Hej och hå

Nu ska vi se om bloggandet sätter fart ;)
Hoppas ni vill fortsätta läsa!

Började dagen med det vanliga, äta frukost och mata lillsnuttan. Efter det kände jag för att ta en promenad så då var det ju väldigt passande att gå en sväng till mamma/mormor. Vi kom dit och efter en stund dök även Marina (Novalies gudmor) upp och hälsa på. Vi gick ned på stan en sväng, var evigheter sen jag var där men samma gamla trök som vanligt. Totalt värdelösa butiker i Sandviken!

Kim hämtade mig efter jobbet. Vi åkte till Coop och handlade, vart sjukt god mat när man kom hem :) Fläskfilé, potatisklyftor, svampsås och en röra som han blandat ihop själv med champinjoner och lök. MUMS!
Det var en härlig tisdags middag det, haha.
Skulle egentligen ha gått på Pilates igår men det vart tyvärr inte så. Ser fram emot torsdag istället då det är dags för Core för första gången :)
Trodde även jag hade bokat in Zumba imorgon men det hade jag ju såklart glömt, suck.
Och det blir fullbokat på en gång så det var ju självklart det igår med. Vart alltså bara en träningsdag denna vecka men då får man komplettera det med promenader istället. Härligt väder har det ju varit ett bra tag :)

Novalie hon njuter av att åka vagn, det är ju så bra som det kan bli. Ibland kan hon ju såklart vara grinig men oftast så somnar hon så skönt i den :) Nu är det 10 dagar kvar tills hon blir 4 månader. Kan ni fatta? Vart har tiden tagit vägen, egentligen.. I alla fall, tänkte ta och prova ge henne lite morot snart. Ska bli kul att se hur hon reagerar! :)
Kommer komma kort på det också, hehe. Är lite osäker på hur mycket man ska ge så ska läsa på lite om det innan så man inte gör något fel. Eller så får ni lämna en kommentar, litar på er ;) Hehe..
Hoppas ni haft en fin tisdag!



Postat av: Marie

Nya bloggen är jättefin och nu är jag här oxå.

Fin hon är din lilla Novalie!

Kramar i massor från Värnamo-Marie

2010-10-05 @ 19:26:07
Postat av: Sara

morot kan vara lite hårt för magen för vissa barn så dom brukar rekommendera att man mosar ihop det med lite potatis eller om man börjar med något annat :) palsternacka är lite sött så de brukar gå i :) vi började när max va strax innan 4 mån och det står ofta att man kan ge 1 tsk åt gången men han åt direkt o ville ha mer o på bvc sa dom att vill dom äta så får dom ju.. men de är väl mer om dom inte är så sugna så ska man prova med ca 1 tsk om dagen o samma sak några dagar så dom vänjer sig :) bara att prova på :)

2010-10-05 @ 19:56:24
URL: http://blondstar.blogg.se/
Postat av: Linda - mamma till Liam

Säger som kommentaren innan dom kan bli hårda i magen av morot. Vi började med potatisen :)

Det som också kan vara bra att tänka på är att börja med själva maten och sen ta frukten. Har hört många som har börjat med det "goda" får fått svårt med maten sen. Att barnet inte vill ha det.

2010-10-06 @ 16:35:26
URL: http://lindaperssonn.blogg.se/
Postat av: Linda

meeeeen så söt hon är när hon ler då, annars oxå! Mössan med öron är ju bara fööör söt, mitt <3 har en i rosa :p

2010-10-06 @ 21:37:23
URL: http://metrobloggen.se/buslinda

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg:

Kommentar:

Trackback