Blä-dag

Inget skoj att vakna, kliva upp och se alla dessa sopor stå kvar i köket. Ja, vem har man fått tjata på i 3 dagar att gå ut med soporna? Mhm. Skickade ett sms, han kom hem nyss och gick ut med dom. :S

Själv har jag haft Novalie i bärselen och plockat, dammsugit och slängt i en tvättmaskin. Hon vart gnällig efter ett tag, tog ur henne och la henne ner på soffan medans jag skulle krångla av mig bärselen. Vips, sa det så sov hon. Det måste ha varit väldigt jobbigt för henne att städa med mamma, haha ;)
Nu har jag satt mig ner i soffan, känner en lätt träningsvärk i benen. Känns som jag har växtvärk.
Ont i rygg och nacke har jag med, jag tror inte bärselen kommer vara ett alternativ när hon blir tyngre. Hon är redan lite för tung för min stackars nacke :( Så mycket som jag fått gått runt och burit på henne sedan hon föddes är det väl inte konstigt om rygg och nacke går sönder.

Idag är det som sagt BVC kl 15. Jag klär på oss och går 14.15 så jag slipper stressa. Får se om latmasken nr 1 i denna familj ens kommer ihåg besöket. Jaja, jag går dit i alla fall ..

Nä, nu ska jag bara njuta av min ensamtid medans hon sover en stund och njuta av tystnaden här hemma.
(Bortsett från maskinen som går) Haha!

Postat av: Cissi

Var gärna med i min tävling där du kan vinna ett presentkort på 200 kr! Länk: http://cviklund.blogg.se/2010/october/tavling-vinn-presentkort.html#comment

2010-10-14 @ 11:48:27
URL: http://cviklund.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg:

Kommentar:

Trackback