Hej igen :)

Har inte bloggat på ett par dagar, har inte haft någon lust eller ork faktiskt. Haft lite privata problem som jag velat ta itu innan man kan vara trevlig här igen och det är väl bra, på ett sätt!
Har sovit hos mamma natten till idag och blir ännu en natt. Igår spelade vi Bingolotto men som vanligt vinner man ingenting! Men det är ju faktiskt rätt trevligt att göra det så det ska nog bli en söndags hobby ;)
Imorse kom Johanni hit också :) Mycket trevligt! Vi hade dock inte så mycket att göra, vart en sväng på stan men där är det ju samma lika som det var för 1 år sen typ. Haha! Hittade ett par skor, eller nej, dom hittade jag typ i början av vintern. Det var kärlek vid första ögonkastet, så jävla snygga! Knähöga skor, lite skrynkliga på sidan med knappar, platt och rejäl sula. 900 kr går dom på.. Men inte nu.. Nu kostar dom 450 kr!!! ÅH, jag älskar dom! :( Men har ju inte råd såklart.. Jag hade kastat mig över dom och älskat dom av resten av mitt liv annars.. Hahah!
Jaja.. Ne, nu vet jag inte vad jag ska skriva. Novalie älskar Maria Montazami! Ni vet reklamen hon pratar på? Varje gång den kommer upp på tvn så vänder hon sig om mot tvn, ler och pratar lite. Hon blir jätte glad av henne! Så jäkla go :) Kanske är hennes lugna röst? Vad vet jag. Men go var hon! :) Sen kryper hon och säger mamma, det har jag kanske sagt? Men säger det igen ;)

Hon vart förresten bra efter att jag bytte välling, kanske jag också sagt? Slutade i alla fall att spy på en gång. Men nu lär jag börja med en annan välling igen för majsvällingen är ju inte riktigt bra att äta hela tiden då hon blir hård i magen av den. Ska köra på Mild fullkornsvälling från 8 månader, kan ju inte spela någon roll eftersom hon blir 8 månader om typ 2 veckor.. Eller hur? :) Ska även ringa BVC igen imorgon och berätta hur det gått. Hon ville ju det så :) Den 14e, på alla hjärtans dag, då ska vi dit och väga och mäta igen. ÄNTLIGEN, känns som hundra år sedan.. Hon vägde 7100 sist, hoppas hon väger mycket mer! :D
Hoppas ni haft en bra helg..

Fått mycket gjort

Idag var det ju inte meningen att jag skulle till öppna förskolan men det vart så ändå! :) Vaknade kl 9 och kände att jag mådde ju fina fisken så varför skulle jag sitta hemma då för? Synd bara att inte Emma kunde följa med men jag gick dit, missade babysången, men träffade Elin & Linda där :) Mycket trevligt! Vart en stund där i alla fall.. Novis fick träffa Majken och Alex också :) Det var mysigt!!

Gick dock vilse i Björksätra (inne bland hyreshusen på Blodriskan för er som känner till BJ) och hur lyckas man med det? Jag lyckas med allt. Har faktiskt aldrig knatat omkring där förr och har aldrig gått till Smassens heller för den delen. Vart en LÅNG promenad för att ta sig dit! :) Sedan gick jag hem mot Vallhov igen, mötte Emma så tog vi en promenad med. Köpte hämtmat från Thai vagnen utanför Coop (BLÄ!!) och gick hem och åt mitt första mål på 2,5 dag. Fick inte i mig mycket alls, var en stor del av att jag tyckte att det smakade skit. Haha! Och nu ikväll lagade Kim i ordning biff med strips. Det var gott! Men vart mätt ganska snabbt. På ett sätt kanske den här "sjukdomen" var bra om den krympte min magsäck lite ;) Eller så är jag bara försiktig med maten eftersom jag trots allt inte ätit på ett tag..

Nåja.. Lillan sover nu och stora älsklingen sitter och "ritar" på sig själv. Jag sitter här framför datorn och frossar bland alla kläder på nätet men köper ingenting, faktiskt! Tittar bara ;)
Har lagt ut en massa på tradera idag, hoppas man får det sålt så saker och ting slipper ligga och skräpa här hemma. Andra har ju alltid nytta av våra grejer som ligger och skräpar!

Hoppas ni får en fin helg!!


Novalie & Majken håller hand :)


Man måste utforska sina nya vänner!


Kärlek

Först vill jag bara skriva att jag älskar min dotti över allt annat :) Idag när jag bara legat på soffan i stort sett och varit världens tråkigaste mamma (pga att jag mår dåligt) så har jag studerat henne mer än någonsin :) Varje liten sak hon gör får mig alldeles rörd! Jag förstår inte hur jag har kunnat fått en sån vacker, begåvad och världens bästa dotter! Hon är mitt allt, vad hade jag för liv innan henne? Bara små saker som när hon pillar med någonting i gåstolen, tappar det på golvet och lutar sig fram och tittar efter grejen får mig alldeles varm inombords! :) Allt hon gör är så underbart och jag har en obeskrivlig kärlek, jag skulle gå genom eld och vatten för henne. Jag ska göra ALLT i min makt för att få henne lycklig.. ♥

Det var en pytteliten del av vad jag känner för henne :) Till det vardagliga:
Jag mår lite bättre idag, har inte haft någon feber på hela dagen. Men dock så har jag haft ont i huvudet och har fortfarande ont i magen. Jag har ätit en macka, lite yoghurt och druckit 2 munnar thé sedan igår morse. Jag känner mig inge hungrig alls.. Konstigt! Måste vara någon slags influensa jag har fått som satt sig i magen.. Har sett fler som har haft likadant så det är väl något sånt..

Var ju meningen att jag och Emma skulle till öppna förskolan imorgon förmiddag, dock lära jag avboka det eftersom jag inte vet hur jag kommer att må :/ Ville så gärna dit men får vänta en vecka till istället. Jag hoppas att jag kommer kunna äta mat imorgon, det vore gott. Är sugen på ALLT, inte hungrig, bara sugen. Men jag vill inte äta när jag har så ont heller för jag fick mer ont efter att jag åt den där mackan. Så jag får väl bara vänta tills jag fått tillbaka aptiten igen..

Är väl ingen idé att planera något alls i helgen än.. Kim ska kanske till Joseph på lördag och dricka, han sa att jag också kunde komma om jag ville. Om Novis mormor vill vara barnvakt på kvällen dvs. Men det lär väl inte bli något för mig ändå..

Johanni kanske skulle komma hem till nästa vecka med, JIPPI!! :) Isåfall ska vi hitta på något nästa helg, eller hur gumman min?! :) Saknar henne såååå mycket.. ♥

Ne, nu ska jag fortsätta kika på American Idol med den nya häftiga juryn som består utav Jennifer Lopez och han.. vad heter han.. Tyler någonting :p


mamma älskar dig, hjärtat!


