Vecka 9

Idag har jag gått 8+1 så jag har alltså gått in i vecka 9 nu. Det känns som jag mår sämre och sämre för varje dag så jag hoppas innerligt att det vänder snart! Jag mår fruktansvärt illa och har en molande värk i hela magen ibland. Det är sjukt jobbigt och ibland känns det som jag ska kräkas vilken sekund som helst. Förhoppningsvis så slipper jag kräkas åtminstone, gjorde inte det under förra graviditeten men man vet ju aldrig. Den ena är ju aldrig den andra lik! Så man får väl ta en dag i taget :) För övrigt mår jag bra i alla fall.

Jag ska faktiskt försöka gå ner i vikt. Pratade med min barnmorska om det när jag var på besök där sist. Jag har, olyckligtvis, inte blivit av med mina första gravidkilon. Har ca 15kg "övervikt" sen första graviditeten och det känns ju lite sådär. Ovanligt att man ska gå ner i vikt och inte upp ;) Men jag ska göra allt jag kan för att det ska bli så bra som möjligt. Min normalvikt ligger på 65-67 kg och det kommer jag ju absolut inte komma ner i nu, det är alldeles för många kilon. Och nu lägger man på sig automatiskt när man är gravid också men än så är det tidigt i graviditeten så jag hinner nog få bort lite "övervikt". Det kan bli jobbigt både under denna graviditet och efter, kan bli ännu svårare att få bort om det är 2 graviditeter man ska få bort ifrån kroppen..

Jag jobbar ju, som sagt, 5 dagar i veckan. LÅNGA dagar.. Man rör sig ingenting på jobbet eftersom vi sitter ner hela tiden. Men på 45 minuters lunchen som vi har försöker jag ta mig ut och gå en sväng efter maten. Det är ju skönt att få röra sig också eftersom jag har problem med ryggen och det blir inte bra av att bara sitta ner. Jag mår jätte bra av att ha ett arbete där man rör sig hela tiden och det blir ju sämre av det nu. Bäst då att passa på att röra sig medans tiden finns :) Jag hoppas att jag gått ner i vikt efter januari besöket hos barnmorskan. Jag blir så grymt besviken på mig själv annars.

Postat av: Marina

De fixar du gumman!

De vet jag :)2011-12-08 @ 10:31:37

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg:

Kommentar:

Trackback