Grattis till mamma! :)

Grattis på födelsedagen min älskade mor ♥

haha, en mega gammal bild på oss :)

Besviken.

Blir så fruktansvärt besviken och förbannad på folk som hoppar på mig och min familj när vi inte gjort ett jävla skit! Här försöker man vara schysst att sälja vår gamla bil BILLIGT så att min brorson ska kunna ta sig till och från stället han bor på i veckorna. Men nä, vad får man för det? Smutskastning! Jag är så jävla trött på den där jävla människan nu så jag kan fan i mig spy. Aja...



Mors dag

Grattis till mig själv (på min första) och alla andra mammor på Mors dag :)

Älskling gjorde god mat igår :-) Chili con...

img_9334 (MMS)

Älskling gjorde god mat igår :-) Chili con carne med ris serverat direkt i bröd :-D


Rösta!!!

Var så snälla att rösta genom att klicka på denna länk & klicka på stjärnorna :)
http://kvaltavling.missworldsweden.org/bidrag/e12153bb-d259-49ef-b201-0fe0c14f6e1a

Efter en svettig cykeltur såhär på morgone...

img_7306 (MMS)

Efter en svettig cykeltur såhär på morgonen så är det dags för den efterlängtade frukosten :-) Äntligen har jag kommit igång med morgon promenader/cykelturer och vad mer man uppskattar frukost efter det :-D God morgon!!


Första stegen

Jag har glömt att skriva och berätta att Novalie har tagit sina första steg :) Den 21a hände det och såååå glad jag vart! Därefter har hon gått lite då och då, fortfarande väldigt ostadigt men det dröjer nog inte förens hon är uppe och går ordentligt :) Kort kommer så fort tillfälle finns! Svårt att både filma och knäppa kort själv när hon inte kan gå så långt.. Det hinns liksom inte med :D

Dags att uppdatera?!

Ja, som ni märkt går det ju (ofta) en stund mellan inläggen. Men bättre att man uppdaterar lite mer sällan än att skriva varje dag om något helt ointressant :)

Idag har det varit en fullspäckad dag, vill jag lova. Började dagen med att åka till Uppsala och hämta hem våran nya pärla :) Älskar bilen! Snacka om skillnad mot för rishögen vi hade. Nu åker man lite lyxigare ;) Efter det käkade vi på Subway och drog sedan vidare mot Valbo. In på Ikea, köpte lite säkerhetsspärrar och sådär eftersom lillan börjat öppnat skåpen hela tiden nu. Så det behövdes! :) Efter Ikea letade jag leggings, helst jeans leggings men hann inte titta så himla noga. Hittade ett par på Vila men då ringde Kim och sa att jag lära komma ut. Novalie var uttråkad och lite hungrig så då åkte vi tillbaka till Sandviken igen.. Men lika snabbt så drog vi tillbaka till Valbo :P Lillan fick vara hos sin mormor så länge.. Köpte ett par leggings för 179:- som får duga tills vidare. Vi handlade även lite mat inför kvällen eftersom vi firar vår 2 års dag idag :)

Drack lite cider men jag gillar inte alls att dricka alkohol på vardagarna så jag tog bara någon klunk. Efter ett tag frågade Kim mig om jag inte skulle dricka upp och jag sa nej gång på gång. Tillslut sa jag "Vad har du lagt i det här glaset egentligen?" så kikade jag och då låg förlovningsringen där i :) Mysigt va?! Hihi.. Tänk om jag druckit upp allt och svalt den? Inte lika mysigt, hahah. Men nu hände ju inte det som tur var ;)

Nu ska jag snart kasta omkull mig i sängen och sova lite.. Är helt slut!! Mätt och belåten efter en suverän dag och kväll. Hoppas ni haft en fin dag med :)

Det var en väldigt bra 2 års dag som jag &...

img_9458 (MMS)

Det var en väldigt bra 2 års dag som jag & älskling hade :-)


Volume master

Jag bara MÅSTE rekommendera denna tång, den är grym! Jag testade den lite snabbt igår och tänkte "Vad f-n är detta för skit?!" men då hade jag otvättat hår och det var fortfarande spray och skit kvar sedan tidigare på dagen. Men nu har jag duschat och fönat håret, tuperade det i hårbotten och använde tången efter. Herregud vilken volym! Den absolut bästa investeringen jag någonsin gjort, tror jag. I alla fall som har med hår att göra ;) Man behöver nog inte oroa sig för att det lägger sig under dagen heller. Så himla nöjd! :)


1 dag kvar

Hörrni, imorgon dör vi ju allihopa? Det hade jag glömt. Klockan 18.00 börjar jordens undergång. Jahapp, vad ska man tycka om det då? Man får väl säga tack och adjö för mitt korta liv på jorden! ;) Haha.. Vilka påhitt!