Sjuk

Fy fan vad dåligt jag mår! Det var ett tag sedan jag var sjuk men såhär dåligt har jag inte mått på väldigt länge! Vet inte alls vad det är för skit jag har åkt på. Började med att jag kände mig konstig igår vid lunch, började sedan må jätte illa! Har inte ätit något annat än frukost igår vid 10 tiden, får inte i mig något och är inte ett dugg hungrig. Somnade runt 16 igår eftermiddag, Kim väckte mig kl 19 och som jag frös! Låg med handduk efter en dusch innan jag somnade, ett dun täcke och ytterligare ett tjockt täcke. Gruvade mig för att kliva upp ur sängen men efter ca 1 timme kom jag upp i alla fall. Satt uppe med lillan och Kim ett tag, gick och la mig vid 22 tror jag. Och nu, klockan 04.00, vaknar jag med en dundrande huvudvärk istället! Säkert sovit för mycket.. Känns ungefär som jag legat under solen och bränt mig överallt.. :(

Jag har inte spytt eller så, trodde först att det kanske var vinterkräksjukan eftersom många har det. Men det har inte varit långt ifrån heller! Feber, huvudvärk och magsmärtor...? Har inte den blekaste om vad det är för något.. Har tagit den sista alvedonen nu, får hoppas att det hjälper mot huvudet. Har inte ont i magen nu *peppar peppar* men mår lite illa ändå.. Man känner ju inte direkt att det finns tid att vara sjuk när man har barn. Vettetusan hur jag ska orka mig igenom den här dagen om jag inte blir bättre...

Ne, jag får väl prova gå och lägga mig igen och se om jag kan sova en liten stund till i alla fall..
Ha en bra dag!

Gamla vällingen

Nu har jag köpt majs vällingen igen och ska ge den ett par dagar. Efter bara en flaska märker man redan skillnad, hon fick mer aptit direkt efter att hon ätit den. Inge spya heller men det får vi se hur det blir i natt eftersom det varit på nätterna hon spytt. Jag tror inte det kommer bli så nu men det visar sig..

Dock vägrar hon ju sova nu istället, hon blir galen när man försöker söva henne. Kim ligger med henne i sängen nu och ger lite ersättning, får se om hon somnar efter det :)
Själv har jag så äckligt ont i min axel som jag haft nu i säkert 2 månader.. Vet inte vad det beror på men det är inte roligt alls :( Kanske borde gå och kolla upp den, passa på medans man har frikort på hälsocentralen :P Man har ju varit stammis där förr med urinvägsinfektioner en gång i månaden, typ..

Vi har varit i Valbo en sväng idag, vart en tripp in på Ikea för att köpa lite nödvändigheter. Jag var in på H&M men hittade ingenting till mig själv men som vanligt hittar man ju hundra saker på barnavd. Älskar deras barnkläder! Hittade en jätte fin vårjacka till Novalie men ska vänta med att köpa den ett tag...
Sen vart det bara lite mat handling. Super bra erbjudande på Willys på Pampers och Libero, 3 pkt för typ 200 kr någonting, men då var ALLT slut! Helt galet. Inte ett enda blöjpaket som passar Novalie fanns det. Inte så konstigt heller när man skulle ha sparat över 100kr på att köpa det. Men men! :)

Ne, nu ska jag göra annat innan det blir sängen!

Löning

Idag kom the big money på kontot :p Skönt, nu vill jag bara betala räkningarna så det är överstökat men min älskling hade tagit med internet dosan till jobbet för att kolla aktier. Så jag får vänta tills han slutat :)
Lillan mår ju inget bra alls sedan vi bytte från Majsvälling till Godnatt Mild Havrevälling. Hon började spy när vi bytte och igår natt spydde hon hur mycket som helst och det är bara på natten. Likaså inatt. Dessutom spyr hon när hon sover så jag har haft svårt att sova inatt, ville ha koll på henne. Ringde BVC idag, skulle gå tillbaka till majs vällingen igen i 3 dagar och se om det blir bättre och sen prova med havre vällingen igen utifall det är magsjuka hon har. Hon har ju ingen aptit på dagarna heller så får inte i henne nå mat. Hon var likadan igår, hade hoppats på att det skulle vara bättre idag men icke! Konstigt nog så äter hon efterätt men inte mat eller gröt. Jag fick i henne välling runt 6 tiden imorse och sedan dess har hon inte ätit något förutom några skedar efterätt. Hon får rysningar och kvälvningar av mat.. :/

Det är inte lätt när hon är såhär. Men hon är inte hängig annars eller så, hon är glad och som hon brukar. Lite gnälligare kanske men inte nå märkvärdigt. Jag tycker det är konstigt om det är magsjuka med tanke på att hon bara spyr på nätterna, då borde hon ju kräkas på dagarna med. Men oavsett vad jag tror så får jag göra som min BVC sköterska säger. Kommer nog inte gå tillbaka till havre vällingen om hon blir bättre av majsen, det borde väl finnas en mildare välling än havre? Fullkorn vet jag att några skrev, kanske ska prova den istället.

Jaja, får hoppas att det blir bra. Man får prova sig fram och hoppas att hon vill äta mat snart..
Det var roligt att läsa alla era svar om blöjor och så :) Två som skrev att Icas var bra. Vi kör ju som sagt Pampers men jag tycker nog att Libero är bäst av dom två. Vi använde Libero ifrån början men sen har vi alltid 20% på Pampers på Coop så vart att vi tog dom istället. Får se om vi provar något annat :)

Nu ska jag göra annat.. Ha en bra dag!

Vad föredrar ni?

Jag undrar lite om blöjor. Vi använder Pampers men undrar vad ni använder som ni tycker funkar bra?


Nappflaska

Hm, jag undrar en grej. Ni vet Mams nappflaskor? Dom är lite knepiga i måtten, funderar på om jag har mätt fel typ.. hela tiden sedan vi började med vällingen? Det står ju på vällingen att man ska ha 2 dl vatten och 2 dl är ju 200 ml. Men i dom flaskorna blir 2 dl inte 200 ml, utan mindre. Kommer inte ihåg exakt hur mycket det blir men det blir då rakt inte 200 ml. Därför har jag mätt själv, fyllt vatten upp till 200 ml för det ska ju vara 2 dl. Nu undrar jag om jag borde ha hällt i 2dl vatten och gått efter det? Eller har jag gjort rätt som mätt upp till 200 ml? Har hört på omvägar att måtten inte stämmer i dom flaskorna så, hur borde jag göra?



Trött

Jaha, då var det lördag och bara en dag kvar på denna helg. Idag är jag trött men har ingen lust att gå och sova med lillan just nu heller. Vart ingen bio igår :( Den visas tydligen inte i Gävle nu, dåligt att dom inte informerade om det på hemsidan. Jaja, Novalie var hos sin mormor några timmar igår eftermiddag till kvällen så vi fick våran ensam tid ändå. Åt fläskkotlett med potatisgratäng, kikade på 127 hours och bara myste. Vi tog även en promenad och hämtade lillan runt 21 tiden, hon var ju ändå vaken då..

