Oh happy day

God morgon! Lika pissigt väder idag med :( Sitter i soffan framför barntv med hjärtat under armen :) Mys! Vi har nyss stoppat i oss frukost och hon har varit riktigt klumpig denna morgon, haha. Jag har fått torkat upp 2 utspillda glas mjölk från golvet, efter frukosten ville hon ha vatten i en flaska och även den tappade hon. Men så kan det gå! Jag kan säga att ungefär varannan gång vi äter vid bordet så spiller hon ut sin mugg med diverse drycker.
Jaja, har sovit hur skönt som helst inatt. Somnade rätt sent fast jag skulle lägga mig tidigt! Låg och tittade på filmen New Year's Eve som jag har velat sett hur länge som helst. Den var inte sådär super bra, inte som jag tänkt mig :) Men den gick att se. 3,5 av 5 toasters får den ;) Haha..

Ikväll är det BB finalen och självklart kommer Hanna att vinna, eller hur? Annicka är inte en värdig vinnare och inte Amandus (eller Viktor?) heller. Rodney kommer väl stå och vänta på Hanna där när hon vunnit hela skiten :P
Förutom det så ska jag STÄDA. Igen ;) Men nu är det inte hundhår men har nog en tvångstanke som säger att jag lär städa minst varannan dag även om inte Egon och Kim är hemma :) Jag mår så bra när det är rent och fint, blir på så bra humör. Och det är ju ett passande väder! Jag ska bara njuta av att bara vara med lillan idag, mysa ska vi göra hela dagen lång..

Vad annars då? Jag jobbar måndag och tisdag, på onsdag var dagis stängt och inget jobb då heller. Sedan är jag ledig till på söndag :) Skulle ju iofs ha behövt jobbat lite mer men nu får det bli såhär. Jag är ledig för att Kim är på semester, det är därför. Jag jobbar ju ända till 21 på kvällarna och det funkar ju inte när jag har liten ensam. Det är synd att man förlorar pengar på att han är på semester liksom :P Men han får väl ge mig lön för de dagarna då ;) Haha!

Jag saknar också min bästa vän Johanna ♥ Men snart har hon semester och kommer hem! Längtar ihjäl mig tills dess. Hon är min andra halva, verkligen. Det finns ingen som henne! Fast alla mina vänner är ju såklart bra på sitt sätt och alla är unika ;) Men det finns ju vissa man står lite närmre än andra och hon är en av dom som står mig närmast. Hon är som min tvillingsyster, vi är precis lika och förstår varandra till 100% (oftast, eller hur? ;)

Sen har jag haft min andra bästa vän, Marina, här fredag-lördag :) I fredags tittade vi på BB och åt lite gotta, sedan åkte hon hem igår kväll. Var hem till mamma en sväng också. Mamma är min ALLRA bästa vän, förresten ;) Det är många som står mig nära om hjärtat, det är skönt att veta att man har några som verkligen betyder världen för en. Hellre få nära vänner än många ytliga, tycker jag. Och mammsen är ju alltid bäst :)

Jo men annars så har det väl inte hänt så mycket mer. Snart fyller Novalie 2 år också, spännande. Hon kommer nog helt plötsligt jätte stor när bebis kommer :) Det är ju typ 50 dagar kvar nu till BF. Och jag står fast vid att jag är 95% säker på att det är en kille, hehe. Magen är smalare och MYCKET mindre än sist. Det är en hel del som skiljer som från min andra graviditet. Nä, men ja. Jag tror det :D Och jag har faktiskt inte ett enda favorit killnamn ännu! Det kommer bli en namnlös krabat tror jag, haha.. Kim gillar inte mina förslag och jag är väl inte sådär jätte taggad på dom heller. Men skulle det komma ut en tjej som tror jag att det kommer att bli Nathalie.


Jaja, det var allt för nu :) Vi höres! Puss ♥


Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg:

Kommentar:

Trackback