Idag var jag och mamma in till Vallhovs kyrkan och lämnade kläderna till klädbytardagen som är imorgon! :) Jag hade inte så jätte mycket kvar eftersom jag redan sålt allt *suck* Men mamma hade därimot HUR mycket som helst efter Neo.. Galet mycket!! Hon kommer nog tjäna storkovan då det mest var små flickkläder framme. Fast många bord stod tomma så antar att det var fler dit efter att vi åkt och sen kan man ju åka och lämna in imorgon bitti innan det öppnar för försäljning. Fast endast för dom som bokat bord i förväg såklart :)
Vi ska ta en tripp till Valbo medans vi väntar på att få hämta ut pengarna man tjänat, om man nu tjänar nå :P

Måste börja köpa lite presenter åt lillan som snart fyller hela 1 år :) Det finns ju så himla mycket man vill köpa men jag vet att det är onödigt att köpa för mycket för hälften kommer väl inte hinnas användas innan hon fyller 2 ;) Haha! Tycker tiden går så himla fort. Snart är det dags för en till knodd, tycker jag ;) Fast först vill jag hinna få jobb och få jobba en tid. Men inte alltför lång tid, vill inte låta det gå mer än 2 år mellan mina barn faktiskt. Jaja, återstår att se vad som händer. På ett sätt kan man ju planera när man vill ha barn men på ett annat sätt inte. Eller ja, planera går väl alltid men inte säkert att man får som man vill ;) Bäst är väl att inte planera alls och bara låta det ske!

Vad ska ni göra i helgen? Dåligt med kommentarer numera tycker jag ;) Skönt att alla negägg har slutat skriva i alla fall.. Det får jag väl igen för nu bara för att jag skrev så.. Fler positiva och glada kommentarer, det mår man bra av! :) Hoppas ni får en jätte bra helg i alla fall..
Och kom ihåg att kramas extra mycket med era nära och kära imorgon under dagen, man vill ju inte dö utan att få sagt hej då till alla.. Haha ;)

OBS!

Skrev fel igår, det är inte idag det är klädbytardag i Vallhov utan imorgon (lördag) 10-14 ;)

Trött dag

God kväll :)
Jag har nyss fått tösen att somna. Vart en sen kväll för henne idag men vi "råkade" ju somna hemma hos mamma i över 1,5 timme på eftermiddagen ;) Det var väl behövligt för varken hon eller jag hade sovit bra på natten och dessutom sov hon bara en halvtimme på förmiddagen. Hon sover riktigt oroligt om nätterna nu, det kan bli väldigt jobbigt. Hon kan vakna bara rätt upp och ner mitt i natten och verka skit pigg. Och det är ju dessvärre alltid mig hon vill till. Blir det inte så, ja, då blir det en massa skrik och man vill ju inte att grannarna ska få något spel heller..

Nåja. :) Började dagen att fixa till mig lite för att sedan ta en promenad ner till mamma. Hon bjöd på Mc Donalds mat och sen vart det en sväng på Maxi. Träffade sötaste Carro där också, inte ofta man ser henne :) Roligt! Efter det vart det en promenad hem till mammi, fikade och sen somnade jag och lillan. Kim kom förbi och hämtade upp oss efter att han slutat jobbet. Det har ju blåst sjukt mycket idag! Jäkligt varmt i solen men lite kyligare av blåsten..