Idag snöar det på som tusan, undra vad man kan hitta på? Inte mycket, förmodligen :(
Ska ställa mig och göra lite lunch till min lilla familj! Det blir blodpudding idag, gott! Undra vad lillan kommer tycka om det, hehe. Ska bli kul o se!

Hmm..

Jag blir lite nojig över att det inte går att boka bion på nätet. Vissa säger att en del filmer måste man ringa in eller åka dit och boka, tänk om det är så med denna? Tänkte på att det är premiär imorgon och vi inte har bokat, isåfall är ju chansen ganska liten att vi kommer få några platser. Kommer bli lite lätt irriterad om det är så att dom inte informerar på hemsidan att man måste åka dit eller ringa när det går att boka alla andra filmer via nätet. Nu har man ju väntat på att få se den här filmen sen i November plus att vi behöver våran egen tid och det skulle ju vara så himla mysigt att gå på bio tillsammans, det har vi aldrig gjort.

Jaja, man får ju se till att planera in någonting annat om det nu skulle bli så. Det kostar ju en hel del att gå på bio så då får man väl gå ut och äta istället :) Bara vi får våran kväll tillsammans, ensamma, så blir jag nöjd! :) Det visar sig vad vi hittar på om nu inte filmen går att åka på imorgon.

Jag och liten har nyss tagit ett bad, tänkte att jag skulle göra det nu innan jag ska lägga henne. Hon brukar somna så skönt efter att man duschat eller badat :) Jag har haft sprängande huvudvärk, lite migrän var det nog. Som tur var har det värsta gått över men det ligger där och gnyr fortfarande. Jag hade mycket problem med migrän förut, hade det varje fredag. Det var hemskt! Som tur var har jag sluppit det på väldigt länge nu, har knappt ont i huvudet längre. Men när jag väl får det så gör det ju jätte ont istället.. Jaja! :)

Vi var iväg och handlade lite nu när barnbidraget har kommit. Kan ju säga att pengarna räcker ju inte till någonting alls, tog slut nästan på en gång trots att vi nästan bara handlade på erbjudanden. Men lillans välling, gröt och blöjor var ju nästan helt slut så bara det kostar ju en del. Men nu klarar vi oss med mat och så tills löning i alla fall, dit är det ju inte långt som tur är :)

Imorgon bitti åker Kim och fiskar. Fattar inte, när han väl är ledig och får sova ut då kliver han upp lika tidigt som när han ska till jobbet för att åka och fiska? :P Konstigt.. Jag var sugen att gå på öppna förskolan imorgon men har lite annat att göra. Ska ned på stan och möta Marina, ska till Komvux och prata om distans utbildning som jag funderar på att börja på. Sedan ska jag till Biblioteket och låna en bok på engelska då jag ska göra en bokrecension för att få betyg. Ja, sen är det ju bara hem och duscha och göra sig fin tills kvällningen när det är min & Kims kväll (tjat, tjat) ;)

Ne, nu ska jag lägga liten! Kanske man somnar själv också..
Godnatt!

En sväng på stan

Idag, efter lunch, vart det en sväng ner på stan med Emma & hennes lilla Alvin :) Jag hittade dock inte något speciellt, känns inte nå vidare att handla när Novalie har hela garderoben och byrån full av kläder. Ska vänta ett tag och sen börja fylla på med lite vår kläder :) Dock köpte jag ett par strumpbyxor på rean, 30 spänn! Som hittat :) Jätte söta var dom.. Tycker heller inte att butikerna i Sandviken har något större utbud på kläder, varken för barn eller vuxna! Så jag köper hellre ifrån H&Ms hemsida, där hittar man alltid något! :)
Jag har 50 kr rabatt på KappAhl så det vore ju great om man hittade något där men icke! Kanske sen :)

Åt lite pannkaka när vi kom hem, visade sig att älsklingen hade slutat tidigare ifrån jobbet så han var redan hemma när jag kom :) Vi ska väl åka iväg och handla lite nödvändigheter så får man ta stor handlingen när lönen/FP kommer istället.

Liten sitter just nu på golvet och leker lite, hon har bara sovit 1 gång idag så hoppas på att hon somnar runt 17 tiden igen men det blir väl svårt när vi ska ut och handla. Synd nu när man inte har den där enkla och händiga barnstolen som man bara kunde ta ur och i hela tiden. Nu måste man ju nästan ha vagnen med sig jämt eller sätta henne i en kundvagn.. Jaja, det löser sig! :)

Längtar till imorgon kväll då jag & min stora älskling ska ha en myskväll ♥ Och dessutom ska vi ju se filmenWelcome to the Rileys som jag så länge velat sett! Det ska bli helt underbart. Dock är det ju premiär på den filmen så det kommer väl vara smockat med folk. Men vad gör det? Hoppas på en plats högst upp för Kims skull ;) Han ville det och där finns det ju "soffor" också, ännu högre mysfaktor! Hihi..

Tröttsamt

Idag är jag på riktigt dåligt humör. Jag känner bara att jag har fått nog av att fråga vissa människor om dom vill följa med på saker eller göra vissa grejer med mig så får man kanske som ett svar. Sen går det ett tag så gör dom exakt samma sak fast med någon annan? Som att man har suttit och väntat hur länge som helst på ett jäkla svar så får man se på omvägar att, ja tydligen så ville dom göra den saken fast inte med mig då. Vad är det jag har gjort? Jag fattar verkligen inte det? Det passar att höra av sig när man vill ha någonting eller när man vill veta någonting, aldrig annars. Aja, besviken blir man ju..

Så därför kan ju ni som KÄNNER mig, och inte ni som INTE känner mig privat, lämna en kommentar om vad jag har gjort för fel? Var anonym om ni känner för det men ärlighet varar ju längst och då kan man ju stå för vem man är också.. Bring it to me ;)

Myskväll ♥

Idag har det inte blivit mycket gjort, mest tagit det lugnt. Vart ju en omställning när Novalie vaknade redan 6 imorse, det är man ju inte van med! :P Hon somnade igen runt 9 och sov 2 timmar! Dom timmarna sov jag också med henne. Sen sov hon igen efter lunch i 2 timmar. Hon har varit riktigt trött nu på eftermiddagen så hon somnade för kvällen 18.40 ungefär, gick inte att hålla henne vaken längre. Så antingen sover hon tills tidigt imorgon bitti igen eller så vaknar hon under kvällen och blir vaken till tolv snåret. Får se :)

För mig & Kim blir det en myskväll, det har jag saknat! Jag älskar den mannen så fruktansvärt mycket, det finns saker som hänt som gjort att jag uppskattar han ännu mer än vad jag gjort. Det har ju varit lite knakigt men jag tror inte det är något ovanligt när man blir första gångs föräldrar, faktiskt. Men det tog 7 månader innan man hade riktig tid för varandra igen, tragiskt men så är det. Jag ångrar inte att jag gett Novalie all min tid och kärlek, inte ett dugg. Ångrar bara att jag inte hade tid och ork att ge Kim den kärlek han behövde också. Men nu så, nu ska jag ge BÅDA mina älsklingar så mycket kärlek jag bara kan! Jag har i alla fall lärt mig att man inte ska ta någon för given. Men nu blommar kärleken för fullt igen och det gör mig SÅ himla lycklig! Han och Novalie är mitt allt, mitt liv och jag vill att det alltid ska vara så ♥

Ja, det var ett litet inlägg om mitt privatliv också. Haha ;) Ville bara dela med mig lite..


