På begäran

Okej, skriver ett inlägg på begäran :) Kul att ni vill läsa i alla fall!

Novalie slog upp sina små blå kl 06 imorse, TRÖTT.se! Kanske är på tiden att man börjar ta tag i sömnen och går och lägger sig i tid om kvällarna? Men det är ju så svårt! Speciellt när hon somnar sent för då vill man ha den där lilla egen tiden för sig själv och vips så slog klockan 01, typ.. Jaja! :)

Har varit riktigt dåligt med uppdatering, varit på väg att skriva flera gånger men sen inte orkat. Har inte mått så jätte bra de senaste dagarna, vet inte riktigt varför. Börjat känt en riktigt stark vilja att flytta härifrån, faktiskt. Känner inte att jag har nå speciellt mycket kvar att hämta. Söka jobb i ett annat län skulle inte vara helt fel men "tyvärr" så har ju Kim fast på Sandvik så ingen idé att tänka tanken ens, egentligen..
Men nog skulle det vara skönt allt att få lära känna nya människor. Förstår inte riktigt vad jag gjort vissa här, känns som man har typ.. 2/20 kompisar kvar.. Jaja, det är som det är!

Novalie utvecklas såklart mer och mer för varje dag :) Hennes bebisspråk blir mer och mer, himla roligt när det dyker upp nya konstiga ljud och läten. Det är kul att upptäcka att man kan skrika högt också! :)
Hon sitter ju numera själv på golvet, har såklart kuddar omkring henne utifall hon skulle tippa vilket hon gör lite titt som tätt men hon är SÅ himla duktig! Hon har inte börjat krypa eller så än men att kunna sitta upp räcker gott och väl för nu, är en riktigt stolt mamma :) Hon börjar även bli lite för lång för liggdelen i vagnen så det är snart dags att byta till sittdelen men jag drar på't in i det sista.. Det är ju riktigt skönt att kunna ha liggdelen, speciellt i denna kyla som varit. Inte för att jag varit ute och gått speciellt mycket då men då och då händer det ju :) Hon sover ju så skönt i den med.. Herregud, tösabiten kommer väl få pappas längd :)

Hon tar också napp lite mer nu än vad hon gjorde förut. Kanske inte så jätte förtjust i den men det brukar gå bra när vi ska iväg och handla eller liknande :) Hennes overall täcker ju hennes händer så det går inte så bra att suga på tummen. Guld att se att nappen fungerar som ett sömnmedel för henne, åtminstone i vagnen :)

Ja, och så har det ju varit jul :) Hon fick MASSOR av fina julklappar! Himla massa kläder och leksaker! Jätte fint, alltihopa. Vart så nöjd! Vart även riktigt nöjd över mina egna julklappar. Eller ja, mina och Kims :) Vi fick pengar så det räckte och vart över och dessutom ett presentkort på Ikea på 1000:- så vi var in där och handlade lite. Är lite pengar kvar också så men det sparar vi tills vi behöver något därifrån! :)
Av Kims mamma fick vi en fotoskrivare från HP, jätte fin. Svart med display, scanner och hela skiten.
Nu slipper man beställa hem kort, bara köpa fotopapper :) Blir ju mycket billigare så!
Har ni fått något roligt?? :)

Och snart är det nyår! Har faktiskt inte den blekaste aningen om vad vi ska hitta på. Det blir självklart att vara med familjen men sen vad man ska göra är ju frågan. Det blir nog att laga någon god mat och sådär..
Har ni några planer? :)

Ja, det vart en ganska lång uppdatering här :) Blir väl så när man inte skrivit på länge, hehe..
Hoppas i alla fall att ni alla sötisar har haft en jätte bra jul och kommer få ett grymt nyår!



Postat av: Charlotte

jag vet vad du menar att man vill ha lite tid för sig själv. AVGUDAR den tiden..

har du testat att lägga henne lite tidigare. och sen även dig själv? :) en timme senare typ, eller mer så klart.

även fast zebbe än är så liten, så försöker jag göra så, att han lägger sig direkt efter flaska, ca 23-00 och jag en timme senare. eller liknande.

2010-12-30 @ 12:22:24
URL: http://angelsoflove.blogg.se/
Postat av: Angelica

Jag försöker lägga henne runt 19-20 tiden beroende på när hon vaknat på morgonen och hur mycket hon sovit under dagen :) Men oftast blir det kanske runt 21 hon somnar och vaknar till och från tills vi kommer och lägger oss med henne.. Hon sover ju fortfarande med oss och det är dumt att vi inte vant henne att sova själv för längesen.. Men vi ska prova med det snart :)

2010-12-30 @ 15:48:55
URL: http://mammatillnovalie.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg:

Kommentar:

Trackback