Vi åt hemmagjord tunnbröd rulle idag, mums :) Jag har dammsugit, dammat och torkat golven idag! Puh.. Det behövdes verkligen. Undra varför man torkar golven så sällan? Kanske för att det är sjukt jobbigt, haha. Men det lär bli lite oftare nu, golvet blir så skitigt även om det inte syns så bra.. Men nu är det gjort! Kim är och spelar fotboll sedan runt 20 tiden så jag och lillan har haft en jätte mysig och busig kväll så hon somnade nog gott nu :)

Det var ju även meningen att vi skulle få åka och hämta bilen imorgon men tyvärr så blev det inte så. Vi får vänta längre pga att delar till bilen inte hade kommit än. Det skulle ju fixas lite med ACn innan vi hämtar den och det har varit mycket krångel runt denna bil nu men det är väl bara att fortsätta vänta ett tag till. Får hoppas att vi slipper vänta tills i slutet av nästa vecka men han sa ju att det kunde ta ett tag innan dom fixat det som skulle fixas också. Suck! Det är inte alls roligt att vänta på någonting såhär länge..

Men imorgon är det klädbytardag här i Vallhov. Jag & mamma ska dit och lämna kläder, kanske man får ihop lite så kan man ju köpa nytt för det :) Jag har ju sålt nästan allt mitt på tradera, vilket misstag! Men hädanefter så satsar jag på att sälja på sånna här tillställningar istället. En loppis skulle vara rolig att sitta på också, vi har ju en del "skit" som vi skulle behöva ha bort härifrån. Står bara och tar plats ju! Får se om det blir något sånt med :)

Hoppas ni haft en bra torsdag! Puss

Mummy love you <3

img_3288 (MMS)

Mummy love you <3


Halvt rödhårig

God kväll. Eller god natt? :P Snart ska jag lägga mig och sova, vart bara 4 timmars sömn natten till idag/igår så jag hoppas på lite längre inatt. Novalie får gärna INTE vakna kl 5 imorgon bitti igen.. Ovanligt men inte okej ;)

Ikväll har jag färgat håret rött, eller ja.. Jag försökte i alla fall! Anade att det skulle bli lite mörkare än vad jag hoppats på. Vart dock helt okej röd färg i rötterna och uppe på huvudet men ju längre ner mot topparna desto mörkare. Jag var ju i stort sett fortfarande svarthårig där så det förstod man ju. Men om man fixa håret så kanske det ser bra ut? Det vet man inte :) Men ska vänta ett par dagar och lägga i en ännu rödare färg och se om det hjälper lite. Jag har inte färgat mitt hår svart på väldigt länge så jag tror inte den färgen sitter så jäkla hårt.

Efter det satt jag mig på golvet och började märka kläder med prislappar. Jag & mamma ska ju lämna in massor av barn/vuxen-kläder och någon enstaka leksak på klädbytardagen i Vallhov på lördag. Ska bli spännande att se senare på eftermiddagen på lördagen hur mycket man sålt för. :) Jag är även skit sugen på att hyra ett bord på en loppis och bli av med massa skit man bara har ligger eller står i vägen. För nog har man samlat på sig skräp under åren man bott hemifrån! Det skulle behövas :) Vi funderade på att ta det i Falun isåfall, lite mer folk där.

Imorgon ska jag gå hem till mamma en sväng, om Neo är frisk dvs. Han hade spytt nu ikväll så vi får se hur han mår imorgon. Förhoppningsvis bättre! :) Om vi inte ska dit har jag ingen aning om vad som händer. Det är ju typiskt! Menar att det ska ju vara fint väder imorgon, vill ju helst inte sitta inne då. Men någonting ska man väl kunna hitta på i alla fall..

Hoppas ni sover gott inatt! Nu ska jag försöka sova i alla fall :)
Puss ♥

Kommentarer

Jag verkar ha haft problem med kommentarerna, var in o såg nu att jag hade fått flera stycken som inte visats. Dom är nu godkända så ni inte undrar varför jag inte visat dom tidigare :)

50 kr rabatt

få 50kr rabatt på ett köp t.om onsdag
ange rabattkod: facebook1200

klicka på bilden för att komma till hemsidan

Björn Axén

headzone.se
billigaste alternativet till denna..

Att vara bebismamma är...