Jäkla hår

Fy, vad irriterande löshåret börjar bli. Tappar ju slinga efter slinga, tur man har några extra ligger. Kim får sätta i dom i veckan ;) Han var ju så duktig på det, hehe. Fast det blir väl att han drar ner persiennerna igen så ingen ser honom hålla på. Haha, sötnöten min!!
Novalie sover, försökte sova med henne men det gick inte. Är sjukt trött men har liksom ingen ro i kroppen för att sova på dagarna längre. Var lika igår, bara ligger och tänker på alla "måsten" som ska göras och som man kan passa på att göra medans liten sover. Som nu, då passar det bra med en dusch så slipper jag ta med henne in och böka eftersom hon duschade i förrgår. Ja men så får det bli!
Himlen är klarblå och jag är så sugen på att ta en promenad! Ser ut som att en liten gnutta sol kikar fram också. Jag tänker i alla fall gå till Coop och posta brevet så får vi se om det är väglag att gå en extra runda :) Allt är ju bättre än ingenting! Får nog köpa ett par broddar ändå, även fast det inte är långt kvar på vintern. Eller? ;)



Ska inköpas

Har suttit och kikat på Ikea på barnleksaker, hittade 2 saker jag ska köpa åt Novalie där (se bild) sen satt jag och kikade i Barnens Hus katalogen och hittade lite mer jag vill köpa åt henne. Hon har ju massor av leksaker men lite sånt där som är lek-och-lär. Jag letar efter en gubben-i-lådan leksak men hittar INGEN! Var finns dom? Finns dom på Barnens Hus, kanske? Har läst att det är en bra leksak för bebisar i hennes ålder.


Mer död än levande

Fy satan (ursäkta uttrycket) vad trött jag är! Inatt var ingen rolig natt alls. Novis somnade runt 20.30 tiden ungefär, då var hon jätte trött. Jag vet ju att hon bara sover 2 timmar på kvällarna för att sedan vakna och vara vaken till efter tolv tiden. Hon vaknade runt 22 men då gick Kim in och la sig bredvid henne på en gång så hon skulle somna om vilket hon gjorde också, likaså han. Jag var vaken till tolv utifall hon skulle vakna, jag tycker nämligen det är jätte jobbigt att gå och lägga sig och bli trött för att sedan kliva upp med henne om hon nu skulle ha vaknat..

Men jag var tvungen att byta blöja på henne för den var riktigt tung och blöt så jag gjorde ordning en flaska välling också så jag skulle kunna få henne att somna om på en gång igen. Men så fort jag började byta på henne så vaknade hon och var PIGG som tusan. Jag kröp ned bredvid mina älsklingar och skulle ge henne lite välling, då ville hon inte alls ha. Jag vart så frustrerad att hon inte somnade om igen, jag vägrade gå upp och sitta vaken med henne till fyra/fem på morgonen för jag var riktigt trött. Hon har i stort sett legat vaken till och från hela natten och bökat i sängen. Grinat, krypit omkring och grejat. Hon somnade väl runt 6 imorse och vaknade runt 9.00 tiden. Så ja, det har inte blivit många timmars sömn inatt. Min kropp känns som spagetti! Får nog sova med henne runt lunch så jag orkar med resten av dagen sen..

Vart ingen promenad igår, var alldeles för blött och halt. Jag har inga bra skor för ett sånt här plaskväder :( Och det är ju lika idag med! Jag vill ju ut och gå! Måste dock ta mig till Coop lite senare för att posta brev, det blir väl fram och tillbaka dit = 20 minuter, om inte det känns rätt okej att gå i alla fall för då kan jag gå en extra sväng också.. Jaja, det visar sig!

På fredag har jag planerat lite ensam tid med mig och Kim :) Jag ska dra med han på premiären av filmen Welcome to the Rileys som jag tycker verkar skit bra! Såg trailern på aftonbladets webbtv förra året och vart helt såld direkt. Kim är inget stort fan av att gå på bio vanligtvis så vet inte om han ser sådär jätte mycket fram emot att gå på en premiär ;) Men ska boka tidigt och se till att vi får bra platser!
Undrar bara när man kan boka? Det är ju 4 dagar kvar till premiären och jag ser inte att man kan boka någonstans. Man borde ju kunna göra det redan nu, tycker man..

Det kommer ut många bra filmer i år! :) Meet the parents: Little Fockers, eller vad den heter, verkar ju skit rolig. Och Ice Age 4 kommer också ut.. Just ja! En till film, en riktig tjejfilm, som jag absolut ska se är Burlesque som Cher och Christina Aguilera är med i. Verkar grym!! :)

Jaja, det var väl det för nu.. Är sjukt hungrig så ska strax göra i ordning frukost åt mig och liten.
Ha en bra dag!!


7 månader


Let's Dance

Har nyss varit ute på en promenad, inte så lång men det vart i alla fall av trots att det är -14. Eller nu är det säkert ännu kallare.. Kan säga att jag gick i alla fall så pass länge att jag inte hade en gnutta känsel i mina lår när jag kom hem, dom var ISKALLA :P Men man får skylla sig själv när man inte drar på sig täckbyxorna..
Ska strax göra kycklingfilé med potatisgratäng. Blir lite onyttigare mat idag men what the hell :) Köpte även en Coca Cola, tycker jag kan få dricka lite sånt en dag i veckan ;) Bättre det än 7 dagar i veckan. Fyllde skålen med lite godis också för ikväll får jag besök :) Marina kommer hit och kikar på Let's Dance, själv har jag tittat på det max 2 gånger sedan det startade. Dans är inget för mig så länge det inte är som i filmen Step up, typ ;) Hehe! Men jag ska kika på det ikväll, hoppas någon ramlar så man får skratta lite. Hahaha ;) Snäll jag är..
Vet inte om jag skrivit det men nu vet Novis vad "lampa" är för något :) Provar henne varje gång vi sitter vid matbordet med att säga "Vart är lampan?" och varje gång kikar hon upp på lampan ;) SÅ SÖT! Nu försöker jag lära henne "blomma" men hon tittar bara på lampan så fort hon hör "Vart är.." Haha ;)
Nä, nu har hon tröttnat på att knata runt i gåstolen så ska mysa lite med henne innan jag börjar med mat!
Ha en jätte bra helg och hoppas på lite varmare imorgon så man kan ta en lång promenad igen :)

Helt slut!

