Good Work!

2011-11-16 @ 13:32:52
URL: http://arneastrid.blog16.com

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg:

Kommentar:

Trackback