...att öppna ytterdörren med ena bröstet hängandes ut och ändå inte skämmas
...att komma på sig själv med att gå och nynna på "Här dansar herr Gurka" helt ofrivilligt
...att ge sig ut i affärer för att utöka sin skrala garderob och komma hem med 5 bodies
...att efter några hysteriskt tidiga morgnar vakna 5:45 och tycka att det är världens sovmorgon
...att ordet snabbmat får en annan betydelse. All mat slinker ner snabbt
...att välja café efter plats för barnvagn istället för utbudet
...att upptäcka att hela digitalkameran är fylld av bilder på en enda liten person
...att älska någon så hjärtat svämmar över - någon som dessutom kräks på dig varje dag



Mycket tankar, mycket oro

När man är förälder för första gången har man väldigt många tankar och är orolig och nervös över mycket. Sån är i alla fall jag! Jag funderar väldigt mycket över vad som kan vara bäst för min dotter och hur jag kan tillfredsställa hennes särskilda behov utav olika saker. Nu är jag mycket inne och funderar kring förskolan, att börja dagis osv. Är det för tidigt? Alltså, jag önskar först och främst att jag fick ha hennes hos en dagmamma. För mig känns det så mycket tryggare men tyvärr erbjuder inte Sandviken det utbudet av dagmammor som egentligen kanske skulle behövas. Hur stor är chansen att få en plats hos en dagmamma? Troligtvis inte så stor.

Jag fick hem tidningen "Vi föräldrar" idag och mycket jag har funderat över har jag fått rätt bra svar på där. Det var en artikel om vilken ålder som är bäst att börja i förskola. 1,2 eller 3 år?
Citat ur artikeln "Det är först i 3-årsåldern som barn har behov av den typ av socialt sammanhang som förskolan kan erbjuda" och denna människa har arbetat inom förskolan i 28 år. Baserat på hans erfarenhet är just runt 1,5 år en bra tid att börja. Det står även "Barnen vid nyss fyllda 1år är mycket omsorgskrävande och fortfarande behov av att knyta an till en person"

Själv har jag ju ansökt om att Novalie ska få börja i september tror jag det var? Då är hon 1år och 3 månader så det passar väl ganska bra. Ska ju dessutom inte ha henne där i mer än 15 timmar per vecka, fram tills jag får ett jobb dvs. Jag har bara sån jäkla nervositet och oro över att lämna mitt barn i någon annans händer. Förstår ni hur jag tänker? Jag förstår givetvis att personalen är professionella i det dom gör men det är ju ändå svårt att släppa taget om ens lilla "bebis" och jag kommer nog vara den som står och gråter krokodiltårar även om det skulle gå bra att lämna henne. Skulle hon däremot stå och gråta efter mig, ja då vet jag inte hur jag hanterar det? Blä.. Jag längtar inte efter den dagen.. Haha! Men det ska bli väldigt spännande på den där introduktions(?) veckan man har innan dom börjar. Förhoppningsvis trivs hon som fisken i vattnet och kan leka utan att tänka på att jag försvinner..

Kom gärna med tips och råd över hur man ska hantera det :) Jag har läst mycket om det men alltid roligt att höra hur andras barn reagerat och hur ni som föräldrar har hanterat just den situationen med att lämna dom de första gångerna..

Stora tjejen! :)

Novalie reser sig från sittande helt utan stöd och hjälp nu. Igår höll hon på så det såg ut som hon inte gjort annat förr :) Stolta föräldrar! Nu väntar vi bara på dom där första små stegen. Lite för ostadig ännu, ingen brådska här :) Hon är nog väldigt bekväm än med att kunna krypa bara, hehe. Jag hjälper henne en gång om dagen att gå lite.

Igår tog hon även tag i gåvagnen helt själv, reste på sig och började springa omkring i vardagsrummet med den. Det är ett litet tecken på att hon är sugen på att gå ändå. Den har hon varit omöjlig med förr! Var så härligt att hon tog tag i den själv, bara..

Hon säger även "där" och pekar på precis allt! Hon tycker dessutom om att prata i "telefonen" och använder i stort sett allt hon kommer över som en telefon. Sen sitter hon där och disskuterar och säger "hallå", hehe. Vem kan hon ha lärt sig det av?! ;)

Ska försöka få ett kort på henne nästa gång hon springer omkring med sin gåvagn!

Igår blev hon även 11 månader, nu är det bara en månad kvar tills hon fyller 1 år. Helt galet!! :) Jag ser fram emot hennes kalas, hihi. Den 15e är hennes födelsedag, då kommer hennes släktingar. Den 16e har vi ytterligare ett kalas då alla våra vänner med deras barn är välkomna. Blir vi tillräckligt många så hyr vi en liten lokal för annars blir det så trångt här hemma :) Kommer bli mycket bakning, har jag en känsla av :)

Hur som helst, längtar jätte mycket tills hennes stora dag! :)

Längtar..