Ja, ikväll är jag helt slut som människa! Vi klev upp tidigt, jag och lillan. Första natten hon sov rakt igenom, vart chockad imorse när jag såg att nappflaskan stod framme med vatten i. Tänkte, "gav inte jag henne välling inatt?" haha :) SKÖNT! Hon vaknade väl ungefär 7.30 och sen var hon JÄTTE trött runt 8.30 igen så vi la oss i sängen och sov en stund till efter frukosten :) När vi vaknat till liv igen så gav jag henne lite lunch för då var det hög tid för en promenad. Men hujedamig, det vart inte bara en promenad.. Det vart en SJUKT lång promenad. Gick ifrån Vallhov (där vi bor, i utkanten av Sandviken) till Sandvik. Kim jobbade och hade mitt bankomatkort och jag var tvungen att ha det. Och då kan jag säga att Sandvik ligger i andra utkanten av Sandviken :p Så man kan väl säga att jag gick rakt igenom skiten med lite omvägar. Tog mig ungefär 2 timmar innan jag var hemma hos mamma, då var jag slut! Stannade där i 1,5 timme kanske sen var det dags att GÅ hem igen också. Hemvägen är alltid jobbigast, speciellt när det känts som man inte gjort annat än gått hela dagen. Men jag tog en rask promenad hem, tog väl kanske 20 minuter! Duktigt det :)

Nu på kvällningen har jag och lillan ätit gröt :) Jag var så hungrig och var tvungen att äta något som mättar! Vart alldeles lagomt mätt, hade säkert kunnat äta lite till to.m men man ska ju sluta när man är lagomt mätt ;) Havregrynsgröt åt jag, sån där som är lite nyttigare. Vet inte vad den heter :p Har slarvat med maten idag, vart en sen frukost för mig. Var hungrig innan jag gick ut och gick så efter 2 timmars promenad darrade man bra! Köpte en sallad inne på Enen, var pasta i den men kände att jag inte orkade bry mig just då. Behövde bara få mat i mig! :) Men det har varit en skön dag ändå, man känner sig fräsch nu när man rört sig så mycket. Jag och Novalie tog ett bad tillsammans också och nu sover lillan :)

I helgen jobbar Kim, som vanligt! :( Vad ska man roa sig med då då? Jag ska i alla fall köpa hem en chokladbit ;) Inge läsk dock! Den kan jag nog hålla mig ifrån.. Och laga någon god mat, har potatisgratäng i frysen. Men vad ska man göra till det då, tro? Fläskfilé är så uttjatat här hemma, haha. Någon idé?


Shapeup

Inatt, när jag inte kunde sova, hittade jag en app till telefonen som heter Shapeup! Hur bra som helst, älskar den! Har beslutsångest över om jag ska betala 49kr/mån för att ha full tillgång till den eller om jag bara ska använda den delen man får gratis. I-landsproblemet idag! Haha ;)

I alla fall. I den appen så räknar man kalorier och man får även skriva in vad man väger, längd och vilken vikt man vill uppnå så talar den om för en hur många veckor det tar att gå ned dom kilona. Jag vill gå ned till 60 kg, det är ungefär 5-7 kg mindre än vad jag normalt väger. Det skulle ta mig 25 veckor om jag då gick ner 1 kg i veckan. Och så skrev jag in vad jag brukade äta innan och hur jag äter nu (i kalorier, alltså) och jag har minskat från att äta ca 3500 kalorier om dagen (!) till att äta ungefär 1300 kalorier. Jag vägde mig hos mamma idag och har gått ned 0,5 kg på typ 4 dagar. Jag tror att jag kommer kunna gå ned 1 kg i veckan LÄTT några veckor framöver men sen får man nog kämpa lite mer. Man lär ju tänka på att man slutat äta den där dåliga frukosten, det där små ätande av te.x kakor, läsken som jag drack VARJE dag, och därav går man ju ned snabbt som sjutton i början. Men genom att gå 1,5 timmes "normal snabb" promenad förlorar man lite över 400 kalorier. Jag trodde att det skulle vara jätte svårt att räkna sånt där men det var hur enkelt som helst med det där programmet eftersom man får lägga till vad man äter till frukost, lunch, middag, alla mellanmål och "övrigt" som kan vara te.x en kaka eller ja, vad man nu kan tänkas stoppa i sig.. I alla fall, man söker bara på produktens namn så kommer det upp lite olika alternativ. Man kan då välja om man vill räkna per gram eller per bit/macka etc. Har ni tillgång till att ladda ner appar, sök på "Shapeup" om ni är intresserade av att se hur många kalorier ni äter per dag! Dessutom står det hur många man har kvar att äta alternativt ett minus tecken om man ätit lite för många kalorier..

Novalie kikar ut när vi promenerar :)

img_7704 (MMS)

Novalie kikar ut när vi promenerar :)


Krypsteg

3 dagar innan Novalies 7 månaders dag har hon nu tagit sina första krypsteg och hon gjorde det om och om igen så det var inte en engångs förteelse *stava* och jag är en VÄLDIGT stolt mamma!

Kort kommer imorgon :)

Föräldrarfritt - årets skämt?

Det vart en till promenad, fast en väldigt kort en :) Men skönt var det. Nu är jag bra trött så ska sussa tidigt ikväll. Mina 2 hjärtan har sovit sedan 19 men känner jag Novalie rätt så vaknar hon nog när som helst och kommer vara vaken ett par timmar. HOPPAS, att hon inte gör det. Men jag tänker fortsätta lägga henne i tid på kvällarna oavsett om hon vaknar eller inte, det ger med sig tillslut!

Har nyss kollat på programet Föräldrarfritt som jag läst mycket om i Aftonbladet. Och ja, vad kan man säga? 9 åringar som försöker vara "vuxna" med låtsas cigg, små pojkar som ser fram i mot att få dansa sexigt med tjejerna? Och sen kan man ju undra vad dom har för föräldrar som vill ha sina barn i ett sånt program? Varför ska man försöka få barn att vara vuxna? Dom ska väl för tusan få vara barn tills det är dags att lära sig vara vuxen vilket jag anser är alldeles för tidigt i 9 års ålder. Ja, men det är min åsikt det. Vrickat program!

Funderar på om jag ska spela lite Sims innan jag somnar men man vet ju med sig att om man väl börjar spela så slutar man ju inte förens flera timmar senare :p Tiden går så fort!
Nu började även en film på 5an som jag har sett (utan att överdriva) sisådär 100 gånger. Jag kan den utantill! När jag bodde hos mamma så slog jag igång den varje natt jag drömde mardrömmar, vilket hände ganska ofta. Men jag tröttnar aldrig på den, lika bra varje gång man ser den ;) "Blondiner har roligast", heter den.

