Då var denna helg slut

Herregud, vart tog den här helgen vägen då?
Ja, här har det väl inte hänt så mycket men idag har det varit full rulle. Har tokstädat lägenheten, satt upp lite grejer på väggarna. Har inte tyckt att det varit någon idé egentligen förns vi får rust men va tusan, det ser ju inte bra ut när det är så tomt överallt så det nästan ekar här hemma. Jag tog städningen och Kim stod för hamrandet, som vanligt ;) Nu återstår det bara lite små grejer. Det enda större vi behöver är väl ev. någon hylla istället för barbordet och en sängram. Ja, sängram kostar ju en del eftersom vi har en 180 säng.

Novis har nyss somnat. Vi klev upp 7.45 imorse och hon har bara sovit en gång tidigare idag på hela dagen!
Hon har varit omöjlig att få att somna, faktiskt. Som tur var somnade hon tidigt så kanske hon sover bra hela natten sen också :) Det visar sig! Imorgon är det dags för pilates också. Ska bli skönt! Vart ju ingen träning alls förra veckan, men men. Det kan bli så ibland! :) Men nu är det bara köra på igen.

Vi har inhandlat en gå stol till lillan nu också. Det går bra att sitta i den men det är ju som med allt annat, hon ska bli buren för det mesta! Vi får väl skylla oss lite själva men det är ju trots allt första barnet och det är inte lätt att veta hur man ska göra från början då inte :) Dessutom hade hon ju kolik och det var väl under den (korta) perioden som hon vart bortskämd. Men vissa stunder kan hon sitta där lite längre än andra..

Idag fick hon palsternacka och potatis, det var gotta det! Lite mer än en halv burk klämde hon i sig ;)
Tycker det är så svårt att veta hur mycket hon ska äta och när hon blir mätt. Men hon vart inte så jätte mätt på det så gav henne ersättning när jag la henne och då somnade hon så skönt så :)

Nä, det var väl allt för nu :) Hoppas ni alla har haft en toppen helg!
Här kommer lite bilder också..













Postat av: elin

fina tjejen :) Kul att ni hittade en! :)

2010-10-31 @ 21:07:52
URL: http://elinmariaviktoria.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg:

Kommentar:

Trackback