Hej! :) Det var ett tag sedan. Men man har inte mycket tid att sätta sig ned vid datorn i lugn och ro och knåpa ihop ett inlägg nu inte. Novalie är ju överallt och ingenstans ;) Dock kryper hon bara ännu men det får hon gärna göra ett tag till, haha.

Så var det helg.. Inte för att det känns något annorlunda för mig! ;) Förutom att ha Kim hemma då såklart.
Själv har man sökt jätte mycket jobb. 3 st på Sandvik, jag skulle ju bli super glad om jag fick någonting där. Känns som att chansen kan vara ganska stor om svärmor & storhjärtat vill hjälpa till lite. Det brukar ju funka så!
Men jaja, fortsätter att söka och se glad ut. Haha

Just nu längtar jag så oerhört mycket efter att få hämta våran nya bil, pärlan ♥ Gamla bettan ska ut på blocket hon för någon tusenlapp. Inte mycket att hänga i julgranen men någon kanske vill ha en liten skruttigare bil som inte kostar nästan något alls att äga. Intresserad? ;)
Förhoppningsvis får vi hämta hem våran nya bil på fredag, då är det bara 6 dagar kvar. Haha! Vi får vänta så himla länge på den, lite dåligt det. Den ska ju servas innan och det ska bytas klimatanläggning i den. Nästa gång kan dom ju kolla så AC:n funkar som den ska INNAN folk kommer och tittar. Men glad är vi att dom byter ut den! Det kom nämligen bara varmluft ut där och det kan ju vara skönt att ha en helt fungerande ac på somrarna :)
Och bilen var ju sjukt billig för att vara den årsmodellen och vara som ny i stort sett. Det har bara varit en ägare på den och han har troligtvis användt bilen att pendla med för att den ser så ny ut. Kamremm och det var bytt i vintras så, det var ett riktigt kap! Samma bil och samma årsmodell ligger ute för minst 20.000kr mer än vad vi gav för våran. Det är nice! Många hade ju ringt på den också så han reserverade den för oss för att vi kunde komma och bestämma oss samma dag vi ringde på den.. Upplands Bilforum, heter stället i alla fall..

Nåja.. Den som väntar på något gott... :) Hoppas ni allihopa har haft en jätte bra helg och får en fortsatt bra helg med. Här är det regn & rusk men man ska inte klaga när det varit så fint väder ett bra tag och förhoppningsvis kommer det tillbaka i veckan igen!

Puss ♥



Byxdräkt åt lillan

fast den jag köpte åt henne var blå istället för röd :)
från Lindex.

Nya pärlan :)


Senaste köp



Mitt senaste köp på Tradera :) Väldigt fint tycker jag!
Ett tips är att kika efter iPhone skal/skydd där, man kan fynda...


He He


Kul kväll

God morgon :) Ännu en ny vecka. Helgerna går lika snabbt som vanligt.. Fast det tycker jag att veckorna gör också, en annan har ju liksom aldrig riktig helg! Känns ju som det är helg varje dag numera, lite långtråkigt sådär.

Lördags kväll var rolig! :) Vi hade ju våra anledningar att tro att det kanske skulle vara dåligt med folk ute. För det första spelade Arvingarna(!) där, till vår besvikelse alltså ;) Vi ringde till krogen och hörde hur länge dom skulle vara kvar. YES, dom skulle sluta spela klockan tolv så vi gick in lagom tills dess :) Skit lite folk dock, det var mindre skoj. Men senare mot natten så ramlade det in ganska många. Fattar inte vitsen med att gå ut när det är typ 1 timme kvar till stängning? :P Nåja, vi hade åtminstone skit kul.. :)

Igår var det också en bra dag :) Vi sov ju hos mamma, allihopa. Kim skulle egentligen cykla hem men han orkade inte så han kom också dit. Själv sov jag 3 timmar på hela natten, kan ju inte sova när jag hör att Novalie är vaken. Jag vill ju ta mitt ansvar som mamma även om min mor skulle vara barnvakt. Är jag ändå där, hos henne, då är det ju en självklarhet för mig att kliva upp! SYND, det var min sovmorgon som rök igår. Den enda på hela veckan även!! :( Men jag känner mig ganska pigg idag, som tur är :)

Pappa kom hit på eftermiddagen. Vi gick och handla lite (i värmen, som höll på att ta kål på mig) och pappa lagade snuskigt god mat! Längtar till lunch då jag får äta mera sånt!! Kassler, mangochutney (stava), banan, grädde, riven ost och banan.. ÅHH, och så in i ugnen på 200 grader i.. ja, tills man tror att det är klart ;)
Så sjuuuuukt gott. Enkelt dessutom! Serveras med lite ris och grönsaker.. Mmmmmmm.....