Jaja, nä.. Nu ska jag göra annat! Puss.


Bra dag!

Idag är en bra dag :) Först började jag dagen med att äta frukost med liten, som vanligt. Väntade ungefär 1 timme, då klädde vi på oss och tog en promenad på 1 timme. Då passade lillan på att ta sin förmiddags lur också. Jag var helt slut när jag kom hem! Måste nog äta en tallrik havregrynsgröt innan jag ger mig ut sådär för jag var sååå hungrig, nästan darrade. Åt lite vanilj yoghurt och en knäckebröds macka innan jag gick.. Det var inte så bra, kanske :) Och nej, Angelica (som svar på din kommentar), jag dricker inte kaffe! :p

Novalie sover igen, det får bli hennes sista tupplur för idag så hon kommer i säng i tid :) Hoppas hon sover i 1-1,5 timme nu då så man kan hålla henne vaken tills 19-20 tiden i alla fall. Vi får se om jag tar en till promenad senare eller om jag struntar i det och fortsätter som jag gör nu. Kanske 30 minuter räcker om man ska gå igen? :)

Sen fick jag reda på att jag kan göra klart min engelska så jag får betyg i den :) Har bara en bokrecension kvar och en muntlig redovisning på min gamla skola, trots att det gått 1,5 år sedan jag slutade så fick jag göra klart den. Då har jag bara matten kvar för svenskan har jag också gjort klart!

Ja, men sen var det ju det här med min enorma scenskräck. Jag måste göra en muntlig redovisning inför 5 personer. För mig känns det FÖRJÄVLIGT. Jag gruvar mig redan och får ont i magen bara av att tänka på det. Dels för att jag HATAR att prata sådär inför folk och sen för att det också är på engelska. Jag är duktig på att skriva engelska men inte lika bra på att prata. Hm, plus att man ska komma på någonting att berätta om? Jag vill ju inte att det ska vara för långt :p Helst ska det ta max 30 sekunder, hahah ;)

Jag har ingen aning om hur många jag känner som går kvar där heller, man pratar ju hellre inför folk man känner än för okända. Så är jag i alla fall! Men jag måste göra det och det här ska vara klart innan mars eftersom jag ev. ska söka till en distans utbildning då. Mhm, så nu ska jag hitta på en bok som inte är alltför lång och alltför kort på engelska. Några tips? Gärna något tips på vad jag kan prata om också som inte är en hel historia, haha. För just nu står det still i mitt huvud! Kanske ska prata om vädret? :P


Testar mobilblogg

Testar mobilblogg


Promenad

Vart inget blogg inlägg igår :( Var trött och seg, hade lite att göra så det glömdes bort. Men här kommer ett! :)
 
Igår förmiddag tog jag en lång promenad med Emma och hennes lilla Alvin. Novalie var också med såklart! Vi gick en vända på ca 1,5 timme så det var riktigt skönt! Tiden går grymt fort när man har någon att gå med och prata med. Jag lovade ju att börja skriva vad jag äter för nå :p Nu ska vi komma ihåg också att jag INTE följer någon diet eller riktigt bantar, försöker äta lite sundare, lite mer regelbundet och samtidigt röra på mig. Frukosten behöver jag inte ens nämna för den vart onyttig, kände att jag var "tvungen" att äta upp det sista onyttiga brödet ;) Det vart en väldigt sen lunch, runt kl 15 så man kan väl snarare kalla det middag. Då gjorde jag i ordning wok med kycklingfilé i, hade i lite mini mat (matlagningsgrädde) och chili. Kokade även Jasmine *stava* ris till det. På kvällen vart jag grymt hungrig så vart även en för sen kvällsfika, vet att man inte ska äta så sent. Runt 21.45 gjorde jag i ordning en tallrik med Gefleortens Lätt Vanilj Yoghurt, skivade i banan och åt 2 falu rågrut med kokt skinka på.

Jag har hört flera sagt att man ska skippa bröd helt och hållet om man vill gå ned i vikt men jag tror inte att hårdbröd macka skadar speciellt mycket om jag rör på mig. Hellre 2 st sånna än 3 st tekakor? Och så dricker jag thé numer, var Oboy annars. Jag slutade med Oboy en gång för längesedan när jag bodde själv, då rasade jag ner i vikt bara dom 2 första veckorna. Så det är uteslutet nu. Jag åt inge götta på HELA dagen igår! Vet ni att det har typ aldrig hänt? Hahah. Jag är en riktig gottegris och är nog lite beroende utav socker. Ska försöka hålla mig så gott det går, åtminstone att man kan unna sig något på helgen.


Ja, och nu har vi ätit frukost här hemma. Vanilj yoghurt med en hårdbrödmacka, en kopp thé och ett litet glas juice. Ska ta en banan innan vi ska ut och gå, jag och lillan. Tänkte ta en promenad när hon ska ta sin fm tupplur så hon får sova i vagnen, det är ju ändå skönast! Det vräker ner snö men det var inte så kallt ute så det ska inte få hindra mig ;) Tar på mig täckbyxorna idag.. Kommer bli äckligt varmt men jag kan inte gå i mina leggings när det snöar, haha. Ja, så det här är alltså dag 2 för mig! Nu ska jag hålla i det här och ta mig ut VARJE dag!

Får se om jag börjar med 1 gång om dagen, kör kanske lite sit ups hemma och sedan ökar det till 2 promenader om dagen. Vill inte gå ut för hårt när man är van soffliggare, typ! Haha ;) Vill inte tröttna, alltså..

Men av att röra sig kan man ju bara må bättre! Och jag ser fram i mot att gå ned i vikt och må bättre ;)

Trött kväll

Ikväll är jag riktigt seg alltså! Novalie har somnat så jag funderar på att lägga mig till klockan 21 kanske. Det tänkte jag göra igår med men då vaknade ju hon såklart.. Bättre lycka idag! :p

Sitter och läser om olika dieter nu faktiskt. Men som jag känner så har jag nog varken tiden eller orken att stå och laga massa krångliga maträtter för att slippa få i mig kolhydrater te.x. Jag vill heller inte sluta äta bröd eller potatis? Så onyttigt kan ju inte potatis vara, ju. Kan ju dock prova byta ut brödet till något mer grövre och nyttigare än det jag äter nu. Jaja, det finns säkert andra sätt att gå ned i vikt på än att börja på diet. Man kanske ska börja med att sluta äta massa skit om dagarna och börjar laga riktig mat istället! Eller hur? :P

Jag såg nämligen på vågen att jag gått upp 2 kg och det gjorde mig väääääldigt deppig! Jag FÅR inte gå upp, så är det bara. Jag har fasiken 15 kg kvar sen graviditeten att gå NER. Jag kände på mig att jag gått upp :( Jäkla skit. Men nu ni! Nu blir det promenader VARJE dag, minst en gång om dagen. Jag SKA röra på mig mer. Ska ta fram min pilates matta jag köpte (som fortfarande ligger i orginal kartongen, oöppnad) och göra övningar 30 minuter om dagen. Det är vad jag ska göra när Novalie sover.. Sätta på lite bra musik och så.. Bara man kommer in i det och gör det till en vana så ska det gå bra.. Hoppas jag!!

Nåja, jag får göra en redovisning i bloggen varje dag om vad jag gjort och INTE gjort. Så får ni skälla på mig om jag fuskat ;) Ska se om jag kan göra en planering åt mig själv, hur mina veckor ska se ut. Nu har jag fått NOG av min lathet om jag så ska bitchslapa mig själv varje gång jag tänker "nej jag orkar inte"... :p

Jaja, nog om det! Jag var ner på stan idag (gick faktiskt dit ;)) och fikade på Waynes (drack bara en färskpressad apelsinjuice) med Sandra, Anna & TG. Mycket trevligt! Vart kvar där ett par timmar, blir så när man träffas så sällan. Men det får vi göra om snaaaart! Dessutom hade ju en av tjejerna en mycket trevlig sak att berätta ;) Men jag säger inget mer än så! Höhöhöhö.

Nä, nu ska jag äta kvällsfika (slå mig om ni vill men det blir ONYTTIG kvällsfika för det finns TYVÄRR inget nyttigare hemma just för tillfället) och sedan slå mig ner under täcket i soffan med storälskling!


CV & personligt brev

Hua mig, det är INTE lätt att skriva CV och personligt brev. CV:et tog 1 timme att göra men är nu klart. Ska ge mig på personliga brevet om en stund, tror jag. Försöker leta en passande mall till det men jag tror jag ska göra det från grunden själv, faktiskt. Det blir nog mest personligt på det sättet! :)

Mina båda älsklingar har sovit sedan 19. Kim har ju varit och fiskat hela dagen så han är väl helt slut, han fick inte många timmars sömn inatt. Dock helt hans egna fel! :) Jag ska nog lägga mig i tid ikväll, om Novalie vill fortsätta sova dvs. Det känns som jag har MASSOR att göra imorgon, blir snurrig av allt.
Måste börja med att ringa till CSN och prata om ev. lån om jag nu ska studera på distans. (såg att man kunde få nå tillägg om man hade barn också) Isåfall blir det DETTA (se länk) jag kommer att plugga till. Oavsett plugg eller icke så kommer jag att söka sommarjobb så det får bli både och isåfall. Och så måste jag ju till Komvux och prata med studievägledaren där eftersom det är distans utbildning och höra hur jag ska gå till väga. För just den skolan jag vill plugga ifrån har inget samarbete med min kommun :/ Det står dock att det kan gå att ordna ändå, så man får hoppas på det isf! :)

Ja, och sen måste jag ringa och prata med FSK (buhu, sitta i telefonkö halva dagen) och höra om man är berättigad föräldrarpenningen även om man pluggar distans. Som jag förstod det, på FSKs hemsida, så är man det. Men inte om man hade gått i skolan om dagarna men nu blir jag hemma och tar hand om henne samtidigt. MEN, jag tänker INTE ta ut föräldrarpenningen om jag har CSN lån. Då spar jag på dom dagarna så dom finns till senare tillfällen :) Men jag tycker det är bra att veta hur det funkar, i alla fall..

Ja, undra vad det var mer för något. Jo, just ja! Kolla om jag kan få betyg skickade till min hotmail också. Det måste jag ringa om. Ev mejla om, beror på hur mycket jag fått suttit i telefonen imorgon ;) Jaja, ni ser ju vad man har att göra HELA dagen imorgon. Måste nog ta en promenad ner till mamma och låna hennes hemtelefon, blir kanske lite väl dyrt att ringa från mobilen när man vet att långa telefonköer väntar en..


Blogga från mobilen?!

Är det någon som vet hur man bloggar ifrån sin iPhone? Jag kan logga in och skriva rubrik men jag kan inte göra mer än så. Går inte att skriva något inlägg :(


Ont i axeln!!

Åh, vad less jag blir. Har haft ont i min axel i över en månad nu :( Börjar bli tröttsamt faktiskt..

Idag har jag fått ganska mycket gjort, riktigt skönt faktiskt. Slöade fram tills klockan var runt 13 tiden, var då så himla trött. Tog en dusch, matade lillan och begav mig sedan hem till Emma som bor 1 minut ifrån mig :)
Vart där i ca 1-1,5 timme, pratade och så :) Novalie och hennes son Alvin fick träffas lite med.
Efter det tog jag en promenad till Coop och sedan hem igen för att börja pyssla lite. Fixade med vardagsrums gardinerna i 2 timmar! Det vart i alla fall jätte bra tillslut :) Äntligen fått bort dom tråkiga panelgardinerna som hängde där, nu ser det lite hemtrevligare ut lär jag säga! Fick trixa lite själv för att få till det men bra vart det. Som en tillfällig lösning dvs ;) Sen har jag gått och småplockat lite bara. Råkade leva om lite grann så Novalie vaknade, hon var ovanligt lättväckt idag lär jag säga. Så hon är vaken, som vanligt.. Vet inte hur jag ska bete mig för att hon ska fortsätta sova, att lägga sig bredvid henne hjälper inte längre..

Jag nattade henne runt 20 tiden, vart överlycklig att jag fick henne i säng den tiden. Hon hade bara sovit en halvtimme på sena eftermiddagen så jag hoppades på att hon skulle vara trött. Och det var hon! SYND bara att hon vaknade, var ju mitt fel också men kan sätta mitt huvud på att hon skulle ha vaknat i alla fall. Jag tror att hon inte sover bra när hon vet att jag & Kim är vaken, hon har lättare att vakna då än när vi ligger och sover med henne. Men jag vägrar att lägga mig 20 på kvällen, vill inte göra det. Måste få ha lite egen tid på kvällarna, det gör så mycket för mig att få ha det. Men jaja, ska försöka komma underfund med hur hon ska kunna somna om direkt när hon vaknar till sådär. Förut räckte det ju med att man bara la sig där så somnade hon snabbt om igen, nu blir hon ju nästan bara pigg när man kryper ned bredvid henne...
Jaja, det löser sig väl så småningom! :) Huvudsaken är att jag får henne i säng i tid så får man klura på resten sedan..