Ja, och sen då.. Jag bara måste ta upp en sak. Jag hoppas att du/ni läser min blogg och TAR ÅT ER! Jag avskyr falska människor, verkligen skit mycket. Speciellt när man är så falsk som man låtsas tycka om någon fast bara om man har sin älskade med? Sen när man träffar på mig själv, då ser dom inte ens åt mitt håll. Inte ens ett hej? Tror ni att jag är dum eller? Nästa gång så kan ni faktiskt bete er på samma sätt när Kim är med som när ni träffar på mig själv.. Annars kommer det bli en diskussion från min sida, alltså. Ja, helt seriöst; Ni är två riktigt falska människor.

Konstigt det där, förr tog jag alltid en diskussion med folk jag hade något att fråga eller säga. Nu drar jag mig helst från att göra det.. Iofs så slutade alltid dessa "diskussioner" väldigt tråkigt och onödigt, kan vara det som sitter kvar? Nu är man en förälder och en förebild, då vill man inte bete sig hur som helst heller! Och jag har ju faktiskt blivit mycket lugnare i mig själv.. Man behöver inte bråka för att få ut något av det, absolut inte. En vanlig, gammal hederlig diskussion.. Ja, visst så är det!

Nu ska jag äta frukost med min älskade Novalie ♥
....och nu har hon börjat sträcka upp armarna när hon vill upp i famnen :)
Punkt och slut ;)

Jag är nöjd i alla fall :) Ikväll blir det...

img_0198 (MMS)

Jag är nöjd i alla fall :) Ikväll blir det utgång med bästa Johanna! Man lär ju passa på medans hon är hemma. Jag fick ju dessutom migrän förra lördagen och fick stanna hemma så jag taggar till ikväll istället :) Sover hos mami så slipper jag sakna ihjäl mig efter lillan och dessutom inte få så dåligt samvete att hon får ha barnvakt igen :P det är alltid bäst att få krypa ner bredvid min Lillälskling på natten! Ha en bra helg i det fina vädret.


Hmmmm.... Någon tjuvade av chokladpuddinge...

img_4111 (MMS)

Hmmmm.... Någon tjuvade av chokladpuddingen?! ;)


Promenad igår kväll

img_1860 (MMS)

Promenad igår kväll


Favoriter hos Nelly.com


Shopping åt liten

Dessa kan ni köpa HÄR

Put your hands up


..."bekräftar att Bin Ladin är död"

Läs HÄR om Bin Ladins död. :)

Det svär jag på

Nej jag vill aldrig vara utan dig
Du är det bästa som har hänt i hela livet
Och mera kan man inte önska sig
Jag vill att du ska veta att jag älskar dig
Oohh, oohh

Jag ska aldrig lämna dig
Det svär jag på
Ska aldrig gå från dig
Även när det verkar svårt
Det svär jag på
Så stannar jag kvar hos dig
Över sol och över regn
Vi svävar i vår himmelsäng
Du och jag tillsammans

Aha

När jag kan känna dina andetag
Och jag kan höra hur ditt hjärta slår inom dig
Då vill jag säga hur oändligt glad
Du gör mig när du rör vid mig
Då älskar jag
Oohh, ah ah ah

Jag ska aldrig lämna dig
Det svär jag på
Ska aldrig gå från dig
Även när det verkar svårt
Det svär jag på
Så stannar jag kvar hos dig
Över sol och över regn
Vi svävar i vår himmelsäng
Du och jag tillsammans
Det verkar som om världen inte längre fanns
Här under täcket någonstans
Du och jag tillsammans

Jag ska aldrig lämna dig
Det svär jag på
Det svär jag på

Jag igår kväll :) Vart grillning och trevl...

img_8097 (MMS)

Jag igår kväll :) Vart grillning och trevligheter här hemma men jag följde inte med ut pga huvudvärk och illamående :,( Men vi hade jätte trevligt ändå och jag hoppas det blir något mer snart så jag kan ut o skaka rumpa med :D