Imorgon bitti åker Kim iväg och fiskar och blir borta tills kvällningen. Jag ska nog roa mig med att fortsätta pyssla lite här hemma då, om liten tillåter dvs. Måste ha ett par nya köksgardiner + duk! Blir galen. Tänker inte ta ned julgardinerna förns jag hittar ett par nya. Jag har letat men hittar inga, dom man vill ha kostar ju skjortan. Betalar inte flera hundra för ett par gardiner eller rättare sagt, ett par tygbitar. Hade jag haft symaskin hade jag sytt dom själv.. Inte för att tyg är så speciellt billigt heller..
I Novalies rum ser det förj*vligt ut men vi ska få rust där snart, förhoppningsvis nästa vecka!? Så jag börjar dona där inne när det är klart. Som jag längtar! :) Måste skriva en liten lista på vad som behövs där inne. Någon som har tips om var man kan köpa fina barngardiner? Ikea hade inget utbud alls, tycker jag.



Fika


Picasa 3

Testade ett nytt program som heter Picasa och försökte ge mig på att fixa och trixa med bilder.
Irriterande dock att jag inte har en aning om hur kan får bilden större, som denna te.x.
Bilden i inlägget under vart ju för stor istället..

Kärlek


Helt slut..

Usch, hela dagen igår och hela dagen idag har varit SKIT jobbiga. Tänker inte gå in närmare på vad det handlar om, det är bättre nu i alla fall. Men det var fan bland de värsta dagar på väldigt länge.. :(
Men som sagt, det är bättre nu..

Inatt ska Novalie sova i sin säng i sitt rum *buhu* Hur kan det kännas som att hon är så långt borta fast ändå så nära? :) Separationsångest utav tusan.. Vi har haft henne hos oss eftersom hon sovit bättre då. Hon kryper ju gärna så tätt intill mig som möjligt när hon ska sussa. Jag trodde faktiskt inte att det skulle gå att få henne att sova där bara såhär pang tjong. Men tji fick jag! Hon tvärsomnade efter en flaska välling :) Och har sovit sedan dess. Får se hur det blir inatt då, om vi kan få henne att somna om igen efter matning. Hoppas!
Det är ju bäst för hennes skull med att få bli lite självständig. Stora tjejen! ;)

Hon blir bättre och bättre på ALLT :) Hon utökar sitt språk (om man kan säga så?) och låter väldigt annorlunda. Jag tog en promenad igår medans jag pratade i telefonen och lillan sov. När jag kom hem sa Kim att hon hade vaknat en gång och det lät som hon ropade "mamma". Vet att vissa ljud kan låta som mamma eller pappa.. Och sen har hon tagit sina första krypsteg med. Hon är så himla duktig! Hon kan dock inte krypa helt och hållet än och det slutar gärna med att hon lägger sig ned på mage istället. I sängen går det bra men inte på golvet.. Men det kommer nog när som helst nu, tror jag! :)

Jaja, det var väl allt för nu! Godnatt & sov gott.

Var är motivationen??

Nu har man suttit på H&Ms onlineshop och tittat på kläder. Och så kommer det över mig; Jag blir SÅ arg på mig själv alltså. Jag kan bara titta efter typ oversized kläder för jag kan inte ha något som sitter åt över magen. Det är så jävla drygt!! Sen kan jag inte förstå varför jag gnällde på min kropp innan graviditeten, visst jag var inte världens smalaste. Var nog inte "smal" överhuvudtaget. Men jag hade kurvor, det är ju bara kvinnligt. Tycker jag! Man ser mer frisk ut om man har något att ta i än om man är pinnsmal. Det är i alla fall hur jag ser på kroppar, MER FETT ÅT FOLKET! ;) Haha. Närå..

Men i alla fall.. Vart är motivationen till att göra något åt min kropp? Hur länge ska det behöva gå innan jag får någorlunda platt mage. Kommer jag ens kunna få det? Hmmm.. En PT skulle inte sitta fel alltså.
Man mår ju dessutom så mycket bättre av att träna. Jag köpte ju det där kortet på badhuset. Hur länge använde jag det då? 2 månader kanske jag tränade 2-3 gånger i veckan. Om ens det! Sen? Ja, inte vet jag vad som hände.. Det var ju faktiskt både roligt och skönt. Jag MÅSTE få bort dom sista graviditetskilona, kan inte skjuta på det hur länge som helst. Jag gick ju ändå upp ca 30 kg under graviditeten.
Men istället för att verkligen göra något åt saken så tror man att ett mirakel ska ske och att det ska försvinna av att göra...ingenting? Ja, typ.. Jag vill ha ett barn till inom snar framtid, kanske när Novalie är 1,5 - 2 år. Och egentligen så är det inte så långt kvar dit.. Hon är ju snart 7 månader. Men innan jag blir gravid igen ska jag ha fått fason på kroppen, hur kommer man annars se ut?

Ska jag alltid gå i ett par leggings som trycker in magen och ska jag alltid behöva köpa ett par hold-in strumpbyxor när man ska ha klänning eller liknande? Ska jag ALDRIG kunna gå i en klänning på sommaren!? Allvarligt talat. Nä, nu måste jag fasiken se till att pallra mitt arlse till parkbadet och beställa ett kombi kort där jag både kan gå på pass och ha tillgång till gymmet. Så småningom, när man vill visa sig i en baddräkt eller bikini, börja simma med. Men med en mage som hänger och dallrar som en jävla bulldeg så lär ju inte det hända. TUR säger jag bara att man fick något så sjukt bra utav att vara gravid... Bristningarna kommer jag aldrig ifrån och sånna fick jag ju väldigt mycket av oturligt nog :(

Någon som känner sig peppad att börja träna med mig på badhuset? PEPP PEPP, kom igen nuuuuuu!
Behöver någon som sparkar mig i arlset och hjälper mig att komma i form till sommaren.



Nytt år - Nya möjligheter

Idag har det varit en bra dag :) Mamma kom hit efter 14 tiden och höll oss lite sällskap. Efter det bestämde jag mig för att gå ut en sväng med lillhjärtat. Nu är det dags att använda liggdelen permanent för hon är för lång för liggdelen. Vilken ångestfylld stund jag kände när jag bytte. Vet inte varför men kanske berodde det på att jag inser hur stor hon verkligen börjar bli. Ingen liten bebis längre, en stor bebis ;)
Men det var hur bra som helst, på något sätt så känns den lite smidigare. Och hon somnade i den ganska snabbt, det var skönt. Hon hade ju svårt att somna i den första gången vi testade den.

Det var en lite jobbigare natt igår (natten tills idag alltså) då hon var vaken från 17 till 02.30 ungefär. Hon var grinig emellanåt men mest så gick det bra. Tror det är tänderna som spökar. Hon dregglar ju ner hela sängen och kläderna hon har på sig blir dyngsura. Stackars liten!

Sitter och undrar över om öppna förskolan har öppet på fredag? Är bra sugen på att åka dit och dessutom är Kim ledig så det vore ju toppenmysigt att åka dit ihop :) Ska nog försöka kolla upp det.

Hoppas ni hade det bra på nyår :)